Jel ima tko od vodecih online?
Trebao bi key za PES 2012 ako imate.
Jel ima tko od vodecih online?
Trebao bi key za PES 2012 ako imate.
Pitao sam ga i nema. Ima za fifu samo.
kako ide za fifu kljuc? mislim kako se igrica aktivira? jel ko battlefield3 ili f-1? ak je ko f-1 da kasnije nemozes stavljati patch onda je shit.
kako ide za fifu kljuc? mislim kako se igrica aktivira? jel ko battlefield3 ili f-1? ak je ko f-1 da kasnije nemozes stavljati patch onda je shit.
aktivira se preko Origina.
e to se onda isplati. a dali normalno mozes download patch?
e to se onda isplati. a dali normalno mozes download patch?
Kad preko Origina instaliraš igru, ona ti se instalira u Program Files kao da si je instalirao s DVD-a. I možeš bez problema upotrijebiti najnovije zakrpe.
Preko Steama je malo drugačije jer se igre instaliraju u mapu Steam ali ih taj servis automatski krpa s najnovijim zakrpama.
Kakve veze ima to gdje je igra instalirana???? A na steamu ti možeš isključiti update igara.
P.S. gore je netko pitao je li imam PES 2012 key. Na žalost nemam.
Kakve veze ima to gdje je igra instalirana???? A na steamu ti možeš isključiti update igara.
Pokušavam čovjeku pomoći i objasniti kako to funkcionira i da nema nikakvih problema sa patchom.
Ne vidim u čemu je sad to postalo problem.
Znaci na eplati nema key za PES 2012?
Hmm.. Sta je tolika potraga za njim ili ??
Nije problem ni u čemu nego gore što si napisao ispada kao da patchiranje ovisi o tome
di je igra instalirana. To apsolutno nema veze isto kao i to da steam automatski skida patcheve.
Istina ali taj se automatski update može isključiti.
No ovo svejedno nije tema o tome pa nećemo dalje u raspravu ulaziti.
Kada stize Mass Effect 3 u ponudu, tj. da li ce biti nesto tipa preordera ?
Bit će preorder. ME3 i Syndicate, u toku sljedećeg tjedna
Kad naručim igru preko paypala kako i kada dobijem key ?
Kad naručim igru preko paypala kako i kada dobijem key ?
Key stiže na mail u roku nekoliko minuta
Sta je sa ME3 ? Jos nema u ponudi ? I zna li se okvirno preorder cijena ?
Pozdrav.
Čekam još ponudu od dobavljača ali mislim da cijena neće biti skuplja od 260 KN za ME3 i 240-245 KN za Syndicate
Zadnjih 24 sata za preorder Mass Effect 3. Igre sa preorder bonusom isporučujemo samo ako su naručene i plaćene sutra (06.03.2012) do 20 sati
Pff 55 eura diablo 3 stvarno je malo puno skupo.
Dodam 20 kuna i kupim u sophoslab-u box.
Marko227 ti radis u eplati??? ako jesi kada ce mi doc mw3 narucia sam ga u nedjelju tj. danas 13.5.2012...
znaci sutra bi mi trebali poslat???
Svi upiti odgovoreni na mail...
Nema potrebe da iste upite šaljete na sve moguće adrese, forume ili privatne poruke.
Postoji support na stranici, pitajte i dobit ćete odgovor.
Moram reći da sam pomalo razočaran njihovom uslugom. Naručio sam key za BF3 Premium prošli petak, taj isti dan prije 13 h uplatio u Raiffeisen banci,a pošto sam tamo uplatio novci bi im trebali odma sjesti na račun. No oni mi još nisu poslali taj key makar sam im poslao skeniranu potvrdu uplate u banci. U petak sam im poslao mail tj. odgovorio na poruku u kojoj su se nalazili detalji narudžbe no još do danas nisam dobio odgovor. I danas sam im poslao mail no ni na njega nisam dobio odgovor. Samo se nadam da ću dobiti taj key, a ne da samo dao novce ni zašto :(
Moram reći da sam pomalo razočaran njihovom uslugom. Naručio sam key za BF3 Premium prošli petak, taj isti dan prije 13 h uplatio u Raiffeisen banci,a pošto sam tamo uplatio novci bi im trebali odma sjesti na račun. No oni mi još nisu poslali taj key makar sam im poslao skeniranu potvrdu uplate u banci. U petak sam im poslao mail tj. odgovorio na poruku u kojoj su se nalazili detalji narudžbe no još do danas nisam dobio odgovor. I danas sam im poslao mail no ni na njega nisam dobio odgovor. Samo se nadam da ću dobiti taj key, a ne da samo dao novce ni zašto :(
Pozdrav,
zaliha keyeva za Premium nam je malo kasnila zato niste isti dan dobili key. Keyevi su nam stigli sinoć kasno i key vam je isporučen odmah jutros.
Još jednom isprika zbog kašnjenja.
Eplati je uzasno skup, mislim Gw2 51 eura (380kn) dok box u algoritmu kosta 350 .. Diablo 3 435 kuna? dobijes BOX za 400, uopce niste vise isplativi kao prije godinu dana ne znam vjerovatno imate prometa zato sto ljudi ne znaju da mogu dobiti box i proci jos bolje ali eto.
Svatko ima svoju želju gdje da kupuje, u to ne ulazim.
Netko voli box izdanja, a netko ne...
No kako god, naše cijene u usporedbi sa onima na službenim shopovima od igara koje ste naveli su konkurentne.
LP
Koliko je sigurna kupovina na eplati.com? sigurno dobijem key?
Koliko je sigurna kupovina na eplati.com? sigurno dobijem key?
Nikad nisam imao problema s Eplati (tj. kupovat sam počeo otkako je trenutni vlasnik). Ne bi trebao imati problema.