Stiže za 5 min
Eplati.com - pitanja i odgovori
- poruka: 312
- |
- čitano: 223.939
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Hehe, ne treba bit bas u roku odmah :)
Kao sto rekoh, cisto me zanimalo da kazem frendovima do kad ce cekat, jer su me vec polako poceli zasipavat sms'ovima. Sada mi je jasno kako je tebi kada krene ova navala sa kljucevima :p
EDIT: Stigli kljucevi. Hvala.
evo ja sam jucer narucio, dns uplatio postom, jos mi nije stigo key, kad ce to otrpilike? jel treba mozda slikat uplatnicu?
Hvala!
bilo bi najbolje. tak sam i ja i za pola sata sam dobio kljuc! slikaj i posalji!
bilo bi najbolje. tak sam i ja i za pola sata sam dobio kljuc! slikaj i posalji!
Ma nemaš zašto slikati, kad čovijek vidi da mu je sjelo odmah ti šalje CD KEY.
i to stoji ali ako hoce odmah kljuc i da ne ceka da uplata sjedne u rajfajzen banku (posto je jucer bio petak da nebi cekao do ponedeljka) zato poslika i posalje i kroz pola sata ima kljuc. nadam se da je na uplatnici napisao tko uplacuje? ako nije onda mora slikati!
Ispričavam se svima. Jučer sam cijeli dan imao obaveza i nisam bio uz računalo.
Kolega je odgovarao na mailove koliko je stigao.
Iako ne prakticiramo isporuke vikendom, danas će biti poslani keyevi svima koji su uplatili.
Isprike još jednom.
Pozz, zna netko ako če Eplati imati u ponudi SW:TOR i po kojoj cijeni?
Možemo nabaviti.
Standard izdanje 325 KN
Deluxe izdanje - 375 KN
Možemo nabaviti.
Standard izdanje 325 KN
Deluxe izdanje - 375 KN
I kada bi otprilike mogli dobiti, vjerovatno bi uzeo Deluxe izdanje.
Se može dobit kakav popust na dva komada?
EDIT: I hoćeš li dobiti Early Game Acces?
Zadnje pitanje..da li naručuješ preorder keyeve(Znači Early game acces 5 dana) ili one normalne koje dobiješ 19.12 dan prije nego što igra izađe?
Dodam u webshop za pola sata.
I da, Early acces su keyevi
Dodam u webshop za pola sata.
I da, Early acces su keyevi
Super!! znači kada bi onda keyevi trebali doći? ako ja np. uplatim danas kada bi došli?
EDIT: Nedjelja jooj ..
Key dobiješ odmah nakon uplate.
Da pitam, koliko imamo dana da uplatimo ima neki rok ili?
Čim prije tim bolje.
Čim prije tim bolje.
Kad će TOR key biti dostupan? Ne mislim na early access nego za retail igru.
Iza 20.12.
thenovak65 thenovak65@gmail.com
Promašio si i dan i vrijeme
Rekao sam 06.12.2011 u 17 sati i 17 minuta
hahahaha pa daj opet procitaj mail haha sad si upravo ispo iz igre
ja bi hteo kupit key na eplati ali se bojim da necu dobit macka u vreci umesto igre pa jeli to sigurno ili nije
ili ne
OK su za poslovati odnosno kupovati, nas nekoliko ovdje s foruma je recimo nedavno uzimalo BF3.
Ja također i sve je korektno.
Oko uplate se snađi sam.
OK su za poslovati odnosno kupovati, nas nekoliko ovdje s foruma je recimo nedavno uzimalo BF3.
Ja također i sve je korektno.
Oko uplate se snađi sam.
mene uplata zeza naj vise
neznam koje ime da upisem svoje ili tam ono ime i u svrhu uplate da napisem broj robe ili broj robe i svoje ime npr ovako
ime posiljaoca:taj sa eplati
svrha uplate: broj i svoje ime i prezime
ili kako drugacije nek mi neko opise pls
Sweet Zombie Jesus...
Nek ti teta na šalteru pomogne, sve si zafrkao i ocito ti nista nije jasno
LP.
mene uplata zeza naj vise
neznam koje ime da upisem svoje ili tam ono ime i u svrhu uplate da napisem broj robe ili broj robe i svoje ime npr ovako
ime posiljaoca:taj sa eplati
svrha uplate: broj i svoje ime i prezime
ili kako drugacije nek mi neko opise pls
Podatke koje dobiješ na e-mail prepiši čitko na papir (sve podatke: naziv i adresa, broj računa, iznos za platiti, poziv na broj...). Ako imaš printer isprintaj e-mail. Dođeš na šalter i zamoliš djelatnika (pošte ili banke na šalteru financijskih usluga) da ti ispuni opću uplatnicu prema zapisanim podacima. Kažeš da još to nisi radio i oni će ti ispisati podatke.
hvala
Reci djelatnicima Eplatia nek ti pošalju sliku popunjene uplatnice, tako je moj frend napravio i sve mu šljaka :)
Reci djelatnicima Eplatia nek ti pošalju sliku popunjene uplatnice, tako je moj frend napravio i sve mu šljaka :)
ti si genije
ja sam preko tokena zagrebačka banka platio i sve je ok