Download

poruka: 13
|
čitano: 1.599
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Download

Pozdrav svima. Moj problem : Kada hoću downloadati nesto sa sluzbene stranice poput microsofta / msn-a / ati-a, uvijek mi izbaci "Pokušali ste pristupiti trenutno nedostupnoj adresi" , ako netko zna rjesenje nek slobodno kaže  Namigiva . Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Download

meni je pomoglo otiči kod susjeda i sve kod njega skinut Cool

zeka

meni se zna desiti na poslu, ali to je zbog problema u internetu, malo malo se desi da pukne veza.

probaj promjenit browser, bilo je slučajeva da neke stranice rade samo na IE, recimo ja sam za pbz trebao obnovit certifikate i ni sjednim preglednikom nije htjeo izuzev IE

16 godina
neaktivan

Najbolje mi je kod onih kada vele nešto tipa - otišao sam u dućan po kruh. A ja ću nakon toga; u koji dućan? Po kojoj cijeni?

Dakle, ako skidaš s posla vjerovatno imaš zabranu downloadiranja većih tipa datoteka - pitaj admina u čemu je problem. Ak je kod kuće instaliraj neku novu verziju web preglednika ili neki program za downloadiranje tipa 'Free Download Manager'. Možda imaš zabranu ako nešto pokušavaš downloadirati preko ftp-a - rješenje: obrati se adminu i lijepo mu objasni da ne zalaziš na nepoželjne stranice. Probaj i desni klik mišem na ono što želiš downloadati i izaberi 'Save As'.  Argh!!!

s.t.a.l.k.e.r. http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan

neradi na mozzili , operi , exploreru i skidam kod kuće

16 godina
neaktivan

Preko kojeg providera koristiš njihove usluge i koji imaš paket? Korisnici ne moraju baš uvijek škrtariti opisom svojih problema jer će nas istražitelje navući na krivi trag pa će se pojaviti neki lovac koji će nam prodavati vlastitu pamet po istoj cijeni, hvala. Savjet za problem, resetiraj sve postavke web preglednika na početak (defaultne postavke). Pokreni ispravljanje sistemskih file-ova putem RUN-a - upiši sfc /scannow i stavi oriđiđi winxp cd u svoj cd-dvd uređaj. Toliko od mene.

s.t.a.l.k.e.r. http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 11:09 (stalker).
17 godina
neaktivan
Download

opcenito takodjer meni jednom nije radio ni jedan browser, stranice ok al download zaboravi..... bio je virus u pitanju... reinstalacija windowsa mi sve rjesila.....ako ima ti susjed lap uzmi njegov lap, spoji se na svoj net i ako radi ok eto ti Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto se malo više majstori BOL-a ne potrude i diseblaju mogućnost da autor odgovara na vlastite poruke kao ja sada na primjer ovom porukom, to nema nikakvog smisla. Neću još uvijek sam sebe citirati jer nisam od onih koji se ponavljaju. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 11:08 (stalker).
16 godina
protjeran

na poslu nemam nikakvih zabrana, mogu skidat šta hoću i koliko hoću, a brzina je 10 Mb/s

jednostavno je veza jako loša i stalno puca, kao da je wierless, a ne lan

zgrada jednostavno ima loše instalacije 

16 godina
protjeran

uglavnom jako je teško riješit neki teži problem na forumu, jer se ljudi usredotoče na kojekakve gluposti umjesto na problem

sličan post ovome sam i ja imao i od nikoga nisam dobio nikakav konkretan odgovor, čak nitko mi nije rekao ni da nezna, nego dobivao svakakve gluposti za odgovor i ništa nije pomoglo, srušio sustav i sve radi.

sad ako imam kakav softwarski problem, napravio sam backup i samo vratim sustav na tu točku i sve radi normalno

16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

na poslu nemam nikakvih zabrana, mogu skidat šta hoću i koliko hoću, a brzina je 10 Mb/s

jednostavno je veza jako loša i stalno puca, kao da je wierless, a ne lan

zgrada jednostavno ima loše instalacije 

Kaj ti imaš problem ili Super_Terrorizer
16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

uglavnom jako je teško riješit neki teži problem na forumu, jer se ljudi usredotoče na kojekakve gluposti umjesto na problem

sličan post ovome sam i ja imao i od nikoga nisam dobio nikakav konkretan odgovor, čak nitko mi nije rekao ni da nezna, nego dobivao svakakve gluposti za odgovor i ništa nije pomoglo, srušio sustav i sve radi.

sad ako imam kakav softwarski problem, napravio sam backup i samo vratim sustav na tu točku i sve radi normalno

Pa većinom su i korisnici sa postojećim problemima sami tome krivi jer nisu opširni u opisu svojih problema. Dobro još da ne dođe do toga da mi postavljamo pitanja a oni koji imaju probleme odgovaraju sa da ili ne. Savjet za odgovore tipa da ili ne - kada se nađete u policijskoj stanici i ispred vas stoji gospon policajac.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 11:19 (stalker).
16 godina
protjeran

m arecimo postavio sam post u vezi mobitela, na kraju sam našao kolegu koji ima isti moj mob i vidio da kod njega sve normalno radi

16 godina
protjeran

pitanje je bilo ful jednostavno, samo što ljudi nisu htjeli odgovorit, oni više vole svađanje i prepiranje s drugima nego konkretno nekomu pomoći i odgovoriti na pitanje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice