Chrome + YouTube = Užasno spora kombinacija ?

poruka: 3
|
čitano: 931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Chrome + YouTube = Užasno spora kombinacija ?

Ima li itko ikakvu ideju zašto mi u zadnje vrijeme Chrome ne može loadat nikakve videe, nego moram čekat po 10 minuta da mi loada 480p video od 5 minuta, da bi ga onda mogao pogledati ?

Donedavno sam gledao 1080p bez problema, brzina interneta je 40/10 - odradjen speed test, sve štima.

Na mobitelu, tabletu, i Mozilli sve normalno radi, ali u Chromeu mi jednostavno ne želi ništa loadat. Pogasio sam sve extenzije koje mi ne trebaju, i dalje isto.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Chrome + YouTube = Užasno spora kombinacija ?
Tomek.Klc kaže...

Ima li itko ikakvu ideju zašto mi u zadnje vrijeme Chrome ne može loadat nikakve videe, nego moram čekat po 10 minuta da mi loada 480p video od 5 minuta, da bi ga onda mogao pogledati ?

Donedavno sam gledao 1080p bez problema, brzina interneta je 40/10 - odradjen speed test, sve štima.

Na mobitelu, tabletu, i Mozilli sve normalno radi, ali u Chromeu mi jednostavno ne želi ništa loadat. Pogasio sam sve extenzije koje mi ne trebaju, i dalje isto.

Nadi stariju verziju Chrome-a i cekaj fix. :)
Ja redovito kada jedan browser "zapne" po pitanju bugova se saltam na drugi i cekam dok se glavni ne popravi. :D

Takodjer, napisao si da si pogasio sve koje ti ne trebaju, pokusaj pogasit bas sve pa vidi.
Takodjer, reinstall prije nego ides downgrade za svaki slucaj, mozda se popravi samo od sebe. :D

Takodjer po treci put, skeniraj za viruse i svu ostalu gamad koja se znaju zakacit. :)

14 godina
neaktivan
Re: Chrome + YouTube = Užasno spora kombinacija ?
Tomek.Klc kaže...

Probaj u Operi jer je ona isto bazirana na Chromiumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice