Brisanje sadržaja sa web stranice, uklanjanje

poruka: 5
|
čitano: 1.694
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Molim za objašnjenje kamo se obratiti u slučaju da netko obriše sadržaj sa svoje-tuđe web stranice? Ako je neki podatak-fotografija bila objavljena na web page no nakon nekog vremena je nestala tj. bila obrisana kako pomoći kad se traže ti podaci-fotografije natrag neko vrijeme?

Konkretno treba mi za www.realestatecroatia.com/eng/

free speech for the dumbxD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Trebala bi mi informacija do sutradan poslijepodne ako može ili barem pojašnjenje da li može ili ne može?

tyOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje sadržaja sa web stranice, uklanjanje

Jednostavno, poslati upit vlasniku-uredniku stranice preko

e-poste posredstvom spojnice 'kontakt' u dnu stranice.

Have a nice day - Compa
16 godina

-to je (u normalnim uvjetima) nemoguće. Vlasnik stranice određuje sadržaj, dodaje-briše. Korisnik samo u izuzetku ima takvu mogućnost (kao i tu na forumu) ali to je ograničeno samo na njegove slike (opet, kao editiranje na forumu).

Neki javni servisi, ukoliko ocjene da je slika 'nedozvoljena' (ili bilo koji nedozvoljeni sadržaj, opet kao na forumu..) može i bit će obrisana. Možda i korisnik opomenut-izbačen... -ugl. nema tu slučajnosti, samo možda početnička nesnalažljivost ili greška. (ili pad servera).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Brisanje sadržaja sa web stranice, uklanjanje

Znači ostaje jedino nada-- Nego jedino ako to vrate na stranicu ću moć opet doći do tih podataka?

O.K. sve mi je jasno. Sad moram obavjestiti samo da je tako dotičnu i napraviti support-contacts ticket (upit e-mailom)

Hvala obojici

Ako još netko ima rješenje neka se javi na forum

Ugl sumnjao sam da će to bit moguće jer zasigurno postoji sam razlog uklanjanja sadržaja pa eto i to je glavni problem uostalom!

Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice