RaidCall

poruka: 3
|
čitano: 2.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RaidCall

RaidCall - 

Upravo sam nasao ovaj program za komunikaciju :D Koristi ga većina gamera...

Slican je kao TeamSpeak, ali ima jos neke dodatke, i besplatno možete napraviti svoj server, dodavati kanale itd..

Neke Features:

Free & Light

Setting up is fast and easy; with no need to rent or set up servers

Low CPU usage and minimum memory footprint allows for smooth, uninterrupted communication

Group Communication

Hold up to 10,000 users at a time in a single RaidCall group

Hi-Fi quality voice chat from anywhere in the world

Flexible group management system

Additional features like voice recorder, poll, announcements, activity log, and more

Instant Messaging

File transferring and screenshot sharing

Chat records

Personalized themes and Emoticons

more

Video Broadcast

Share YouTube videos within RaidCall group 

Chat within group while watching embedded Twitch and own3D streams

Social features

Discover new online communities based on similar interests, games, and activities

Synchronize your RaidCall account with your Facebook and invite your friends to join your group

Fancy Features

Special speaking modes fit for every occasion

Optional reverbs for music effects

Moderator system

Process your voice with soundcard or software media players

Download ovdje: http://www.raidcall.com/download.php

Register: http://www.raidcall.com/signup.php

I kada se registrirate možete doci u ovaj Channel ID: 5860726  ( samo zaljepite u search )

Channel ID: 5860726 Channel ID: 5860726
Channel Channel
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 21:50 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RaidCall

Hm.. Znači previše pratiš streamove na twitch tv-u ^^ Jer streameri uglavnom promoviraju taj soft. 

Gle, ne koristi ga večina gamera. RaidCall je novi soft. nepoznat je većini, i  mizarno malo ljudi ga koristi. 

Još se moraju potruditi na reklami, da se uopće sazna za njega. A na tome i rade. Sponzori su šakom i kapom.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: RaidCall

Prva stvar bernard je dobro rekao ne koristi ga vecina gejmera,to je opca laz,ts je puno ozbiljniji,puno poznatiji siroj javnosti i puno se vise koristi,a bome i dosta kvalitetniji...Treca stvar naspram ts-a je prelos program,kako se kaze nema dzabe ni u stare babe a tako je i snjim,ako mislis komunicirat preko njega s ekipom i igrat s  nece ici jer ti sve steka iz nekog nepoznatog razloga(isprobao i uvjerio se u to),premalo opcija,prekidanje veze,lose izbalansiran zvuk kako za slusanje tako i za pricanje,zblesira se sam od sebe cesto i neznam jos sta sve ne...Uglavnom kao pricuvni programcic dobro dode ali za koristenje svaki dan nikad pa ni sad...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 1:58 (Tomo53nja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice