Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 283.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Origin - pitanja i odgovori

Pozdrav.

Zanima me kako vi vršite kupnju preko Origina? Znam da se može obavljati preko PayPala ili kartice. E,sad, imam tekući račun na Zagrebačkoj banci - zanima me, ako netko zna, što mi je potrebno za online kupnju na Originu preko Zagrebačke banke? Neki novi račun koji podržava online kupnju ili? Nov sam u tome pa ono... ;)

Hvala. ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Origin - pitanja i odgovori
Sad ne znam dal se što promijenilo ali kartice iz zagrebačke iz nekog razloga ne rade online. Bar sam ja čuo za puno ljudi kojima nisu radile. Osim naravno ako nabaviš american ili master.

Pa osim ako se nešto nije promjenilo preporučio bi ti otvaranje deviznog računa u nekoj banci čije kartice nemaju takvih problema. Npr. visa electron koju dobiješ u PBZu radi bez problema.
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
Počele su i njihove kartice raditi online (tj. mislim s paypalom). Za detalje pretraži temu paypal pitanja i odgovori.
16 godina

Hvala svima na odgovoru. Zanima me da li mogu dati frendu da mi uplati preko PayPala, tj. da li je origin account vezan za npr. paypal account ili Visu jer bi jednom imao svoju karticu/paypal?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kule kaže...

Hvala svima na odgovoru. Zanima me da li mogu dati frendu da mi uplati preko PayPala, tj. da li je origin account vezan za npr. paypal account ili Visu jer bi jednom imao svoju karticu/paypal?

Nije. Slobodno daš frendu lovu i podatke od svog accounta. On se ulogira i kupi, pa se opet ulogiraš ti, skineš igru i igraš.

Makar nisam siguran dal se možda može ko na Steamu kupiti igru i poslati ju nekome kao dar. Ak se može ne bi mu ni trebao davati podatke od svog accounta. Frend samo kupi igru i pošalje ti ju.

16 godina
ZC_Someone kaže...

Nije. Slobodno daš frendu lovu i podatke od svog accounta. On se ulogira i kupi, pa se opet ulogiraš ti, skineš igru i igraš.

Makar nisam siguran dal se možda može ko na Steamu kupiti igru i poslati ju nekome kao dar. Ak se može ne bi mu ni trebao davati podatke od svog accounta. Frend samo kupi igru i pošalje ti ju.

Ne možeš. Jedino ako se nije što promjenilo u zadnja 3 mjeseca.

Meni je dvoje ljudi pokušalo s mojeg accounta na svoju karticu uzeti igre ali nisu uspjeli. Ne može se ni giftati iako na njihovim stranicama piše da može. Pokušavali smo razne kombinacije ali nije uspjelo. Sa Steamom se može i jedno i drugo.

Moguće da kartica kojom kupuješ mora biti na isto ime kao i tvoj account. Slao sam i e-mail službi za korisnike Origina ali mi nisu odgovorili.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Ja se ne sjećam da sam ikad u origin acc upisao svoje ime. Pa ne znam kako bi onda mogli povezati moj acc s imenom na kartici.

Inače imao istih problema kad sam prvi put kupovao na Originu. S tim da je u pitanju bio moj acc s karticom koja glasi na moje ime. A ista stvar se događala još jednom čovjeku koga znam. Uspio sam na kraju tek kad sam probao kupiti preko web stranice a ne unutar aplikacije. I tek kad sam upisao direktno podatke sa kartice. Paypal uopće nije funkcionirao.
14 godina

Ja sam jedanput kupovao preko njihove stranice putem paypala i nije bilo problema

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupio sam igricu preko interneta, i kad je pokusam aktivirat na reedem product code, kaze2 This is typically due to an incorrect URL, old content or Jedi mind tricks."

zna netko rjesenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
seljak007 kaže...
Kupio sam igricu preko interneta, i kad je pokusam aktivirat na reedem product code, kaze2 This is typically due to an incorrect URL, old content or Jedi mind tricks."

zna netko rjesenje?

jel ozbiljno to piše

14 godina
neaktivan
Najozbiljnije. Proradilo je u medjuvremenu, valjda im je server bio down il nes.
I ja sam se cudio tome al nisam nikad prije koristio taj origin pa sam mislio da je to neka njihova zajebancija.
13 godina

Zanima me, je li Origin automatski skida zadnji update? Evo ja sam neki dan kupio NFS Shift 2,i upravo skinuo. Budući da ima 2-3 patcha vani, zanima me je li to Origin već meni skinuo? Ne mogu nigdje viditi u igri koja je verzija.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011

0 0 hvala 0
16 godina
Desni klik na igru, check for updates.

Inače da, trebao bi ti automatski skidati apdejtove.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Zanima me, je li Origin automatski skida zadnji update? Evo ja sam neki dan kupio NFS Shift 2,i upravo skinuo. Budući da ima 2-3 patcha vani, zanima me je li to Origin već meni skinuo? Ne mogu nigdje viditi u igri koja je verzija.

Inače Origin ti nije htjeo u ranijim verzijama  updejtat igru, već si zbog patcha morao skinut cijelu igri, srećom to se sad popravilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:37 (Praetorian1).
15 godina

Ova opcija mi postoji za BF3 ali ne i za BC2

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
12 godina
neaktivan

ja na shift2 nemam mogučnost check for updates...na bf3 ima ali na shift2 nema...vjerojatno onda ima autoupdate

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam zas al kad sam htel kupit igru preko steama nije mi htjelo karticu prihvatit stalno neke greske mi izbacivalo sad sam,preso na origin i odma mij e prihvatilo karticu hh odma uzeo gas guzzlers :D

edit:koristim Visa karticu raiffaisen banke (tekuci racun)

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 16:23 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav

Dali netko zna dali igre koje kupim na Amazonu a igre su od EA mogu aktivirati na Originu?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dado123 kaže...

Pozdrav

Dali netko zna dali igre koje kupim na Amazonu a igre su od EA mogu aktivirati na Originu?

Hvala

da

13 godina

Kupio NFS Hot Pursuit i ne mogu igrati. Kada pokrenem aktivacijski wizard i unesem key koji mi je ispisan u Originu (Activation Key) izbaci mi invalid. Da skidam piratsku ili da kontaktiram ultra brzi EA Support.

btw ovaj Origin mi ide na živce totalno, ne mogu niti jednu igru pokrenuti preko njega, već ga svaki put retardirano moram paliti desnim klikom i Run As Administrator i onda pokrenuti, i naravno ne mogu ni instalirati niti jednu igru koju downloadiram već moram u safe mod i pokrenuti tamo origin kao administrator i onda tek mogu instalirati igru.

Imam administratorske ovlasti, isključen UAC, Antivirus i sve to.

Pomoć ikakva?

Who fucking cares

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kontaktiraj support meni   je bilo sve u redu kad sam fifa 12 instaliro mozda je problem do tebe a ne do origina ne vidim bas puno ljudi da se zali na origin meni je bolji od steama cak

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
geek_boy1 kaže...

kontaktiraj support meni    je bilo sve u redu kad sam fifa 12 instaliro mozda je problem do tebe a ne do origina ne vidim bas puno ljudi da se zali na origin meni je bolji od steama cak

Poslao sam mail, nadam se brzom odgovoru jer mi se igra.

Who fucking cares
14 godina
Ranko Kukumar kaže...
geek_boy1 kaže...

kontaktiraj support meni   je bilo sve u redu kad sam fifa 12 instaliro mozda je problem do tebe a ne do origina ne vidim bas puno ljudi da se zali na origin meni je bolji od steama cak

Poslao sam mail, nadam se brzom odgovoru jer mi se igra.

probaj na live support, meni se jako brzo jave tamo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:02 (antimadridista).
13 godina

Sivo je.

Who fucking cares
13 godina

Rješio problem, kontaktirao support koji mi je izbrisao igru sa accounta, pa onda dao novi key da reedemam, pa onda opet moram download... Valjda bude radilo.

Who fucking cares

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav

Malo prije sam ušao u Origin i nema ništa na Orign Storu!

Dali se to događa i kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dado123 kaže...

Pozdrav

I meni, i to vec par dana :(

14 godina
dado123 kaže...

Pozdrav

Meni Store radi bez problema, sve prikazuje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
dado123 kaže...

Pozdrav

I meni, i to vec par dana :(

Dobro da nišata nekupujem na Originu!{#}

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dado123 kaže...

Pozdrav

Meni Store radi bez problema, sve prikazuje.

Evo sad sam usao na Origin (nisam bio od jucer) i sad mi prikazuje, mozda su imali problema sa serverom :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice