To me po stilu podsjeća na nes verziju Wild gunmana, ili na snesu sunset riders, wild guns ili nekaj slično.
Možda je prerada neke od tih igara.
To me po stilu podsjeća na nes verziju Wild gunmana, ili na snesu sunset riders, wild guns ili nekaj slično.
Možda je prerada neke od tih igara.
Outlaws?
Inače, ovdje:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Western_video_games
pa priviri :)
Pozdrav!Nedavno sam pronašao stari laptop koji nisam koristio vec dugo godina i jako je slab,posto nemam nikakvih specijalnih mogucnosti na njemu,sjetio sam se onih starih dana kada sam igrao 2d igrice,koje bi mi neki "majstor" skinuo na kompjuter igrao.Da li neko zna,imao sam MiniClip igre i za njih znam kako skinuti,ali da li neko zna ima li gdje skinuti lista igara od kojih znam samo par imena (Feeding Frenzy,Puzzle Express i sl.(Izguglajte ove dvije i mislim da ce te shvatiti o kojim igrama je rijec.)
Vjerovatno ne razumijete o cemu pricam,ali ako iko zna ista slicno volio bih da napise gdje mogu doci do takvih igara.Hvala!
Pozdrav!Nedavno sam pronašao stari laptop koji nisam koristio vec dugo godina i jako je slab,posto nemam nikakvih specijalnih mogucnosti na njemu,sjetio sam se onih starih dana kada sam igrao 2d igrice,koje bi mi neki "majstor" skinuo na kompjuter igrao.Da li neko zna,imao sam MiniClip igre i za njih znam kako skinuti,ali da li neko zna ima li gdje skinuti lista igara od kojih znam samo par imena (Feeding Frenzy,Puzzle Express i sl.(Izguglajte ove dvije i mislim da ce te shvatiti o kojim igrama je rijec.)
Vjerovatno ne razumijete o cemu pricam,ali ako iko zna ista slicno volio bih da napise gdje mogu doci do takvih igara.Hvala!
Imas ovdje arhivu od preko 1500 flash igara
Ako trenutno nema ono sta ti treba, moguce da stave kasnije posto stalno updateaju arhivu.
Trenutno ima oko 15gb
Pozdrav!
Zanima me pc igra :
- kraj devedesetih pocetak 2000tih
- bila je na bug-ovom cd-u
- 2d
- animacija onako pomalo dječija nesto u stilu worms 2
- physics puzzle nesto u stilu crazy machines (nije incredible machines)
- kroz igru te vodi animirani Einstain
- koriste se magneti, kocke leda, laseri i ostala pomagala da se rijesi zagonetka...
Pozdrav!
Zanima me pc igra :
- kraj devedesetih pocetak 2000tih
- bila je na bug-ovom cd-u
- 2d
- animacija onako pomalo dječija nesto u stilu worms 2
- physics puzzle nesto u stilu crazy machines (nije incredible machines)
- kroz igru te vodi animirani Einstain
- koriste se magneti, kocke leda, laseri i ostala pomagala da se rijesi zagonetka...
Professor Fizzwizzle
Da, ta je. Puno hvala.
Znači, igrica je 2d, retro, nakon svake utrke moraš "popravit" auto,auto se također može nadograđivati. Local CO-OP je igrica, max 4 igrača. Igrica ima najmanje 2 gamemoda. Utrke, gdje nadogradujes svoj auto (svoja auta ako igramo co op) i deathmatch mode gdje svatko protiv svakoga igra. Sa mape možemo pokupiti novce. Svaki auto ima oružje (rakete,mitraljez,mine), svako oružje se moglo nadograđivati. Auto ima healthe, te može eksplodirati tokom utrke pa onda moras popravit ga ako hoces opet se utrkivat. Igrica je slična Death Rally-u ali nije to to.
Vi ste mi zadnja nada, pls help!
Znači, igrica je 2d, retro, nakon svake utrke moraš "popravit" auto,auto se također može nadograđivati. Local CO-OP je igrica, max 4 igrača. Igrica ima najmanje 2 gamemoda. Utrke, gdje nadogradujes svoj auto (svoja auta ako igramo co op) i deathmatch mode gdje svatko protiv svakoga igra. Sa mape možemo pokupiti novce. Svaki auto ima oružje (rakete,mitraljez,mine), svako oružje se moglo nadograđivati. Auto ima healthe, te može eksplodirati tokom utrke pa onda moras popravit ga ako hoces opet se utrkivat. Igrica je slična Death Rally-u ali nije to to.
Vi ste mi zadnja nada, pls help!
Carmageddon?
Carmageddon?
Nije Carmageddon, ova je 2D.
Ova ima jako jako slican interface kao Death Rally, ali je grafika bolja.
Nisam siguran jel bio Enter ili Bug.
Mene opis podsjeća na Twisted Metal ili Vigilante 8 ali su 3D.
Imaš na Wikipediji jedan popis takvih igara, pa poredaj po godinama i pregledaj možda se tu krije.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vehicular_combat_games
Mene opis podsjeća na Twisted Metal ili Vigilante 8 ali su 3D.
Imaš na Wikipediji jedan popis takvih igara, pa poredaj po godinama i pregledaj možda se tu krije.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vehicular_combat_games
Prešao par puta kroz listu, nema :/
Ovo su slike Death Rally-a, ali je moja misteriozna igrica imala isti sistem upgradeanja i oružja (+bio je i machine gun)...
Ovo su slike Death Rally-a, ali je moja misteriozna igrica imala isti sistem upgradeanja i oružja (+bio je i machine gun)...
Death Rally je trenutno free na Steamu...
https://store.steampowered.com/app/358270/Death_Rally_Classic/
Pozdrav ekipa, evo ja novi na forumu...
Već duže vremena tražim jednu igricu stariju i sad sam naletio na forum.
Radilo se o igirici tipa od 2008-2014, sa cda iz časopisa, enter, bug itd.
Radnja je da ti izaberes jednu od 4 rase, barem mislim 4, ljudi, čarobnjaci i onda gradiš kuće i ostale građevine, jacas vojsku, ima bogova, čudovišta , svega haha igra se iz ptičje perspektive, a završava kad osvojila sve..
Nisam siguran , čini mi se da je ime počinjalo na G, nešto kao gliter, guides, tako nekako
Ako netko zna što bi moglo biti, eto, isprike na pisanju
Hvala
Ovako bilo je u casopisu BUG PRIJE JEDNO 10-TAK GOD VISE MANJE JEDBA IGRICA SA SSUBARU IMPREZA TO JE BILO NESTO KAO RELI VOZNJA PO PRASINI NEKOJ CIJELI PUT JE BIO OD PRASINE DAL SE MOZDA NETKO SJECA TE IGRICE MOZDA STE JU NEKI OD VAS I IGRALI
Poz,igrao sam igru prije par god,u njoj se pomine ,cini mi se,Arcane univeritet,avantura u trecem licu.
Ima na pocetku i neki dinosaurus da se prodje kraj njega .
Treba neke boje smuckati pa valjda baciti na njega .Nikako da se sjetim naslova . :)
Nasao sam
Jurney to center of the earth.
vec par dana mi po glavi ide jedna igra koju sam igrao prije 15ak godina (vise manje), ali ne mogu se sjetiti naziva. googlao sam sve moguce i nemoguce al ne mogu ju naci.
nisam siguran je li rpg igra ili samo top down
prica je bila da si poceo sa covjekom (human) i onda si tokom igre mogao njega upgradeat sa permanentnim upgradeovima u obliku techa (a la kiborzi),
te si na kraju mogao igru zavrsiti kao 100% covjek/100% kiborg.
sjecam se da je tokom igre (nakon tih upgradeova) stalno nas neko upozoravao da vise ne licimo na covjeka i na kraju ak se dobro sjecam, svi odjebali lika jer se unistio.
ak ko zna ili ima ideju , bio bi mu zahvalan.
mislio sam da igra ima "space ...." u nazivu ali nisam siguran vise, googlao sam igre sa tim nazivom ali bezuspjesno
EDIT: nasao sam, radilo se o igri "Space Siege"
Da nije Space Siege?
EDIT: Vidim našao si.
Ljudi pomagajte, dakle već dugo godina tražim tu videoigru koja je bila na jednom od CD-ova ili DVD-ova koji su dolazili uz Bug.
Riječ je o Riziku (popularnoj društvenoj igri na ploči sa kartama i kockama) ali kompjuterska verzija, ali problem je što se ne zove Riziko i ima naravno više mapa od samog svijet. Primjerice Korejski poluotok i sl.
Isto se napada sa tri kockice i brani sa tri.
Ljudi za ovu informaciju častim!
Pretpostavljam da si provjerio sve što se zove Rizik ili tome slično, pa sam krenuo logikom da se zove drugačije.
Našao sam ovo https://sillysoft.net/lux/, ali ne piše na stranici konkretno kako se igra. Vidim da ima hrpa raznih mapa, uključujući i neku sa Korejskim poluotokom kad je već spomenuta.
Jest, neki dan ju pronašao i sjetio se korejskog poluotoka. Vjerojatno je bila puno stara pa mi se činilo da je grafika kud i kamo bolja... ali eto.. slučajno naletim i to je - to.
Par noći sam ovako od 21h do 02h ujutru.
Uglavnom hvala puno tebi posebno a i ostalim koji su se potrudili.
Pozz.
Odakle krenuti.
Trailer za igru mozda 2018 ili 2019
Lokacija, mjesto neko ( gradic, selo) na dokovima, setup kao u Middle-earth: Shadow of War
sve je sivo i tamo, iako je prikazan gameplay po danu
Ti si u liku muskarca, iz treceg lica se igra, u toj misiji koja je prikazana, koliko se sjecam trebao si uci u taj grad, selo, mjesto i ukrasti nesto ne primjecen
Gameplay prikazuje kako se kreces izbjegavas neprijatelje, mislim da su bili neki nesto kao orke one ili tako nesto slicno, koliko se sjecam mislim da si imao neke primitivne moderne tehnologije, neki samostrijel mozda
Uglavnom u toj misiji puno steltha, i na kraju uspjeva nekako doci do toga neceg sto treba ukrasti, ili ubiti nekog, ne sjecam se najbolje, i onda se dize uzbuna i krece bjezanje i mislim da je coop igra na kraju njih cetvero bjeze preko nekog mosta koji se dize. . .
Da li je nekome ovo poznato ??
Hvala unaprijed.
Hvala na odgovoru, ali ne.
Slican setup jeste, ali igras sa likom koji je covjek a ne ovaj (sta je ovo)
Mislim da je neki AAA naslov u pitanju, dosta je naprednija mehanika gameplaya od ovoga (koliko se sjecam)
Nesto poput Thief, onako sve sivo.
Se sjeca netko imena igrice koja je prije bila ja mislim na onim enter cd-ima. Igra se kao loptica koju je potrebno dovest do kraja bez da se dotakne bilo koja preka. I koliko se sjecam kad bi skupljao voce loptica bi mjenjala boju i time bi mogao unistit odredene prepreke. Sjecam djela gdje ak bi taknuo ledeni blok, loptica bi se zaledila I samo isla u tom smjeru.
Točno znam na koju igru misliš, jer sam ju i ja tražio prije nekoliko godina, i našao. Al opet zaboravio joooj. Nać ću opet. Ak ništ, u nedjelju, jer tad idem doma gdje još uvijek (nadam se) imam te enterove cde.
Ko da ima neki frenzy, il fruit, il nešt tak u imenu.
nvm, našao sam! frozen fruit frenzy
Davnooooo na x386 smo imali instaliran mario wars. Tako se zvala instalacija ali pod tim imenom ne mogu nista naci.
Moglo se u 4 igraca igrati.
Jedan na wasd, drugi na ijkl, treci na tipke gore dolje i 4. na mis.
Mogao si samo ici lijevo desno ili skociti.
Mapa je bilo par. Ali su bile staticne. Jedino ako bi dosao do desno ruba i otisao preko njega dosao bi na lijevu stranu van i obrnuto.
Svako je imao 10 zivota i pobjednik je onaj koji ostane zadnji ziv.
pomoooc