Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.303
|
čitano: 731.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ne možete se sjetiti naziva igre?

dakle igrica je slična bfbc2(dakle ono uništavanje i sl.), neznam kada je izašla samo znam da je jako slična bfbc2... 

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E znam, to je KMFDM3.

Je*bale vas skraćenice.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?
Father_Dougal kaže...

E znam, to je KMFDM3.

Je*bale vas skraćenice.

dobro, Battlefield: Bad Company 2.. Happy now?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

zna li tko igru u kojoj je neki od likova podsječao na metlu, 2d je igra(ja mislin da je arkadna) može se popit nešto za brzinu, ali i za sporoču, može se igrat u dvoje podsječa na pacmana, ali su zidovi nili neke sive boje, i igra san to na prastaron kompu

Tražim starije BUG-ove...na PP...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jako malo znam o jednoj igri koju sam davno igrao kod rođaka. Igra je bila avio simulacija s nekakvim cudnim avionima koji su poljetali s cepelina koji je bio u zraku. Avioni su bili kao iz II. svjetskog samo što su imali propeler nazad a ne naprid. Žao mi je što nemam puno informacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Našao sam zove se Crimson Skies

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zna li tko kako uzset mači boriti se u Prince of Persia, onaj najstariji dio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VALVE kaže...

Onaj za DOS? Nije li tipka CTRL to radila?

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
16 godina

sa Shiftom se mačevalo, ali mislim da je strelica dolje izvlačila, tj spremala mač

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
VALVE kaže...

Onaj za DOS? Nije li tipka CTRL to radila?

Ma neznan, ali ima i ovdje.

15 godina
neaktivan
imam pitanje jedno igra je bila na ps2 znaci stara je dosta uglavnom railo se o tome da se igralo na split scree.bila je trkaca i sa elementima oruzja znaci moglo se skupljati oruzje po cesti sorati druge moglo se cak i da se ko oruzje koristi vrijeme znaci tornado munje itd zan li tko koja bi to igra bila igro sam je s frendom na ps2 ali bilo je to davno.trazio sam po netu al nisam je mogao nac:(
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
geek_boy1 kaže...
imam pitanje jedno igra je bila na ps2 znaci stara je dosta uglavnom railo se o tome da se igralo na split scree.bila je trkaca i sa elementima oruzja znaci moglo se skupljati oruzje po cesti sorati druge moglo se cak i da se ko oruzje koristi vrijeme znaci tornado munje itd zan li tko koja bi to igra bila igro sam je s frendom na ps2 ali bilo je to davno.trazio sam po netu al nisam je mogao nac:(

Zvuči kao serijal Twisted Metal. Provjeri, pa reci da li je to.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina
neaktivan

Može preporuka ww2 fps ili slično ali na strani osovine? Starost igre nije bitna, samo da mi dozvoljava igru na strani njemaca. Sječam se da sam igrao kod prijatelja jednom davno ww2 fps , prije misije mogao si opremit svoj tim. Također se sječam da igra nije bila rađena za xp al imena igre se nemogu sjetit nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 15:31 (mp93).

0 0 hvala 0
12 godina

Da ne otvaram novu temu bez razloga pitati cu ovdje. Koje imaju igre slične "T34 vs Tiger"(igra sa tenkovima). Da nije RTS i da nije arkada, znači simulacija tenkova. (Ne šrot igre tipa World of tanks) .

Zahvaljivam...(možete spomenuti još neku simulaciju borbenih vozila, ali WW2 tematike. Ali tenkovi su primarni.)

Nepismen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Da ne otvaram novu temu bez razloga pitati cu ovdje. Koje imaju igre slične "T34 vs Tiger"(igra sa tenkovima). Da nije RTS i da nije arkada, znači simulacija tenkova. (Ne šrot igre tipa World of tanks) .

Zahvaljivam...(možete spomenuti još neku simulaciju borbenih vozila, ali WW2 tematike. Ali tenkovi su primarni.)

Zato služi tema "Preporuka igara za vaše računalo" ;)

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan

Tražim jednu horor igru,igra je mislim na poljskom ili češkom jeziku.Igro sam je prije  4-5 god.

Radi se o jednom liku koji ubija zombije po šumi i dođe do neke kuće gdje mora naći neki ključ,tako nešto..

A tog lika snima kamerman od iza i sve ide Live u emisiji... igra će biti stara oko 4-6+5 god.možda i više... nemogu se sjetiti naziva..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zvuci mi kao hibrid izmedju Evil Dead: Hail to the King i Manhunta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da to nece niko znat,naso mi frend taj cd na plazi,pa dao meni... odlična horor igra,u to vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dal nije možda koja igra iz serijala obscure

14 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

dal nije možda koja igra iz serijala obscure

Nije..

13 godina
neaktivan

LJudi ovako,

Jednom sam igrao kod frenda GTa-Vc,ali to nije obican.

U onoj auto kuci su bile formule,oni zastitari su se tukli TAVAMA,da njima.

Ja neznam koji je to,pa ako itko zna.

{#}

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Ode sam bia vidia igricu  Re-Volt koju smo ja i rodijak peglali ko dica. iman cd koji ne valja isfrizan je, a sad bi je tia opet pric iz gusta, al cd je preisfrizan i ne cita ga. Nasa sam na piratebayu neku verziju i nema instalacije nego samo igras. Nemogu sejvat i kad namistim postavke i opet pokrenem igru postavke su resetirane. Pa bi molia ako neko zna di ima igra za skinit da je prava verzija da mi posalje link na pp!

Btw nije piratstvo jer san ja to prije nekih 10-ak god i kupia bia. thx!

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...

LJudi ovako,

{#}

BUMP!

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Ode sam bia vidia igricu  Re-Volt koju smo ja i rodijak peglali ko dica. iman cd koji ne valja isfrizan je, a sad bi je tia opet pric iz gusta, al cd je preisfrizan i ne cita ga. Nasa sam na piratebayu neku verziju i nema instalacije nego samo igras. Nemogu sejvat i kad namistim postavke i opet pokrenem igru postavke su resetirane. Pa bi molia ako neko zna di ima igra za skinit da je prava verzija da mi posalje link na pp!

Btw nije piratstvo jer san ja to prije nekih 10-ak god i kupia bia. thx!

http://www.abandonia.com/en/games/908/Re-Volt.html

Re-Volt je abandonware, znači dostupan slobodno za skidanje.

~
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 21:37 (Proz0r).
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...
IMVK kaže...

LJudi ovako,

{#}

BUMP!

BUMP!

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
DuMe kaže...

Tražim jednu horor igru,igra je mislim na poljskom ili češkom jeziku.Igro sam je prije  4-5 god.

Radi se o jednom liku koji ubija zombije po šumi i dođe do neke kuće gdje mora naći neki ključ,tako nešto..

A tog lika snima kamerman od iza i sve ide Live u emisiji... igra će biti stara oko 4-6+5 god.možda i više... nemogu se sjetiti naziva..

Saw?

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

World of Tanks? Online.

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

http://www.abandonia.com/en/games/908/Re-Volt.html

Re-Volt je abandonware, znači dostupan slobodno za skidanje.

Lol thx a lot. Ja sam poprilicno siguran da smo mi to kupili u jednoj kvazi igraonici u ulici. Vjerojatno tad nije bilo abandonano :P

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

jel zna netko mozda ime ove igrice? igraj jednog lika koji se nalazi u pustinji i naleti na neki grad napusteni i tam ga docekaju neki likovi koji ga zele ubit. izasla je 2011 i na pocetku nemas nijedno oruzje sve dok nekog ne ubijes i ne pokupis ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako, ova je nešto teža.

Sjećam se da sam je igrao na Windows 98, dakle starija igra (PC je kupljen '99 i došla je sa PC-om)

Dakle auti su nekako futuristički, široki i ne izgledaju poput običnih auta (kažem, futuristički izgledaju).

Igra se cijelo vrijeme odvija po noći, sjećam se da je bila nekakva obala, onda srednje jaka ulična svjetla i mislim da nije bila free roam jer se sjećam da me nervirao natpis "Wrong way" (nalazio se u crvenom krugu) (tad sam imao 5 godina tako da nisam razumio engleski a kamoli mehaniku i cilj igre).

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice