Ne možete se sjetiti naziva igre? izdvojena tema

poruka: 2.303
|
čitano: 731.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ne možete se sjetiti naziva igre?

ispucao sam sve svoje vještine guglanja tražeći jednu igru, ali nisam imao sreće pa sam došao ovdje u nadi na mi vi možete pomoći {#}

radi se o logičkoj igri u kojoj ima nekakva ploča podjeljena na kvadrate koja lebdi u zraku. dio tih kvadrata je imao pukotine i vi ste sa likom morali doći s jednog kraja ploče na drugi, a da ne propadnete kroz puknute kvadrate (preko nekih se moglo proći 2 puta, a preko nekih jednom). čini mi se da je i snijeg stalno padao ili tako nešto xD igra je 3d-u ;)

0 0 hvala 0
14 godina

Treba mi pomoć oko 2 igre:

Prvu sam igrao na PS-u, upravljao sam helikopterom, izometrijska perspektiva, prva misija počinje poletanjem sa stealth broda i ispunjavanjem velikog broja zadataka ( uništavanje konvoja, spašavanje osoba, uništavanje baza, itd. ), moralo se paziti na gorivo i municiju.

Drugu sam igrao na Dreamcastu i ne sjećam se puno toga osim da na početku glavni lik dolazi iz japana u kinu kao imigrant, pa ga odmah na početku opljačkaju i sreće neku djevojku na motoru. Sjećam se nekoliko scena u kojima si morao na vrijeme pritisnuti odgovarajuće dugme.

Ova druga nije baš važna ali bih volio da ponovo zaigram onu prvu. Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pronašao sam ovu prvu, u pitanju je bio Nuclear Strike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zna li itko igru u kojoj je lik kao neki kauboj koji za šankom dijeli pive...pa onda skuplja kao prazne čaše i šalje dalje....to sam igrao davno kod rođaka kao klinac al nemrem se sjetit kak se zove.....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li tko kako se zove neka društvena igra s temom kao nesto u warhammer-u, čini mi se kako ima nekih orkova, društvena je igra davno sam je igrao ne sjećam se...

Ako ovo nije dobra tema molim vas preusmjerite me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne možete se sjetiti naziva igre?
eeone kaže...

ispucao sam sve svoje vještine guglanja tražeći jednu igru, ali nisam imao sreće pa sam došao ovdje u nadi na mi vi možete pomoći {#}

radi se o logičkoj igri u kojoj ima nekakva ploča podjeljena na kvadrate koja lebdi u zraku. dio tih kvadrata je imao pukotine i vi ste sa likom morali doći s jednog kraja ploče na drugi, a da ne propadnete kroz puknute kvadrate (preko nekih se moglo proći 2 puta, a preko nekih jednom). čini mi se da je i snijeg stalno padao ili tako nešto xD igra je 3d-u ;)

Da nije Kula World?

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
15 godina
odjavljen
toniancic kaže...

mpze pomoc,

igrica slicna mafiji, samo strategija..imas svoju bandu.. osvajas kafice, disko itd... ikona je crveno auto..znali neko koja je?

hooligans: storm over europe?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
toniancic kaže...

mpze pomoc,

igrica slicna mafiji, samo strategija..imas svoju bandu.. osvajas kafice, disko itd... ikona je crveno auto..znali neko koja je?

hooligans: storm over europe?

Ja bi prije rekao da je Gangland. Jer ipak, mafija... 

Tražim igru s jednog bugovog CD-a, jako je stara. Radi se o nekakvim utrkama u kojima nema auta, nego su vozači u kao nekim svjetlećim kuglama.

14 godina
betmen kaže...

Tražim igru s jednog bugovog CD-a, jako je stara. Radi se o nekakvim utrkama u kojima nema auta, nego su vozači u kao nekim svjetlećim kuglama.

Prvo sto mi je palo na pamet je Scorcher.

You better run, you better take cover!
16 godina
MV_gamer kaže...

poz, evo probat ću opisat igricu najbolje šta uspijem pa ako mi možete pomoć. Igricu sam igrao davno, na WIN 95 ili 98. Crno bijela je, 2D, ja sam kao neki mali čovječuljak bijeli i idem samo ljevo desno, sjećam se samo da su postojali šiljci koji su se zatvarali odozgo i odozdo i ubijali me, bili su i zvukovi nekakvi kako se to zatvaralo, možda je i bilo nekakvih protivnika ali stvarno neznam, mislim da je imao i mač, nisam siguran. Ako se još čega sjetim nadodat ću ali teško, ipak sam onda imao oko 6 godina... ako se ko sjeti super ako ne nema veze {#}

Prince of Persia? Mogla je bit takva ak si igrao na nekom prastarom monitoru... :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Trebala bih pomoć oko naziva nekoliko igrica; ne mogu nigdje naći naziv...

Dakle, prva je Asterix i Obeliks- natjecanje u jelu, odnosno tko će više pojesti u određenom vremenskom roku. Tvoj lik sjedi za stolom s još 3 lika , hrana stiže na tanjurima i ti možeš pojesti ili baciti taj tanjur; svaki tanjur tj.svaka hrana ima drugačiji broj bodova.

Druga igrica je 3D, na polju upravljaš s lopticom koja ima propeler na glavi (ja sam tu igricu zvala Zvrk), a u tom polju su bijesne loptice koje te mogu ubiti. Ta loptica s propelerom, kad pređe preko polja, zatovi taj dio, kao da ga zabetonira.. Cilj igirce je da loptica "izbetonira" zadani postotak. A na to polje padaju neke "stvari", poput srca (za život)...

Treća igrica se zove nešto u stilu Rat lab,no ne mogu će naći pod tim imenom. Arkada je. Ti štakori su u boji ( ljubičasta, plava, crna, žuta, zelena...) i idu u krug jedan iza drugoga- Zadatak je da poredaš 3 ili više štakora iste boje kako bi oni mogli izaći. U međuvremenu stalno stižu novi. Ti imaš mogućnost jednog uhvatiti u balon i pusiti ga kod štakora te boje (ili kad te već to želiš).

Sve su igrice +/- 10 godina ( prije +, pogotovo ova zadnja)

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

Da ova prva nije možda Asterix Mega Madness ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Je, to je ta :)
Hvala! :) 

14 godina
ramayana kaže...

Je, to je ta :)
Hvala! :) 

Druga je AirXonix :)

http://www.axysoft.com/airxonix/

12 godina
neaktivan

Hvala!

13 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
eeone kaže...

Da nije Kula World?

nope, lik je bio nekakav smeđi čovječuljak {#}(s kapuljačom ako se dobro sjećam)

16 godina

U kojoj igri Serious Sam skuplja hrvatske kovanice (kune i lipe), postoji minijatura maksimirskog stadiona u džungli te neki mali plavi ljudi iz nekog sela sa specifičnim pljucama?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toniancic kaže...

Mozel meni neko pomoc, igro sam na pentium 3 kompu igricu, vozis avion po kuciii, imas bombe raketee... moras unistavat tenkove i druge avione,, moglo je se i skupljat gotivo itd... ako neko zna koja je hvala mu.

Airfix Dogfighter

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
mind_challenge kaže...

U kojoj igri Serious Sam skuplja hrvatske kovanice (kune i lipe), postoji minijatura maksimirskog stadiona u džungli te neki mali plavi ljudi iz nekog sela sa specifičnim pljucama?

Zvuči mi kao drugi dio.

12 godina
AL13N13 kaže...
mind_challenge kaže...

Zvuči mi kao drugi dio.

Da 100% drugi dio,skoro ga ponovo igrao.

13 godina
neaktivan

Ovako, nemogu se nikako sjetit imena jedne igrice a zelim je opet zaigrat.

Radi se o Car Combat igrici. Dosta je stara, 2d grafika koliko se sjecam, auti koji imaju oruzja, pogled sa kamerom je moguc jedino iz Pticje perspektive. 

Help ?

Nije nijedna od ovih: Carmageddon, Super Cars, Death Rally.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.3.2023 10:28 (bandito).

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Radi se o Car Combat igrici. Dosta je stara, 2d grafika koliko se sjecam, auti koji imaju oruzja, pogled sa kamerom je moguc jedino iz Pticje perspektive.

Help ?

2D, ptičja perspektiva i krkanje oružjem..
micro machines serijal?

EDIT: ovo je noviji nastavak, al ako je to to, onda ti je princip isti u svakom nastavku ^^

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 17:57 (HBomb).
14 godina
Tomek.Klc kaže...

Help ?

Nemoj mijesati samo, postoji stara i nova verzija igre Death Rally.

Osim toga Micro Machines mozda, sto spomenu kolega prije mene.

13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Help ?

Da nije mozda

Mashed : Drive To Survive

::;;;)
13 godina
neaktivan

Nijedna od ovih. {#}

Prijatelj mi javlja da ima negdje doma na CDu, pa kad nadje javit cu vam kako se zove igrica. :)

+ Ako vam sta pomaze, igrica je starija od svih ovih koje ste postavili, i oruzje se nemoze skupit nigdje na cesti nego se kupi prije utrke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 0:08 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
12 godina

Ignition ?

Vec sam na prethodnoj odgovorio :), nadam se da nadjes sto trazis.

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Mene zanima jedna igra fizike

dakle tamo imate kosarkasku loptu i imate razne materijale tipa gume, zeljezo, moze se postavljat tenzija na gumi

igra je malo starija vise od 3 god

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Armadillo run?

14 godina
Beno kaže...

Armadillo run?

ma to majstore hvala ti:)

Nova poruka