e lovac dobro da si me podsjetio na you are empty to nije najlošiji fps ikad nego najlošija igrica ikad
Naveo bih ja puno toga, ali to nebi spadalo pod najgore kao npr. warcraft, sve sportske igre tipa pes, nba, nhl itd. (jednostavno mi se to nesviđa)
1. dok sam bio manji kupio sam igru na štandu radilo se o pokemonima, bila neka zakon slika na kutijici pa mislio bit će i igra dobra. Je vraga došao kući ubacio u playstation 1 kad ono s čekićem lupaš pićk*ćuje po glavi. 20 kn popusio, a lijepo sam trebao uzet star wars jedi power battles kojeg na kraju nikad nisam ni igrao, a čuo samo lijepe riječi o njemu
2. red alert 3 - jedinice u igri stvarno izgledaju GAY.
3. puno puno igara kojima se ni nesjećam imena...
America's Army 3 - bugovito, neoptimizirano, usporena igrivost...BF2 ju dere u svakom pogledu.
u zadnje vrijeme Sniper:Ghost Warrior me jako razocarao ... :/
Naveo bih ja puno toga, ali to nebi spadalo pod najgore kao npr. warcraft, sve sportske igre tipa pes, nba, nhl itd. (jednostavno mi se to nesviđa)
1. dok sam bio manji kupio sam igru na štandu radilo se o pokemonima, bila neka zakon slika na kutijici pa mislio bit će i igra dobra. Je vraga došao kući ubacio u playstation 1 kad ono s čekićem lupaš pićk*ćuje po glavi. 20 kn popusio, a lijepo sam trebao uzet star wars jedi power battles kojeg na kraju nikad nisam ni igrao, a čuo samo lijepe riječi o njemu
2. red alert 3 - jedinice u igri stvarno izgledaju GAY.
3. puno puno igara kojima se ni nesjećam imena...
Ti mora da se salis ! Kuzim da ne volis PES, NBA, NHL i to, to je stvar ukusa vise-manje, ali smatrati Warcraft losom igrom je stvar zdravog razuma. Svako ko smatra Warcraft losom igrom NIJE pravi gamer, ponavljam to nije stvar ukusa, jedan Warcraft ne mozes ne voljeti ;)
Najgore igrice po meni su gluposti poput:
Turning Point: Fall of Liberty - igra je cista retarduša
Fifa Menager - ne pitajte zasto, jednostavno je ne volim kao nijednu nogometnu igru koji ima FIFA u imenu
NFS i sve moguce simulacije voznje, arkade i slicno, jedino mogu podnijeti Mario Cart za N64
Sve moguce simulacije letenja, ronjenja, itd.
Neverwinter Nights - iako odlična igra s dva vrhunska nastavka, single player u originalu je njesra (nastavci su super)
Neverwinter Nights 2 - dobra igra, ali to je vjerojatno najneoptimiziranija igra koju sam u životu instalirao (da ne govorim o brojnim bugovima koje je igra imala dok je izašla)
KOTOR 2 - opet meni odlična igra, ali u toj igri se vidi da je izbačena prerano, priča iako u suštini dobra neki dijelovi nemaju smisla ili su nerazumljivi
Oblivion - cijeli svijet izgleda plastično, umjetno i neprirodno (ne, nije zbog malo zastarjele grafike), voice acting je jedan od najgorih koji sam čuo u životu, priča glavnog questa - užas, a što je najgore - svi sastojci za vrhunsku igru su tu samo su nespretno poslagani, te se autori nisu fokusirali na nekoliko stvari koje bi napravili kako spada, nego su napravili puno stvari na prosječan način...
Star Trek Legacy - SRANJE
Ovdje nisu baš najgore igre svih vremena nego dobre igre koje su podbacile u nekim ključnim aspektima te su dobile status razočaravajuće.
Neverwinter Nights - iako odlična igra s dva vrhunska nastavka, single player u originalu je njesra (nastavci su super)
Neverwinter Nights 2 - dobra igra, ali to je vjerojatno najneoptimiziranija igra koju sam u životu instalirao (da ne govorim o brojnim bugovima koje je igra imala dok je izašla)
KOTOR 2 - opet meni odlična igra, ali u toj igri se vidi da je izbačena prerano, priča iako u suštini dobra neki dijelovi nemaju smisla ili su nerazumljivi
Oblivion - cijeli svijet izgleda plastično, umjetno i neprirodno (ne, nije zbog malo zastarjele grafike), voice acting je jedan od najgorih koji sam čuo u životu, priča glavnog questa - užas, a što je najgore - svi sastojci za vrhunsku igru su tu samo su nespretno poslagani, te se autori nisu fokusirali na nekoliko stvari koje bi napravili kako spada, nego su napravili puno stvari na prosječan način...
Star Trek Legacy - SRANJE
Ovdje nisu baš najgore igre svih vremena nego dobre igre koje su podbacile u nekim ključnim aspektima te su dobile status razočaravajuće.
meni oblivion nevalja zato jer su borbe koma
jedina dobra stvar mi je procavat oruzja i armore i onoj sobi gdje svega ima (cheat)
Driver 3, Godfather 2............
Call of Duty 2, pogotovo multyplayer
sve sportske su fail pogotovo pes
arma je veliki fail neki dim izlazi iz puske....
need for speed shit je fail koji se pretvorio u polu simulaciju
a najveci fail je battlefield bad company 2 omg
evo najedite se trolanja svi koji ne postujete tuđe misljenje u temi pise koja igra je osobno najgora i nece sad meni niko nista govorit ako je meni civilizacija šit
evo najedite se trolanja svi koji ne postujete tuđe misljenje u temi pise koja igra je osobno najgora i nece sad meni niko nista govorit ako je meni civilizacija šit
care ... valjam se po podu od smjeha ....
reci ti njima xD
ak je njemu civilazija šit ... onda jbg .. šit
1.FIFA Manager:Glupo...jadno...u otoj igrici nevidim niss zanimljivo
2.Fantastic 4:lose...
...Nevidim niss lose u Call Of Duty 2...Best game ever...a Mozda ti je teska...neznas preci pa ti je glupa...Call of duty 5 je duplo gori od dvice....CoD 2,CoD 4,CoD 6 Best games...
I samo da kazem...kome je losa grafika nek negovori da je losa...vi nemozete napraviti ni 2d igricu zato sutite...A oni su se potrudili pa naravili extra igrice..
Tomba 2,Svi Pokemoni,Pes svi,Fifa sve,cod 1,2,3,5 i...još mnogo toga
cod2 mp je previse nego dobar,a cod1 nebi ja usporedio s danasnjim igrama za svoje godiste je isto predobra
Jednostavno ne volim takve igre svatko ima svoj ukus
stvarno neznam koja bi mi bila najgora igra
jer ne igram bas previse i sam provjereno
resistance:fall of man(1) mi se nije svidio ali daleko od toga da je najgora igra
pa mogo bi rec da mi je WoW
ta mi se igra najduze intaliravala i najbrze brisala
lol
Call of Duty 2, pogotovo multyplayer
Oke tvoje mišlkenje.Ali ja mislim da 85% ljudi misli da je to jedna od najboljih mp franšiza.
care ... valjam se po podu od smjeha ....
reci ti njima xD
ak je njemu civilazija šit ... onda jbg .. šit
nisam to reko nego tema je sto je nekome osobno najgora igra
ja sam reko civilizacija i svi me napali da nemam mozga...
xD a nisam ocekivao od tebe thumb up
ON TOPIC:
mr mosquito
gun grave
Naucite se postivati tudje misljenje. To je jedna jako bitna osobina, nerdovi.
LP.
Kada sam prvi put htio instalirati i probati WoW, govorili su mi svi nešto tipa: "NE POKUŠAVAJ, ZARAZIT ĆEŠ SE..... BLA BLA"
Ja sam probao, igrao 5min, više nikada nisam otvorio WoW.... ne kažem da je najlošija igra, al nez jednostavno to nije za mene
Kada sam prvi put htio instalirati i probati WoW, govorili su mi svi nešto tipa: "NE POKUŠAVAJ, ZARAZIT ĆEŠ SE..... BLA BLA"
Ja sam probao, igrao 5min, više nikada nisam otvorio WoW.... ne kažem da je najlošija igra, al nez jednostavno to nije za mene
također, igrao ga jedan dan sveukupno i uopće me nije zadržao . Frendovi mi govore da je i bolje tak
jbt koliko sranja procitah sada.
Nije mi jasno zasto pretjerujete. Ne volis strategije, OK, ne pisi o njima, ne volis simulacije, OK, NE PISI O NJIMA.
Jer nazvati jedan warcraft3, cod2, civilizaciju, etc. najgorim igrama, pa to su vrhovi igrace industrije.
Razocrao si me ovom porukom, toliko imas dobrih i smisljenih postova, ovakvi ti ne terbaju. To sto ti ne volis tu vrstu igara ne mora znaciti da je losa, PES je samo takav, warcraft, kao sto sam vec rekao i to je jedna od igara koja je (i dalje ce biti) u vrhu uspjesnosti igrace industrije.
Naucite se postivati tudje misljenje. To je jedna jako bitna osobina, nerdovi.
LP.
Tude misljenje?
Ako netko nikad nije igrao recimo Silent Hunter (ja osobno nisam) i onda kaze to mi je najgora igra, nista nevalja, dosadna je. Iskreno poserem se ja na tekvo misljenje, to nije misljenje, nego je to djecije razmisljenje. Nekome je igra zakon, i koliko sam cuo dobro je hvaljene, ako netko ne voli tu vrstu igre, ne mora nuzno biti najgora igra.
Ja ne volim nogomet, i sada bi trebao reci nogomet najgori sport na svjetu?
EDIT:
O ovom pricam, tek sam sada primjetio :
Tomba 2,Svi Pokemoni,Pes svi,Fifa sve,cod 1,2,3,5 i...još mnogo toga
cod2 mp je previse nego dobar,a cod1 nebi ja usporedio s danasnjim igrama za svoje godiste je isto predobra
Jednostavno ne volim takve igre svatko ima svoj ukus
Znaci on ne voli takve igre i odmah je najgora, nista ne valja.
Mislim, glupo, u biti cijela tema je glupa.
Meni je zakon brače najgora igra .
Nemojte bacat spike "ovakve igre su njesra".
Naslov je najgore igre, a ne najgori žanrovi. Ja osobno ne volim nogomet na kompu, al zato ne pljujem po PES i FIFA.
arma je veliki fail neki dim izlazi iz puske...
Da si ikada u zivotu drzao pravu pušku i pucao iz nje, znao bi kako to izgleda i koliko je ArmA blizu realnosti.... Ovako, ti sa svojih 12 godina nemozes ni uzeti AK47 pa pucati.... Jer ti nitko nece dati... I zato je igra loša.
call of duty 2,pes 06,pes 08,warcraft 3,just cause 2
COD 2? Warcraft 3? Just Cause 2? LOL
Meni Far Cry 2, grafika odlična nemam zamjerki, al prica je uzasno glupa...
Ajd' molim te objasni mi ovo boldano...
Ti očigledno neznaš šta znači FAIL.
definitvno eragon
Da si ikada u zivotu drzao pravu pušku i pucao iz nje, znao bi kako to izgleda i koliko je ArmA blizu realnosti.... Ovako, ti sa svojih 12 godina nemozes ni uzeti AK47 pa pucati.... Jer ti nitko nece dati... I zato je igra loša.
Kaj ti je, vidi se da nemaš pojma.
Opće je poznato da prilikom pucanja iz puške izlaze enormne količine žive vatre, jedino što se može uspoređivati sa vatrom koja izlazi iz AK47 je vatra iz flamethrowera.
Zapravo, mnogi vojnici koriste obične jurišne puške baš kao flamethrower kako bi zapalili metu nakon pogotka.
P.S. Ljudi, shvatite da COD i BF nisu oličenje realizma i da ono što vidite tamo u pravilu ne izgleda tako.
Opće je poznato da prilikom pucanja iz puške izlaze enormne količine žive vatre, jedino što se može uspoređivati sa vatrom koja izlazi iz AK47 je vatra iz flamethrowera.
Zapravo, mnogi vojnici koriste obične jurišne puške baš kao flamethrower kako bi zapalili metu nakon pogotka.
P.S. Ljudi, shvatite da COD i BF nisu oličenje realizma i da ono što vidite tamo u pravilu ne izgleda tako.
Pretjeruješ, prilikom pucanja iz rumunjke npr (AK-47 iz rumunjske "faktorije") ima i plamičak (više dim) koji se uočava predvečer najbolje...a po mraku kad netko puca prema tebi ti vidiš pogodi kaj...PLAMEN (ne ko iz flamethrowera al vidi se), plinovi se raspršuju u više smjerova da bi se TEŽE UOČILA pozicija čovjeka koji puca.
Samo kad se puca rafalno, i to dugo. :)
A ni to se ne može nazvati plamenom.
A i tema ionako nije o tome da sad analiziramo svaku pušku. Poanta mog posta ostaje.
Pretjeruješ, prilikom pucanja iz rumunjke npr (AK-47 iz rumunjske "faktorije") ima i plamičak (više dim) koji se uočava predvečer najbolje...a po mraku kad netko puca prema tebi ti vidiš pogodi kaj...PLAMEN (ne ko iz flamethrowera al vidi se), plinovi se raspršuju u više smjerova da bi se TEŽE UOČILA pozicija čovjeka koji puca.
Evo pucanje iz ak47