civilizacija mrzim igre na poteze
nisu ni zanimljive ni opustajuce
EDIT:
vasi thumb downovi me diraju ravno u du*e
comand and conquer 4 ,kako loš završetak za jedan tako dobar serijal.
FIFA, Driver.
Brothers In Arms, Cryostasis, Godfather.....
I da, Operation Flashpoint Dragon Rising
NFS Undercover
Call of Duty 5
Godfather, BF:BC2, Infernal, 80% POPCAP igara, 2. dio Hitmana, novi Flashpoint. Nemogu se sjetit drugih naslova trenutno.
Medall of honor ( ovaj kaj je u beti )
Gadfather 2 ( veliko razocarenje jer je 1. pre dobar )
To je zato jer za ovu igru treba koristiti mozak, možda nemaš sve sys. req.
Najgora mi je definitivno 25 to life, toliko sam od te igre očekivao, a takvu glupost dobio.
Populos ta igra na PS1 ali je zestoko smece
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Stvarno se pitam kakav ti ukus imaš.... Ok, svako ima svoje mišljenje i njegovo je pravo, ali nazvati Mass Efect II lošom ili najgorom igrom, onda jednostavno ta osoba ima čudan ukus.
Mass Effect 2
Stvarno se pitam kakav ti ukus imaš.... Ok, svako ima svoje mišljenje i njegovo je pravo, ali nazvati Mass Efect II lošom ili najgorom igrom, onda jednostavno ta osoba ima čudan ukus.
Ili bc2 :D
Hmm, zadnja 2 Drivera, FUEL, Alpha Protocol i definitivno Necrovision i Conflict: Denied Ops.
Sniper, stvarno veliki bullshit od igre. Nista nije kako bi trebalo biti.
btw, ova tema je leglo TD-ova ;)
Hmm, zadnja 2 Drivera, FUEL, Alpha Protocol i definitivno Necrovision i Conflict: Denied Ops.
I dragon Rising
Ili bc2 :D
BC2 mi se uopće ne sviđa. Uđem u igru, kaos živi, frajer gađa ljude RPG-jem, pola tima kampa, 1 se bezveze fura tenkićem, svi recon mamu im hebem, nema repaira. Najveća greška u igri je to što nema Com Rose već su komunikacije maksimalno smanjili na sušto Q (enemy spot funkcija i još nešto, zaboravio sam).
Zašto to raditi nakon 2 evolucije komandnog menija (BF1942>BF Vietnam>BF2 dobio današnji com rose). Čak i CoD4 ima osnovni meni komunikacija.
Stvarno sam očekivao više, pogotovo nakon fenomenalnog BF2 (koji se, da spomenem, igra masovno i dan-danas.)
Ok ali da je najgora igra e pa nije.Pretjerivanje
Mozda najgora od onih koje je on igrao?!
Mozda najgora od onih koje je on igrao?!
Onda je malo igrao,jako malo.Čisto sumnjam.
Igra je nekima možda jadna i ne sviđa im se ali da je najgora to nije .Pokraj tolikih šrotova to je nemoguće.Čisto pokazivanje revolta i neznam ti ja šta
utopia city i big rigs 2 over the road racing,najgore igrice ikad
Nije mi baš najgora, ali me razočarala, pa se onda može i tako smatrati. Posudio od Jebasua na par sati, i koma... Dojmove sam prenio gore.
Sjetio sam se još jedne: OFP: Dragon Rising.
Arma 1/2 su Bog i batina za ovaj Codemastersov polu-proizvod.
Ja recimo nemam najgoru igru jer svaku igru koju sam nabavio sam prije toga provjerio i ubiti nikad nisam igrao nešto što je baš toliko loše da sad kažem e ova je nagora.
Ali igra koja me najviše razočarala(opet kažem nemogu reći da je najgora) je pes2010.dodao bi tu u počecima i empire TW i GTA4 ali to su opet neki drugi razlozi :D
Jednostavno neke igre nisu za tip osoba koji nemaju IQ veci od 18.
Jednostavno neke igre nisu za tip osoba koji nemaju IQ veci od 18.
Ili mozak uopće.
Juiced: HIN 2 - očajno
Hour of Victory - jedan od najgorih novih fps -ova kaj sam probal
Lost via Domus - jadni pokušaj oponašanja isto takve serije
Warriors Orochi - ko je probal, zna o čemu govorim
Rise of Argonauts - 300 jea
Superstar V8 Racing - totalni, brutani promašaj Black Bean Gamesa - tvoraca nadolazećeg WRC-a
LOTR: Conquest - više se očekuje od jedne LOTR igre s takvom financijskom podrškom
Ima još al ko bi se sjetil.
Ovo su neke koje su me jako razočarale
FIFA na PC-u.
World War II Combat: Road to Berlin (ova mi je najgora)
FIFA 07, 08, 09, 10
Infernal
NFS Pro Street & Undercover