Na koliko DPI igrate?

poruka: 21
|
čitano: 4.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

To sam se uvijek pitao kad vidim 8400 DPI miseve, jel to itko koristi na maximalnom DPI-u?

Osobnom imam mis koji radi na 600, 1200, 1800 i 2400 DPI i koristim ga na 1800 za gotovo sve, manji DPI koristim jedino kod crtanja di moras biti jako precizan.

U igrama ako odem preko 1800 DPI pocinjem vec previse fulati misem, osjetim da mi ode dalje nego sto zelim, pa si ne mogu zamislit sta bi tek bilo na 8400 DPI.

Kakva je situacija kod vas?

TD za glupost

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

Na 450 {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

3200 dpi trenutno i igre i "default" use {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Na koliko DPI igrate?
al zagorec kaže...

Na 450 {#}

wow

koliko tebi treba od jednog kraja monitora do drugog? 5min? :D

meni je ovaj moj na 600dpi neupotrebljiv

Doduse stavim ga na 600 dpi dok gledam filmove, inace cim malo povjetarac piri mis se pomakne pa mi izade iz full screena

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 21:10 (Laxarus).
13 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

600 DPI-a:) sve akceleracije isključene, u winsima na defaultu. Tako je od kad igram bf, a od tad nisam niti jednu drugu igru, ali znam da sam prije igrao na nekih 2400 dpi-a i evo jučer sam probao vratit na ono kako sam igrao, pomislio sam, dali je ovo moguće?!?!

Laxarus kaže...

wow

koliko tebi treba od jednog kraja monitora do drugog? 5min? :D

meni je ovaj moj na 600dpi neupotrebljiv

Doduse stavim ga na 600 dpi dok gledam filmove, inace cim malo povjetarac piri mis se pomakne pa mi izade iz full screena

Pa nije ti to tako puno, jedna je stvar kad koristis u windowsima miš i u igri, zato većina boljih miševa ima one tipkice za namještanje dpi-a, pa ga lako promjeniš kad ne igraš:)) Meni je u winsima na 1000, u igri kao šta sam rekao 600.

Treba mi za cijeli krug sa igračem, nači 360 stupnjeva- 45 cm, točno koliko mi podloga ima:)

A meni govore da mi je ovo dosta velika osjetljivost, znam ljude koji igraju da duplo manjoj, ono 360 stupnjeva u igri ajmi reć 2-3 puta proć po cijeloj podlozi, tipa metar i pol negdje :DD

Battlelog: Xtream_gjurki
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 21:18 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

I kako uspijevas onda u tako brzoji igri biti konkuretan?

Mislim, ako nekome treba 45cm a nekome 5cm kako ovaj od 45cm moze biti i blizu brzini?

Meni u WOW-u bi na 450dpi trebalo 4-5sec valjda samo da targetam nekoga

TD za glupost

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

Pa nije presporo, meni je ok. 800-900 DPI je neki maksimum za FPS igre. Probajte igrat s AWP-om na 5000DPI-a.

3 0 hvala 0
13 godina
Na koliko DPI igrate?

Ja igram na 1600 mada miš ima 3200 ali 3200 mi je previše za WOT , Cs i slične igrice :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

I kako uspijevas onda u tako brzoji igri biti konkuretan?

Mislim, ako nekome treba 45cm a nekome 5cm kako ovaj od 45cm moze biti i blizu brzini?

Meni u WOW-u bi na 450dpi trebalo 4-5sec valjda samo da targetam nekoga

E pa zato imas na mišu tipke za dpi:) Ako trebaš gađat na malo dalje, normalno da si precizniji, lakše kontroliraš recoil i ostalo kad ti je manja osjetljivost, a opet ako uđeš u neku zgradu ili šta ti ja znam di, malo povećaš recoil tek tako da budeš ajmo reć agilniji {#} Al kasnije se normalno naviknes i na ovome malome, rijetko kad baš ingame mjenjam taj dpi, zna bit slučajeva ali stvarno jako rijetko:)

Čuj uvijek moraš znat gdje neprijatelji najčešće stoje, kako se kretat, pazit da ti nema nikog iza leđa i tako to, a čim je netko ispred tebe ti si u velikoj prednosti sa boljim kontrolom recoila i preciznosti:))

Al to ti opet sve ovisi o igračima:) Ima onih je*eno dobrih igrača koji igraju na 3200 dpi-a, pa kad gledaš njihove snimke dobiješ morsku bolest kako to trza sve, ali njima to paše i tako igraju :D Ja sam isprobao sve od ekstremno visokog dpi-a, do jako niskog, prevagnulo je ipak ovo niže:)

Battlelog: Xtream_gjurki
15 godina
Na koliko DPI igrate?

800DPi

sens ingame 1.5

windows 6/11

sve akceleracije pogašene

jedino na CS:GO imam zoom_sensitivity_ratio na 0.8 pa sens sa awpom izađe 1.2

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Na koliko DPI igrate?

1300 dpi, ali u igrama smanjim do kraja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na koliko DPI igrate?
Uvjek držim na 4000
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

800 jos iz coda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

800 za svee :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrcek kaže...

800 za svee :)

slazem se, 800 majka za sve :) ali opet sve je stvar navike...

15 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?
Imam R.A.T 7 u drzim ga na 1600dpi, sve vise je previse :p
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Na koliko DPI igrate?

Sve,od yt do CoD-da,2880 DPI-a.

Na 1920x1080.

{#}

Dream team.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rezolucija 1080p 

Razer Imperator 4G

Sensitiv 800 (DPI)

Acceleration Enable 8

Polling Rate 125 Hz

bočne tipke do kraja napred (nekakva caka sa sensitivom barem sam primjetio,ovako mi najvše odgovara za sve fps igre )

Podloga Sphex

17 godina
Na koliko DPI igrate?

5600dpi {#}

Rat5 mišić {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na koliko DPI igrate?

2200. A kad prebacim na tv, ful hd rezoluciju. stavim na 3300. Imperator 2012 mišač :P

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

2600 u svim aplikacijama i igrama

dobus
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice