Kako će umrijeti PC gaming

poruka: 687
|
čitano: 138.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

neznam kako se mislis "kvaliteta", znam, vecini ljudi prica je vaznja te brzina odvijanja radnje, no tu postoje i ljudi kao ja npr, volim da igra ima neku pricu ali ne daju sad kao u nekom rpgu fura 100% a gameplay nepostoji!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svi kenjaju "kad igre budu 50 kn onda cu ih kupiti". Jel se vi uopce pitate koliko novaca stoji iza nekih naslova? Nek vam deus kaze koje su cifre u pitanju!!

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(

4 3 hvala 0
16 godina
Re: Kako će umrijeti PC gaming
Ma gle, igre mogu bit jeftinije, ali ocito trziste trenutno moze placati cijene koje jesu i to je to. Sve vrijedi onoliko koliko se moze prodat, ni vise, ni manje. Glazbena industrija se preporodila malo kad je dosao iTunes i slicni servisi, a oni glazbenici koji su to prepoznali su jako jako profitirali. Isto vrijedi i za filmsku industriju i tv industriju. Sve serije se ionako rade ovisno o gledanosti na cable tvu, a filmovi preko 90% svojih prihoda ostvaruju u kino distribuciji ... Isto tako je normalno da na Steamu recimo kad izadje igra kosta recimo 50$, a nakon mjesec dva dana ili vise da se moze kupit po pola ili vise cijene. Zar tako nije sa svim proizvodima na bilo kojem trzistu bilo cega??? S obzirom da je digitalna distribucija sve veca i zastupljenija, trebalo bi razdvojiti cijenu takvog sadrzaaja od boxa, pa tko zeli box, nek plati 50$, a tko zeli samo digitalnu kopiju, plati recimo 20$.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

Kaj neki ovdje i filmove neki kupuju,joooj presmjesni ste mi.

1 1 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Svi kenjaju "kad igre budu 50 kn onda cu ih kupiti". Jel se vi uopce pitate koliko novaca stoji iza nekih naslova? Nek vam deus kaze koje su cifre u pitanju!!

A zašto je to točno bitno?

Jel' tebe zanima koliko košta sat rada jednog kinezaili tajvanca da proizvede tvoje patike?

Zanima li to Bobya Koticka? Pita li Boby Kotick kolika je plaća u HR?

Ako im se igre ne prodaju dobro, neka smanje plaće zaposlenicima, nek daju otkaze kao što daju i ostale tvrtke, neka marketingašima smanje bonuse... Ako se pak prodaju dobro, neka prestanu tupiti narod glupostima o ubijanju ljudi piratizacijom.

Ako išta ne volim u životu (a jako malo stvari ne volim), onda su to đavolji odvjetnici. Dajte dosta više s tom fašističkom propagandom - jadna korporacija ta-i-ta, pa imate li vi imalo osjećaja za čovjeka i on što mu se svaki dan radi? Sony distribuira rootkit na vlastitim CD-ima, koji skupljaju legalni vlasnici glazbe, godinama se povlače s tim i niko ništa. Boby Kotick bi prodavao cut-scene iz igara, hej! Ima onaj neki film o nekom proizvođaču automobila, gdje su fiškali izračunali da je jeftinije platiti obiteljima poginulih odštetu, nego zamjenu desnih žmigavaca u automobilu koji bi se zapalio kod udarca u stražnji desni kraj dok stražnji desni žmigavac radi (pa se priča svela na postotke takvih nesreća u prometu). Tvrtke za proizvodnju igračaka su već odavno u poslovnu strategiju uvele nag factor kao legitimnu radnju. Erin Brokovich anyone?

Korporacije vas muzu i varaju na svakom koraku, a vi tražite kolegijalnost od potrošača koje te iste korporacije varaju i muzu? Ma daj se stavite u perspektivu malo!

Svaka čast Deusu, odličan čovjek prije svega i podržati ću svaki nezavisni studio koji izađe i napravi dobru igru (OK, neću, ne igram, ali eto...), ali nekom inercijom, čim se dovoljno naraste, postaje se Šit od Firme.

Neka pokriju svoje troškove kako god znaju i umiju, ako umiju. Ako ne, nek propadnu. Neka izmisle neprobojnu zaštitu, tko im brani?

Kradu se i auti, kradu se i pjesme, krade se lova kupcu loše igre, krade se sve, krade se od svakog, samo je razlika u poziciji u lancu, a na jednom kraju su korporacije s kompletnom mašinerijom, lovom do krova, koja kupuje i reklame i zakone i pravila i tržište. Na drugom kraju čovjek, pojedinac, bez apsolutno ikakve moći, osim odluke kome će dati lovu koju je teškom mukom zaradio.

I onda se nađe par gorljivih gejmera, koji nakon desetljeća piratiziranja moraliziraju iz svoje fotelje nakon kupljene igre (ili njih sto, nebitno)? To te dođe kao kmet koji brani feudalca od kolege kmeta. Ma mrš, izdajice! Radije propagirajte kupnju naslova izravno od prodavača.

Evo, plemeniti Sinatra se sjetio obrecnuti na tvorce Minecrafta, valjda jer nije išao preko provjerene izdavačke kuće, jer se drznuo sam zaraditi svoju lovu, vrag će ga znati... To što je igra ljudima interesantna ga ne brine previše. Rekao bi mu još koju grubu riječ, ali nema smisla, ovo je ionako najviše gorčine što sam ikada prolio na ovom forumu, pa nekla ostane na tome, bar zasad.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 21:01 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
tnakir kaže...

A zašto je to točno bitno?

Jel' tebe zanima koliko košta sat rada jednog kinezaili tajvanca da proizvede tvoje patike?

Zanima li to Bobya Koticka? Pita li Boby Kotick kolika je plaća u HR?

Ako im se igre ne prodaju dobro, neka smanje plaće zaposlenicima, nek daju otkaze kao što daju i ostale tvrtke, neka marketingašima smanje bonuse... Ako se pak prodaju dobro, neka prestanu tupiti narod glupostima o ubijanju ljudi piratizacijom.

Ako išta ne volim u životu (a jako malo stvari ne volim), onda su to đavolji odvjetnici. Dajte dosta više s tom fašističkom propagandom - jadna korporacija ta-i-ta, pa imate li vi imalo osjećaja za čovjeka i on što mu se svaki dan radi? Sony distribuira rootkit na vlastitim CD-ima, koji skupljaju legalni vlasnici glazbe, godinama se povlače s tim i niko ništa. Boby Kotick bi prodavao cut-scene iz igara, hej! Ima onaj neki film o nekom proizvođaču automobila, gdje su fiškali izračunali da je jeftinije platiti obiteljima poginulih odštetu, nego zamjenu desnih žmigavaca u automobilu koji bi se zapalio kod udarca u stražnji desni kraj dok stražnji desni žmigavac radi (pa se priča svela na postotke takvih nesreća u prometu). Tvrtke za proizvodnju igračaka su već odavno u poslovnu strategiju uvele nag factor kao legitimnu radnju. Erin Brokovich anyone?

Korporacije vas muzu i varaju na svakom koraku, a vi tražite kolegijalnost od potrošača koje te iste korporacije varaju i muzu? Ma daj se stavite u perspektivu malo!

Svaka čast Deusu, odličan čovjek prije svega i podržati ću svaki nezavisni studio koji izađe i napravi dobru igru (OK, neću, ne igram, ali eto...), ali nekom inercijom, čim se dovoljno naraste, postaje se Šit od Firme.

Neka pokriju svoje troškove kako god znaju i umiju, ako umiju. Ako ne, nek propadnu. Neka izmisle neprobojnu zaštitu, tko im brani?

Kradu se i auti, kradu se i pjesme, krade se lova kupcu loše igre, krade se sve, krade se od svakog, samo je razlika u poziciji u lancu, a na jednom kraju su korporacije s kompletnom mašinerijom, lovom do krova, koja kupuje i reklame i zakone i pravila i tržište. Na drugom kraju čovjek, pojedinac, bez apsolutno ikakve moći, osim odluke kome će dati lovu koju je teškom mukom zaradio.

I onda se nađe par gorljivih gejmera, koji nakon desetljeća piratiziranja moraliziraju iz svoje fotelje nakon kupljene igre (ili njih sto, nebitno)? To te dođe kao kmet koji brani feudalca od kolege kmeta. Ma mrš, izdajice! Radije propagirajte kupnju naslova izravno od prodavača.

Evo, plemeniti Sinatra se sjetio obrecnuti na tvorce Minecrafta, valjda jer nije išao preko provjerene izdavačke kuće, jer se drznuo sam zaraditi svoju lovu, vrag će ga znati... To što je igra ljudima interesantna ga ne brine previše. Rekao bi mu još koju grubu riječ, ali nema smisla, ovo je ionako najviše gorčine što sam ikada prolio na ovom forumu, pa nekla ostane na tome, bar zasad.

Da, da.... NE! - Na stranu Sinatra, s njegovim se tvrdnjama u uvodu ne slažem, ali to što ti pričaš nema veze s ničim. Prvo, nema kmetova i feudalaca, barem ne ovdje. Drugo, ne nećeš podržati. Stardock nije velika zla korporacija, pa su im pirati uništili prodaju odlične igre koja nije imala zaštitu.

Izmišljanje opake zaštite navodi bijes legalnih kupaca zbog gnjavaže i povremenih problema. Izostanak zaštite tebi je poziv na piratiziranje.

Tvoja "borba" nema veze s floskulama koje navodiš. Tvoj novac je zarađen teškom mukom? A Blizzardov nije? Biowareov? - Ne, tebe nije briga za nekakve ljude, moć i sl. floskule kojima hraniš svoje maglovite argumente - tebe je isključivo briga za tvoj vlastiti džep iz kojeg ne puštaš ništa van, ako baš nisi silom prisiljen pod prijetnjom teške robije.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran

odavno bolji post ne procitah na ovom forumu

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

<cut> bla, bla, bla, <cut>

Nisam niti čitao tvoj bezvezni post, kao što niti ti nisi moj (kako ovaj, tako niti neki prije njega). Neću podržati, to sam i napisao, jednostavno zato što ne igram, točka. Ova tvoja bezvezna i naivna pretpostavka da ću piratizirati ti pada u vodu jednostavno zato što ne konzumiram takav sadržaj. Ne svodi se za sve nas svijet na igre, majstore, ljudi se zabavljaju na različite načine.

Nakon toga ti pada u vodu i sve ostalo jer, kao i obično u ovakvim situacijama, pričaš napamet i napadaš, umjesto da malo razmisliš o čemu pričaš. Je*u i tebe i mene u sve rupe i sa svih strana, razlika je samo u tome što si ti uvjerio samog sebe da ti je to OK i da u tome uživaš, a ja se bar trudim promijeniti stvari korištenjem OSS-a. Iako, nije da je moj jedan glas nešto pretjerano bitan...

Gledam te!
15 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

najcudnije od svega je to sto su uspjeli malim ljudima toliko isprati mozak da ovi stvarno misle da su ta korporacijska mjerila neka moralna mjerila. da treba biti tih i ponizan i placati danak dok oni grabe, medjusobno se potkradaju, tuze, izrabljuju...

balkanski mentalitet?? kakav bi mentalitet trebalo imati? ko oni?

15 godina
protjeran
Jel vas itko tlaci da kupujete korporaciske proizvode?nitko,pa sto se bunite
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Tema nema smisla .Ove godine izlazi za PC više kvalitetnih igara nego što ih je izašlo prošle godine .A ako ću biti sitničav , meni je dovoljno da 2012 izađe Stalker 2  i da ga ko čovjek mogu odigrati sa mišom i tipkovnicim .A o "umiranju" pc gaminga se drobi već deset godina .

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Ovu bi temu trebalo lockat.Imate drugu temu o piratstvu.
Onaj tko hoće neka kupuje originale onaj tko neće neka skida piratluk. Ja ću naravno skidati dok god bude piratluka i dok igre rade normalno. Ako sam baš jako zapeo za multiplayer onda ću kupiti original.

Proizvođači igara će naravno gubiti pare dok god se igra može besplatno skinuti.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Toni93 kaže...

kupujem ako moram, ako ne moram ne kupujem. uglavnom ne moram.

17 godina
Commodore kaže...
Veliki Brat kaže...

najcudnije od svega je to sto su uspjeli malim ljudima toliko isprati mozak da ovi stvarno misle da su ta korporacijska mjerila neka moralna mjerila. da treba biti tih i ponizan i placati danak dok oni grabe, medjusobno se potkradaju, tuze, izrabljuju...

balkanski mentalitet?? kakav bi mentalitet trebalo imati? ko oni?

Pazi, molim te - po zakonu ne smiju stavljati zaštitu na CD/DVD, jer ja imam ZAKONSKO pravo na backup. I onda oni stave zaštitu. I da bi skinuli zaštitu koju po zakonu ne smiju staviti JA moram tužiti NJIH da bi meni, samo za moj primjerak skinuli zaštitu?! I dalje nemam povrat novca zbog zajebancije, gubljenja vremena, duševnih boli, nikoga nije briga za mene, niti državu niti korporaciju, a pogotovo ne ovakve propovjednike. Pa tko je tu lud? (retoričko pitanje, naravno da sam ja lud...)

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
naxeem kaže...

<cut> bla, bla, bla, <cut>

Nisam niti čitao tvoj bezvezni post, kao što niti ti nisi moj (kako ovaj, tako niti neki prije njega). Neću podržati, to sam i napisao, jednostavno zato što ne igram, točka. Ova tvoja bezvezna i naivna pretpostavka da ću piratizirati ti pada u vodu jednostavno zato što ne konzumiram takav sadržaj. Ne svodi se za sve nas svijet na igre, majstore, ljudi se zabavljaju na različite načine.

Nakon toga ti pada u vodu i sve ostalo jer, kao i obično u ovakvim situacijama, pričaš napamet i napadaš, umjesto da malo razmisliš o čemu pričaš. Je*u i tebe i mene u sve rupe i sa svih strana, razlika je samo u tome što si ti uvjerio samog sebe da ti je to OK i da u tome uživaš, a ja se bar trudim promijeniti stvari korištenjem OSS-a. Iako, nije da je moj jedan glas nešto pretjerano bitan...

Ja neću biti bezobrazan i pročitat ću ovaj tvoj smiješan post. Ne igraš se, a pišeš u ovoj temi, pišeš o korporacijama, o igrama i vidim da te sve to previše pogađa. Ali, što bih ja znao - debeljko 165cm, 165kg, cura me ostavila zbog WoW-a, završio srednju prometnu - jedva - i trenutno s 32 životarim u studentskom domu na Savi igrajući video igre po cijele dane vukući se već 15 godina kao brucoš prometnog faksa (propustio kupit' ispite prošle godine dok se još moglo).

Ali moraš me shvatit - meni su igre sve u životu i važno mi je da su mi važne. Uostalom, ako ne trošim na igre, a gdje ću? - Samo ti nemoj da te seksaju u sve rupe i odasvud. Meni je to OK, kad već ja ne mogu nikog.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
Toni93 kaže...

Prosim lepo, na Ubuntu 10.10 se premam igrati online belu i slušam Arsena Dedića preko Youtubea.

Bunim se jer su ljudi vlastitim pristankom prihvatiti ulogu stoke sitnog zuba. Vjeruju da je njihovo pravo mjesto u rudniku, dok su korporacija bogomdane i fer i korektno zarađuju za svoj kruh. Pazi, ljudi iskreno vjeruju da MS ima pravo u SVOJ OS staviti SVOJ pretraživač! Nikoga nije briga što to rade na MOM tržištu i što im JA to plaćam, a zauzvrat mi koče razvoj čim im je to u interesu. Ljudi vjeruju kako Sony ima moralno i zakonsko pravo ograničiti upotrebu uredno plaćenog hardvera zato jer ga je Sony proizveo. Nije bitno što sam ja kupio, bitno je samo što je Sony zamislio. Stoka sitnog zuba, kažem ti...

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Cijena izrade jednog kvalitetnog naslova je ogromna. Sva ta bolja i bolja grafika zahtjeva detaljnije resurse, dakle i veci broj sati rada.

Ja san Privateer: The Darkening 1996. godine platia 350kn, a malo manje san da za Collectors Edition Mass Effecta 2. Dakle, nije istina da su igre

drasticno poskupile. Ali njihova izrada je narasla eksponencijalno.

Mislin da je buducnost u micropaymentu, Black Ops ne bi nikad kupio, al dao bi 5 kuna za jedan dan probat, malo se napucavat u multiplayeru. 5 kuna za vecer multiplayer Starcrafta 2?

Ja san za, ali dok je 38 funti na game.co.uk, nema šanse. Naravno, da ostavu i mogucnost kupovine, za one kojima se to isplati. Tako bi oni koji bi kupili igru, ionako je kupili,

a mi kojima nije to tako napeto bi dali tu 5-10kn s vrimena na vrime. It's a win-win situation, in my book.

A vremena za igre iman jako malo, pa mi kupovat orginale nije neki problem. Ceka me hrpa "bargain bin" naslova: Dead Space, The Witcher,

Empire: Total War, a dok s njima zavrsin u tom "bargain binu" ce zavrsit i igre koje me zanimaju od prsle i ove godine.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
Ne igraš se, a pišeš u ovoj temi, pišeš o korporacijama, o igrama i vidim da te sve to previše pogađa.

Da, zar nisam pravi? Baš ono, pravi borac za pravdu, svaka bi me majka za zeta htjela! :)

naxeem kaže...

Ali moraš me shvatit - meni su igre sve u životu i važno mi je da su mi važne.

A što ću ti ja, sam si odabrao svoj put...

Ajde, bar si moderator na BUG forumu, i to će nešto značiti kad napuniš 40, moći ćeš se hvaliti u klanu, možda čak i dobiti pravo biranja klase :P

Gledam te!
15 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
Toni93 kaže...

Prosim lepo, na Ubuntu 10.10 se premam igrati online belu i slušam Arsena Dedića preko Youtubea.

Bunim se jer su ljudi vlastitim pristankom prihvatiti ulogu stoke sitnog zuba. Vjeruju da je njihovo pravo mjesto u rudniku, dok su korporacija bogomdane i fer i korektno zarađuju za svoj kruh. Pazi, ljudi iskreno vjeruju da MS ima pravo u SVOJ OS staviti SVOJ pretraživač! Nikoga nije briga što to rade na MOM tržištu i što im JA to plaćam, a zauzvrat mi koče razvoj čim im je to u interesu. Ljudi vjeruju kako Sony ima moralno i zakonsko pravo ograničiti upotrebu uredno plaćenog hardvera zato jer ga je Sony proizveo. Nije bitno što sam ja kupio, bitno je samo što je Sony zamislio. Stoka sitnog zuba, kažem ti...

offtopic, probaj pclos, ubuntuu sam rekao zbogom.

15 godina
protjeran

@Commodor

@veliki brat

Meljete glupost.znate da ste u krivu ali i dalje meljete o velikim korporacijama koje vas prisiljavaju na nesto.

• dam vam ja 100 m2 zemlje u dalmatinskoj zagori besplatno
  • kupite ovaca
  • vjetrenjacu za rasvjetu
  • blizu je rijeka krka,rijesena voda.
  • uzivajte bez tlacenja ikoga i prisiljavanja
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 22:30 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Toni93 kaže...
@Commodor @veliki brat Meljete glupost.znate da ste u krivu ali i dalje meljete o velikim korporacijama koje vas prisiljavaju na nesto.dam vam ja 100 m2 zemlje u dalmatinskoj zagori besplatno,kupi ovaca,vjetrenjacu za rasvjetu.blizu je rijeka krka,rijesena voda.uzivajte bez tlacenja ikoga i prisiljavanja

ne, ti mislis da smo mi u krivu, a mi znamo da ti to mislis.

da znam nesto o ovcama ili da me imao tko naucit kad je trebalo sad bi vjerovatno bolje zivce imao.

15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Cijena izrade jednog kvalitetnog naslova je ogromna. Sva ta bolja i bolja grafika zahtjeva detaljnije resurse, dakle i veci broj sati rada.

Cijena nema veze s kvalitetom, jer igre nisu zamrzivaci i usisavaci. Tu se radi o inovativnosti i odredenoj dozi umjetnosti. Mozes ti upucati 500 mil $ u drek od igre i dobit ces samo skupi drek od igre. Kada bi lova toliko ogranicavala kreativnost onda bi se nezavisni razvojni timovi mogli u startu pokopati.

Samo zato sto EA i Activision imaju neku poremecenu racunicu prema kojoj ce velika kolicina love stvoriti odlicnu igru, ne znaci da odlicna igra treba ogromnu kolicinu love. Jest da je razvoj igara sve skuplji, ali nije ni priblizno toliko skuplji koliko ovaj dvojac bez razloga baca ogromne kolicine love u razvoj.

Tim vise sto, kad god je velika lova u igri, sva originalnost i kreativnost predstavlja rizik pa to prvo leti kroz prozor, jer se investicija mora isplatiti.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
RAAAAGEEEEE!!!

Povlacim se iz rasprave.

MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
17 godina
Toni93 kaže...
@Commodor @veliki brat   dam vam ja 100 m2 zemlje u dalmatinskoj zagori besplatno,kupi ovaca,vjetrenjacu za rasvjetu.blizu je rijeka krka,rijesena voda.uzivajte bez tlacenja ikoga i prisiljavanja

Nema tu kruha, pogotovo ako moraš kupiti ovce koje nisi naslijedio, a nemaš od čega. Također, država bi mi lupila poez i na vjetrenjaču (da ju uopće smijem sagraditi pored naših zakonskih regulativa)a sumnjam da bi s vodom bilo nešto bolje. I na kraju, što će ovce u 100 m2? A mene bi ugurao s ovcama, jel'? Imam ženu znaš, ne bi se njoj svidjelo da sam ja u istoj prostoriji s ovcama, moglo bi se panova naroditi, pa će nam još i Svarožići iz vatrice skočiti.

Ajde ti prijatelju, kad već nudiš,  radije daj par tisuća kvadrata, ja ionako samo žicam i uzimam okolo tuđe, pa ćeš me razumjeti, a tebi ionako očito ne treba, kad imaš i zemlje i kupuješ igre od jadnih korporacija i imaš struje za igranje i gledanje pirackih HD filmova. Dogovoreno?

Gledam te!
15 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Nema tu kruha, pogotovo ako moraš kupiti ovce koje nisi naslijedio, a nemaš od čega. Također, država bi mi lupila poez i na vjetrenjaču (da ju uopće smijem sagraditi pored naših zakonskih regulativa)a sumnjam da bi s vodom bilo nešto bolje. I na kraju, što će ovce u 100 m2? A mene bi ugurao s ovcama, jel'? Imam ženu znaš, ne bi se njoj svidjelo da sam ja u istoj prostoriji s ovcama, moglo bi se panova naroditi, pa će nam još i Svarožići iz vatrice skočiti.

Ajde ti prijatelju, kad već nudiš,  radije daj par tisuća kvadrata, ja ionako samo žicam i uzimam okolo tuđe, pa ćeš me razumjeti, a tebi ionako očito ne treba, kad imaš i zemlje i kupuješ igre od jadnih korporacija i imaš struje za igranje i gledanje pirackih HD filmova. Dogovoreno?

da su moji dilili zemlju nebi dosli do ovoga sta oni(ja) sad imaju.

poklonjenom konju se ne gleda u zube.

17 godina
Toni93 kaže...

A onda ništa... A da sam korporacija, dao bi mi, jelda? ;)

Gledam te!
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
MusicWoman kaže...
.,...

Ja samo čekam novog Duke Nukema, nadam se da će izbacit Demo verziju, a kad dođe - KUPUJEM... {#}

Le Omg. Zena koja se pali na Djuku.

Sad sam sve vidio.

Mato jesi li to ti?

Hahaha!!! {#}{#}{#}

Nije Mato, samo jedna obična žena... {#}

To mi je jedna od najdražih igara... Druga najdraža mi je TracMania Nations... Probah igrat i Duke Nukem Forever, ali nekako najdraži mi je Duke Nukem 3D... Ovaj najnoviji nastavak ću kupit kad vidim kakve su kritike i Demo ako ga bude, a ako ne, ovisi o cijeni i podržanom hardveru... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
protjeran
Toni93 kaže...

da su moji dilili zemlju nebi dosli do ovoga sta oni(ja) sad imaju.

kao ni skinutom torrentu

16 godina
neaktivan
Slazem se medutim znaj da ni konzole nisu otporne ba pirate,nisu ni sada a kamoli u buducnosti
offtopic:ja dobijam dojam da punokrvni OS-ovi umiru,a s njima i standarni pc,nekako mi se cini da sve ide prema tipu OS kao android,iOS i sl.
Jos i razvoj ARM cpu i porast popularnosti?!
RazorNapster
15 godina
protjeran
Commodore kaže...

kao ni skinutom torrentu

skinuti torrent je vjerovatno ukradena igra(ili nesto slicno)) dok je ovo poklon{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice