Posto postoji mnogo tema u vezi igara i dosta igraca na ovom forumu dosao sam na ideju da napravim jednu kreativniju temu u vezi igara gdje je potrebno uloziti vise napora i svoje stvaralacke mastovitosti.
Prije svega cijenim kreativnost te bi isto tako volio vidjeti kako u ovom pogledu stoje mnogi forumasi, dakle da djelimo iskustva, misljenja i savjete, te takodjer pohvale i kritike.
Dakle, radi se o pravljenju videa iz igara.
Predlazem ova pravila, te bih volio da ih se pridrzavate jer tema nece imati smisla.
1) VIDEO MORA BITI VAS - nemojte zloupotrebljavati i stavljati tudje video uratke;
2) Igra nije bitna tako da svatko tko hoce moze iz svoje omiljene igre napravit video;
3) Mozete slobodno davati savjete kako je nesto bolje izvesti, zatim svoje pohvale ali i kritike;
4) Prilikom davanja kritika zamolio bih vas da budete umjereni i da ne budete BEZOBRAZNI I BAHATI da nebi bilo kakvih svadja;
5) Video uratcima mozete davati i ocjene;
6) Primarni cilj stavljanja videa nije HVALISANJE, nego poticanje na KREATIVNOST;
7) Nemojte stavljati video uratke gdje se koriste cheatovi...
Znam da je gnjavaza praviti video, zahtjeva dosta vremena i rada, a i hardwerski je zahtjevna, te sam u pocetku bio skeptican dali da uopce otvaram ovakvu temu jer sam mislio da nece biti zainteresiranih.
Ipak sam se odlucio da je otvorim i nadam se da ce se barem jedan dio igraca odazvati i staviti svoje uratke, a mozda nekoga i nagovorimo da pocne sa tim nacinom zabave.
Ja sam napravio jedan filmic iz CoD4 TDM, odnosno izvukao sam par recorda i iz njih isjekao ono sto mi je potrebno te to na brzinu smiksao i uploadao na youtube. Ovo mi je prvi video i jos ucim da radim sa ovim programom. Imam jos par na "lageru", dok ih malo preradim, uploadat cu i njih.
Da mnogo ne davim evo pa pogledajte:
1. Edit
Na preporuku Armora stavlja se link od teme kolege Danny_HR u kojem objašnjava na koji način se rješavaju problemi vezano za zvuk na YouTubeu.