Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.042
|
čitano: 1.581.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Cyberpunk 2077

Rekao si to već . Znaju ljudi da imaš rtx 3080..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Ovo je izgleda high-end PC igra :(

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Cyberpunk 2077
red_bull kaže...

Rekao si to već . Znaju ljudi da imaš rtx 3080..

Ja nisam znao. Lakše ću zaspati večeras.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Cyberpunk 2077

Zapalimo svijeću za sve one bez Raytracinga.

Naše misli su uz njih.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
15 0 hvala 1
16 godina
Predator003 kaže...

Ovo je zaista jedna od najlosijih implementacija RTa ikada.

Zanimljivo, jer ovaj iz HW Unboxed kaže: "From the visual standpoint, i think that Cyberpunk is the best showcase of raytracing we have yet." (13:28)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 19:34 (AFARON).
13 godina
neaktivan

Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio

11 godina
Mislim da je ovo zadnja CD Projekt Red igra bez zaštite. Ljudi vidjeli da igra nije dobra pa uzeli yogurt verziju i udri po refundu 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Predator003 kaže...

Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio

Nvidia ga prije 2 dana "banala". Presmjesno...

17 godina
Joe Cooker kaže...

Ovo je izgleda high-end PC igra :(

13 godina
Cyberpunk 2077

A lol sad pokrenem steam da igram CP i pise da se igra vec vrti,ostalo je kao aktivno zadnjih par sati kada sam ju ugasio i to mi racuna u vrijeme kao da sam igrao,prvi put vidim ovakvo nesto..

Inace snimio sam ju na nvme ssd da nebi bilo stekanja sa loadingom aseta itd.

I daj malo smanjite ljubomoru i fun fact...za torent se ne dobije refund,cheers.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 20:05 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Tko kaze da policija ne vozi aute pfft

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Kratki dojmovi sa PS4 Slim konzole. 

Na prvobitnom patchu (iznenađujuće) relativno stabilan fps bez texture pop in-a, te droppanje u vecim gunfightovima (chase scena s početka odmah). Par crasheva kod dozivanja automobila kod upoznavanja Dexa, izuzev toga sasvim okej.
Na trenutnom patchu zasad nema crashanja, igrao oko 2-3h u komadu bez nekakvih problema. Na ulicama okej količina npc-ova, malkoc više nego očekivano s obzirom na backlash na to sve.

Možda sam jedan od sretnijih kojima igra radi sasvim okej uz tu i tamo koji fps drop. Da sam očekivao stabilniji fps, jesam, ali sam daleko od razočaranja. Na trenutke sam se čak i izgubio u nekim scenama i dijalozima čisto jer me igra jako zavuče u priču. Možda to i pridonosi malo "rozim naočalama" kroz koje vidim igru, ali stvarno je u mom iskustvu doslovno "okej" što se tiče grafike i ponašanja na PS4. Nadam se da će budući patchevi donjeti tu i tamo koju sitnicu da se stabilizira fps kompletno, a do tad će se uživati u trenutnom stanju :) 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Za sad imam 60fps ali vidjet cemo kasnije u velikim otvorenim scenama,procesor mi je cesto na oko 80% usage.

Očekuj dropove debelo ispod 60 fpsa zbog procesora, pogotovo sa uključenim RT.. 

ansha: Pomelo te
5 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Probao igru, hrpeeeetina bugova, pricu uopce ne kuzim niti kaj radim, radim samo sto mi drugi govore Grad je teško mrtvilo, auti stoje svakako po cesti, doslovno se ništa ne dešava, naspram jednog Gta cista 0/10. Igra se na i7 s rtx 2080Super na 4k ekranu s dlss om vrti u pristojnih 80+fpsa/medium/high bez Rt-a.

Paljenjem Rt igra postaje neigriva, najveci vizualni benefit su refleksije. Samo mi nije jasno refleksije u recimo gta5 kad padne kiša izgledaju odlicno da nisu barem mogli nesto tak ubaciti a ne da samo rade s Rt-om.

šteta potencijala je bilo hrpa, igri nebi dao vecu ocjenu od 6/10, srednja zalost.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina

Nije to ryzen da bude dropalo.

Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K

13 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Cybertrash zaobici u sirokom luku. Kako imaju obraza traziti za ovo smece vise nego za RDR2?! Ne mogu se prestati cuditi!

2 2 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...

Brijem da ću završit priču i da je to to. 

I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.

Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
12 godina
MGloc kaže...

Nije to ryzen da bude dropalo.

Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K

Covjece usporedis test na 720p i test na 1080p/1440p/4k, kakve to ima veze ? Po tom bi meni sa R5 1600 trebalo bit sve neigrivo a imam bez problema 60+ fpsa... 

7 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

postavlje se pitanje šta su oni radili svih ovih godina

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Q-Tip kaže...

Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...

Brijem da ću završit priču i da je to to. 

I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.

Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru

RDR2 je imao svoje mušice i nažalost na PC-ju je također neoptimizirano smeće koje nisam uspio dotjerati u red i odustao sam od igranja (prethodno sam već odigrao do kraja na PS4 Pro).

Ali zato što se tiče open worlda Rockstar može držati predavanja ovoj ekipi iz CDPR-a. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina

znam da je to već odavno na youtube, kako jackie umire. ali nisam mislio da će to zbilja i ostati u igri. lik mi je baš simpatičan. šteta... i da, nema načina da ga se nekako oživi ili što već

12 godina

Ovo sam ja htio postat ali reko necu... Mislim da ce ljudi sami skuzit da se ne radi o 60 fpsa nego o 30 (ako i tolko) u tim "optimized" postavkama.

12 godina
Cyberpunk 2077

Evo jedan dobar članak sa usporedbom 30 grafičkih kartica sa popularnim rezama. Da vidite kako vam grafe stoje na listi. :)

https://www.guru3d.com/articles-pages/cyberpunk-2077-pc-graphics-perf-benchmark-review

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Onaj tip sto pisa.....spomenut ranije.

Vec sam.ga dvaput pregazio autom, jednom izudarao na smrt, tri puta upucao. Cim zamaknem za cosak, lik se respawna na istom mjestu, i radi istu stvar.

Idem ga jos jednom zatepsti motorom, i gasim za danas.... ;)
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...

Vec sam.ga dvaput pregazio autom, jednom izudarao na smrt, tri puta upucao. Cim zamaknem za cosak, lik se respawna na istom mjestu, i radi istu stvar.

Pa pusti čovjeka da se popiša, možda ima problema s prostatom. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Damir22 kaže...

E da je samo tip.. Ja gledam jednom zenska piskara, ono, ona lijepo u kaputu a ono lije sa prednje strane, vjerovatno neka transica 

10 godina
Ne vidim na mob, koji gpu imas?

Mislim, za 60+fps, ja jedva 50 navucem....
12 godina
Damir22 kaže...
Ne vidim na mob, koji gpu imas?

Mislim, za 60+fps, ja jedva 50 navucem....

1660ti, s tim da imam fideality ukljucen sa sharpeningom

10 godina
Nema toga na amd karticama, samo scalanje rezolucije, koje iz nekog razloga na rx580 radi losije od fixne rezolucije....

No cestitam im, prva igra gdje bez obzira na postavke 60+ fps imam samo u meniju ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice