Rekao si to već . Znaju ljudi da imaš rtx 3080..
(G)jokaCRO ingame
(G)jokaCRO ingame
Ovo je izgleda high-end PC igra :(
Ja nisam znao. Lakše ću zaspati večeras.
Zapalimo svijeću za sve one bez Raytracinga.
Naše misli su uz njih.
Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio
Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio
Nvidia ga prije 2 dana "banala". Presmjesno...
A lol sad pokrenem steam da igram CP i pise da se igra vec vrti,ostalo je kao aktivno zadnjih par sati kada sam ju ugasio i to mi racuna u vrijeme kao da sam igrao,prvi put vidim ovakvo nesto..
Inace snimio sam ju na nvme ssd da nebi bilo stekanja sa loadingom aseta itd.
I daj malo smanjite ljubomoru i fun fact...za torent se ne dobije refund,cheers.
Kratki dojmovi sa PS4 Slim konzole.
Na prvobitnom patchu (iznenađujuće) relativno stabilan fps bez texture pop in-a, te droppanje u vecim gunfightovima (chase scena s početka odmah). Par crasheva kod dozivanja automobila kod upoznavanja Dexa, izuzev toga sasvim okej.
Na trenutnom patchu zasad nema crashanja, igrao oko 2-3h u komadu bez nekakvih problema. Na ulicama okej količina npc-ova, malkoc više nego očekivano s obzirom na backlash na to sve.
Možda sam jedan od sretnijih kojima igra radi sasvim okej uz tu i tamo koji fps drop. Da sam očekivao stabilniji fps, jesam, ali sam daleko od razočaranja. Na trenutke sam se čak i izgubio u nekim scenama i dijalozima čisto jer me igra jako zavuče u priču. Možda to i pridonosi malo "rozim naočalama" kroz koje vidim igru, ali stvarno je u mom iskustvu doslovno "okej" što se tiče grafike i ponašanja na PS4. Nadam se da će budući patchevi donjeti tu i tamo koju sitnicu da se stabilizira fps kompletno, a do tad će se uživati u trenutnom stanju :)
Za sad imam 60fps ali vidjet cemo kasnije u velikim otvorenim scenama,procesor mi je cesto na oko 80% usage.
Očekuj dropove debelo ispod 60 fpsa zbog procesora, pogotovo sa uključenim RT..
Probao igru, hrpeeeetina bugova, pricu uopce ne kuzim niti kaj radim, radim samo sto mi drugi govore
Grad je teško mrtvilo, auti stoje svakako po cesti, doslovno se ništa ne dešava, naspram jednog Gta cista 0/10. Igra se na i7 s rtx 2080Super na 4k ekranu s dlss om vrti u pristojnih 80+fpsa/medium/high bez Rt-a.
Paljenjem Rt igra postaje neigriva, najveci vizualni benefit su refleksije. Samo mi nije jasno refleksije u recimo gta5 kad padne kiša izgledaju odlicno da nisu barem mogli nesto tak ubaciti a ne da samo rade s Rt-om.
šteta potencijala je bilo hrpa, igri nebi dao vecu ocjenu od 6/10, srednja zalost.
Nije to ryzen da bude dropalo.
Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K
Cybertrash zaobici u sirokom luku. Kako imaju obraza traziti za ovo smece vise nego za RDR2?! Ne mogu se prestati cuditi!
Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.
U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.
Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...
Brijem da ću završit priču i da je to to. 
I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.
Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru
Nije to ryzen da bude dropalo.
Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K
Covjece usporedis test na 720p i test na 1080p/1440p/4k, kakve to ima veze ? Po tom bi meni sa R5 1600 trebalo bit sve neigrivo a imam bez problema 60+ fpsa...
Sve Vas Volim
postavlje se pitanje šta su oni radili svih ovih godina
Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.
U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.
Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...
Brijem da ću završit priču i da je to to. 
I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.
Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru
RDR2 je imao svoje mušice i nažalost na PC-ju je također neoptimizirano smeće koje nisam uspio dotjerati u red i odustao sam od igranja (prethodno sam već odigrao do kraja na PS4 Pro).
Ali zato što se tiče open worlda Rockstar može držati predavanja ovoj ekipi iz CDPR-a.
znam da je to već odavno na youtube, kako jackie umire. ali nisam mislio da će to zbilja i ostati u igri. lik mi je baš simpatičan. šteta... i da, nema načina da ga se nekako oživi ili što već
Ovo sam ja htio postat ali reko necu... Mislim da ce ljudi sami skuzit da se ne radi o 60 fpsa nego o 30 (ako i tolko) u tim "optimized" postavkama.
Evo jedan dobar članak sa usporedbom 30 grafičkih kartica sa popularnim rezama. Da vidite kako vam grafe stoje na listi. :)
https://www.guru3d.com/articles-pages/cyberpunk-2077-pc-graphics-perf-benchmark-review
Children Shouldnt Play with Dead Things
Pa pusti čovjeka da se popiša, možda ima problema s prostatom. 
E da je samo tip.. Ja gledam jednom zenska piskara, ono, ona lijepo u kaputu a ono lije sa prednje strane, vjerovatno neka transica 
1660ti, s tim da imam fideality ukljucen sa sharpeningom