Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.430.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
protjeran
Cyberpunk 2077

Probao igru, hrpeeeetina bugova, pricu uopce ne kuzim niti kaj radim, radim samo sto mi drugi govore Grad je teško mrtvilo, auti stoje svakako po cesti, doslovno se ništa ne dešava, naspram jednog Gta cista 0/10. Igra se na i7 s rtx 2080Super na 4k ekranu s dlss om vrti u pristojnih 80+fpsa/medium/high bez Rt-a.

Paljenjem Rt igra postaje neigriva, najveci vizualni benefit su refleksije. Samo mi nije jasno refleksije u recimo gta5 kad padne kiša izgledaju odlicno da nisu barem mogli nesto tak ubaciti a ne da samo rade s Rt-om.

šteta potencijala je bilo hrpa, igri nebi dao vecu ocjenu od 6/10, srednja zalost.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Re: Cyberpunk 2077

Nije to ryzen da bude dropalo.

Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K

12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Cybertrash zaobici u sirokom luku. Kako imaju obraza traziti za ovo smece vise nego za RDR2?! Ne mogu se prestati cuditi!

2 2 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...

Brijem da ću završit priču i da je to to. 

I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.

Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
12 godina
MGloc kaže...

Nije to ryzen da bude dropalo.

Sala mala vidio sam sto si linkao na ryzen temi nista bez 5800x/10700F/K

Covjece usporedis test na 720p i test na 1080p/1440p/4k, kakve to ima veze ? Po tom bi meni sa R5 1600 trebalo bit sve neigrivo a imam bez problema 60+ fpsa... 

6 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

postavlje se pitanje šta su oni radili svih ovih godina

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Q-Tip kaže...

Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...

Brijem da ću završit priču i da je to to. 

I sad kad usporedis taj svijet sa rdr2 svijetom vidis koliko je rdr2 genijalna igra.

Da ide na ps5 u 60 fpsa ponovo bi je igrao.inace nikad ne igram ponovo istu igru

RDR2 je imao svoje mušice i nažalost na PC-ju je također neoptimizirano smeće koje nisam uspio dotjerati u red i odustao sam od igranja (prethodno sam već odigrao do kraja na PS4 Pro).

Ali zato što se tiče open worlda Rockstar može držati predavanja ovoj ekipi iz CDPR-a. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
10 godina

znam da je to već odavno na youtube, kako jackie umire. ali nisam mislio da će to zbilja i ostati u igri. lik mi je baš simpatičan. šteta... i da, nema načina da ga se nekako oživi ili što već

12 godina

Ovo sam ja htio postat ali reko necu... Mislim da ce ljudi sami skuzit da se ne radi o 60 fpsa nego o 30 (ako i tolko) u tim "optimized" postavkama.

12 godina
Cyberpunk 2077

Evo jedan dobar članak sa usporedbom 30 grafičkih kartica sa popularnim rezama. Da vidite kako vam grafe stoje na listi. :)

https://www.guru3d.com/articles-pages/cyberpunk-2077-pc-graphics-perf-benchmark-review

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Onaj tip sto pisa.....spomenut ranije.

Vec sam.ga dvaput pregazio autom, jednom izudarao na smrt, tri puta upucao. Cim zamaknem za cosak, lik se respawna na istom mjestu, i radi istu stvar.

Idem ga jos jednom zatepsti motorom, i gasim za danas.... ;)
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Damir22 kaže...

Vec sam.ga dvaput pregazio autom, jednom izudarao na smrt, tri puta upucao. Cim zamaknem za cosak, lik se respawna na istom mjestu, i radi istu stvar.

Pa pusti čovjeka da se popiša, možda ima problema s prostatom. 

12 godina
Damir22 kaže...

E da je samo tip.. Ja gledam jednom zenska piskara, ono, ona lijepo u kaputu a ono lije sa prednje strane, vjerovatno neka transica 

9 godina
Ne vidim na mob, koji gpu imas?

Mislim, za 60+fps, ja jedva 50 navucem....
12 godina
Damir22 kaže...
Ne vidim na mob, koji gpu imas?

Mislim, za 60+fps, ja jedva 50 navucem....

1660ti, s tim da imam fideality ukljucen sa sharpeningom

9 godina
Nema toga na amd karticama, samo scalanje rezolucije, koje iz nekog razloga na rx580 radi losije od fixne rezolucije....

No cestitam im, prva igra gdje bez obzira na postavke 60+ fps imam samo u meniju ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Teska laz, ja imam dosta postavki spusteno u odnosu na njihovo i dobivam jedva 55+ fps u gradu s DLSS...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
Minneyar kaže...

Teska laz, ja imam dosta postavki spusteno u odnosu na njihovo i dobivam jedva 55+ fps u gradu s DLSS...

Nije laz ako misle da se radi o 30 fpsa 

6 godina
Cyberpunk 2077

Nakon prvog dana i divljenja, drugi dan sam stavio crowd density na medium. Kako je krenulo ici ce i na low. Ocigledno je da je ogromna vecina nebitna cim imamo tu opciju u izborniku, a i lagano mi ide na tlak sva guzva.

1 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

da, vjerojatno misle na 30 fpsa. 

Inače izvrsna mi je igra, neke misje su poput SF thrilera, nabrijane do maksimuma, što idem dalje to mi je bolja. 3060 ti full hd bez RT-a i imam 60+ u gradu, spustio količinu pješaka na midium.

u svim ostalim situacijama 80-120 fpsa, praktički skoro sve maksano uz dlss na najboljem modu, kojeg nema šanse skužiti. Igra izgleda izvrsno ali ne uvijek, neki dijelovi su manje inpresivni. valjda danak dugog razvoja igre.

muzika i zvuk, izvrsno. napucavanje na hard je taman izazovno, treba sasuti dosta metaka u svakoga, kamere te napadaju, bude dosta kaosa pa se tamnim prostorijama teže snalaziš. kad završi fajt baš imaš dobar filing

postignuća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SamoPitam3 kaže...

, a i lagano mi ide na tlak sva guzva.

Imerzija na 100% hahaha

9 godina
Muzika je dobra, no na nekim dijelovima je bas toliki da mi usi otpadaju.

I neznam zasto, od svih tih pastela u igri me oci pocmu boliti nakon pola sata-sat, moram igrati sa svjetlijom slikom nego sam navikao jer u zatvorenim prostorima mi je sve pretamno,nista ne vidim.ako ne posvjetlim sliku...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...
Muzika je dobra, no na nekim dijelovima je bas toliki da mi usi otpadaju.

I neznam zasto, od svih tih pastela u igri me oci pocmu boliti nakon pola sata-sat, moram igrati sa svjetlijom slikom nego sam navikao jer u zatvorenim prostorima mi je sve pretamno,nista ne vidim.ako ne posvjetlim sliku...

da, sve je intezivno, igra ti napada oči i uši na max. i meni je pre tamno ali ne želim ništa posvijetliti jer onda igra gubi na kontrastu. malo nervira što nemaš neku svjetiljku, barem je ja nisam našao :D

9 godina
Nego.... Imamo toliko mogucnosti za kreiranje lika,izgleda.i svega.....

No, dali igdje osim.ogledala vidimo taj lik,.nema neki drugi prikaz osim first person? Cak ni u animacijama je first person...

Cemu onda tolika mogucnost customizacije?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Nema toga na amd karticama, samo scalanje rezolucije, koje iz nekog razloga na rx580 radi losije od fixne rezolucije....

No cestitam im, prva igra gdje bez obzira na postavke 60+ fps imam samo u meniju ;)

Čudno, probao sam preko postavke u igri da skaliram na 90% i dobio sam sasvim ok boost u performansama (10-15%).

forumaš kaže...

da, vjerojatno misle na 30 fpsa. ...

Ako je to "target" onda... Probao sam između ostalog ograničiti veštački fps na 30 da vidim čisto i to kako ide, input lag je toliko skočio da je bilo na ivici neigrivog, za mene koji nisam mnogo razmažen po tom pitanju.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
15 godina
Predator003 kaže...

Brojke ne znace nista jer nikad nije bilo vise igraca nego danas. Za 5 godina ce najveci hitovi imati po bar 10 puta toliko. Kao da usporedjujes uspjeh Titanika od prije 20 plus godina sa Avengersom of prije godinu dana. Kruske i jabuke

Mislim da bi trebali promjeniti ime u Cybertrash  

Nesto ovako lose nikad u zuvotu nisam vidio 

Jako ziv grad, nema sta 

Potvrđujem i potpisujem kod mene teksture su katastrofa  ali se nadam da je mozda bug ili do HW sad cemo vidjeti na SSD kad instaliram 

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
13 godina
Cyberpunk 2077

Je li još netko primijetio nevjerojatnu popunjenost svijeta automatima za burrito i piće? Dakle, u svakoj ulici ih valjda 50 možeš prebrojiti, po svim zidovima naslagani, gdje god ima prostora ubačen je automat za burrito. Negdje ih ima pet, šest i više naslagano jedan pored drugog.

Valjda su u jednom trenutku skužili da nemaju čime popuniti prostor, pa je bilo "fuck it, stavi burrito gdje god možeš". 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Više off nego on topic, ali upravo sam primetio ovaj biser:

To run Cyberpunk 2077 you need a 64-bit Windows 7 or 10. Note, Windows 8 and 8.1 are not supported.

Eto ti ga na, nakaradni Win 8! 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Više off nego on topic, ali upravo sam primetio ovaj biser:

To run Cyberpunk 2077 you need a 64-bit Windows 7 or 10. Note, Windows 8 and 8.1 are not supported.

Eto ti ga na, nakaradni Win 8! 

zato jer je to samo DX12 igra

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice