Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.430.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Cyberpunk 2077
Čisto da prijavim da na Ryzen 5 2400G sa iGpu i šerana 4GB od ukupno 16GB rama vrti na solidnih 30-38fps.

Sve naravno na low i off, osim LOD koji je na high, full HD reza.

Potpuno igrivo. Dosta ružno, ali evo, igram :)

Što se tiče igre, zasad ću nastaviti igrati, iako me nije fascinirala. Fora je soundtrack, dosta kompliciranih mehanika, probat ću s gamepadom jer mi previše tipki na tipkovnici nešto radi, a star dam i ne mogu to popamtit 😅

1 0 hvala 1
10 godina

pa kad gledaš da su top mjesta na steamu držali counter-strike, dota, gta... i to debelo iznad svih ostalih. i onda uleti jedna single player igra koju igra milijun igrača i prestigne sve njih. jebiga ali to je veliki uspjeh

16 godina
Skullscar1989 kaže...

pa kad gledaš da su top mjesta na steamu držali counter-strike, dota, gta... i to debelo iznad svih ostalih. i onda uleti jedna single player igra koju igra milijun igrača i prestigne sve njih. jebiga ali to je veliki uspjeh

pa je, igra je jedna od iščekivanijih igri normalno da će ljudi kupovati, nije ni tolko loša nekih 6-7 od 10. Ali nije onako kako se govorilo, da će biti najbolji Open World RPG to date. Ima previše problema da bude najbolja igra godine. Da su uspjeli prodati igru i postigli rekord to sigurno, pa vratili su pare za development u samo jedan dan.

Zadnji put kad se desilo da singleplayer igra tako izdominira CS je bilo na releaseu Fallouta 4.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 18:18 (Jack Sparrow).
12 godina
Skullscar1989 kaže...

Pa svaka bi bila top igra da se radi 100 godina i da se mogla preorderat prije par godina i da nahajpaju ljude pomocu trailera. Uostalom, ove sve igre koje si spomenuo su igre koje su vani vec pun k, csgo iz 2012, gta 5 iz 2013, dota 2 iz 2013 i jos uvijek su pri vrhu... A znas gdje ce cyberpunk bit za cca 7-8 godina ? Da, dobro si pretpostavio, nece nigdje bit, kad svi predju story mode i pozavrsavaju questove i sl.. i dok igra izadje iz mode vidjet ces kako ce igraci padat bas zbog toga sto je igra SP. Nego, tu je jos uvijek PUBG koja je MP igra i koja je presla preko 3 milijuna igraca istovremeno (tokom ne-covid doba) i iako je MP igra opet je evo danas pala na malo ispod 500 000 igraca, pa si zamisli sta ce tek sa cyberpunkom bit za par godina.

14 godina
Cyberpunk 2077

Ja budala prednaručio igru, ali prije nego sam krenuo igrati za svaki slučaj pogledao što ljudi govore. Uglavnom, da ne duljim previše, hvala ekipa što ste mi uštedjeli 450kn  Bacio sam lagani refund na steamu. Budem kupio igru za godinu dana kada srede sve probleme + cijena igre će masovno pasti   Nije da je jedina igra na svijetu, pa da je baš sada moram igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 18:23 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Cyberpunk 2077

Razmišljam napraviti refund i eventualno uzeti PS5 verziju ako bude onako kako treba biti. Ionako sam uzeo za PC samo zato jer je bilo jeftino preko majke Rusije, s planom da igram tek za cca 6 mjeseci jer sam znao da release neće biti bajan. Ali što je previše je previše. Sreća pa nisam uzeo u Sancti za PS4 dok je bila 350kn. Nisam puno pratio razvoj pa ne znam što sve je najavljivano. Ne smeta mi što je igra više story driven action adventure jer znam da su takve stvari sposobni odlično odraditi. Ali po onome što se piše, stvarno nije smjela izaći već sad. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Skullscar1989 kaže...

toliko je loša da je upravo igra 1 024 382 ljudi na steamu. danas je rekord bio 1 054 386

Ova igra je kao kad u kaufland udjes i vidis samo one crvene table sa "spustenim" cijenama pa kupujes jer je marketing odradio svoje.Zato i ljudi igraju jer su reklamirali igru kao igru desetljeca a ne godine.Jer narod voli biti u trendu.Pa ako igra mali Mujo moram i ja.

Odigrao par sati i ne kuzim u cemu je toliki hype za ovom igrom.Red Dead je miljama ispred ovoga gdje ustvari se osjecas kao da si tamo i da komuniciras sa tim ljudima i zivis taj outlaw zivot.

Ovdje je grad prazan i likovi su toliko genericni da me je sramota umjesto developera ove igre.Izbacit ovakav poluproizvod koji su toliko izreklamirali i onda ovako failati je isto kao da kupis Mercedesa a unutra ficekov motor.Takav je osjecaj i u igri,vizualno oke izgleda ali prica i ti genericni questovi gdje pricas sa likovima 10 minuta i ne kuzis nista.Ovakve story igre bi trebale biti zabavne a ne vizualno prekrasne a iznutra 0.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 18:25 (Acex).
8 godina
Cyberpunk 2077

Nisam zadovoljan raspletom, trebali su dodati jos jednu opciju a to je da imam mogucnost da mi presele dušu u novo tijelo, sa gustom bi obavljao side questove koji su ostali... ovako me vrate na checkpoint prije zadnje misije pa obavljaj sta imas... nekako ostavlja gorak okus u ustima ne znam nije mi sad vise ni do side questova... moje neko misljenje, nadam se da nisam jedini.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

f4 je imao rekord od 471 955 playera i to je trajalo samo prvi dan. a o bugovima u toj igri bolje da ni ne pričamo haha. fallout bez bugova nije fallout. i te bugove je na kraju praktički community popravljao a ne bethesda.

a za 2077: slažem se da su npc glupi ko k...c

ai u prometu je glup ko k...c

e sad, jel se to može popraviti ne bih znao. no vjerujem da će krpati igru sve dok ne riješe sve što se može. witcher 3 je isto bio bugovit na startu a sad je jedna od najboljih igara koje sam igrao. 

da, ovo je sp igra i kad se ljudi zasite, brojke će opadati što je razumljivo. ali činjenica ostaje da većina ljudi igra sasvim ok i uživa uključujući i mene. 

no problem je što su svi očekivali bug free iskustvo i najbolju igru ikada pa se sad koriste fore kao što su :koliko dugo su je radili, odgađanja pa nisu ništa popravili itd. 

da ljudi imalo koriste mozak preorder ne bi postojao. igra bi se završila, tada bi je kupio tko želi i puno bi se manje plakalo 

13 godina
Cyberpunk 2077

Osobno sam baš razočaran time što su napravili toliki grad, a što više trčim i vozim kroz njega sve sam žalosniji koliko je mrtav i nezanimljiv. Slično kao Mafia 3 kad je izašla, s tim da je Mafia 3 još uz to i izgledala kao govno. Doslovce je smiješno kako ljudi hodaju po ulici, natrpali su toliko ljudi na pločnike da nema mjesta da prođu i onda se sudaraju, odbijaju, u mjestu okreću za 45 stupnjeva pa naprave korak, pa opet 45 stupnjeva nazad, pa korak. I tako dok ne prođu "prepreku". Toliko jeftino izgleda, ne sjećam se kad je zadnji put neki open world tako loše izveden.

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

Da ne kažem da me jedan lik (da sad ne spoilam ništa) nakon questa pratio svuda. Kud god sam ja išao, išao je za mnom. Jedini način da ga se riješim je fast travel negdje, ali ako se vratim u blizinu gdje je zadnji put bio, eto ga opet. Pa dajte...

Brijem da ću završit priču i da je to to. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

something like that 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Ovaj jadni grad na razini ili malo ispod Liberty Citya je jedna vrsta Potemkinova sela. Jedini segment u kojem je bolji je vizualni stil, tj koristenje neonskih svjetala u kombinaciji sa RTom. Ali i to je uzasno lose izvedeno. Ovo je zaista jedna od najlosijih implementacija RTa ikada. Tek je ubacena da se moze reci da postoji, a o optimizaciji i prilagodjavnju se nije mislilo.

NPCeve mislim da vise nema smisla ni komentirati. Cybertrash se moze igrati samo ako svjesno ugasis sva ocekivanja i ides s apsolutnom nulom, pa ako se sta dobro desi super, ako ne, nikom nista. Meni to jednostavno nije dovoljno. Za svoj novac, a pogotovo toliko puno, imam pravo i hocu traziti dlaku u jajetu, samo sto u slucaju Cybertrasha ne trazim dlaku u jajetu, vec jaje u kontejneru smeca

3 4 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

DF review, Xbox Series S koju imam kao i PS 4 Pro ispada da je ok, dosta bolja nego PS4 Pro, vjerovatno radi cpu i ssd.

PS5, Xbox Series X i S:

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Vama kojima se crasha igra ima na nexusu modova koji to rjesavaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Q-Tip kaže...

U birtiji lik stoji nasred prostorije, ruke spuštene uz bokove i gleda hladno pred sebe kao mrtvac. I tako stoji, beskonačno, do svoje smrti valjda, kad god uđem u birtiju tamo je.

45 minuta - real time 45 minuta stojim kod Cassie's bara, i jedan junkie je tamo..... znaci, skripta na najjace, stoji, prvo se cese lijevom rukom po desnom ramenu, onda se okrene u stranu, ode par koraka unazad, okrene se, vrati se na pocetnu poziciju, i opet - cesanje, okret, odlazak, dolazak. 45 fucking minuta, i ima 2 line - can't u see i'm busyy, i ...... To je to.

Dodatno, cijelo to vrijeme, ponavljam, 45 minuta!!!!! lik pisa. Mlaz ide iz zatvorenih hlaca, na pol ulice, kako se lik mice, tako se mice i mlaz, a kad ti okrene ledja i hoda, mlaz se vuce iza dupeta poput repa.

45 minuta.

I moram priznati, to mi je zasada najzabavniji dio ove igre.

Drugi tip, stoji naslonjen na ogradu. Ja mu pridjem, lupim ga sakom u glavu. Trzaj glave, animacija spricanja krvi - prostelna rana od metka. Cak vidis i mjesto "udara" metka. NPC-jevi kraj njega - nula bodova, nikakva reakcija na dogadjaje, policija se spawna, protrci kraj mene, trce oni, ja trcim za njima, gledam kuda ce, trce do iza coska, i nestanu. Kao da mene nema tamo.

1.04 je malo popravio fps, 2-5 fps na istim lokacijama vise, no igra se konstantno crashala jer jos se nije svidjelo sto mi je ram na 3600mhz, spustio sam na 3200 i sad radi, zasada. Mozda totalno nevezano, no eto....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 19:01 (Damir22).
16 godina
Cyberpunk 2077

Ipak refund.. ne podnosim igre kojima treba editirat fileove u notepadu da bi nekaj trivijalno kao što je namještanje tipki, radilo kak spada. U 2020 godini..

Imam 3.8 sati igre i imam pravo na povrat. Novce sam im dao jer sam vjerovao da budem dobio igru koja radi kak spada.. Sad fino skinem pirata nakon par patcheva, probam igrat 10 sati ak bude ok, onda kupujem..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Cyberpunk 2077

Kupio Steam verziju sinoc.

Igram na 1440p ultra+psyho postavke uz DLSS performance i igra mi je sama izabrala HDR 1499nits...to ne znam dali je default ili kako racuna pa jos moram proucit.

Vizualno ovo je jednostavno toliko iznad svega ostalog da jako jako cesto izgleda kao CGI tojest animacija ali je sukladno i tome izuzetno zahtjevno ali barem sa instatno vidi na ekranu zasto je gladno hardvera.

Za sad imam 60fps ali vidjet cemo kasnije u velikim otvorenim scenama,procesor mi je cesto na oko 80% usage.

Toliko mi je drago da sam ugrabio ovu rtx3080 prije nego je izasao CP jer ovo ne zelim igrat nikako osim uz max raytrace.

Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Rekao si to već . Znaju ljudi da imaš rtx 3080..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
7 2 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Ovo je izgleda high-end PC igra :(

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
red_bull kaže...

Rekao si to već . Znaju ljudi da imaš rtx 3080..

Ja nisam znao. Lakše ću zaspati večeras.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Cyberpunk 2077

Zapalimo svijeću za sve one bez Raytracinga.

Naše misli su uz njih.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
16 0 hvala 1
15 godina
Predator003 kaže...

Ovo je zaista jedna od najlosijih implementacija RTa ikada.

Zanimljivo, jer ovaj iz HW Unboxed kaže: "From the visual standpoint, i think that Cyberpunk is the best showcase of raytracing we have yet." (13:28)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 19:34 (AFARON).
12 godina
neaktivan

Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio

11 godina
Mislim da je ovo zadnja CD Projekt Red igra bez zaštite. Ljudi vidjeli da igra nije dobra pa uzeli yogurt verziju i udri po refundu 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Predator003 kaže...

Zanimljivo mi je jedino da taj HW unbox navodno grca u dugovima pa prica sta god mu PR timovi napisu. Iz nvidiae su ga ucjenjivali, znaci CDPR ga je najvjerojatnije kupio

Nvidia ga prije 2 dana "banala". Presmjesno...

16 godina
Joe Cooker kaže...

Ovo je izgleda high-end PC igra :(

12 godina
Cyberpunk 2077

A lol sad pokrenem steam da igram CP i pise da se igra vec vrti,ostalo je kao aktivno zadnjih par sati kada sam ju ugasio i to mi racuna u vrijeme kao da sam igrao,prvi put vidim ovakvo nesto..

Inace snimio sam ju na nvme ssd da nebi bilo stekanja sa loadingom aseta itd.

I daj malo smanjite ljubomoru i fun fact...za torent se ne dobije refund,cheers.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 20:05 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Tko kaze da policija ne vozi aute pfft

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Kratki dojmovi sa PS4 Slim konzole. 

Na prvobitnom patchu (iznenađujuće) relativno stabilan fps bez texture pop in-a, te droppanje u vecim gunfightovima (chase scena s početka odmah). Par crasheva kod dozivanja automobila kod upoznavanja Dexa, izuzev toga sasvim okej.
Na trenutnom patchu zasad nema crashanja, igrao oko 2-3h u komadu bez nekakvih problema. Na ulicama okej količina npc-ova, malkoc više nego očekivano s obzirom na backlash na to sve.

Možda sam jedan od sretnijih kojima igra radi sasvim okej uz tu i tamo koji fps drop. Da sam očekivao stabilniji fps, jesam, ali sam daleko od razočaranja. Na trenutke sam se čak i izgubio u nekim scenama i dijalozima čisto jer me igra jako zavuče u priču. Možda to i pridonosi malo "rozim naočalama" kroz koje vidim igru, ali stvarno je u mom iskustvu doslovno "okej" što se tiče grafike i ponašanja na PS4. Nadam se da će budući patchevi donjeti tu i tamo koju sitnicu da se stabilizira fps kompletno, a do tad će se uživati u trenutnom stanju :) 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Za sad imam 60fps ali vidjet cemo kasnije u velikim otvorenim scenama,procesor mi je cesto na oko 80% usage.

Očekuj dropove debelo ispod 60 fpsa zbog procesora, pogotovo sa uključenim RT.. 

ansha: Pomelo te
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice