Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.042
|
čitano: 1.580.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Cyberpunk 2077

Teska laz, ja imam dosta postavki spusteno u odnosu na njihovo i dobivam jedva 55+ fps u gradu s DLSS...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
Minneyar kaže...

Teska laz, ja imam dosta postavki spusteno u odnosu na njihovo i dobivam jedva 55+ fps u gradu s DLSS...

Nije laz ako misle da se radi o 30 fpsa 

7 godina
Cyberpunk 2077

Nakon prvog dana i divljenja, drugi dan sam stavio crowd density na medium. Kako je krenulo ici ce i na low. Ocigledno je da je ogromna vecina nebitna cim imamo tu opciju u izborniku, a i lagano mi ide na tlak sva guzva.

1 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

da, vjerojatno misle na 30 fpsa. 

Inače izvrsna mi je igra, neke misje su poput SF thrilera, nabrijane do maksimuma, što idem dalje to mi je bolja. 3060 ti full hd bez RT-a i imam 60+ u gradu, spustio količinu pješaka na midium.

u svim ostalim situacijama 80-120 fpsa, praktički skoro sve maksano uz dlss na najboljem modu, kojeg nema šanse skužiti. Igra izgleda izvrsno ali ne uvijek, neki dijelovi su manje inpresivni. valjda danak dugog razvoja igre.

muzika i zvuk, izvrsno. napucavanje na hard je taman izazovno, treba sasuti dosta metaka u svakoga, kamere te napadaju, bude dosta kaosa pa se tamnim prostorijama teže snalaziš. kad završi fajt baš imaš dobar filing

postignuća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
SamoPitam3 kaže...

, a i lagano mi ide na tlak sva guzva.

Imerzija na 100% hahaha

10 godina
Muzika je dobra, no na nekim dijelovima je bas toliki da mi usi otpadaju.

I neznam zasto, od svih tih pastela u igri me oci pocmu boliti nakon pola sata-sat, moram igrati sa svjetlijom slikom nego sam navikao jer u zatvorenim prostorima mi je sve pretamno,nista ne vidim.ako ne posvjetlim sliku...
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damir22 kaže...
Muzika je dobra, no na nekim dijelovima je bas toliki da mi usi otpadaju.

I neznam zasto, od svih tih pastela u igri me oci pocmu boliti nakon pola sata-sat, moram igrati sa svjetlijom slikom nego sam navikao jer u zatvorenim prostorima mi je sve pretamno,nista ne vidim.ako ne posvjetlim sliku...

da, sve je intezivno, igra ti napada oči i uši na max. i meni je pre tamno ali ne želim ništa posvijetliti jer onda igra gubi na kontrastu. malo nervira što nemaš neku svjetiljku, barem je ja nisam našao :D

10 godina
Nego.... Imamo toliko mogucnosti za kreiranje lika,izgleda.i svega.....

No, dali igdje osim.ogledala vidimo taj lik,.nema neki drugi prikaz osim first person? Cak ni u animacijama je first person...

Cemu onda tolika mogucnost customizacije?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Damir22 kaže...
Nema toga na amd karticama, samo scalanje rezolucije, koje iz nekog razloga na rx580 radi losije od fixne rezolucije....

No cestitam im, prva igra gdje bez obzira na postavke 60+ fps imam samo u meniju ;)

Čudno, probao sam preko postavke u igri da skaliram na 90% i dobio sam sasvim ok boost u performansama (10-15%).

forumaš kaže...

da, vjerojatno misle na 30 fpsa. ...

Ako je to "target" onda... Probao sam između ostalog ograničiti veštački fps na 30 da vidim čisto i to kako ide, input lag je toliko skočio da je bilo na ivici neigrivog, za mene koji nisam mnogo razmažen po tom pitanju.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
Predator003 kaže...

Brojke ne znace nista jer nikad nije bilo vise igraca nego danas. Za 5 godina ce najveci hitovi imati po bar 10 puta toliko. Kao da usporedjujes uspjeh Titanika od prije 20 plus godina sa Avengersom of prije godinu dana. Kruske i jabuke

Mislim da bi trebali promjeniti ime u Cybertrash  

Nesto ovako lose nikad u zuvotu nisam vidio 

Jako ziv grad, nema sta 

Potvrđujem i potpisujem kod mene teksture su katastrofa  ali se nadam da je mozda bug ili do HW sad cemo vidjeti na SSD kad instaliram 

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
14 godina
Cyberpunk 2077

Je li još netko primijetio nevjerojatnu popunjenost svijeta automatima za burrito i piće? Dakle, u svakoj ulici ih valjda 50 možeš prebrojiti, po svim zidovima naslagani, gdje god ima prostora ubačen je automat za burrito. Negdje ih ima pet, šest i više naslagano jedan pored drugog.

Valjda su u jednom trenutku skužili da nemaju čime popuniti prostor, pa je bilo "fuck it, stavi burrito gdje god možeš". 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Cyberpunk 2077

Više off nego on topic, ali upravo sam primetio ovaj biser:

To run Cyberpunk 2077 you need a 64-bit Windows 7 or 10. Note, Windows 8 and 8.1 are not supported.

Eto ti ga na, nakaradni Win 8! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Više off nego on topic, ali upravo sam primetio ovaj biser:

To run Cyberpunk 2077 you need a 64-bit Windows 7 or 10. Note, Windows 8 and 8.1 are not supported.

Eto ti ga na, nakaradni Win 8! 

zato jer je to samo DX12 igra

18 godina
Cyberpunk 2077

Znam, ali su to backportali na Win 7, a 8-icu ko šiša.  Što je ok sa stanovišta tržišnog udela, ali nekako je kontra svim uobičajenim praksama da nekoliko godina novija verzija prva izgubi podršku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Ovo dvoje svaki put kad idem u svoj stan vodi isti razgovor... Faking groundhog day

-
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Cyberpunk 2077

Tko ima problem sa performansama na Ryzenu neka proba ovaj FIX

Probo sam i procesor radi bolje!

prije fixa prije fixa
posle posle
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
Cyberpunk 2077

Trenutno igram RDR2 i uživam u briljantnosti igre i da i ona je u početku imala probleme ali to su bili tehnički problemi što se tiče većinom drivera i rušenja, sad je milina a ne neoptimizirano smeće kako ju neki zovu ovdje. PC-aš sam, konzole me ne zanimaju ali to što su napravili s PS4 verzijom to je za svaku osudu, jedna od žešćih svinjarija kod izlaska neke igre ikad, reklamirali jedno a izbacili nešto potpuno treće. Požurili su s izlaskom ali pritisak ih je pojeo očito i sad ubiru plodove kakve ubiru, nisu ju dovoljno testirali pa ju svi sad beta testiramo, nije ni prva ni zadnja igra, bilo je toga i biti će još. CDPR je zaradio masne pare od ove igre ali da ih nije nimalo sram tamo, ne vjerujem. I sad još ovo s AMD procesorima da si ljudi moraju sami fixati, c'mon

Igra mi trebala stići u četvrtak na dan izlaska iz Sancte ali zapelo u pošti, još je u Zg ali koliko vidim i čitam i bolje da je. Ovo ću početi igrati za nekih 3 mjeseca (ili više) kad ''spečiraju'' to minimum 5 puta, vjerujem da će se sve srediti samo je pitanje vremena al do onda ide u ladicu. Bar da ovaj debilni AI i promet srede ako se da srediti....

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
doktor1 kaže...

Tko ima problem sa performansama na Ryzenu neka proba ovaj FIX

Probo sam i procesor radi bolje!

Uf vidim dosta velik napredak sa promjenom 2 brojke...

18 godina
Cyberpunk 2077

Ja ne znam zasto svi zurite da je igrate kao da ovisite o ovoj igri. 

Ne vidim razlog zasto ne sacekati par mjeseci dok ne srede barem glavne probleme i onda lijepu upiknes igru i predjes je sa gustom.

Igra treba da bude tu da nam pruzi odredjenu dozu zabave, a ne da nabija nervozu i uzrokuje dodatnu zajebanciju u zivotu.

4 3 hvala 0
6 godina
Cyberpunk 2077

Svi vi koji branite igru da se "može igrati na dosta različitih način" molim vas ne trabunjajte. stealth je doslovno nemoguc jer nakon sto ugusis lika svi te skuze i neprijatelji

doslovno kroz zidove gledaju. 

igra te svojim problemima i nedostatkom sustava i tehnika koje se vidi da su izbačene iz finalne verzije doslovno tjera da se samo napucavaš s protivnicima.

2 1 hvala 0
5 godina
neaktivan
Probao na ps4pro,lose iz svih razloga da ih ne nabrajam,jednostavno broken game,nije za ps4/pro.
Ne igram,cekam ps5 par tona patcheva pa onda,uzasno razocaranje u CDPR kako su si ovo mogli dozvolit...da mogu vratio bi igru,ghost,RDR2 je graficki avion za ovo...nazalost

1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Probao na ps4pro,lose iz svih razloga da ih ne nabrajam,jednostavno broken game,nije za ps4/pro.
Ne igram,cekam ps5 par tona patcheva pa onda,uzasno razocaranje u CDPR kako su si ovo mogli dozvolit...da mogu vratio bi igru,ghost,RDR2 je graficki avion za ovo...nazalost

0 0 hvala 0
17 godina
markec997 kaže...

Svi vi koji branite igru da se "može igrati na dosta različitih način" molim vas ne trabunjajte. stealth je doslovno nemoguc jer nakon sto ugusis lika svi te skuze i neprijatelji

igra te svojim problemima i nedostatkom sustava i tehnika koje se vidi da su izbačene iz finalne verzije doslovno tjera da se samo napucavaš s protivnicima.

Igram sa stealth od pocetka,nikad mi se to nije desilo.Ubijam likove jednog po jednog i punim kontejnere.Tezina Hard

7 godina
Cyberpunk 2077

Nego da cisto pitam. Jel' netko primjetio ikakvu razliku ovisno o tome kakvog lika napravimo ? Ja imam neki osjecaj da napravim debelog, celavog nerda ili ne znam, nekog zgoljavog koji vuce piercing od uha do poda ili nekog manekena da se sve na kraju svede na isto. Odnosno izgled lika ne igra nikakvu ulogu. Nekako sam ocekivao da ce misljenje pojedinih NPCova ovisiti o izgledu. Pa ono kada baris zensku ovisi o tome jel' joj se kao fizicki svidjas. ****e lakse cu u gradu dok vlada korona pokupiti neku zensku nego u ovoj igri

0 0 hvala 0
10 godina
dani20 kaže...
markec997 kaže...

Igram sa stealth od pocetka,nikad mi se to nije desilo.Ubijam likove jednog po jednog i punim kontejnere.Tezina Hard

ja isto stealth kad god mogu. ali primijetio sam da dobijem exp kad knockam nekoga i ako on tako leži na zemlji i upucam ga, dobijem još malo exp. znači igra nagrađuje ubijanje više nego stealth? više se isplati nekoga onesvijestiti pa onda upucati nego stealth bez ubijanja

16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Scavengere ubijam obavezno, ostale se potrudim postediti ako je moguce

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cyberpunk 2077

I najsmjesnije je sto dobis Stealth experience ak mrtve ubacujes u kontejner - nakon sto ih ubijes bilo kojom drugom metodom... Malo design oversight, jedan od rijetkih Kappa

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Cyberpunk 2077

Valjda je logika da, kad sakriješ telo, smanjuješ mogućnost detekcije, što je svakako više stealth nego da ostaviš telo da leži na otvorenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cyberpunk 2077

Link za igrače koji su naručili Cyberpunk za stare konzole.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Ivan(4) kaže...

Valjda je logika da, kad sakriješ telo, smanjuješ mogućnost detekcije, što je svakako više stealth nego da ostaviš telo da leži na otvorenom.

Ali kakve detekcije kad si vec pocistio cijelo podrucje katanom...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice