Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.042
|
čitano: 1.582.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

3:00
"In order to create this video, ive made almost 500 benchmark runs,
each lasting 60 seconds each, therefore ive basiclly not slept since the game was released.
Have to say though cyberpunk 2077 has been an absolute pleasure to test, in all of these runs the game only
crashed to desktop a single time, which is highly stable for a new game, especially one that ive thrown 25
different graphics card at.
Its also fast to load, the manu system is extremely good, and switching between is a breeze.
If only all game were this well polished."

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Re: Cyberpunk 2077
disibio kaže...
Ma more tog je tu još samo nisam skrinšoto,
propadanja autiju, čudnih tekstura cesti, NPC density mi je sav nekak mehh,
ovo je brat bratu za PC trebalo odgodit još pola godine za konzole me strah i pomislit...

Promster kaže...
Ne, nije Intel...Jer apsolutno iste stvari imam i ja na AMD-u.
Igra je tehnička katastrofa.

Koji build WinOS-a i koji driveri?

Kod mene je Windows 10 1809 (Build 17763.1637), nVidijini driveri su debloatani sa NVSlimmer-om,

samo ostavljeni basic driver i physx driver, a verzija drivera je 452.06, 17.8.2020.

https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/162983/

Kazem, osim onog bug-a na pocetku sa ogledalom, gdje se ne vidi odjeca dok ne otkine prisivku,

niti jedan drugi graficki bug.

15 godina
Čitatelj kaže...

3:00
"In order to create this video, ive made almost 500 benchmark runs,
each lasting 60 seconds each, therefore ive basiclly not slept since the game was released.
Have to say though cyberpunk 2077 has been an absolute pleasure to test, in all of these runs the game only
crashed to desktop a single time, which is highly stable for a new game, especially one that ive thrown 25
different graphics card at.
Its also fast to load, the manu system is extremely good, and switching between is a breeze.
If only all game were this well polished."

Pa nije niš krivo rekao.

Stabilna je, meni se ni jednom nije crashala, brzo se učita što je istina, i mijenjanje postavki je brzo, jednostavno i nije potreban restart za ni jednu postavku...A to je njemu bitno jer on ipak bencha, taj dio je 'polished'.

To sve stoji, ali nema to veze sa performansama.

EDIT: Sve up to date...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2020 16:05 (Promster).
16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Za one koji nemaju zvuka u igri (radio, tv, npc random talk, klubska muzika, npc enemy gunsounds itd)

Have the same very quiet NPC, radio, TV etc. sounds.

Have onboard realtek card; after having the issue updated its driver with driver booster, issue persists, tried uninstalling realtek drivers and used default drivers from windows, still no luck. Guess its not driver related. Also the workaround for the other sound issue(crackling sounds) doesn't work for this..

edit: aight, this fixed it for me: https://steamah.com/cyberpunk-2077-how-to-fix-audio-issues/

Note: On step 3 he repeats step 1 by mistake and on the last step he says "go into HeSuvi", so on step 3 install this: https://sourceforge.net/projects/hesuvi/ it will unpack into Equalizer APO's folder automatically.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Promster kaže...
EDIT: Sve up to date...

I kod mene su WinOS up-to-date sa security patchom, ali koristim stari 1809 build,

jer su mi 1903 i 1909 bili nestabilni za moje zahtjeve, a 20H2 ne zelim jos ocjenjivati,

no ono sto sam do sada vidio, nisam bio sretan (micanje puto toga, ostavljanje samo MetroUI-a itd).

https://www.windowsphoneinfo.com/threads/windows-10-december-2020-updates-whats-new-and-improved.476515/

Probaj deinstalirati nVidijine drivere, skini NVSlimmer i drivere koje sam linkao gore, pa probaj s njima.

Nekad ocito nije dobro imati najnovije drivere, toliko sam to puta dozivio u zivotu, jos iz doba Detonatora i Catalysta.

10 godina
Cyberpunk 2077

Izgleda da moram danas kupit igru...

Nisam ocekivo da ce mi dobro radit na mojoj rx580, al radi.

Medium ultra postavke na 1080p i igram bez problema

Doso sam do Silverhand-a i nisam imo problema sa igrom. Par sitnih bugova, al nist strasno

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2020 16:12 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

koliko fps izvuces na tim postavkama?

14 godina
Cyberpunk 2077

Stavim ja guideline za one sa slabim gpu-om kad dođem s posla, jer nije prvi put da vidim GPU heavy igru sa AO i SSR + Cascade Shadows.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Cyberpunk 2077

ja sam završio main story sada krećem sve side misije i gigove

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Ne znam...  u 10 i sitno sati igranja naletio samo na 3-4 NPC-a u zraku (svi u pješačkoj zoni) i nevidljivu vlastitu ruku kod ripper doc-a, sve drugo radilo ko urica. 

Nadam se da će i ostalima nakon idućeg patcha večina toga raditi kak spada (perofrmanse bi trebale ići gore across the board kažu..). 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DangerousB kaže...
Santana kaže...

koliko fps izvuces na tim postavkama?

Nemam pojma. Igram na hard s kontrolerom i nemam problema sa igranjem. Ne zelim se zamarat sa brojkama dok mi ne trza ili nesto drugo smeta kod igranja.

Al mogu ti pogledat navecer kad doma dođem.

eh da stavil sam i onaj CAS dynamic na 90. Znaci igra smanjuje rezoluciju do 90% ak ide ispod 60fps.

Sjene su na medium

i SSR je na off

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Neispolirana, nedoradjena, zbrzana, lazna obecanja, izostanak odredjenih mehanika, iznimna neoptimiziranost kombinirana sa osrednjom grafikom pojacanom RTom koji je takodjer uzasno lose optimiziran, linearan gameplay, beskrajni dijalozi koji u sustini ne vode nicemu, standardne rak rane RPGa (iako koliko vidim CDPR sada kaze da to ipak nije RPG!?) kao skupljanje bespotrebnog smeca i vjecna prevlast kvantiteta nad kvalitetom, svijet istovremeno pun ali i prazan sadrzaja..... sve to je bilo ocekivano s obzirom na hype i marketing i da smo iste stvari vidjeli na AC Unity, No Mans Sky, GTA IV i bezbroj drugih primjera. Ali da ce najvise nastradati konzolasi i da ce CDPR voditi ovako zestoku kampanju i opcu cenzuru na internetu, e to vec nisam ocekivao.

Da je samo srezati nepotrebni dijalog i zamjeniti Keanu Reevesa sa doslovno bilo kim drugim i na to spiskani novac i resurse uloziti u ako nista drugo uklanjanje bar polovine bugova i malo bolju optimizaciju, ova bi igrica imala jeva prosjecnu ocjenu samo i iskljucivo zbog koncepta. Ovako je to samo jos jedan spomenik neiskoristenom potencijalu i jos jedan u nizu primjera koji potvrdjuje Harvey Dentovu izreku

you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain

Da je ovakvu sramotu napravio Ubisoft ili ne daj boze EA, uz danasnju cancel kulturu sumnjam da bi te kompanije uopce prezivjele.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2020 16:43 (Predator003).

9 11 hvala 3
18 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam završio main story sada krećem sve side misije i gigove

Pitanja:

1) koliko ti je trebalo vremena ukupno?

2) jesi li preskakao razgovore cutscene i sl.?

3) da li ostaju SVI side questovi za riješavat poslje ili neki nestanu ako ih se ne rješi u nekom roku?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Cyberpunk 2077

Nije mi se svidalo sto je iz prvog lica, ali uzeo igru na GOG rusija sa VPNom. Igrao malo, cini se ok, vidio sam odma nekog lika u zraku, ali to je to. Sto se tice kvalitete, FullHD + Ultra i igra ide glatko na PCu

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Neispolirana, nedoradjena, zbrzana, lazna obecanja, izostanak odredjenih mehanika, iznimna neoptimiziranost kombinirana sa osrednjom grafikom pojacanom RTom koji je takodjer uzasno lose optimiziran, linearan gameplay, beskrajni dijalozi koji u sustini ne vode nicemu, standardne rak rane RPGa (iako koliko vidim CDPR sada kaze da to ipak nije RPG!?) kao skupljanje bespotrebnog smeca i vjecna prevlast kvantiteta nad kvalitetom, svijet istovremeno pun ali i prazan sadrzaja..... sve to je bilo ocekivano s obzirom na hype i marketing i da smo iste stvari vidjeli na AC Unity, No Mans Sky, GTA IV i bezbroj drugih primjera. Ali da ce najvise nastradati konzolasi i da ce CDPR voditi ovako zestoku kampanju i opcu cenzuru na internetu, e to vec nisam ocekivao.

Da je samo srezati nepotrebni dijalog i zamjeniti Keanu Reevesa sa doslovno bilo kim drugim i na to spiskani novac i resurse uloziti u ako nista drugo uklanjanje bar polovine bugova i malo bolju optimizaciju, ova bi igrica imala jeva prosjecnu ocjenu samo i iskljucivo zbog koncepta. Ovako je to samo jos jedan spomenik neiskoristenom potencijalu i jos jedan u nizu primjera koji potvrdjuje Harvey Dentovu izreku

you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain

Da je ovakvu sramotu napravio Ubisoft ili nedaj boze EA, uz danasnju cancel kulturu sumnjam da bi te kompanije uopce prezivjele.

Nikako se ne bih složio sa 90% ovoga što si naveo...  da tvrde da nije RPG?!?!  WTF?   

Igra je genijalna, čista brutala!  

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Cyberpunk 2077

Prezadovoljan igrom.40-50+ fpsa na high postavkama.Gustam full.
Samo moram priznat,iako mi to nesmeta,AI NPC-a znaci traffic i obicni sto setaju gradom su
glupi ko k 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Nakon 3-4 sata evo prvi crash igre.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Moram priznat da imam ucestale crasheve...taman mislim da sam rijesio problem i onda se desi neki flatline error...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ima li jos ljudi koji kao i ja ne preferiraju stealth i hakiranja, nego svugdje ulete s oruzjem i pobiju sve sto se mice? 

kako se vama cini igra? 

ja sam onaj tip igraca koji u hitmanu poubija sve sto se krece na mapi.

Ima jedan moj frend koji je Deus Ex prelazio samo sa rocket launcherom i flamethrowerom.

Ja u pravilu preferiram stealth, a ako me otkriju, onda ide masakr. Doduse, ovisi od igre, u nekom igrama gdje se stealth cijeni loadam i pokusam proci bez da me otkriju, u AC-ovima i takvim igrama samo poubijam sve.

14 godina
toxic kaže...

Moram priznat da imam ucestale crasheve...taman mislim da sam rijesio problem i onda se desi neki flatline error...

Jel ti undervoltana graficka?

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina
Cyberpunk 2077

Ryzen 3700x + rtx 2080

Reza 2560x1440 , 60fps

Sve nafrljeno ,rtx off,dlss balanced

Igra radi ko urica i izgleda prebolesno.....

To Each His Own.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2020 16:56 (lmutak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
toxic kaže...

malo...budem probo i bez no medutim bug gdje ja nemogu izvuc oruzje van vec se moram sa sakama.... uzas

14 godina
toxic kaže...
Minneyar kaže...
toxic kaže...

malo...budem probo i bez no medutim bug gdje ja nemogu izvuc oruzje van vec se moram sa sakama.... uzas

Moj je bio 100% stabilan na 850 mV, prolazio i Port Royale i sve ostale igre, al eto u CP crashevi. Sad sam stavio na 862 mV (2 koraka gore) i zasad je ok, al nisam jos 100% siguran.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
18 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Nakon 3 sata igre moram priznati da sam razocaran. Tehnicka izvedba nikakva i na mojem i7 2500k, 2080 Super igra radi lose. Ako to usporedimo sa AC: Vallhala, Ubi je rasturio CD Red barem sto se optimizacije tice. Po meni, igra je teska beta. Prica je super za sad i igra ima potencijala, ali treba pricekati jos koji mjesec i ne pokvariti si iskustvo igranja. Steta za sav taj hype..

Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina

To ti je zato sto si presao sa ryzena 2600 na i7 10gen.Sa r5 2600 ne bi crashalo.

17 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
toxic kaže...
Minneyar kaže...
toxic kaže...

Moj je bio 100% stabilan na 850 mV, prolazio i Port Royale i sve ostale igre, al eto u CP crashevi. Sad sam stavio na 862 mV (2 koraka gore) i zasad je ok, al nisam jos 100% siguran.

nije do toga sada se kresalo na loadingu iako sam sav napon stavio na default... neki glupi flatline error.. kada dobis ona dxcgi error on je do undervolta...

dakle u ovih 3h gameplaya vise ne igram nego igram... iskreno gubim strpljenje...

15 godina
Predator003 kaže...

Da je samo srezati nepotrebni dijalog i zamjeniti Keanu Reevesa sa doslovno bilo kim drugim i na to spiskani novac i resurse uloziti u ako nista drugo uklanjanje bar polovine bugova i malo bolju optimizaciju, ova bi igrica imala jeva prosjecnu ocjenu samo i iskljucivo zbog koncepta. Ovako je to samo jos jedan spomenik neiskoristenom potencijalu i jos jedan u nizu primjera koji potvrdjuje Harvey Dentovu izre

you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villai 

Da je ovakvu sramotu napravio Ubisoft ili ne daj boze EA, uz danasnju cancel kulturu sumnjam da bi te kompanije uopce prezivjele.

Ovo skupljanje ne kužim, idem i s poda sabirem smeća od pepeljara do nekih kartica wtf.

dijalozi ako ne odabereš pravi ionako te vrati na početne odabire dok ne pogodiš onaj koji igri paše.

Kažu svijet pun, izgleda, ali svi ti npc-evi samo šeću i zabijaju se jedni u druge realno.

U suštini slažem se sa napisanim, što više igram, više to uviđam malo po malo.

Drago mi je da dosta ljudi ipak uživa u igri, meni je mlak osjećaj a takvog su dojma još poneki frendovi...ono dobro to je, ali što dulje igraš...nezzz

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

mislim da cu prickat koji dan da izade neki patch a sada su mi trenutno misli na refund opciji preko steama...

idem igrat wolcen..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Ajme meni dosade ove braindance sheme...pitanje dal se sve tri uloge corpo, nomad i street spajaju s vremenom u jendu priču ili irgu treba igrat 3 puta?

pari mi da idem s početka na nomada djeluje kao da je zabavnije nego ovo

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Dado_ZG78 kaže...
Nikako se ne bih složio sa 90% ovoga što si naveo...  da tvrde da nije RPG?!?!  WTF?   

Yep. 

If you look at the marketing materials from the past couple months you might notice that the word “RPG” was almost flat out removed from the messaging despite them referring to the game as such up until a couple of months ago. On CP2077’s own launch trailer on YouTube, Twitter bio, etc. you can see that they're now calling Cyberpunk 2077 as an "Open world action-adventure game".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice