BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
Re: BUG cod4 server
sushii kaže...

zasto na xf-u nepisu imena clanova klana?

u svim klanovima u kojima igram kraj imena klana postoji ona simbolicna ''strelica za otvaranje padajuceg izbornika'' gdje se pokazu clanovi klana .

ovdje je umjesto 'strelice' kockica neka 

zbog moje "greske"...uzeo sam unlimited klan, a u njemu nema ta opcija..jedino da napravim novi klan pa svi opet joinate

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
sushii kaže...

u svim klanovima u kojima igram kraj imena klana postoji ona simbolicna ''strelica za otvaranje padajuceg izbornika'' gdje se pokazu clanovi klana .

zbog moje "greske"...uzeo sam unlimited klan, a u njemu nema ta opcija..jedino da napravim novi klan pa svi opet joinate

Ajde napravi samo brzo dok ne kupimo server.

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
sushii kaže...

Ajde napravi samo brzo dok ne kupimo server.

pa naravno

15 godina
BUG cod4 server

Ljudi onda ovako, uzet cu sva servera po 16 slotova jer nisam primjetio da ste stalno bili na onom privremenom serveru(mada je neke i kickao) uglavnom, za prvi put uzimamo sva po 16 slotova pa cemo vidit kako se i sto igra. 

Naravno nesmijem zaboraviti, skupljam prijave za admin mjesto(rcon tool) za dva servera..sve sto trebat enapraviti je prijaviti se odnosno meni poslati pp sa vasim podatcima(xf nick, ingame nick) i onda cu vas ja promatrati i odluciti dali ste sposobni/dobri za admin mjesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

na kojem privremenom serveru igramo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG cod4 server

213.239.199.124:28963, daj dođi na 1v1 {#}

2.289 Posts! And counting...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ja bih došao ali sad su me na mojem servru zazljutili pa nemogu. Jbt došao sam na sredini igre, došao pri od oba tima, imao 2/3 x manje deadova i na kraju ova kojoj sam dao rcon jer ja nisam uvjek online ona mi primjeni mapu, a ostalo još dobrih 5 minuta jbt.

Kruger
16 godina
BUG cod4 server

"Go back to kitchen" - 4chan

{#}

2.289 Posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

bio 2 min na nekom serveru koji ima snip only i oni mene zbace jer kazi da sam citer

usliko ja sliku svog scora nako 2 min

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marino708 kaže...

bio 2 min na nekom serveru koji ima snip only i oni mene zbace jer kazi da sam citer

Pa o tome ti pričam. Ne mogu se pomirit s tim da neko igra bolje od njih.

Kruger
14 godina
nick54312 kaže...
marino708 kaže...

Pa o tome ti pričam. Ne mogu se pomirit s tim da neko igra bolje od njih.

slazem se.

ja dodje smanjio sam sve sjene idem snipicem i vidim sve neke glave  vire na zidu.i ja polako skidam sve redom :)

MUĆKA ĐUBRAD KAMPERSKA

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 19:49 (marino708).
14 godina
8ax kaže...

ajmo sad

15 godina
BUG cod4 server

hehe decki svaka cast

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

ljudi nema vas na ts-u?jedini fićo dolazi,slobodno dođite ne grizemo {#}

14 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Uvjek kad pogledam na xfireu nema nikog.

Kruger
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

da, ili je 1 na 1 il 2 na 1 i nikad nisam igrao s više od 6 igrača, u bilo koje doba dana 6-22

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
jurek95 kaže...

da, ili je 1 na 1 il 2 na 1 i nikad nisam igrao s više od 6 igrača, u bilo koje doba dana 6-22

kako? ja sam jucer cini mi se igrali smo 3v3 ili 4v3

15 godina
BUG cod4 server

Evo ovako, trazi se sponzor za teamspeak. Ako ste zainteresirani javite mi su u pp oko detalja, uglavnom imate na nasoj stranici mjesto za oglas besplatan te posjecenost stranice svaki dan kao i servera za teamspeak. Bilo bi lijepo kad bi nam Bugovci bili sponzori za teamspeak, znaci za sve detalje javite mi se na pp

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nick54312 kaže...
dj_renny kaže...

Uvjek kad pogledam na xfireu nema nikog.

dođi i kad nema nikog skupite se kad ste na serveru jbg dogovorite se

15 godina
FiCoO kaže...

Evo ovako, trazi se sponzor za teamspeak. Ako ste zainteresirani javite mi su u pp oko detalja, uglavnom imate na nasoj stranici mjesto za oglas besplatan te posjecenost stranice svaki dan kao i servera za teamspeak. Bilo bi lijepo kad bi nam Bugovci bili sponzori za teamspeak, znaci za sve detalje javite mi se na pp

LP

16 godina
Još nije server startao ?
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

evo ja igram, dođite sad čekam do 12:10

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...

ceka se zadnja uplata/potvrda o uplati da se mogu naruciti serveri...napominjem, ako ima netko ko bi mogao financirati nam ts server sa 30 slotova znaci 30kn mjesecno neka mi se javi

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Mitch kaže...

ceka se zadnja uplata/potvrda o uplati da se mogu naruciti serveri...napominjem, ako ima netko ko bi mogao financirati nam ts server sa 30 slotova znaci 30kn mjesecno neka mi se javi

Koliko novaca treba uplatit? pa ajde makar kupi ti i dodaj te njegove novce pa će ti on vratit samo kupi danas

Kruger
14 godina
BUG cod4 server

....

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:54 (marino708).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
Mitch kaže...

Koliko novaca treba uplatit? pa ajde makar kupi ti i dodaj te njegove novce pa će ti on vratit samo kupi danas

ajde uzet cu to sad, znaci dva servera po 16 slotova

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
Mitch kaže...

Da znači 16 HC i 16 promod.  A što je s onim privremenim serverom? Možda ako možemo i onaj korsitit uzmemo sad 16 HC i nekih 10/12 za war(i ts)?

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
Mitch kaže...

Da znači 16 HC i 16 promod.  A što je s onim privremenim serverom? Možda ako možemo i onaj korsitit uzmemo sad 16 HC i nekih 10/12 za war(i ts)?

sorry al taj server nije nas nego sam ja posudio od frenda na par dana dok se mi neuhodamo, inace mozete uvijek igrati i na tom serveru bez problema ako vidi u vasem nicku |BUG| znat ce da ste od mene

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ok, onda 16 HC i 16 promod.

Pričekaj par minuta da vidiš glasanje pa kupuj.

9 DA
2 NE
Kruger
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

ok, cekam do 13:55{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice