da probam updateat pb iz control panela? mozda to pomogne?
ajde probaj.
da probam updateat pb iz control panela? mozda to pomogne?
ajde probaj.
Koji IP server?
213.239.199.124:28963
ma nemogu ja ovo :(
jos nisam uspio runde odigrat zbog pb-a :(
djeca balava admini na serveru i kikaju te par puta i onda banaju jel imas score 16 0,eto to cu vam reci kad naucite igrat onda radite servere i zovite ekipu na njega fuj stoka
Probaj... ak ti ne uspijes mozda uspijem sredit ak mi das user/pass da pogledam.
sve sam probo napravit ali nece.
jedino da danas dok sam na serveru samo iskljucite pb da barem odigram jednu rundu :)
Kakav je to server da stalno sve izbacuje? Možda je zato i prazan bio prije
Ima li mjesta za mene? Kada se pretežno okupljate?
Nisam igrao godinu dana COD4 zbog cheatera i neuroznih admina.
neznam za vas ali mene a ni njih 10 ne kicka pb...server nije u banani samo da znate, vec obrnuto..nov novcat je kupljen
neznam za vas ali mene a ni njih 10 ne kicka pb...server nije u banani samo da znate, vec obrnuto..nov novcat je kupljen
ja sam pobrisao ono sta si rekao i onda sam iso ponovo skinuti mod
nakon 3 spajanja na server uspio sam ga skinuti i od onda nema problema
ajd taj mod neka netko arhivira i uplouda na 2shared
tak da se netreba skidat sa servera
.
213.239.199.124:28963 stalno prazan..
Cekamo novi.
213.239.199.124:28963 stalno prazan..
Cekamo novi.
ja sada izasao...a cuj prazan je jer dosta ljudi je otislo negdje za uskrs i tako...inace zna se skupiti neka ekipica
trebali ste uzeti hrvatski server, ne njemacki...........vjerujem da bi bilo vise ljudi.
trebali ste uzeti hrvatski server, ne njemacki...........vjerujem da bi bilo vise ljudi.
aj daj novce pa cu uzet..to sam jos uzeo prije ove ideje o serveru a njemacki hosting je jeftiniji 3x
kad nam sjednu sve donacije onda kupujemo jedan hrvatski i jedan njemacki premium server sa manje laga te web hosting i domenu
reinstal igre...
evo i za team speak sam dobio sobu
83.169.15.60:9992
pw: gagu Soba BUG Online Ekipa
pw sobe: bug
tko god uđe u ts ima pravo ući u 3 sobe a to su Bug soba afk soba i glavna soba.Ako zateknem nekog negdje gdje ne treba dobiva perma ban bez pogovora!
pa dobri smo...dan i pol i vec skoro 100h coda
svima koga izbacuje sa servera neka skino nas promodlive211 a imate ga na OVOM LINKU
Bilo bi i 100 da sam bio kod kuće cijeli dan.
Bilo bi i 100 da sam bio kod kuće cijeli dan.
hehe
zasto na xf-u nepisu imena clanova klana?
u svim klanovima u kojima igram kraj imena klana postoji ona simbolicna ''strelica za otvaranje padajuceg izbornika'' gdje se pokazu clanovi klana .
ovdje je umjesto 'strelice' kockica neka