Ajd dajte sobu za war.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
javio sam mu se
Koji IP server?
Koji IP server?
213.239.199.124:28963
drago mi je da ste igrali...ja sam tokom dana samo kratko svratio posto sam imao war sa klanom u kojem igram..
koliko vas je cca bilo online?
(iskreno se nadam da ce biti odaziv i skilled igraca jer mi je pun qu...fer lowara)
drago mi je da ste igrali...ja sam tokom dana samo kratko svratio posto sam imao war sa klanom u kojem igram..
(iskreno se nadam da ce biti odaziv i skilled igraca jer mi je pun qu...fer lowara)
ja sam bio tamo znaci bilo je skilled igraca a ti si neki dobar kao? jel igrate cb esl bilo kaj il ste pcw heroji
ja sam bio tamo znaci bilo je skilled igraca a ti si neki dobar kao? jel igrate cb esl bilo kaj il ste pcw heroji
koji su to skilled igraci ?
a sta mi sad kad ocem na taj server pise iw3mp.exe je prestao raditi
Koje Prozore koristiš?
Ako je Win7, trebaš enable napraviti negdje kod zvuka, evo ti uputa:
1.Go to Start then Control Panel
2.Double click on the Sound Tool
3.Click on the Recording tab
4.Right click and select "View Disabled Devices"
5.Enable the Stereo Mix
evo konačno sve radi kako treba, hvala vam svima, ajde sad idemo igrat dajte server je prazan, odite,idem i ja
Ima li budnih da sad malo odigramo :P
Uf ne da mi se vise na taj server ic... stalno me izbacuje ili nemoze skinut promod...
radije da se sakupimo negdje poslijepodne/uvecer.decki su ujutro vecinom u skoli a i ja moram odguliti prakticnu nastavu za college a na ovom pc-u teoretske sanse nema da odvrtim cod4.
no, sto ste svi osjetljivi na rijec ''skill'' ..odma' rage i omalovazavanje drugih.. svi MORAMO igrati ''cb esl'' da bi bili respektabilni igraci? slusaj, nemamo svi 15 god. da mozemo satima i danima visiti uz igru a niti je svako imao priliku zaigrati u clanu koji se prijavljuje za ligu. je** se tebi dok ti stari daje 20kn-a za marendu pa ionako nemas pametnijeg posla nego glitchati po mapama i ispunjavati prijavnice za klanove. neki momci rade ovdje vec godinama i sami zaradjuju za kruh i cod im dodje cisto kao opustanje i fun. i opet se kladim da nisi toliko dobar uz svo to vrijeme sto si proveo uz igru i foliranja sa ''cb esl-ima'' . lowaro kupi si zivot
Dobro sto se tice skole jucer je zavrsila,a i pitao sam ovako bez cilja da vidim dali ima koda ;)
A ovo sto se tice skilla si u pravu...
Dobro sto se tice skole jucer je zavrsila,a i pitao sam ovako bez cilja da vidim dali ima koda ;)
A ovo sto se tice skilla si u pravu...
Ajde dođi, makar sam se sad probudio to znači da sam još veći low hehe
haha ja sma low ovako i onako xD
Meni se niš ne želi skinut od promoda (copied 0kb of 0kb), i kad dojde do z_custom_ruleset se zblokira)
Jbmti server
Meni se niš ne želi skinut od promoda (copied 0kb of 0kb), i kad dojde do z_custom_ruleset se zblokira)
Jbmti server
Tako je bilo i meni,prvo ti skida nesto od 217 KB i onda poslje od 100 i nešto.Ja sam ce connectao na server 3 puta zaredom i skinuo mi je sad je sve normalno.Prvo mi nije htio ništa skinut i zblokirao se,drugi put mi je skinuo ovaj prvi file ali se na drugom zblokirao,treci put mi je skinuo i 2. file i ušao sam na server
e da, i meni je prvo skinulo 2 stvari pa zaštekalo, pa još 2 ali sad radi
Samo vi lijepo igrajte a ako vam nesto neradi i dalje obratite se meni
Opet me izbacuje. Zbog iw04.iwd.
Opet me izbacuje. Zbog iw04.iwd.
probaj tako da izbrises sve modove, znaci iz mape Mods i Players sve modove pobrises i odi na server ponovno
svi napravite update punkbustera i nece vas kickati vise
vrlo jednostavno.
vrlo jednostavno.
mozda
Ide mi na q taj PB... sam na tom serveru mi to radi... md5 tool mismatch... isključite provjeravanje fajlova i to je to!!!
najbolje je rjesenje za ove koje kicka negdje nek se skupe npr oko 2 popodne i ugasi se pb i svrsena stvar kada nema tih vise koga pb kicka vratite pb.
bar ja tako mislim da je najbolje :)
nemojte ni slučajno maknuti PB
samo si svi updajtate PB, vidite niti ja nisam znao kak ali kad sam updejtao sve radi normalno
da probam updateat pb iz control panela? mozda to pomogne?