Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 190.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Nadam se da će solidno odraditi portanje na PC (pogotovo kontrole) i da će dodati sve grafičke filtere i visoke rezolucije, kao i iskoristiti pokoji dx11 efekt u PC verziji Namigiva

Realno je za očekivati da se PC verzija službeno najavi cca 2-3 mjeseca nakon početka prodaje za konzole (dakle kad se obere 'vrhnje' na konzolaškom tržištu).. vidjet ćemo.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption revolucija trailer

link: crotrailers.co.cc/2010/05/06/red-dead-redemption-revolucija/

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:31 (markomarko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Red Dead Redemption
Dado_ZG78 kaže...

Nadam se da će solidno odraditi portanje na PC (pogotovo kontrole) i da će dodati sve grafičke filtere i visoke rezolucije, kao i iskoristiti pokoji dx11 efekt u PC verziji Namigiva

Realno je za očekivati da se PC verzija službeno najavi cca 2-3 mjeseca nakon početka prodaje za konzole (dakle kad se obere 'vrhnje' na konzolaškom tržištu).. vidjet ćemo.

Ja se isto nadam da će biti tako, mada imam izvjesnu dozu rezerve. Ipak je Read Dead serijal počeo i ostao na konzolama, barem zasad. GTA je druga priča, on je inicijalno bio PC igra i tu postoji tradicija.

Mada, ne bih imao ništa protiv da na jesen kad upiknem PS3 bude neki bundle konzola + RDR igra.

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Na žalost još uvijek ništa potvrđeno o dolasku PC verzije Neodlučan

A filmića sve više na YouTube-u..   divota jedna!

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Čitao igru na gameplayu, jedva čekam da izađe, a što se tiče PC verzije, pa kakva bi to rockstarova igra bila da nema PC verzija !

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Priznajem da sam bio skeptičan u vezi igre, no nakon što sam ovo vidio... uff

.

ostao sam bez riječi! Ako će ovako zaista biti, fenomenalno!

teško da ovo neće na PC, čak mislim da će bolje prodaja ići na PCu, osim toga ovako visokokvalitetnu grafiku, teksture itd itd nijedna konzola nemože pokriti bolje od PCa

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 20:11 (Bart Simpson).
15 godina
protjeran
Red Dead Redemption

pa ovo je fenomenalno! Nedo im Bog da ovo ne stave na PC, izgubit će ogromnu zaradu ako ne bude na PCu  

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bart Simpson kaže...

izgubit će ogromnu zaradu ako ne bude na PCu

Mojih 300,400kn će izgubiti ziher Namigiva

Ne kupujem puno originala, ali tu igru bih sigurno kupio!

Kladim se da bi se prodalo preko milju originala za PC.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Jedino što me brine je kako Alan Wake na kraju ipak neće izači za PC da se sad time ne povede i RDR.. Neodlučan

Jadno mi je to kad se potencijalno igrače remek djelo pretvori u nekakvu konzolašku ekskluzivu i samim time se omalovaži kompletna PC gamerska zajednica (i snizi kvaliteta dotičnog naslova - zbog hardverskih ograničenja konzola).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ono što ne ide u prilog nama PC gamerima je što prvi nastavak nikad nije prenesen na PC. Ono što daje nadu je što je riječ o istom engineu kao i onaj na kojem je rađen GTA pa bi im troškovi konverzije trebali biti manji.

Sve ovisi o Rockstarovoj procjeni, ako im je budžet uložen u izradu PC verzije manji od očekivane prodaje, PC verzije će biti, u protivnom ne. To je jednostavna matematika.

A i čak kad profitna računica štima, još uvijek ne znamo koliko imaju resursa za to, možda im je PC tim zauzet nečim drugim, recimo rade na GTA V pa nemaju koga ubaciti na konverziju.

Po meni, igra izgleda fenomenalno, i mislim da bi je puno PC gamera i kupilo, čak i u preorderu.

I ne podcjenjujte konzole i njihove mogućnosti, koliko vidim i na njima će izgledati mrak. Pogotovo ako bude 1080p igra.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
Bart Simpson kaže...

izgubit će ogromnu zaradu ako ne bude na PCu

Mojih 300,400kn će izgubiti ziher Namigiva

Ne kupujem puno originala, ali tu igru bih sigurno kupio!

Kladim se da bi se prodalo preko milju originala za PC.

slažem se u potpunosti, ja koji sam teški gusar lol, bih kupio ovu igru, e  a to je zaista kompliment kad ja kažem lol, ali ne bih rekao da će ispod 500 kn, GTA 4 je koštao nekih 500-injak kuna zar ne? sumnjam da će ovo manje koštati, no kao što sam već rekao, ovo igru i slične ne može "pokriti" nijedna konzola kao što to može komp, jednostavno mislim da neće pogriješiti i to ne izdati za PC, jer bi im to bila velika GREŠKA, a što se  tiče da kao developeri nemaju ljudstva da rade na npr GTA V i Red Dead PC inačicu, pa i Cryptic je radio  na Champions Online i STO-u istovremeno zar ne? NADAM se da će ovo na PC, jer ako ne sigurno ju neću igrati, jer nema šanse da kupujem X Box/PS3 samo zbog jedne igre

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 12:44 (Bart Simpson).
16 godina
neaktivan
Bart Simpson kaže...

slažem se u potpunosti, ja koji sam teški gusar lol, bih kupio ovu igru, e  a to je zaista kompliment kad ja kažem lol, ali ne bih rekao da će ispod 500 kn, GTA 4 je koštao nekih 500-injak kuna zar ne?

Da, kod nas. Ali na game.co.uk košta 40 funti sa deadly assassin outfit-om (DLC) što je s poštarinom po sadašnjem tečaju cca 360 Kn.S time da su PS3/XBOX igre uvijek skuplje, tj. ako se pojavi PC verzija mogla bi biti i jeftinija.

Makar, za ovakvo remek djelo ne bi mi bilo žao prekršiti vlastito pravilo i dati 50 € za igru.

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

ja sam izgubio nadu da ce stici na pc makar sam cuo puno valjanih argumenata

nista jednog dana za koje 3 godine kupim konzolu pa mozda onda...

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina

a ljepo taman kad nabavim ps3 cu moci kupit koristenu igru po super cjeni :D

Tvrdy pa sve nove igre su 1080p tak da :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 15:13 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ja se nadam PS3-u na jednoj nagradnoj igri. Ako ga ne dobijem, vjerojatno ću ga kupiti čim ova školska godina završi. Čak i ako RD Redemption stave za PC, mislim da će biti ista stvar kao i sa GTA4 - super igra upropaštena katastrofalnom konverzijom. God of War 3, Heavy Rain, Little Big Planet, Brutal Legend, RD Redemption - PS3, here I come Cool

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 15:16 (Horagio).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Horagio kaže...

Ja se nadam PS3-u na jednoj nagradnoj igri. Ako ga ne dobijem, vjerojatno ću ga kupiti čim ova školska godina završi. Čak i ako RD Redemption stave za PC, mislim da će biti ista stvar kao i sa GTA4 - super igra upropaštena katastrofalnom konverzijom. God of War 3, Heavy Rain, Little Big Planet, Brutal Legend, RD Redemption - PS3, here I come Cool

GTA IV uropašten katastrofalnom konverzijom?! wtf?! u  kojem ti svijetu živiš?

15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...
TopForumaš kaže...
ivann.n kaže...

Obećavam vam informacije iz prve ruke što se tiče PC verzije ali još uvijek ni P of PC-a.

Također ću pričekati PC inačicu jer vjerujem da će ovu igru biti PRAVI GUŠT igrati na PC-u.

Što se tiče izlaska, ne znam kada bi trebala PC verzija ugledati svjetlost dana, ali vjerujem da će biti najavljena u 8. mjesecu ili možda ranije.

poznavajuci rockstar i prema tvojim "prorocanstvima" igra ce mozda za pc izaci za godinu dana ako ne i par mjeseci prije ovisi o zaradi na konzolama i take two-ovoj politici

Take Two uvijek stoji iza jedne politike. Barem što se tiče Rockstara.

Točno si rekao, izlazak PC verzije između ostalog ovisiti će i o prodaji same igre za PS3 & XBOX360. No prodaja će biti OGROMNA, jer Rockstar priprema blockbuster. Čak mi se čini da će Read Dead Redemption ponovno oživjeti "Read Read" serijal koji je nakon Read Dead Revolvera prilično ostao zaboravljen.

Igra bi čak mogla izaći i za manje od godinu dana, zbog najavljenog DLC-a. No, vrijeme će pokazati svoje.

BTW, Rockstar je već postao nostalgičan što se tiče Grand Theft Auto serijala te nam se možda bliži i najava za GTA V.

isto ko gta iv, nije se niš pričalo, pa su ga najavili i za pc, tako će i ovo...

Dompa
15 godina
protjeran
Dompa kaže...
ivann.n kaže...
TopForumaš kaže...
ivann.n kaže...

Obećavam vam informacije iz prve ruke što se tiče PC verzije ali još uvijek ni P of PC-a.

Također ću pričekati PC inačicu jer vjerujem da će ovu igru biti PRAVI GUŠT igrati na PC-u.

Što se tiče izlaska, ne znam kada bi trebala PC verzija ugledati svjetlost dana, ali vjerujem da će biti najavljena u 8. mjesecu ili možda ranije.

poznavajuci rockstar i prema tvojim "prorocanstvima" igra ce mozda za pc izaci za godinu dana ako ne i par mjeseci prije ovisi o zaradi na konzolama i take two-ovoj politici

Take Two uvijek stoji iza jedne politike. Barem što se tiče Rockstara.

Točno si rekao, izlazak PC verzije između ostalog ovisiti će i o prodaji same igre za PS3 & XBOX360. No prodaja će biti OGROMNA, jer Rockstar priprema blockbuster. Čak mi se čini da će Read Dead Redemption ponovno oživjeti "Read Read" serijal koji je nakon Read Dead Revolvera prilično ostao zaboravljen.

Igra bi čak mogla izaći i za manje od godinu dana, zbog najavljenog DLC-a. No, vrijeme će pokazati svoje.

BTW, Rockstar je već postao nostalgičan što se tiče Grand Theft Auto serijala te nam se možda bliži i najava za GTA V.

isto ko gta iv, nije se niš pričalo, pa su ga najavili i za pc, tako će i ovo...

tako je, i postao čak popularniji PC games krugovima nego kod konzolaša usranih :)

16 godina
neaktivan
Bart Simpson kaže...

U kojem ti svijetu živiš.

Igra je katastrofalno optimizirana, ni sada nakon 6 pečeva ne ide glatko...ne govori gluposti...

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
Bart Simpson kaže...

U kojem ti svijetu živiš.

Igra je katastrofalno optimizirana, ni sada nakon 6 pečeva ne ide glatko...ne govori gluposti...

kakav si ti    %$(&)=(%/%!!?"(=, pa da je katastrofalno konvertiran, ne bi postojalo toliko PC poklonika, svi PC gameri bi ga popljuvali, lol, kakav mozgić ti imaš

17 godina

nije ovaj dobil bananu bezveze sam me zanima kolko ce mu trebat da shavati da je dobil ban tjedni?mjeseci?godine!!!!??

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

nije ovaj dobil bananu bezveze sam me zanima kolko ce mu trebat da shavati da je dobil ban tjedni?mjeseci?godine!!!!??

vjerojatno 10 sec :)

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Generalno se slažem da konverzije primarno konzolaških naslova na PC nisu baš 'blistave', ali GTA IV mi radi sasvim fino.

Nisam primjetio nekakva trzanja niti usporavanja u igri a igrao sam ga na max postavkama i radio kojekakve vratolomije Belji se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Red Dead Redemption

Samo da izađe PS3 demo, ja sretan :)

Pa da krenem u usporedbu s voljenim Gunom Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji očaj. Ulovili su se na dva slova u nekom časopisu. Možda je netko greškom po automatizmu dodao PC i sad je to dokaz da će biti PC verzije. WTF?

Izgleda da će biti kao i sa Darksiders - izaći će, ako se dobro proda na konzolama i budu imali resursa i vremena za PC verziju, napravit će je, inače vjerojatno ne. Koliko god mi kmečali.

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

@NightShadow:

dok ne vidim službenu najavu PC verzije od samih autora, ne vjerujem tim glasinama i nagađanjima Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znam, vjerojatno je tipfeler prije nego insider tip..

Ali to kaj su prebacili Darkstriderse mi više govori da će i ovo prebaciti..

Nisu tolko glupi da ne kuže da je to zakon setting kojeg igrači čekaju pa usudio bih se reći godinama..

Mislim da ne žele GTA IV fijasko koji ni danas ne radi na svim kompovima kak spada..

Vjerojatno žele optimizirati bolje pa ne objavljuju da rade na igri kad ne znaju kad će bit gotovo..

U najgorem slučaju će pričekati još bolji hardver Plač

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Generalno se slažem da konverzije primarno konzolaških naslova na PC nisu baš 'blistave', ali GTA IV mi radi sasvim fino.

Nisam primjetio nekakva trzanja niti usporavanja u igri a igrao sam ga na max postavkama i radio kojekakve vratolomije Belji se

Blago tebi ondaCool

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
stipica_zd kaže...

hmm, meni je gta IV org naravno, radi super, isto igram na max sve, a meni se nikad ni ne updata gta IV, a trzanja ili blokovi uopće nisam primjetio, i igru igram i super mi je, ali RDR će bit bolji Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice