Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 190.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo novi trailer, multiplayer modovi, stvarno dobro izgleda.

.

Znam da je kvaliteta loša, isti video u većoj kvaliteti možete naći na IGNu na home pageu.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

mutliplayer MODOVI

http://crotrailers.co.cc/2010/04/23/red-dead-redemption-multiplayer-modovi/

(kopirajte link gore u browser kada idete na neki sajt i radit ce)

prestigao me ovaj rasta gore :)(nisam vidio)

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 13:28 (markomarko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Izgleda predobro, jedinu zamerku mogu uputiti što nema nikakvog trzanja kad te pogodi metak. Momak trči sa vrećom zlata preko ramena, protivnik ide iza njega i jedan po jedan samo mu praši metke u leđa dok nema nikakve animacije da se makar vidi da je pogođen osim krvave mrlje na mestu pogotka, trzaj ruke ili nešta bi bilo dobro.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Red Dead Redemption

uff ovo cu si morat nabavit...vidim da su ono ciljanje pokupili iz coj-a

Death Cube K
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Samo držmo fige svi da odluče izbaciti i PC verziju kroz neko vrijeme (dok još malo nabriju engine, AI i UI) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Red Dead Redemption
Dado_ZG78 kaže...

Samo držmo fige svi da odluče izbaciti i PC verziju kroz neko vrijeme (dok još malo nabriju engine, AI i UI) Namigiva

Nadam se, igra mi se odlična čini. Samo da ne bude neoptimizirani šit kao gta4!

16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 23:52 (stipica_zd).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

kakav ti to link?

btw na njihovoj stranici pise da je +17

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 23:52 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

kakav ti to link?

btw na njihovoj stranici pise da je +17

Sorry, krivo sam napisao i linkao. Hvala na ispravku!

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

se zna mozda nesto zna hoce li ikada izaci za pc?

igra inace izgleda odlicno i radi multija(imas svoju bandu itd.)bi ju kupio vjerojatno

al ono igra prema prikazanim trailerima je vrhunske kvalitete

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
stipica_zd kaže...

Vjerovatno ce biti koma optimizirana isto kao GTA4.

Izdat ce za konzole, ali gotovo je sigurno da ce se nakon nekog vremena pojaviti i na PC-u. Ista stvar kao i GTA4 i vjerovatno ce isto biti lose optimizirana.

Zato sam ja preorderao PS3 verziju da ne gubim zivce oko optimizacija i sl., a i sam gameplay mi se cini da ce biti bolji na kontroleru nego mis/tipkovnica (nije neki FPS)

15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
stipica_zd kaže...

Vjerovatno ce biti koma optimizirana isto kao GTA4.

Izdat ce za konzole, ali gotovo je sigurno da ce se nakon nekog vremena pojaviti i na PC-u. Ista stvar kao i GTA4 i vjerovatno ce isto biti lose optimizirana.

Zato sam ja preorderao PS3 verziju da ne gubim zivce oko optimizacija i sl., a i sam gameplay mi se cini da ce biti bolji na kontroleru nego mis/tipkovnica (nije neki FPS)

ma meni je glavno da IZADE

ok ovi sa slabijim kompovima se nebi slozili no niti ja nemam high end kantu

glavno da izade i da mogu na medium/high

nek stave i drm ak hoce samo da izade igra je predobra

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Nek samo ostane na konzolama. Vi PC papci nemate kaj tražit u ovom žanru!

Zajebavam se! :)

Ova igra mi se svakim pročitanim člankom sve više sviđa. Na svu sreću, xbox stoji kraj mog PC-a pa će se ovo sigurno igrati! HA!

Naslađivanje je život.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nek samo ostane na konzolama. Vi PC papci nemate kaj tražit u ovom žanru!

Još ako izađe i neka 'RDR varijanta' X-box-a ili PS3 u western bojama, sa igrom u bundle-u i još nekim điđama čak bih došao u iskušenje da si ubodem i još jednu konzolu (za sada imam Nintendo Wii, a prodao sam stari X-box) Belji se

Naravno, pod uvjetom da službeno objave kako nikada neće izači PC verzija igre Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Danny_HR kaže...

Još ako izađe i neka 'RDR varijanta' X-box-a ili PS3 u western bojama, sa igrom u bundle-u i još nekim điđama čak bih došao u iskušenje da si ubodem i još jednu konzolu (za sada imam Nintendo Wii, a prodao sam stari X-box) Belji se

Naravno, pod uvjetom da službeno objave kako nikada neće izači PC verzija igre Namigiva

I ja sam si zadao nekih pola godine čekanja da izađe PC verzija a onda će biti gadno iskušenje da se ne ubode konzola. Pogotovo što je tad u planu i novi TV.

Igra izgleda stvarno super, guštao sam u GTA IV a ovo je western verzija istog.

16 godina
Red Dead Redemption

Ukoliko Rockstar Toronto bude portao RDR za PC, možete očekivati optimizaciju kakva je trenutna sa GTA IV ukoliko se ekipa u Torontu ne udustoji to dobro portati sa konzola. No, ukoliko Rockstar North bude zaslužan za portanje, onda možemo očekivati već bolju optimizaciju :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Ukoliko Rockstar Toronto bude portao RDR za PC, možete očekivati optimizaciju kakva je trenutna sa GTA IV ukoliko se ekipa u Torontu ne udustoji to dobro portati sa konzola. No, ukoliko Rockstar North bude zaslužan za portanje, onda možemo očekivati već bolju optimizaciju :D

ha zanimljivo al sta ako nitko nece portati?

16 godina

Hoće, kao i uvijek, vjeruj mi. Uostalom, Take 2 je u trenutnoj krizi te većinu zelenjača zarađuju preko Rockstara i GTA serijala tako da svaka prodana igra znači kompaniji. PC verzija samo znači više novaca tako da će je zasigurno biti kao što je u slučaju sa svim njihovim igrama. To je Rockstarova taktika.

15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Hoće, kao i uvijek, vjeruj mi. Uostalom, Take 2 je u trenutnoj krizi te većinu zelenjača zarađuju preko Rockstara i GTA serijala tako da svaka prodana igra znači kompaniji. PC verzija samo znači više novaca tako da će je zasigurno biti kao što je u slučaju sa svim njihovim igrama. To je Rockstarova taktika.

iz tvojih usta u njihove usi

ja bi kupio ovu igru samo ak bude barem otprilike optimizirana

ak bude ko GTA4 kupujem jer meni GTA 4 dobro radi

btw multiplayer je zvjer po onim trailerima

16 godina
TopForumaš kaže...
ivann.n kaže...

iz tvojih usta u njihove usi

ja bi kupio ovu igru samo ak bude barem otprilike optimizirana

ak bude ko GTA4 kupujem jer meni GTA 4 dobro radi

btw multiplayer je zvjer po onim trailerima

Biti će PC verzije, garantiran 100%! Možda ne tako skoro nakon izlaska igre za konzole ali prije ili kasnije će osvanuti njihovo "ponosno najavljujemo izlazak PC verzije igre Red Dead Redemption...". Zato se ja više ne brinem kada R* najavi igru isključivo namijenjenu konzolama. To je samo kako bi Microsoft ili Sony (u ovom slučaju oboje) prodali više konzola te kako bi nabrijali PC igrače na kupnju konzola. No, oni vjerni PC gameri uvijek će pričekati PC inačicu. ;D

Multiplayer će biti zvjer!! Koliko sam uspio vidjeti na videima, baziran je na GTA IV Multiplayeru samo što je, naravno, još kvalitetniji i opširniji.

Igra u svakom slučaju obećava.

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Pa pogledajte na gamespotu neke slike ili videje igra ce biti the best i to fakat the best vec sam na listi koji ce je prvi kupiti

Pavle Dujmovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najavljen DLC za RDR.

Najvjerojatnije se radi o co-op misijama.

Očekuju se prve informacije iz Rockstara.

Ovu sliku su priložili uz najavu DLC-a:

http://media.rockstargames.com/rockstar/local_data/US/img/news/rdr_coop_ridingtheraft.jpg

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

kad dode na pc kupujem

multi izgleda predobro kao i cijela igra

moja konacna odluka

to ce mi biti 3. original i onda moh ili cod black ops past ce teska odluka sta cu kupit izmedu ta dva

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Sve je to fino i krasno ali još nema službene informacije kada dolazi za PC!  Viče

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Red Dead Redemption

Jel ima kakvih informacija o sudjelovanjima u razgovoru? Mislim bilo se špekuliralo ali... Ja vjerujem da će izaći za PC ali tek u 2011 kao sa ovim GTA:Episodes

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 16:38 (Daniman123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

ivann.n

nigdje se ne spominje PC verzija jel tako?

Vjerujem da ti imaš još neke informacije, kao što je bilo u slučaju sa gta4...Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption

Obećavam vam informacije iz prve ruke što se tiče PC verzije ali još uvijek ni P of PC-a.

Također ću pričekati PC inačicu jer vjerujem da će ovu igru biti PRAVI GUŠT igrati na PC-u.

Što se tiče izlaska, ne znam kada bi trebala PC verzija ugledati svjetlost dana, ali vjerujem da će biti najavljena u 8. mjesecu ili možda ranije.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Obećavam vam informacije iz prve ruke što se tiče PC verzije ali još uvijek ni P of PC-a.

Također ću pričekati PC inačicu jer vjerujem da će ovu igru biti PRAVI GUŠT igrati na PC-u.

Što se tiče izlaska, ne znam kada bi trebala PC verzija ugledati svjetlost dana, ali vjerujem da će biti najavljena u 8. mjesecu ili možda ranije.

poznavajuci rockstar i prema tvojim "prorocanstvima" igra ce mozda za pc izaci za godinu dana ako ne i par mjeseci prije ovisi o zaradi na konzolama i take two-ovoj politici

16 godina
TopForumaš kaže...
ivann.n kaže...

poznavajuci rockstar i prema tvojim "prorocanstvima" igra ce mozda za pc izaci za godinu dana ako ne i par mjeseci prije ovisi o zaradi na konzolama i take two-ovoj politici

Take Two uvijek stoji iza jedne politike. Barem što se tiče Rockstara.

Točno si rekao, izlazak PC verzije između ostalog ovisiti će i o prodaji same igre za PS3 & XBOX360. No prodaja će biti OGROMNA, jer Rockstar priprema blockbuster. Čak mi se čini da će Read Dead Redemption ponovno oživjeti "Read Read" serijal koji je nakon Read Dead Revolvera prilično ostao zaboravljen.

Igra bi čak mogla izaći i za manje od godinu dana, zbog najavljenog DLC-a. No, vrijeme će pokazati svoje.

BTW, Rockstar je već postao nostalgičan što se tiče Grand Theft Auto serijala te nam se možda bliži i najava za GTA V.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice