Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 284.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pokemon for Gameboy

Može, kad dojdeš javi se pa bumo nekaj iskemijali. LP

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pokemon for Gameboy

Sorry, nisam stigo :( U subotu tek :(

6:55-7:50 :)))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CgobMzPU76c#t=415

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Sorry, nisam stigo :( U subotu tek :(

6:55-7:50 :)))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CgobMzPU76c#t=415

Yeah, it is like crack :D

Btw. pro tip. Ako hatchate pokemona kojem dugo vremena treba da se izlegne, idite u Lumiose City i vozite oko tornja u centru grada :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina

Da se pohvalim, sinoć mi se izlegao 6IV Modest Squirtle sa Dragon Pulseom i Aura Sphereom :) Megastoise će ubijat :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Kolege forumaši, jel se igrate Pokemona? :D

Dodajte me slobodno na 3DS-u ako imate igru, 4399-0057-9946

Luuka jesi krenuo u breedanje nakon playtrougha?

Ja se zezam sa Gengarom, opet. Dobio sam jednog 4IV japanskog pa ga breedam sa mojim koji je perfektan u nadi da ću dobit shiny-a. Kad sam vidio kako izgleda mega Gengar, odmah sam krenuo u breedanje :D

Usput mi je i trebalo Pokemona za Wonder trade pa sam spojio ugodno s korisnim {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 17:25 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Krenuo sam, al polako to ide, ne stignem baš :(

Izbreedo sam si Protean Froakiea i Rotoma, sad breedam Marrila.

Večeras ću si valjda prebacit Poekmone od svih walkthrougha pa onda mogu lagano na post game, pokupit iteme, pa onda EV trening pa ćemo se borit :D

A da, shiny Mega Gengar je predobar :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 18:54 (Luuka).
16 godina

Kad smo kod breeda... :)

4IV (nema defence), Belly Drum + Aqua Jet, ali ima krivi ability pa će se morat kupit Ability Capsule :D

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

koliko novaca dode najjeftiniji 3ds i pokemoni? moze polovno,samo da radi, i izgreban i čikom po tačpedu tipkan.. :) moze i zamjena za dj usb konsolu i arma 3 na steamu, bilo sta -.-

necu da su ovo jedini pokemoni koje necu igrati

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mihaeeel kaže...

koliko novaca dode najjeftiniji 3ds i pokemoni? moze polovno,samo da radi, i izgreban i čikom po tačpedu tipkan.. :) moze i zamjena za dj usb konsolu i arma 3 na steamu, bilo sta -.-

necu da su ovo jedini pokemoni koje necu igrati

Imaš 2DS za 1200kn novi. A što se tiče polovnih najbolje da odeš na njuškalo pa pronjuškaš (pun intended :D).

2DS ti 3DS bez 3D ekrana. U pokemonima nema baš puno 3D sadržaja (borbe, neke špilje i neke cut-scene), može se preživit bez toga. 

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

4IV (nema defence), Belly Drum + Aqua Jet, ali ima krivi ability pa će se morat kupit Ability Capsule :D

Nice {#}

Dam ti ja kapsulu u zamjenu za leftoverse :P

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Nice {#}

Dam ti ja kapsulu u zamjenu za leftoverse :P

Skupit ću ja tih 200BP :D

Btw L100 pickup Pokemon (#DiggersbyTho) navodno često pokupi Leftoverse :)

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Da, čuo sam da pickupom možeš pokupit leftie, morat ću si nabavit jednog epic Linoona ili Digera :D

Evo, već tjedan dana pokušavam breedat shiny Gengara. Svaki dan sam po box ili 2 napunio i ništa pa ništa... Sigurno sam jedno 500-600 jaja izlegao.

I sada, dok razmišljam o prodaji svoje duše vragu za shiny Gengara dogodi se ovo:

HP, Spa, Spd, Spe :D

Samo šteta što je curica, mislio sam ga nazvat Heisenberg.. moram sad neš novo smislit {#}

Tnx Masuda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nice :) Jedino je MegaGengar prebačen u Ubere pa niš od njega u OU :)

Ja sinoć nahvato 3 boxa Ditta jer mi je trebalo HP-SpD kombinacija pa za to vrijeme uletio shiny Minccino :) Skill Link, al očajan nature (Quiet).

11 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Ja mislim da je najbolja igra pokemon flora sky,tu su ti svi pokemoni koje mozes naci u ruby.emerald i saphire i balck and white!!!!!!!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

lol

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Pokemon for Gameboy

Ima li tko ovdje da mi pomogne evoluirati Hauntera u Gengara (Pokemon X) bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Point-X kaže...

Ima li tko ovdje da mi pomogne evoluirati Hauntera u Gengara (Pokemon X) bio bih zahvalan.

Mogu ti ja pomoć :)

Moj Friend Code je 2750 2293 0545

16 godina
Pokemon for Gameboy

Riješeno uz pomoć forumaša Luuka. Sve korektno i Ok.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Pokemon for Gameboy

Jel izašao uopće koji 3DS emulator koji radi i bez nekih survey-a ?

Probao sam par verzija ali uvijek kad ih pokrenem šalje me na survey-e.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Koliko znam, ništa od emultora za sada.

Eto, ja sam se isprsio i uzeo 3ds i igru te mogu reći da ne žalim ni kune. Skupio sam već 400+ sati. Prezarazno je breedati Pokemone. Tu je još trejdanje i Wifi borbe. Stalno ima nešto za raditi :)

Jedina mana igre je blagi lag koji se dešava i borbama. Živciraju me i ljudi na GTS-u koji za Charmandera traže Yveltala -.-

Ali OK, što se tiče trejdanja, ja i Luuka stalno nešto breedamo pa si ostatke zamjenimo i tako. Malo smo se i borili neki dan. Pitajte ga kako je prošao :D (choice band agility FTW). Haha, šalim se, bilo je 3-2 za mene na kraju, nothing special...

Inače, igra je najbolja u franšizi. DALEKO najbolja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 0:12 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Pokemon for Gameboy

Ako nekoga zanima Pokemon save editor za 3 generaciju moze ga pogledati tu :

http://www.bug.hr/forum/post/programiranje/vasi-programerski-radovi/4076378.aspx

1 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Kako god okrenes, trebat ces 2DS-a i 3DS. Mozes skinuti Pokemon X/Y ROM i staviti ga na Gateway3DS flash karticu i tako igrati Pokemone. Nisam siguran podrzava li WiFi ali cini mi se da podrzava.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
lovac82 kaže...
AmonZero kaže...

Kako god okrenes, trebat ces 2DS-a i 3DS. Mozes skinuti Pokemon X/Y ROM i staviti ga na Gateway3DS flash karticu i tako igrati Pokemone. Nisam siguran podrzava li WiFi ali cini mi se da podrzava.

Gateway ionako prima samo jednu igru po microSD kartici a i sam košta 600kn, neznam koliko se isplati s obzirom da ne smiješ updateati sustav a košta skoro kao 2 igre iz dućana (o polovnima da ne pričamo)...

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...
lovac82 kaže...
AmonZero kaže...

Gateway ionako prima samo jednu igru po microSD kartici a i sam košta 600kn, neznam koliko se isplati s obzirom da ne smiješ updateati sustav a košta skoro kao 2 igre iz dućana (o polovnima da ne pričamo)...

Pogledaj bolje.... podrzavat ce i vise igara na jednoj microSD kartici, takoder mozes imati originalni firmware i "custom" firmware (backup i sve to) tako da nista ne gubis. Da, ali skines Pokemon X i Y, takoder mozes pokrenuti i sve druge 2DS/3DS romove (jedino ne mozes Animal Crossing ako se dobro sjecam).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 15:51 (lovac82).
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Pogledaj bolje.... podrzavat ce i vise igara na jednoj microSD kartici, takoder mozes imati originalni firmware i "custom" firmware (backup i sve to) tako da nista ne gubis. Da, ali skines Pokemon X i Y, takoder mozes pokrenuti i sve druge 2DS/3DS romove (jedino ne mozes Animal Crossing ako se dobro sjecam).

No što je sa online funkcijama preko toga getaweya? Mislim, ne isplati se igrati X i Y ako nemožeš ići na Wi-fi.

A i igra se redovito updejta te ako ne obaviš update, ne možeš ići na wi-fi.

16 godina
Pokemon for Gameboy

Ovako... Gateway3DS radi s officialnim firmware-ima sve do 4.5. Sto se tice novijih firmware-a, citirati cu samo ovo:"Gateway uses EmuNAND so you will be able to use all of the new features of 7.1 on a 4.1-4.5 3DS, but you must have a 4.1-4.5 3DS to use Gateway."

Tako da, prakticki niti ne trebas upgrade-ati firmware na 3DS-u i mozes biti na staroj verziji pa ces svejedno imati sve feauturse kao i ljudi s officialnim 7.1 firmware-om. Ako vec npr. imas novi 7.1 firmware, ne mozes ga vise downgrade-ati tako da ne mozes "upogoniti" Gateway3DS. Cak i na 3DSbrew- site-u stoji:"Latest safe firmware is 4.5.0-10, updating to 5.0.0-11 or later is not recommended! "     klik

Drugim rijecima, trenutno mozes pokrenuti doslovno sve 2DS/3DS igre preko Gateway3DS-a (pa i ove nadolazece). Kazem, jedino ne radi s Animal Crossingom (nez tocno zasto ali tako svi govore).

Multiroom uskoro dolazi:

Nije da vas poticem na piratstvo (jos uvijek nemam 3DS/2DS, niti igre/romove), a Pokemone bih kupio bez obzira na to sto mogu naci i "besplatni" rom (ipak volim imati i nesto kolekcije).

EDIT: Jos nesto vrlo bitno, Gateway3DS ne radi s 2DS konzolom da se nebi netko zaletio

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:31 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tko nije vidio, izašao je PokeBank za Europu :)

13 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 15:37 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nuintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!

Pokemoni XY rade? I wifi?

13 godina
neaktivan
Luuka kaže...
Bastardo kaže...

Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nuintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!

Pokemoni XY rade? I wifi?

Pokemoni rade, ukljucujuci i XY. Wifi nikada na pokemonima nisam koristio, ali ako me netko uputi sto i kako - rado cu isprobati ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice