Može, kad dojdeš javi se pa bumo nekaj iskemijali. LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry, nisam stigo :( U subotu tek :(
6:55-7:50 :)))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CgobMzPU76c#t=415
Sorry, nisam stigo :( U subotu tek :(
6:55-7:50 :)))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CgobMzPU76c#t=415
Yeah, it is like crack :D
Btw. pro tip. Ako hatchate pokemona kojem dugo vremena treba da se izlegne, idite u Lumiose City i vozite oko tornja u centru grada :D
Da se pohvalim, sinoć mi se izlegao 6IV Modest Squirtle sa Dragon Pulseom i Aura Sphereom :) Megastoise će ubijat :)
Kolege forumaši, jel se igrate Pokemona? :D
Dodajte me slobodno na 3DS-u ako imate igru, 4399-0057-9946
Luuka jesi krenuo u breedanje nakon playtrougha?
Ja se zezam sa Gengarom, opet. Dobio sam jednog 4IV japanskog pa ga breedam sa mojim koji je perfektan u nadi da ću dobit shiny-a. Kad sam vidio kako izgleda mega Gengar, odmah sam krenuo u breedanje :D
Usput mi je i trebalo Pokemona za Wonder trade pa sam spojio ugodno s korisnim
Krenuo sam, al polako to ide, ne stignem baš :(
Izbreedo sam si Protean Froakiea i Rotoma, sad breedam Marrila.
Večeras ću si valjda prebacit Poekmone od svih walkthrougha pa onda mogu lagano na post game, pokupit iteme, pa onda EV trening pa ćemo se borit :D
A da, shiny Mega Gengar je predobar :D
koliko novaca dode najjeftiniji 3ds i pokemoni? moze polovno,samo da radi, i izgreban i čikom po tačpedu tipkan.. :) moze i zamjena za dj usb konsolu i arma 3 na steamu, bilo sta -.-
necu da su ovo jedini pokemoni koje necu igrati
koliko novaca dode najjeftiniji 3ds i pokemoni? moze polovno,samo da radi, i izgreban i čikom po tačpedu tipkan.. :) moze i zamjena za dj usb konsolu i arma 3 na steamu, bilo sta -.-
necu da su ovo jedini pokemoni koje necu igrati
Imaš 2DS za 1200kn novi. A što se tiče polovnih najbolje da odeš na njuškalo pa pronjuškaš (pun intended :D).
2DS ti 3DS bez 3D ekrana. U pokemonima nema baš puno 3D sadržaja (borbe, neke špilje i neke cut-scene), može se preživit bez toga.
Kad smo kod breeda... :)
4IV (nema defence), Belly Drum + Aqua Jet, ali ima krivi ability pa će se morat kupit Ability Capsule :D
Nice
Dam ti ja kapsulu u zamjenu za leftoverse :P
Kad smo kod breeda... :)
4IV (nema defence), Belly Drum + Aqua Jet, ali ima krivi ability pa će se morat kupit Ability Capsule :D
Nice
Dam ti ja kapsulu u zamjenu za leftoverse :P
Skupit ću ja tih 200BP :D
Btw L100 pickup Pokemon (#DiggersbyTho) navodno često pokupi Leftoverse :)
Da, čuo sam da pickupom možeš pokupit leftie, morat ću si nabavit jednog epic Linoona ili Digera :D
Evo, već tjedan dana pokušavam breedat shiny Gengara. Svaki dan sam po box ili 2 napunio i ništa pa ništa... Sigurno sam jedno 500-600 jaja izlegao.
I sada, dok razmišljam o prodaji svoje duše vragu za shiny Gengara dogodi se ovo:
HP, Spa, Spd, Spe :D
Samo šteta što je curica, mislio sam ga nazvat Heisenberg.. moram sad neš novo smislit
Tnx Masuda
Nice :) Jedino je MegaGengar prebačen u Ubere pa niš od njega u OU :)
Ja sinoć nahvato 3 boxa Ditta jer mi je trebalo HP-SpD kombinacija pa za to vrijeme uletio shiny Minccino :) Skill Link, al očajan nature (Quiet).
Ja mislim da je najbolja igra pokemon flora sky,tu su ti svi pokemoni koje mozes naci u ruby.emerald i saphire i balck and white!!!!!!!
Ima li tko ovdje da mi pomogne evoluirati Hauntera u Gengara (Pokemon X) bio bih zahvalan.
Ima li tko ovdje da mi pomogne evoluirati Hauntera u Gengara (Pokemon X) bio bih zahvalan.
Mogu ti ja pomoć :)
Moj Friend Code je 2750 2293 0545
Riješeno uz pomoć forumaša Luuka. Sve korektno i Ok.
Jel izašao uopće koji 3DS emulator koji radi i bez nekih survey-a ?
Probao sam par verzija ali uvijek kad ih pokrenem šalje me na survey-e.
Koliko znam, ništa od emultora za sada.
Eto, ja sam se isprsio i uzeo 3ds i igru te mogu reći da ne žalim ni kune. Skupio sam već 400+ sati. Prezarazno je breedati Pokemone. Tu je još trejdanje i Wifi borbe. Stalno ima nešto za raditi :)
Jedina mana igre je blagi lag koji se dešava i borbama. Živciraju me i ljudi na GTS-u koji za Charmandera traže Yveltala -.-
Ali OK, što se tiče trejdanja, ja i Luuka stalno nešto breedamo pa si ostatke zamjenimo i tako. Malo smo se i borili neki dan. Pitajte ga kako je prošao :D (choice band agility FTW). Haha, šalim se, bilo je 3-2 za mene na kraju, nothing special...
Inače, igra je najbolja u franšizi. DALEKO najbolja
Ako nekoga zanima Pokemon save editor za 3 generaciju moze ga pogledati tu :
http://www.bug.hr/forum/post/programiranje/vasi-programerski-radovi/4076378.aspx
Kako god okrenes, trebat ces 2DS-a i 3DS. Mozes skinuti Pokemon X/Y ROM i staviti ga na Gateway3DS flash karticu i tako igrati Pokemone. Nisam siguran podrzava li WiFi ali cini mi se da podrzava.
Kako god okrenes, trebat ces 2DS-a i 3DS. Mozes skinuti Pokemon X/Y ROM i staviti ga na Gateway3DS flash karticu i tako igrati Pokemone. Nisam siguran podrzava li WiFi ali cini mi se da podrzava.
Gateway ionako prima samo jednu igru po microSD kartici a i sam košta 600kn, neznam koliko se isplati s obzirom da ne smiješ updateati sustav a košta skoro kao 2 igre iz dućana (o polovnima da ne pričamo)...
Gateway ionako prima samo jednu igru po microSD kartici a i sam košta 600kn, neznam koliko se isplati s obzirom da ne smiješ updateati sustav a košta skoro kao 2 igre iz dućana (o polovnima da ne pričamo)...
Pogledaj bolje.... podrzavat ce i vise igara na jednoj microSD kartici, takoder mozes imati originalni firmware i "custom" firmware (backup i sve to) tako da nista ne gubis. Da, ali skines Pokemon X i Y, takoder mozes pokrenuti i sve druge 2DS/3DS romove (jedino ne mozes Animal Crossing ako se dobro sjecam).
Pogledaj bolje.... podrzavat ce i vise igara na jednoj microSD kartici, takoder mozes imati originalni firmware i "custom" firmware (backup i sve to) tako da nista ne gubis. Da, ali skines Pokemon X i Y, takoder mozes pokrenuti i sve druge 2DS/3DS romove (jedino ne mozes Animal Crossing ako se dobro sjecam).
No što je sa online funkcijama preko toga getaweya? Mislim, ne isplati se igrati X i Y ako nemožeš ići na Wi-fi.
A i igra se redovito updejta te ako ne obaviš update, ne možeš ići na wi-fi.
Ovako... Gateway3DS radi s officialnim firmware-ima sve do 4.5. Sto se tice novijih firmware-a, citirati cu samo ovo:"Gateway uses EmuNAND so you will be able to use all of the new features of 7.1 on a 4.1-4.5 3DS, but you must have a 4.1-4.5 3DS to use Gateway."
Tako da, prakticki niti ne trebas upgrade-ati firmware na 3DS-u i mozes biti na staroj verziji pa ces svejedno imati sve feauturse kao i ljudi s officialnim 7.1 firmware-om. Ako vec npr. imas novi 7.1 firmware, ne mozes ga vise downgrade-ati tako da ne mozes "upogoniti" Gateway3DS. Cak i na 3DSbrew- site-u stoji:"Latest safe firmware is 4.5.0-10, updating to 5.0.0-11 or later is not recommended! " klik
Drugim rijecima, trenutno mozes pokrenuti doslovno sve 2DS/3DS igre preko Gateway3DS-a (pa i ove nadolazece). Kazem, jedino ne radi s Animal Crossingom (nez tocno zasto ali tako svi govore).
Multiroom uskoro dolazi:
Nije da vas poticem na piratstvo (jos uvijek nemam 3DS/2DS, niti igre/romove), a Pokemone bih kupio bez obzira na to sto mogu naci i "besplatni" rom (ipak volim imati i nesto kolekcije).
EDIT: Jos nesto vrlo bitno, Gateway3DS ne radi s 2DS konzolom da se nebi netko zaletio
Tko nije vidio, izašao je PokeBank za Europu :)
Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!
Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nuintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!
Pokemoni XY rade? I wifi?
Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nuintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!
Pokemoni XY rade? I wifi?
Pokemoni rade, ukljucujuci i XY. Wifi nikada na pokemonima nisam koristio, ali ako me netko uputi sto i kako - rado cu isprobati ...