Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 285.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pokemon for Gameboy

Jbt zabrijao sam nesto.... ucinilo mi se per month {#}

Dobro al opet mi se donekle ne svida ta politika...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Pokemon for Gameboy

Pa i najavili su da će se plaćat na godišnjoj bazi, 5 dolara je sasvim ok, to je manje od 30kn, nikakva investicija. Bojao sam se da ne stave više

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
sirka666 kaže...
AmonZero kaže...

Koje pokemon hacks (iliti modovi) preporučate ?

To su inače igre koje su fanovi modificirali kako bi poboljšali igru na određena načine (tipa više pokemon vrsta itd)

Bilo koji od Drayana, guglaj, ali odigraj svakako Blaze Black 2.

Black 2 sam taman završio tak da sam krenio s White Volt i oduševljen sam. Toliko pokemon vrsta i težina je odlično pogođena, uvijek sam mislio da su ostale igre bile prelagane, ali ovo je savršeno. I još što me najviše oduševilo, nema više trade evolutiona, nego je Drayano napravio da se evol normalno, lvlanjem.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
15 godina
AmonZero kaže...

Black 2 sam taman završio tak da sam krenio s White Volt i oduševljen sam. Toliko pokemon vrsta i težina je odlično pogođena, uvijek sam mislio da su ostale igre bile prelagane, ali ovo je savršeno. I još što me najviše oduševilo, nema više trade evolutiona, nego je Drayano napravio da se evol normalno, lvlanjem.

Da, i što je najbolje sve je odlično dokumentirano u PDF-ovima, vrhunski odrađen mod, a praktički svi su mu takvi.

Swedish latin super funk.
15 godina
Pokemon for Gameboy

Koju igru planirate kupiti, odigrati prvu?

7 X
3 Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Y mi je bio prvi izbor zbog Yveltala.. Ali Charizard je ipak Charizard. Zbog toga X.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

X jer uzimam plavi 3DS XL... za Charizarda više-manje, ne mislim ga koristiti. Al Mewtwo X je svakako više fora :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 0:00 (Luuka).
16 godina
AmonZero kaže...
sirka666 kaže...
AmonZero kaže...

Koje pokemon hacks (iliti modovi) preporučate ?

To su inače igre koje su fanovi modificirali kako bi poboljšali igru na određena načine (tipa više pokemon vrsta itd)

Bilo koji od Drayana, guglaj, ali odigraj svakako Blaze Black 2.

Ono kaj je meni posebno super u Drayanovim hackovima je to što je napravio da su većina Pokemona itekako upotrebljivi u igri.

Tako da su njegovi hackovi savršeno mjesto za koristiti Farfetch'da, Delibirda, Volbeata i slične (inače slabašne Pokemone) u timu. Mnogima je promjenio tip, pojačao statse, dodao hrpu napada... svakako preporučam jedno takvo iskustvo :D

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy
I na kraju, jel uzimate igre? Ja sam naručio X i 3DS :D
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
I na kraju, jel uzimate igre? Ja sam naručio X i 3DS :D

Naravno, odmah u subotu, iako još se malo dvoumim ali previše naginjem na X.

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Oce li bit ikoji bundle, kao 3ds plus pokemon X ili Y u jednoj kutiji?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Postoji 3DS XL Pokemon Bundle koliko vidim. Mislim da je cijena oko 200 eura u Europi, nisam 100% siguran. A za obični 3DS nisam vidio bundle sa Pokemonima, samo XL.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 18:58 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jonja kaže...

Postoji 3DS XL Bundle sa Pokemon X ili Y. Mislim da je cijena oko 200 eura u Europi, nisam 100% siguran.

Za 1500kn ja bi to odmah kupio.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...
antimadridista kaže...
Jonja kaže...

Postoji 3DS XL Bundle sa Pokemon X ili Y. Mislim da je cijena oko 200 eura u Europi, nisam 100% siguran.

sad sam baš pogledao na Amazonu i cijena je 230 eura, bar ovo što sam na brzinu pogledao.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00EZSTFEA/ref=sr_1_5_olp?ie=UTF8&qid=1381337142&sr=8-5&keywords=nintendo+3ds+XL+limited+edition+pokemon&condition=new

uglavnom sična cijena ispadne kao kad bi kupovao samo 3ds XL i igru odvojeno. Možda se može naći negdje i jeftinije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 18:51 (antimadridista).
16 godina

Meni baš danas stigla ova plava verzija 3DS XLa :D Predobro izgleda :D A igra dolazi u subotu u algoritam tako da je bilo brže naručiti samo konzolu, a igru kupiti tu, cijena je više manje ista.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jonja kaže...
antimadridista kaže...
Jonja kaže...

sad sam baš pogledao na Amazonu i cijena je 230 eura, bar ovo što sam na brzinu pogledao.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00EZSTFEA/ref=sr_1_5_olp?ie=UTF8&qid=1381337142&sr=8-5&keywords=nintendo+3ds+XL+limited+edition+pokemon&condition=new

uglavnom sična cijena ispadne kao kad bi kupovao samo 3ds XL i igru odvojeno. Možda se može naći negdje i jeftinije.

Koliko znam, Amazon ne shipa u HR takve stvari ili sam u krivu?

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
antimadridista kaže...
Jonja kaže...
antimadridista kaže...
Jonja kaže...

Koliko znam, Amazon ne shipa u HR takve stvari ili sam u krivu?

Shipa, meni baš danas došlo, oko tjedan dana im je trebalo. 10E poštarina. Samo pazi da uzmeš sa amazon.de, ne sa amazon.com :D

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Samo pazite, uz XL se ne dobije punjač koliko sam skužio. Imate u Algoritmu punjač i ononeko postolje za 200-tinjak kuna.

Ako želite kod nas naručiti, Svijet medija idući tjedan dobiva obične verzije (crnu i bijelu). Ja sam tamo uzeo 3DS za prvu ruku. 1400 kn dođe.

Igru sam naručio u Infomarku, danas su mi ju poslali.

Super, znači bit će nas par Pokemon trenera na forumu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Samo pazite, uz XL se ne dobije punjač koliko sam skužio. Imate u Algoritmu punjač i ononeko postolje za 200-tinjak kuna.

Postolje ti ne treba za punjenje, dovoljan je samo punjač koji je 70ak kuna.

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Da znam, samo taj paket s postoljem je trenutno dostupan tamo. Al dobro, ovih punjača ima na Njuškalu koliko vidim.

Btw. za što služi to postolje?

15 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Da znam, samo taj paket s postoljem je trenutno dostupan tamo. Al dobro, ovih punjača ima na Njuškalu koliko vidim.

Možete čak i uzeti običan 3DS USB na ebayu za 10 kn i puniti nekim punjačem od mobitela ili preko računala. 

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

A niš posebno, u njega uštekaš punjač i uštekaš u struju pa u njega samo utakneš konzolu. Slično ko kak imaš postolje za punjenje bežičnog telefona recimo.

16 godina
Pokemon for Gameboy

Ima li gdje kod nas za kupiti Charizard/Glurak 3DS? Taj mi je najzesci.... 

BTW planira li tko kupovati ovo? 

http://www.gateway-3ds.com/

Navodno radi i WiFi.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ima li gdje kod nas za kupiti Charizard/Glurak 3DS? Taj mi je najzesci.... 

Samo za Japance.

12 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Poz ljudi, dva pitanja.

Jel u Pokemon X/Y postoje dan i noć? nigdje nisam vidio da su potvrdili taj ciklus,a ko ga uopce ima.

A drugo, jel znate gdje bi se mogao kupiti Pokemon Crystal? Pokusavam ga kupiti vec dosta dugo, ali nitko ne nudi. Ebay izbjegavam zasad jer su preskupi i presumnjivi.

:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
yesno kaže...

Poz ljudi, dva pitanja.

Jel u Pokemon X/Y postoje dan i noć? nigdje nisam vidio da su potvrdili taj ciklus,a ko ga uopce ima.

A drugo, jel znate gdje bi se mogao kupiti Pokemon Crystal? Pokusavam ga kupiti vec dosta dugo, ali nitko ne nudi. Ebay izbjegavam zasad jer su preskupi i presumnjivi.

Mislim da ima dan i noć ali nisam 100% siguran.

Za Crystal, probaj na njuškalu naći. Evo npr. http://www.njuskalo.hr/nintendo/gameboy-igre-oglas-5106378

12 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
yesno kaže...

Poz ljudi, dva pitanja.

Mislim da ima dan i noć ali nisam 100% siguran.

Za Crystal, probaj na njuškalu naći. Evo npr. http://www.njuskalo.hr/nintendo/gameboy-igre-oglas-5106378

"SVI POKEMONI SU PRODANI."

gledam svaki dan na njuskalu, to je jedina osoba koja je prodavala crystal.

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Što se tiče izbora Pokemona u igri, situacija je ovakva.

It has already been revealed that Kalos Region PokéDex will be split into three categories: Central, Coastal and Mountain so below are the number of Pokémon in the PokéDex in each category and they can be found in certain parts of Kalos:

(Middle Kalos) Central Kalos Pokédex: 150
(West Kalos) Coastal Kalos Pokédex: 153
(East Kalos) Mountain Kalos Pokédex: 151

Making a total of 454 Pokémon to be found in Kalos.

Btw. CoroCoro je opet procurio na internet... Saznali smo 2 nova Pokemona sa Mega evolucijama.

khm... MEGA TYRANITAR i mega Aggron.

Ako se još premišljate koju verziju će te kupiti, T-tar je ekskluzivan za X (Hell Yeah!), Aggron za Y

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:55 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ako se još premišljate koju verziju će te kupiti, T-tar je ekskluzivan za X (Hell Yeah!), Aggron za Y

Već su oni prije par dana leakali, ne pratiš na pravim mjestima :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Već su oni prije par dana leakali, ne pratiš na pravim mjestima :D

A pokušavam pratit samo ove "službene" leakove od Nintenda... Iako sam si spojlao još par mega evolucija te novih Pokemona jer nisam mogao odoliti :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice