Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.785.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Vuk15 kaže...

Da haramo mapom.{#}

bas tak{#}

16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
TIR669 kaže...
antimadridista kaže...

samo za one što prigovaraju u vezi grafike  {#}

KLIK

a ovo je gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.

Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće  {#}

Pa nemre sad rockstar napraviti cuda.

Sarkazam... Očito neshvaćeni.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
17 godina
neaktivan
GTA 5

Da se odma ogradim ovo je moje misljenje kome se svidi ok, kome ne neka ignorise :D

Ovo je jos jedan dokaz da su trebali ici next-gen. Imali bi jaci hardware, minimalno 5 godina do iduce generacije konzola, a online je ionako zastitni znak next-gen-a. Ovako ce da vuku current gen do iznemoglosti i da misle kako ce sta uraditi zbog hardware-a.

http://vgm.tv/
Moj PC  
6 4 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Da se odma ogradim ovo je moje misljenje kome se svidi ok, kome ne neka ignorise :D

Ovo je jos jedan dokaz da su trebali ici next-gen. Imali bi jaci hardware, minimalno 5 godina do iduce generacije konzola, a online je ionako zastitni znak next-gen-a. Ovako ce da vuku current gen do iznemoglosti i da misle kako ce sta uraditi zbog hardware-a.

ja se nebi složio. Mislim da je čar ove igre upravo to što su do kraja upoznali hardver za koji će je razviti, oni to i sami stalno ponavljaju. Tako je GTA IV malo zakazao kad su radili prvu igru za ovu generaciju, bilo je puno problema. Tko zna kako bi igra ispala da su je išli razvijati za nove konzole jer s njima nisu baš upoznati, a morali bi je još i čekati više godina. Ova generacija je zaslužila jednu ovakvu igretinu, ne vidim baš ništa loše u ovoj igri zasad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 17:18 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Pa nije ovo zadnja igra od Rockstara pa da je morala ići na novu generaciju...Dobit ćemo novi GTA ili što već za 3-4 godine pa ćemo se igrati next gen. Što ste nestrpljivi?

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dex3108 kaže...

ja se nebi složio. Mislim da je čar ove igre upravo to što su do kraja upoznali hardver za koji će je razviti. Tako je GTA IV malo zakazao kad su radili prvu igru za ovu generaciju, bilo je puno problema. Ova generacija je zaslužila jednu ovakvu igretinu, ne vidim baš ništa loše u ovoj igri zasad.

JA vidim losu buducnost. GTA Online treba da traje do iduce GTA igre (minimalno 2-3 godine), a ja ti garantujem da ce prvoj godini next-gen-a izaci naslov koji cepomutiti planove R*. Druga stvar vec su i sami priznali da neke stvari nisu u mogucnosti da urade zbog hardwar-a. PS4/X1 bi bili savrsene platforme za ovakav jedan projekat iz vise razloga izmedju ostalog je to da im je Online u DNK.

http://vgm.tv/
13 godina
neaktivan

ma oni su igru krenuli razvijati 2008. kakav next-gen konzola u to vrijeme, razvijali su za ono s cime su bili upoznati dobro a to je ps3 i xbox360.

15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...
antimadridista kaže...

samo za one što prigovaraju u vezi grafike {#}

KLIK

Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće {#}

momče,to ti je GIF koji je u niskoj rezoluciji,čekaj pa igraj igru na 127cm Full HD TV-u pa ONDA presudi o grafici a ne po ovim gameplay trailerima i gifovima

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
luka94 kaže...
TIR669 kaže...
antimadridista kaže...

samo za one što prigovaraju u vezi grafike {#}

KLIK

Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće {#}

momče,to ti je GIF koji je u niskoj rezoluciji,čekaj pa igraj igru na 127cm Full HD TV-u pa ONDA presudi o grafici a ne po ovim gameplay trailerima i gifovima

vi zaista ne razumijete da se on sprda? {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ako je dobar multiplayer trajati će i više od toga,pogotovo na PC-ju.Ljudi još i danas igraju SAMP!

Meni je bolje da je izašlo za ovu generaciju jer imam PS3,ali siguran sam da će izdati igru i za sljedeću generaciju kad izađe sa poboljšanom grafikom.

Ionako se engine ne bi mijenjao da su radili odmah za novu generaciju,samo bi bila bolja grafika,što će i biti kada izađe za PC i next gen konzole.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Igrao sam GTA San Andreas, ali nisam GTA 4 jer mi je jako puno ljudi reklo da nije baš nešto igra. Može savjet da li se isplati igrati GTA 4 ili je puno lošiji od GTA San Andreasa i toliko očekivanog GTA 5? I da, igrao bih na PC-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

malo slika...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 17:45 (antimadridista).
Moj PC  
16 0 hvala 5
12 godina
peterstern9 kaže...

Igrao sam GTA San Andreas, ali nisam GTA 4 jer mi je jako puno ljudi reklo da nije baš nešto igra. Može savjet da li se isplati igrati GTA 4 ili je puno lošiji od GTA San Andreasa i toliko očekivanog GTA 5? I da, igrao bih na PC-u.

Neznam sta si ceko svo ovo vrijeme {#}, naravno da se isplati odigrati. Vidim imas dosta jaku kantu pa jos instaliras icenhancer 2.1 i uzivaj.

EDIT: Nemoj zaboraviti instalirati patch 1.7 {#}

Work hard play harder
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 17:51 (Vuk15).
12 godina
antimadridista kaže...

malo slika...

Awesome {#}

Work hard play harder
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

malo slika...

Jel ovo na 3. slici možda Groove street? Makar nekako je malen.

Axtross_Hr - Origin
13 godina
GTA 5

Ovja multy je daleko najbolja stvar u igri. Sad mi je zao ko nista sta sam prodo PS3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tinča14 kaže...
antimadridista kaže...

malo slika...

Jel ovo na 3. slici možda Groove street? Makar nekako je malen.

Mislim da je, jer je i mene odma asociralo na groove street.

Work hard play harder
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja se nebi složio. Mislim da je čar ove igre upravo to što su do kraja upoznali hardver za koji će je razviti, oni to i sami stalno ponavljaju. Tako je GTA IV malo zakazao kad su radili prvu igru za ovu generaciju, bilo je puno problema. Tko zna kako bi igra ispala da su je išli razvijati za nove konzole jer s njima nisu baš upoznati, a morali bi je još i čekati više godina. Ova generacija je zaslužila jednu ovakvu igretinu, ne vidim baš ništa loše u ovoj igri zasad.

ja se nebi slozio sa tobom

"zastarjeli" hardware ne dopusta toliko kreativnosti kao nova tehnologija

sigurno je i sam R* imao planove koji nisu bili izvedivi bas zbog zastarjelog HW-a (mudju njima su sigurno i vise igraca u MP, bolja grafa...)

kako bi bilo da cijela gaming industria razmislja na taj nacin da je bolje raditi na starijem, ali bolje upoznatom HW-u

to ne bi bio korak naprijed, nego 3 koraka nazad

a i nebi se poticao razvoj tehnologije

upravo ti elementi sprjecavaju GTA da postane igra godine, jer ovako je GTA samo jedna u nizu open world igara, a razlikuje se od ostalih po kolicini sadrzaja

al to mozemo ocekivat od nekog buduceg GTA, glavni problem je sto je R* poceo sa razvojem 5. nastavka prije suski o buducim konzolama

16 godina
GTA 5

gta nemoze bit igra godine zbog grafike? {#}

Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

ja se nebi slozio sa tobom

"zastarjeli" hardware ne dopusta toliko kreativnosti kao nova tehnologija

sigurno je i sam R* imao planove koji nisu bili izvedivi bas zbog zastarjelog HW-a (mudju njima su sigurno i vise igraca u MP, bolja grafa...)

kako bi bilo da cijela gaming industria razmislja na taj nacin da je bolje raditi na starijem, ali bolje upoznatom HW-u

to ne bi bio korak naprijed, nego 3 koraka nazad

a i nebi se poticao razvoj tehnologije

upravo ti elementi sprjecavaju GTA da postane igra godine, jer ovako je GTA samo jedna u nizu open world igara, a razlikuje se od ostalih po kolicini sadrzaja

al to mozemo ocekivat od nekog buduceg GTA, glavni problem je sto je R* poceo sa razvojem 5. nastavka prije suski o buducim konzolama

ŠTo će biti onda igra godine? BF4 možda? LOL

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 18:56 (ph3nom_gamer).
13 godina
neaktivan
GTA 5

AAA Garaza mi je zakon , konacno da mozes staviti vise auta u nju, a isto tako biti u njoj...

Zakon !

iskoo
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Prodajem oba bubrega za PS3 i GTA5 koji će uskoro izaći. Ponude u box {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
14 3 hvala 0
14 godina
Iskoo19 kaže...

AAA Garaza mi je zakon , konacno da mozes staviti vise auta u nju, a isto tako biti u njoj...

Zakon !

Dok sam vidio garažu i ekipu gore u stanu odmah sam se sjetio TDU2.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Dok sam gledao trailer za MP,vidio sam sobu,pa me soba asocirala na ovu sliku. Patrick Brown. 

http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/164/a/1/grand_theft_auto_legends_2012_by_patrickbrown-d53et9c.jpg

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

gta nemoze bit igra godine zbog grafike? {#}

nazalost i to je jedan od razloga

veliki dio gamera pati na grafu i ona je presudna sreca pa ja nisam medju njima

zvuci grubo ali to je cinjenica (koliko se vi god s njom ne slagali), kao i sve ono sto sam naveo

ph3nom_gamer kaže...

ŠTo će biti onda igra godine? BF4 možda? LOL

a zasto BF4 nebi smjeo biti igra godine??

zato sto bas ti ne volis tu igru{#}

ako pogledas Battlefield 3 tema na ovom forumu ima najvise poruka i skoro svi planiraju prijec i na BF4, a tema Battlefield 4 je u nesto vise od godinu dana skupila ~3700 poruka

ova tema je u 4 godine skupila ~5500 poruka (sto je u prosjeku 1375 poruka godisnje), sto dosta govori o popularnosti...zelim reci da ne gledas popularnost igre po tome dal se ona tebi svidja (gledaj cijelu gaming populaciju)

isto je grubo ali GTA se ne propusta bas zbog toga sto je to GTA (isto stvar i sa CoD-om, iako ja CoD nebi usporedjivao s GTA jer CoD nije ponudio nista novo od svog 4. nastavka)

otkako sam si nasao dobar clan sa dobrim drustvom ja sam u BF3 proveo vise vremena nego u GTA 4 i VC zajedno (SA je druga prica {#} ipak je to klasik i u vecini slucajeva je SA mjerilo koliko je neka igra zaista dobra), GTA je bio vise kao privremena zanimacija i igram ga samo kad su BF serveri down (nadam se da ce se to sa novim GTA promjeniti jer jako volim taj serijal

15 godina
neaktivan

Evo watchdogs ciji je gameplay viden na PS4 meni izgleda daleko losije nego GTA V koji smo vidjeli na PS3 tako da ne znam o cemu pricas a...

13 godina
TheMrCro123 kaže...
...

Razlozi za GOTY su ti glupi, sama popularnost igre nebi smjela imati veze sa igrom godine, a kamoli asocirati na GOTY zbog BF3 teme, kad je otvorim imam osjećaj da ću sifilis dobit, jedno 15% je tamo normalnog sadržaja, sve ostalo spam... Malo se potrudimo da ova tema ostane čista, može? Ako mi želiš odgovorit na ovu poruku, posalji privatnu poruku.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ne znam mene MP ne zanima ni najmanje, samo želim uživat u SP-u.

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne znam mene MP ne zanima ni najmanje, samo želim uživat u SP-u.

MP je još veća zabava, s frendom se zajebavaš po gradu il čak s ekipom. Vidio sam da se može pljačkat banke, dučani, pa di ćeš veči gušt nego to radit s frendovima :)

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice