Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

Šta reći?

He who dares, Wins!

1 0 hvala 1
15 godina
GTA 5

fenomenalno, i u ovom polju ogroman napredak u odnosu na GTA IV.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Re: GTA 5

Ovaj GTA Online ce bit EPIC! Tako rec nova igra...neka vrsta MMO-a

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
GTA 5

Kupujem, ne kupujem, kupujem, nekupujem.........

KUPUJEM!!!

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

kolko vidim voznja je dobro napravljena:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTA 5

Mah, još je pre rano, treba vidijeti kako će ovo funkcionirati (serveri, taj tool, bootovi na serveru. . .itd).

Žao mi je kaj nisu najavili i PC Ver. ;(

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
GTA 5

GIF {#} 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

To je GTA Online, ne gta V, nisu iste igre afaik

Moj PC  
0 18 hvala 1
13 godina

Igra desetljeca je definitivno pred nama, a i definitivno novi prodajni  rekord...a tek kasnije uracunajte vjerovatni izlazak na PC i XBO i PS4....di ce im bit kraj sa novcem hahaha...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
mamutarka kaže...

?

GTA online je GTA V, ista igra, samo su Multiplayer nazvali tako. Dolazi na istom DVD-u, u istom svijetu igraš kao i singleplayer.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 16:18 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mamutarka kaže...

?

GTA online je GTA V, ista igra, samo su Multiplayer nazvali tako. Dolazi na istom DVD-u.

pojma nemam, onda su mogli nazvat gta V MP ili Online, ovak ispada da nije petica

13 godina
neaktivan
GTA 5

pogledajte pare u kutu izgledaju kao u san andreasu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

kolko ce igraca bit u ovom free modu.malo mi je glupo da bude 30-ak igraca max.u tom ogromnom svijetu.

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ima li tko kakvih informacija hoce li gta 5 imati dedicated servere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

upravo skrivam novcanicu od 500kn sa strane, dok ne izade igra

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5
Ja očekujem da će bit serveri recimo Europa, Afrika, Azija...... i da će svijet bit skroz popunjen, recimo ko SAMP da možeš iznajmljivat stanove itd itd
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

WOW! Skidam video,vrijeme je za seciranje.{#}

Sviđa mi se ovaj muscle car na 1:42 izgleda kao mix Camara i Mustanga.Uf,biti ce tuninga!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 16:49 (NFSPredator0010).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

jednostavno fenomenalno, definitivno cu uzet orginal, prvo sam mislio skinut al sad nakon ovog..

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5
Na IGN kažu da će online doći tek 2 tjedna kasnije, i bit će dostupan kao download besplatno. Pretpostavlja se da će se uz dvd dobiti kod putem kojeg ćemo moći preuzeti ONLINE verziju. I samo 16 igrača će moći igrati zajedno OMG -.-

"Grand Theft Auto Online is a dynamic and persistent online world for 16 players that begins by sharing gameplay features, geography and mechanics with Grand Theft Auto V, but will continue to expand and evolve after its launch with new content created by Rockstar Games and the Grand Theft Auto community,"
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
matić_žu kaže...
Na IGN kažu da će online doći tek 2 tjedna kasnije, i bit će dostupan kao download besplatno. Pretpostavlja se da će se uz dvd dobiti kod putem kojeg ćemo moći preuzeti ONLINE verziju. I samo 16 igrača će moći igrati zajedno OMG -.-

"Grand Theft Auto Online is a dynamic and persistent online world for 16 players that begins by sharing gameplay features, geography and mechanics with Grand Theft Auto V, but will continue to expand and evolve after its launch with new content created by Rockstar Games and the Grand Theft Auto community,"

ah hebes to, ja racunao na vise od 100 igraca da bude zabavnije

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
GTA 5

zato ce na pcu vjerojatno bit 32 ili 64.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Ovakav će biti Cheetah u GTA V. To mi je najdraži auto iz serijala, a sad je ljepši nego ikad {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

moj PSN-ID ozujsko_limun dodajte me svi koji ce imat igru za ps3 tako da mozemo igrat online{#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Prema ovom traileru čini mi se da će upravljanje svim vozilima biti pravi užitak.

Koliko se malo može vidjeti,model vožnje auta je upravo ono što sam želio-poboljšani model iz IV.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
stolic kaže...

moj PSN-ID ozujsko_limun dodajte me svi koji ce imat igru za ps3 tako da mozemo igrat online{#}

Da haramo mapom.{#}

Work hard play harder
15 godina
GTA 5

samo za one što prigovaraju u vezi grafike {#}

KLIK

a uzmite još u obzir da je ovo gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 17:04 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5
Toliko velika mapa a samo 16 igrača. Al na CVG piše ovo: Once online, 16 players are active at any one time but you're part of an online universe of hundreds of thousands, if not more
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

samo za one što prigovaraju u vezi grafike  {#}

KLIK

a ovo je gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.

Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
neaktivan
GTA 5

Mene samo zanima kako će izgledati Blista Compact. :D Nju su uvijek držali istom. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
TIR669 kaže...
antimadridista kaže...

samo za one što prigovaraju u vezi grafike {#}

KLIK

a ovo je gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.

Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće {#}

Pa nemre sad rockstar napraviti cuda.

Work hard play harder
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice