Šta reći?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fenomenalno, i u ovom polju ogroman napredak u odnosu na GTA IV.
Ovaj GTA Online ce bit EPIC! Tako rec nova igra...neka vrsta MMO-a
Kupujem, ne kupujem, kupujem, nekupujem.........
KUPUJEM!!!
kolko vidim voznja je dobro napravljena:D
Mah, još je pre rano, treba vidijeti kako će ovo funkcionirati (serveri, taj tool, bootovi na serveru. . .itd).
Žao mi je kaj nisu najavili i PC Ver. ;(
To je GTA Online, ne gta V, nisu iste igre afaik
Igra desetljeca je definitivno pred nama, a i definitivno novi prodajni rekord...a tek kasnije uracunajte vjerovatni izlazak na PC i XBO i PS4....di ce im bit kraj sa novcem hahaha...
?
GTA online je GTA V, ista igra, samo su Multiplayer nazvali tako. Dolazi na istom DVD-u, u istom svijetu igraš kao i singleplayer.
?
GTA online je GTA V, ista igra, samo su Multiplayer nazvali tako. Dolazi na istom DVD-u.
pojma nemam, onda su mogli nazvat gta V MP ili Online, ovak ispada da nije petica
pogledajte pare u kutu izgledaju kao u san andreasu
kolko ce igraca bit u ovom free modu.malo mi je glupo da bude 30-ak igraca max.u tom ogromnom svijetu.
Ima li tko kakvih informacija hoce li gta 5 imati dedicated servere?
upravo skrivam novcanicu od 500kn sa strane, dok ne izade igra
WOW! Skidam video,vrijeme je za seciranje.
Sviđa mi se ovaj muscle car na 1:42 izgleda kao mix Camara i Mustanga.Uf,biti ce tuninga!
jednostavno fenomenalno, definitivno cu uzet orginal, prvo sam mislio skinut al sad nakon ovog..
"Grand Theft Auto Online is a dynamic and persistent online world for 16 players that begins by sharing gameplay features, geography and mechanics with Grand Theft Auto V, but will continue to expand and evolve after its launch with new content created by Rockstar Games and the Grand Theft Auto community,"
"Grand Theft Auto Online is a dynamic and persistent online world for 16 players that begins by sharing gameplay features, geography and mechanics with Grand Theft Auto V, but will continue to expand and evolve after its launch with new content created by Rockstar Games and the Grand Theft Auto community,"
ah hebes to, ja racunao na vise od 100 igraca da bude zabavnije
zato ce na pcu vjerojatno bit 32 ili 64.
moj PSN-ID ozujsko_limun dodajte me svi koji ce imat igru za ps3 tako da mozemo igrat online
Prema ovom traileru čini mi se da će upravljanje svim vozilima biti pravi užitak.
Koliko se malo može vidjeti,model vožnje auta je upravo ono što sam želio-poboljšani model iz IV.
moj PSN-ID ozujsko_limun dodajte me svi koji ce imat igru za ps3 tako da mozemo igrat online
Da haramo mapom.
samo za one što prigovaraju u vezi grafike
a uzmite još u obzir da je ovo gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.
a ovo je gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.
Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće
Mene samo zanima kako će izgledati Blista Compact. :D Nju su uvijek držali istom.
a ovo je gameplay sa konzola, ovi iz Rockstara čuda rade.
Da ali pogledaj teren, teksture su LQ bla bla bla pc konzole port smeće
Pa nemre sad rockstar napraviti cuda.