Kao prvo želim znai vaša mišljenja, a kao drugo koja je razlika između GT 5 Prologue i GT 5? Demo nije što je onda?
U stvari, slično je demu, samo što se plaća. Radi se o okrljaštenoj verziji pune verzije igre, samo što ova izlazi nešto ranije i ima bitno manje auta, staza i mogućnosti od pune verzije. (Slično kao i GT4 Prologue.)
Uglavnom, službene stranice su ovdje, a i Wikipedia zna nešto o tome.
"If it's not broken, don't fix it!" :-)
SUper mi je grafa, a i igra također. Motor...uuu...kad ga samo čujem...
Kupit ću obadvije verzije 100 posto. Igro sam demo i potpuno me oduševio. Ponašanje auta i sve ostalo.
Nego kakav je multiplayer ako neko zna ! Jer vidim da ima Japanska verzija pa možda neko igra
Multiplayer je teško iz prve ruke kod nas doznati jer je lag katastrofa. Ali biti će nešto ko Blog, on line trke preko EU PSN-a i tako..
Inače lista fićrsa je veća nego za JAP verziju
HaHa na sve
Jel igra ovako dobra kako izgleda? :D
Jer kad vidim ovo, video ovoga, pa Formulu F1 2007.... joj odmah bi čovjek kupio PS3.
Šteta što nemam plazmu/lcd za uživat u tome :(
Jer kad vidim ovo, video ovoga, pa Formulu F1 2007.... joj odmah bi čovjek kupio PS3.
Ja sam danas uzeo igru (295 kn), i mogu reći da je igra savršena simulacija vožnje. Nakon par sati igranja oduševljen sam svojom Alfa Romeo 147
Igra prekrasno izgleda (pogotovo na lcd tv-u), fizika auta je odlična i protivnici su dosta dobri.
jedini problem, al je veliki problem, je to da logitech chillstream kontroler ne radi u igri, tj. radi u menu dijelu igre, ali ne radi u vožnji.
Ja sam danas uzeo igru (295 kn), i mogu reći da je igra savršena simulacija vožnje. Nakon par sati igranja oduševljen sam svojom Alfa Romeo 147
Igra prekrasno izgleda (pogotovo na lcd tv-u), fizika auta je odlična i protivnici su dosta dobri.
jedini problem, al je veliki problem, je to da logitech chillstream kontroler ne radi u igri, tj. radi u menu dijelu igre, ali ne radi u vožnji.
Pa igra je eksluzivno i isključivo rađena za ps3, nema na drugim konzolama (mislim da će biti za PSP).
----------------------------------------
uknown, gt5 je isključivo igra za ps3. nema izuzetaka..
Probo sam ga danas na g25 volanu ,ali nije radio h mod mjenjača,pa nisam doživo ono kaj sam trebal,i vozio sam neki mutavi ford focus,jedva ide 130....
sve u svemu,igra mi se sviđa,ali ne ttoliko da bacim novac na ps3!
----------------------------------------
Ma ja mislim uzet PS3 samo zbog F1 i GT5. :) A MGS i Resident Evil 5 kad dođu samo su bonus...
Ma super igra kupio sam je čim je izašla, jedino ne igram baš preko neta, probao sam par puta nešto mi tu ne štima ili ja nemam poima ili oni nekako varaju. Nekako mi nije jasno, frajer ima rekord u driftu na netu a, glasi 9998 okretaja u jednom điru a, moj je rekord 1655 i to sam se izlomio dobro dok sam ga navukao, imaš tri puta da driftaš u određenom djelu staze u jednom krugu i to je to. I sad on navuče 9998 nekužim na koju foru. Tako da sam se okanio neta.
igra je fenomenalna.
ali imam problem-logitchec chillstream mi radi samo u menu ali nemogu vozitim s njim.dal zna netko možda zašto?prodavač je rekao da je to đojstik za ps3 ali nemogu voziti s njim!!!
sad ću kupiti pes 08 pa ču vidjeti dal radi a do tada dal zna netko zašto ne radi!???
nego ja nemrem prec stazu u class B onu u kojoj trebas biti prvi u jednom krugu a startas sa 16 pozicije, pa ak je neko preso molim savjet pokoji!!
nego ja nemrem prec stazu u class B onu u kojoj trebas biti prvi u jednom krugu a startas sa 16 pozicije, pa ak je neko preso molim savjet pokoji!!
Bože dragi koja neaktivnost u Ovoj temi!
Evo pregršt novosti i detalja:
Gran Turismo 5: Novi detalji i cover kutije
Novi trailer:
Gran Turismo 5: Mercedes-Benz's SLS AMG trailer
Hot lap iz demoa (Nissan 370z):
Koliko vidim na youtubu kad se auto skrši nevidi se šteta i takve stvari.
Jer se varam ili??
Ak ne onda je to malo glupo
Neznaš šta je u tome videu GT5, a šta stvarnost koliko su ga dobro napravili
jel se to netko samnom šali ili ta igra izlazi krajem godine za komp ?
jel se to netko samnom šali ili ta igra izlazi krajem godine za komp ?
Na kojon ti svitu živiš,ako GT ikad izađe za PC onda nece postojat PS3.