sad kad vide kako ide prodaja na pc-u mozda sljedeci nastvak odma daju na pc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
upravo to... nikad mi niceg nije prefalilo. steta sto je nightmare zakljucan na pocetku. ali sto je je, igra je super
Kak se brišu sejvovi?
Prelagano na normal, vise ih lovim po sumi nego sto bi trebo "prezivljavat"
Meni je što lakše to bolje više pratim priču i uživam u atmosferi..
Meni je što lakše to bolje više pratim priču i uživam u atmosferi..
baš tako,ja na easy i sve bolje pratim šta se događa
Meni upravo suprotno. Svaka igra koja je bila teška i na kojoj sam se baš morao potruditi da ju prođem mi je bila bolja od nekih laganih. Baš radi toga što sam neki nivo moramo više puta prolaziti.
Čak su mi i one igre koje uopče nemaju u optionsu mjenjanje težine najdraže. Kao što je mafia 1 npr, tamo je težina baš onako kako su developeri zamislili da bude i nema da mjenjaš lakše, teže. Baš je onako kao treba biti, nije ni preteško ni prelako, baš onako neki normal.
Zato i ovu igru isto igram na normal težini
Ja isto uglavnom skoro sve igre igram na Normal težini, jedino sportske igre volim igrat na težim nivoima.
još od prvog fear-a ni jedna igra me nije ovako trzala,ovo je interaktivan horor film,izvrsno
Drago mi je što uživate, valjda vam je sad jasnije zašto AW smatram remekdjelom koje svatko mora odigrati.
Čuo sam da se pokretač teme usr'o u gaće dok je igrao Alan Wake...
Dobro je da sam posudio tvoje pelene da ne umeljam svoju sexi stolicu
Dobro je da sam posudio tvoje pelene da ne umeljam svoju sexi stolicu
Ako još zafali pri igranju slobodno ću ti posuditi...
Drago mi je što uživate, valjda vam je sad jasnije zašto AW smatram remekdjelom koje svatko mora odigrati.
I to obavezno odigrati. Genijalna igra.
Sad idem pokrenut igru i ovo mi izbaci...Zna netko kako da to riješim,probao sam reinstal ali nije pomoglo...
Si probal instalirat najnovije drivere !
Sad idem pokrenut igru i ovo mi izbaci...Zna netko kako da to riješim,probao sam reinstal ali nije pomoglo...
Si probal instalirat najnovije drivere !
Da,stavio sam neki dan 12.1
Hvala,radi igra!!
Ljudi ima li možda netko AW save game? Nisam ga igrao od prekjučer i danas upalim igru i vidim da mogu samo new game, iz nekog razloga mi je nestao save game valjda, Remedy folder u my documents imam ali nema savea pa ako netko ima save od Episode 2 i one šume u kojoj sretneš Aliceinog otmičara ili makar početak Episode 2 ili cijeli. Ma samo da je save game nekakav da ne moram ispočetka. Hvala.
Ev sejvovi. Sve otkljucano i dlc isto.
http://www.2shared.com/file/CJhlh-PH/New_Compressed__zipped__Folder.html
Sumnjam da se to može ugasit. Taj ehefkt se pojavi kada ubiješ sve Takene koji su te napali...
ja stavi mte saveove u my documents i nemam u igri nista, pd episodes imam samo signal i onu drugu. mozda sam u krivi folder stavio?
ja stavi mte saveove u my documents i nemam u igri nista, pd episodes imam samo signal i onu drugu. mozda sam u krivi folder stavio?
da,ide ti u program files,remedy ent,alanw,tvoje ime-swarm i unutra ubaci.
nemam ja niceg u program files-u. ja igru nisam instaliro na c disk nego na neki skroz drugi tako da nije instalirana u program files nego u bezveze nekom folderu.