Opet onaj auto od početka.... A tipa za kojeg pretpostavljam da ga je vozio je progutala tama
Ili su to samo isti modeli auta...a bo...
Opet onaj auto od početka.... A tipa za kojeg pretpostavljam da ga je vozio je progutala tama
Ili su to samo isti modeli auta...a bo...
ako u autu ima svjetla možete ga voziti tako da znate ako vas jure takens...
ako u autu ima svjetla možete ga voziti tako da znate ako vas jure takens...
I nema toliko puno automobila porazbacanih da bi taj hint previše koristio, kad igra želi da voziš to će ti jasno napomenuti.
Pošto je tema zaključana na pc igre, pa da pitam ovdje, ak ko zna di se nalazi folder sa save game?
Snimit jedan kvalitetan psihološki triler - Alan Wake...
Jake Gyllenhaal bi bio taman za ulogu Alana Wakea...
Pošto je tema zaključana na pc igre, pa da pitam ovdje, ak ko zna di se nalazi folder sa save game?
pa tamo gdje ti je instalirana igra,p files,remedy,alan wake,tvoje ime - swarm,save game.aws
my documents > remedy
Jučer sam instalirao igru i moram priznati da je sama igra čisti masterpiece. Ne pamtim kad sam zadnji put igrao kvalitetnu igru koja me uvukla u samu priču kao Alan Wake. Hardverska zahtjevnost je opravdana i u odnosu na Xbox360, promjene u grafici na bolje su očite. Moram priznati da nisam imao neka očekivanja kad sam prvi put čuo za igru... sve do sinoć. Razmišljam o kupovini originala, 20 € je čisto OK cijena za ovakvo nešto, ali mislim da ću prvo pričekati da se sama situacija oko igre smiri.
Googlao sam malo o Alan Wake-u i naletio na ovo
Baš bih volio pročitati, pa, je li neko zna nešto više o samoj knjizi?
Uzivaj :D
https://www.youtube.com/playlist?list=PL6CE43E068E86926A&feature=plcp
Tam nemam niš osim nekog filea xml format resolution...
Evo ti original lik: http://www.imdb.com/name/nm1456184/
Moj omiljeni zanr. Ovo vise volim od igrica tipa Crysis.
Ovakve i Assassin Creed I Tomb Raider.
Samo mi recite jel zahtevna, ako jeste mnogo da odvajam u GTX580 Classified odsek.
slaba će ti bit i ta classified,čekaj keplera
vidim postoji serija alan wake(bright falls), jel neko gledo? jel prati pricu igre ili nesto drugo?
ono sa YT su samo promo kratki filmovi,nema serije.
Znaci, igra je dosta dobro optimizirana (nisam probao jos)? ako je ovo istina, e onda mislim da definitivno zasluzuju support jer izmedu ostaloga: 1. Igra je ludnica (igrao sam prije na xboxu) 2. Vise nije ekskluziva......
vidim postoji serija alan wake(bright falls), jel neko gledo? jel prati pricu igre ili nesto drugo?
Danas sam je pogledao i nije loša,traje sve ukupno oko 30 min.a u vezi sličnosti sa igrom nebi ti znao reči jer sam je tek krenuo igrati
Prešao sve.... Odlična igra! The Signal DLC mi se nikako nije svidio.. Pre naporan je, pretežak... malo su pretjerali definitivno, dok The Writer riješava priču i meni je legao dobro...
Jedva čekam nastavak, a kada će to biti za PC.... Vjerovatno kada u računalu budem imao kakvu GTX 960 3GB DDR7
Danas ga planiram uzeti na steamu dok je još po povoljnoj cijeni ovaj Colector's Edition.
Pa mi recite hoće li raditi skoro na high postavkama ili bar na medium sa mojom konfiguracijom.
Čisti med po mom zbog kartice.
Igra ima iznenađujuče dosta grafičkih tweak opcija za port
te je jedanako dobro optimizirana što je pohvalno u svakom slučaju.
Nafrljio sam sve koliko ide (AA 8x itd..) i
drži mi nekakvu konstantu od 60FPS-a do 40ak u zahtjevnijim scenama.
Ja zadovoljan.
Prešao sve.... Odlična igra! The Signal DLC mi se nikako nije svidio.. Pre naporan je, pretežak... malo su pretjerali definitivno, dok The Writer riješava priču i meni je legao dobro...
Jedva čekam nastavak, a kada će to biti za PC.... Vjerovatno kada u računalu budem imao kakvu GTX 960 3GB DDR7
Koliko sati traje igra?
Koliko sati traje igra?
Trebalo mi je cca 12h sa dva DLCa... Da je više nebi valjalo.
Kao i da je sandbox..... razvodnilo bi se to ja mislim. Iako bi bilo gušt da nestrpljivo čekaš zoru radi nestajanja municije i slično....
Svaka čast developerima na level dizajnu i atmosferi. Savršeno su pogodili sve.
A dužina igre je taman.
Danas ga planiram uzeti na steamu dok je još po povoljnoj cijeni ovaj Colector's Edition.
Pa mi recite hoće li raditi skoro na high postavkama ili bar na medium sa mojom konfiguracijom.
Ma radit će ti super dobro je optimizirana za razliku od mnogih portova.
Završio sam igru i mogu samo reći - genijalno. Uživao sam od početka do krajau ovoj izvrsnoj igri.
Čista desetka!
Alan Wake PC verzija je namirila troskove portovanja i marketinga za 48 sati prodaje :D
http://forum.alanwake.com/showthread.php?p=141586#post141586
Jbmu izgleda da ću si i ja morati piknuti taj Alan Wake i to prije ME3 :O
neznam kad sam zadnji puta vidio da su jedan konzolaški port (ovaj puta bez negativne konotacije :) toliko nahvalili.
Alan Wake PC verzija je namirila troskove portovanja i marketinga za 48 sati prodaje :D
http://forum.alanwake.com/showthread.php?p=141586#post141586
Drago mi je da prodaja ide dobro.
Prelagano na normal, vise ih lovim po sumi nego sto bi trebo "prezivljavat"