Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.706.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Xbox Series X
MEGATAMA kaže...
azzie kaže...

Evo dame i gospodo cetvorica najvecih PS "fanboja" na ovom forumu , jedan post za drugim na temi od XBOX-a , cesta pojava ali rijetkost je uhvatit ih sve odjedanput u isto vrijeme .

Kakvi carevi , sada kada pocnu pametovati jer sam ih uslikao na "neprijateljskom" terenu .

MEGATAMA ,antimadridista ,Santana ,Gogy7  

Da te spustim na zemlju.

Igram na Xboxu od prvog,imao x360 imam Xbox one X te Xbox series X,kolekciju od mozda stotinjak diskova i podosta digitalnih igara za x360,Xone X te XsX....znaci dao sam MSu enormno vise para od tebe...ti i tebi slicni gledate kako da "ukradete" gamepass za 10kn mjesecno.

U svakoj temi ce se nac online ratnici koji prozivaju iz neke svoje nesigurnosti i straha.....jednom sam pc master race drugi put Sony fanboj treci put Nintendobot cetvrti Xbot...i tako u krug....eh da i console peasant...i toga je bilo.

Kad pohvalim Xbox ti ces skakat i plesat oko mene i pljeskat mi,kad pohvalim Playstation onaj ursuc ce vriskat,sa druge strane kad uputim kritiku ti ili bilo koji od vas 10 ce napadat i plakat ovisno koju platformu sam kritizirao.

Aha osoba broj 2 GIGAMRAK, njegovo konstantno gledanje s visoka i spominjanje da "ON" nešto ima a drugi nemaju pa su manje vrijedni od njega i to gleda kroz prizmu teškog materijalizma .

Iskreno tebe ne želim više spuštati jer sam već lagano zabrinut za tvoje duševno i psihičko zdravlje jer sam dojma da ti je ovaj forum od prevelike važnosti pa ne znam kako bi funkcionirao bez njega. U jednu ruke se čak i malo bojim za tebe , ne bi možda bilo loše da malo preispitaš neke svoje životne i moralne vrijednosti.

Uglavnom želim ti ugodan dan.

NEXT

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 11:49 (azzie).
10 godina
Xbox Series X

Vidim da je nekima hobi bavit se drugim ljudima.

Preusmjerili temu u offtopic, svađu i osobno prozivanje. Pohvalno ponasanje.

Sve zbog toga jer nekome nije pasalo nesto kaj pise o kutijici koju je on kupio i onda se jos usudi druge prozivat da su fanboy.

Barem da imate neke arugmente , da smo offtopic bili ili ne znam kaj.

Ponašanje na razini puberteta

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
azzie kaže...

Evo dame i gospodo cetvorica najvecih PS "fanboja" na ovom forumu , jedan post za drugim na temi od XBOX-a , cesta pojava ali rijetkost je uhvatit ih sve odjedanput u isto vrijeme .

Kakvi carevi , sada kada pocnu pametovati jer sam ih uslikao na "neprijateljskom" terenu .

Ti imaš ozbiljnih problema, al baš ozbiljnih. Posjedovao sam sve jedan Xbox koji je izašao dosad osim Xbox One. Series X mi je odlična konzola. Glupo mi je spuštati razgovor na ovu razinu ali mogu se kladiti da sam na Xbox i Microsoft proizvode dao više love nego što si ti ikad. Samo mi je smiješno kako se nađeš osobno povrijeđen na apsolutno sve što netko spomene. Odmah počinješ sa nekim Sony pričama. Daj si pročitaj postove jbt, pa moj nećak od 7 godina nema ovakva razmišljanja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
azzie kaže...

Ti imaš ozbiljnih problema, al baš ozbiljnih. Posjedovao sam sve jedan Xbox koji je izašao dosad osim Xbox One. Series X mi je odlična konzola. Glupo mi je spuštati razgovor na ovu razinu ali mogu se kladiti da sam na Xbox i Microsoft proizvode dao više love nego što si ti ikad. Samo mi je smiješno kako se nađeš osobno povrijeđen na apsolutno sve što netko spomene. Odmah počinješ sa nekim Sony pričama. Daj si pročitaj postove jbt, pa moj nećak od 7 godina nema ovakva razmišljanja.

Osoba broj 3 antimadridista , aha poznat kao najveći Sony FANBOY na ovom forum a to je epitet koji su mu dali drugi forumaši , nemoj mene kriviti momak . 
Čovjek brani neobranjivo u vezi Sony-a, skače , proziva , napada ali sve za svog SONY-a (ili Ajduka). Nema niti jednu kritiku unutar 12 godina na ovom forum u vezi Sony-a i bilo gdje se spomene Sony ime uzalud na prvoj je crti obrane. Nažalost s takvim die hard fanovima rasprava ili diskusija ne dolazi u obzir , vise smisla ima tjerati valove prema Italiji. Preporuka je da ga se zaobiđe u najvećem luku jer nažalost tu nema pomoći , čovjek je čak kupio Series X da dobije legitimno pravo kenjanja po njemu. Nice move !

And the last one...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 13:29 (azzie).
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Jebali vas console wars. 

Jebote igrajte igre i zabavljajte se, nikad nisam kuzio odanost nekim brandovima i ulazenje u rovove, kao da vas placa Sony i Microsoft da se koljete tko je bolji.

A vas par koji se lozite na Megatamine postove, ignore, da vidis kako je topic i forum ljepsi bez citanja njegovih shizo prosera. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 14:48 (Arnold Šrafncinger).

6 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Četvrti se neće javiti pa ga neću spominjati iako mi on djeluje najnormalnije od njih. Toliko o tome , momci ne znam za vas ali na mene je ovo djelovalo terapeutski i zahvalan sam sto sam makar malo svoje komplekse izliječio na vama. Nije bez razložno jer odgovaram samo provokatorima , trolovima i extra fanbojevima koji svakih par dana doslovno svaku glupost i negativu lijepe i preuveličavaju na ovoj temi.Naravno da ima negativnih stvari o kojima se da lijepo diskutirati i treba ih navesti , naglasiti ali ne samo da bi se kenjalo zbog "odanosti " konkurenciji ili drugih banalnih razloga.

Ako hoćete možete nastaviti ovu diskusiju i ostale tko ima većega na ovoj temi do mile volje bez mene.

https://forum.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps5-vs-xbox-series-x/277776.aspx

Ciao ragazzi

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
Xbox Series X

Samo se ti tješi. Tema je Xbox, a pricali smo o Xbox hardware-u. Cijeni njegove proizvodnje i tak cemo nastavit cim bude jos kakva novost i bilo kaj vezano uz Xbox.  Jel imas ti kaj za napisat na tu temu ? Jel te zanima ontopic?

Ne kuzim kaj si mislio postic sa tim svojim djetinjastim ponasanjem, al postigo nisi nista.

Netko si je umislio da je nesto... E jebiga

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 15:25 (Santana).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Auuu nekoga sam pogodio bas u srž kada se lijepi na svaki moj post a ja ne reagiram. Nije mu lako i kopka ga ... Mosa Bavlju djecace 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 15:47 (azzie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Xbox Series X

Da imas kaj  za napisat napiso bi. Argumenta nemas i to ti je tak.

Kak je bilo prije tvog piskaranja bit ce i dalje... Slobodno i iduci puta svoj proljev tu sipaj :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 16:25 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...

Pametnije bi bilo da Xbox vlasnici pitaju di su First Party igre. Tolko studia,a ucinkovitos im je nula. Sam insomniac napravi vise igara nego svi ovi skupa.

Microsoft ima najbolju letačku simulaciju na bilo kojoj platformi, ima popularni FPS serijal Halo, ima popularni TPS Geras of War, imam popularni platformer Psychonauts, ima simulaciju vožnje Forza i arkadu Forza Horizon, ima RTS Age of Empires...praktički je pokrio sve žanrove i ima igre u vrhu industrije.

10 godina
forumaš kaže...
Santana kaže...

Pametnije bi bilo da Xbox vlasnici pitaju di su First Party igre. Tolko studia,a ucinkovitos im je nula. Sam insomniac napravi vise igara nego svi ovi skupa.

Microsoft ima najbolju letačku simulaciju na bilo kojoj platformi, ima popularni FPS serijal Halo, ima popularni TPS Geras of War, imam popularni platformer Psychonauts, ima simulaciju vožnje Forza i arkadu Forza Horizon, ima RTS Age of Empires...praktički je pokrio sve žanrove i ima igre u vrhu industrije.

Igram Halo povremeno i mene je razocaro. Gameplay je super, ali fali hrpa sadrzaja koji su standard za Halo igru i zato je prakticki mrtva. Live Service je opet zakazao. Pogotovo Forge fali.
Cekam i FM 8. Jedva cekam da vidim kaj su skuhali jer kuhaju dugo. Age of Empires 4 igram na PC-u, ali je nema na Xbox-u.

Nisam za arkade bas pa Horizon ne igram.  Smeta me to kaj Forza igre imaju rok trajanja. FM7 vise ne mozes kupit, nema je nit na Gamepass-u,a FM8 jos nit nije vani.

Zanima me i Perfect Dark i nadam se da cemo vidjet nesto o tome uskoro.

Avowed  i Fable mi se cine jos jako daleko.

16 godina

Gle, napisao si da im je učinkovitost 0, nije. U vrhu su gaming industrije. I sad bi se trebali prepucavati na sedam starna da li je to tako ili nije? Odmah mogu napisati da mi se neda i da me zaboli...volim ja i Sony ali Sony fanboji su najtoksičnija horad na internetu, doslovno su potpisivali peticije da nešto ne izađe na PC od jala.

Toatalna katastrofa. Ili npr. plakanje za Kojimom jer se okreče Microsoftu i PC platformi ko mala djeca, to je teža bolest takve ljubomorne zajednice. Sad je odjednom Bog Kojima nesposobni šarlatan, jer nije više ekskluziva za Sony. A samo Sony ekskluzive vrijede, kojih više ni nema jer sve ide na PC.

14 godina
forumaš kaže...
Santana kaže...

Halo je koliko čujem propao i budućnost serijala je upitna. Gears of War nikad nije bio bog zna što, a novog nastavka nema nigdje na vidiku. Psychonauts je čist ok naslov, ali zvati ga popularni platformer je poprilično nategnuto. Pola ljudi nije imalo pojma o tom serijalu kad je nastavak najavljen jer je prošli izašao prije 20 godina. A ni onda nije dosegao ne znam kakvu razinu popularnosti. Nepravedeno da, ali tako je bilo. Age of Empires na konzoli ne igra nitko, a koliki je baš ta igra draw čak i za onih 5 ljudi koji igraju RTS upitno je. Forze jesu u vrhu industrije, ali i taj segment je dosta tanak. Flight Sim je vjerojatno od svega toga daleko najkvalitetniji naslov, ali to je stvarno niche, a i oni koji ga igraju će ga igrati na PC-u. Xbox praktički više nema niti jednu igru radi koje će itko ići kupiti baš Xbox. Hard truth, ali tako je. Imam Xboxe zadnjih 5 godina i osim Ori serijala mislim da ne bih niti jednu njihovu igru stavio na neku top listu.

Nemoguće je da će uz sve ove akvizicije i dalje ostati tako, ali trebati će vremena da ljudi neke od tih studija u glavi povežu prvenstveno sa Xboxom. Tko želi odlične ekskluzive i sretniji zaspe svaki dan znajući da ne mogu svi igrati igre koje on igra će si kupiti PS5, a netko će si kupiti Xbox jer zna da će preživjeti i bez tih cca 10 igara koje će Sony izbaciti kroz životni vijek konzole. I 10 sam puno rekao jer je PS4 imao cca 6 must play ekskluziva, a trajao je daleko dulje nego će ijedna slijedeća generacija. Ako će ih uopće i biti u ovakvom obliku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Xbox Series X

Ja sve igram samo velim da je suša ovu godinu. Ti si nabrojao igre iz 2019 pa na dalje. Nadao sam se da ce bit FM8, al je nema.

Bar 2 igre jace godinje da imaju bilo bi oke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
forumaš kaže...
Santana kaže...

Halo je koliko čujem propao i budućnost serijala je upitna. Gears of War nikad nije bio bog zna što, a novog nastavka nema nigdje na vidiku. Psychonauts je čist ok naslov, ali zvati ga popularni platformer je poprilično nategnuto. Pola ljudi nije imalo pojma o tom serijalu kad je nastavak najavljen jer je prošli izašao prije 20 godina. A ni onda nije dosegao ne znam kakvu razinu popularnosti. Nepravedeno da, ali tako je bilo. Age of Empires na konzoli ne igra nitko, a koliki je baš ta igra draw čak i za onih 5 ljudi koji igraju RTS upitno je. Forze jesu u vrhu industrije, ali i taj segment je dosta tanak. Flight Sim je vjerojatno od svega toga daleko najkvalitetniji naslov, ali to je stvarno niche, a i oni koji ga igraju će ga igrati na PC-u. Xbox praktički više nema niti jednu igru radi koje će itko ići kupiti baš Xbox. Hard truth, ali tako je. Imam Xboxe zadnjih 5 godina i osim Ori serijala mislim da ne bih niti jednu njihovu igru stavio na neku top listu.

Nemoguće je da će uz sve ove akvizicije i dalje ostati tako, ali trebati će vremena da ljudi neke od tih studija u glavi povežu prvenstveno sa Xboxom. Tko želi odlične ekskluzive i sretniji zaspe svaki dan znajući da ne mogu svi igrati igre koje on igra će si kupiti PS5, a netko će si kupiti Xbox jer zna da će preživjeti i bez tih cca 10 igara koje će Sony izbaciti kroz životni vijek konzole. I 10 sam puno rekao jer je PS4 imao cca 6 must play ekskluziva, a trajao je daleko dulje nego će ijedna slijedeća generacija. Ako će ih uopće i biti u ovakvom obliku.

Samo tvoje mišljenje. Meni je FH, FH4 i FH5 nešto što se mora igrati ako voliš Racing igre. Pljuvati po Xbox-u samo zato što je Balkan navikao na PS je glupo i jadno. 

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2022 18:00 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
Doslovce imate topic za vase djetinjaste brand ratove, a dalje offtopicarite

Tuzno. Robovanje brandovima

Nadam se da niste odrasli ljudi jer je jos tuznije.

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Pa svak zna kaj hoce, tj koje igre voli, i onda se bira koja konzola se kupuje.

Osobno, najjaci adut boxa je, gamepass, kao i cijena samih konzola koje su jeftinije od prenapuhanih PS5 konzola koje su cjenovno sulude, a i da je jeftiniji PS5, opet ne bi imal sanse kod kupnje, radi samog dizajna konzole

MS je napravio odlican posao sa S/X serijama, a s gamepassom da ne pricam.. 

Dal je sve bajno? Nije, nit bu ikada bilo, al opet, postoje kompromisi, pa onda nije problem zaklopiti jedno oko na neke nedostatke.

Svaka konzola ima svoje prednosti i mane, pitanje je samo, sto-tko voli..

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Dobro sroceno. Kao novopeceni konzolas bez ikakvih biasa mogu reci da je trenutno najbolji adut Xboxa gamepass, kao i jeftinije igre, jeftinija pretplata, nize cijene konzole (barem kod nas u Hr) i redovita dostupnost. Estetika je subjektivna. I kao da je tisi od PS5. 

PS5 ima dosta mana koje nije sam skrivio. Npr. cijena nije u proizvodnji napuhana, vec kroz skalpanje. Pretplata im je losija, ali potencijal (cinjenica da sjede na skoro tri desetljeca igara) im je brutalan. Hoce li ga realizirati i uciniti masu starih naslova dostupnima... Ja cekam i dalje Tarzana! 😃 Ekskluzive su subjektivne, a meni su na strani PS. Kontroler je bolji, pogotovo kad igre krenu iskoristavati njegove mogucnosti. Iako je lijeva gljiva nekako intuitivnije postavljena na Xboxu. Jos jedan velik plus za PS je regionalno sucelje. Igre na cloudu mi rade kao san, dok na Xboxu ne da cloud gaming jer sam u Hr. I svi poznanici koji imaju konzolu su na PS, sto svakako moze biti velik plus u vidu multiplayera. 
Dizajn sucelja je (meni) na Xboxu osjetno losiji. Svakako stvar navike, no kao netko tko nije naviknut na niti jedno sucelje, PS je puno vise prijateljski nastrojen. Microsoftov store mi je i na Windowsu toliko los da sam ga lobotomizirao na racunalu. 

I mislim da cu zakljuciti svoj post mislju da je zdrava konkurencija i raznolikost super stvar. Samo neka si oni konkuriraju, a mi cemo kao useri od toga svakako profitirati. Ne novcano, doduse.. 😄

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 0:26 (Godfrey).
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Imate ovaj na free to play days Control pa tko nije.

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

tehnicko pitanje... dosao mi je lg c2 i kad bilo kojim HDMI kabelom spojim konzolu (XsX) na tv, uvijek su sve kvacice u postavkama zelene... jel to znaci da xbox i tv ne komuniciraju nego xbox samo nagadja ili hdmi kabel amazon basics iz 2018 je kompatibilan i sa 2.1 standardom...

kako to provjeriti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 13:13 (MarioArt).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Moram priznat da ne razumijem pitanje 

Kvacice zelene? To mislis na ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 13:17 (Arnold Šrafncinger).

0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Moram priznat da ne razumijem pitanje 

Kvacice zelene? To mislis na ovo?

da... genralno imam kabel koji je dosao sa XsX ali je kratak pa sam probao neke duze koje imam i svi odreda pokazuju sve zeleno... 

jel taj menu sluzi samo da pokaze da je TV kompatibilan, nevezano cime ga spojim?

16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Da tu ti izlista detalje tvoje telke, ako imas sve kvacice znaci da ti je telka sa svim kompatibilna. HDR, 120hz, dolby itd. 

0 0 hvala 0
12 godina
MarioArt kaže...

tehnicko pitanje... dosao mi je lg c2 i kad bilo kojim HDMI kabelom spojim konzolu (XsX) na tv, uvijek su sve kvacice u postavkama zelene... jel to znaci da xbox i tv ne komuniciraju nego xbox samo nagadja ili hdmi kabel amazon basics iz 2018 je kompatibilan i sa 2.1 standardom...

kako to provjeriti?

Sve su ti zelene osim one za dolby vision gaming,tamo pise ono za moguci lag itd zar ne?

15 godina

da... ali ona nije iznacena ni sa original kabelom... a kad palim igru, onda mi gore desno iskoci ono Dolby Vision...

jel kod tebe na G1 i ona oznacena?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 14:48 (MarioArt).
12 godina
MarioArt kaže...

da... ali ona nije iznacena ni sa original kabelom... a kad palim igru, onda mi gore desno iskoci ono Dolby Vision...

Kod mene je isto kao i kod tebe,zato sam te pitao da se ne brines oko toga.

To je Dolby stavio defoltno tako jer neki televizori mogu imat poviseni input lag ali nasi nemaju.

Stavi si VRR na XsX samo kad ga sadrzaj podrzava,kvacica.

15 godina
MEGATAMA kaže...
MarioArt kaže...

To je Dolby stavio defoltno tako jer neki televizori mogu imat poviseni input lag ali nasi nemaju.

Ma sve sam ja to vec ukljucio, ali kako utvrditi da li to stvarno radi na kablu koji nije kupljen kao 2.1 (amazon basics, a nasao sam i jedn kupljen u tediju 2017. koji isto kaze da sve moze )... jer je sve zeleno i kad preko njega spojim konzolu...

ili je kabel kabel ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 15:10 (MarioArt).
12 godina
MarioArt kaže...
MEGATAMA kaže...
MarioArt kaže...

Ma sve sam ja to vec ukljucio, ali kako utvrditi da li to stvarno radi na kablu koji nije kupljen kao 2.1 (amazon basics, a nasao sam i jedn kupljen u tediju 2017. koji isto kaze da sve moze )... jer je sve zeleno i kad preko njega spojim konzolu...

ili je kabel kabel ;)

Da ne radi ne bi bile zelene kvacice,sve ti radi kako treba.

15 godina
Xbox Series X

Ljudi imam xbox series s, igram na malo starijem monitoru. Kako da dobijem zvuk preko zvučnika. Stavio sam hdmi od zvučnika u xbox ali nikako da prorade.. Kako da dobijem ton 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dejan1471 kaže...

Ljudi imam xbox series s, igram na malo starijem monitoru. Kako da dobijem zvuk preko zvučnika. Stavio sam hdmi od zvučnika u xbox ali nikako da prorade.. Kako da dobijem ton 

To imas odvojene zvucnike koji se spajaju premo hdmi,ili imas monitor sa integriranim zvucnicima koji spajas hdmi kabelom sa xboxom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice