Evo dame i gospodo cetvorica najvecih PS "fanboja" na ovom forumu , jedan post za drugim na temi od XBOX-a , cesta pojava ali rijetkost je uhvatit ih sve odjedanput u isto vrijeme .
Kakvi carevi , sada kada pocnu pametovati jer sam ih uslikao na "neprijateljskom" terenu .
MEGATAMA ,antimadridista ,Santana ,Gogy7
Da te spustim na zemlju.
Igram na Xboxu od prvog,imao x360 imam Xbox one X te Xbox series X,kolekciju od mozda stotinjak diskova i podosta digitalnih igara za x360,Xone X te XsX....znaci dao sam MSu enormno vise para od tebe...ti i tebi slicni gledate kako da "ukradete" gamepass za 10kn mjesecno.
U svakoj temi ce se nac online ratnici koji prozivaju iz neke svoje nesigurnosti i straha.....jednom sam pc master race drugi put Sony fanboj treci put Nintendobot cetvrti Xbot...i tako u krug....eh da i console peasant...i toga je bilo.
Kad pohvalim Xbox ti ces skakat i plesat oko mene i pljeskat mi,kad pohvalim Playstation onaj ursuc ce vriskat,sa druge strane kad uputim kritiku ti ili bilo koji od vas 10 ce napadat i plakat ovisno koju platformu sam kritizirao.
Aha osoba broj 2 GIGAMRAK, njegovo konstantno gledanje s visoka i spominjanje da "ON" nešto ima a drugi nemaju pa su manje vrijedni od njega i to gleda kroz prizmu teškog materijalizma .
Iskreno tebe ne želim više spuštati jer sam već lagano zabrinut za tvoje duševno i psihičko zdravlje jer sam dojma da ti je ovaj forum od prevelike važnosti pa ne znam kako bi funkcionirao bez njega. U jednu ruke se čak i malo bojim za tebe , ne bi možda bilo loše da malo preispitaš neke svoje životne i moralne vrijednosti.
Uglavnom želim ti ugodan dan.
NEXT