Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.579
|
čitano: 1.768.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xbox Series X

I mene interesuje da li je neko skoro uzimao i šta je sada najpovoljnije?!

Ističe mi krajem godine GP pa ne znam šta da radim.

Ako treba i novi nalog da se napravi.

Svaka informacija je dobro došla.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xbox Series X
Najjeftinije što sam ja pronašao je account napunjen sa Game pass ultimate pretplatom 6 mjeseci za 34 eur na G2A.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To ni nije tak loše kad bi bio 100% siguran da će raditi 6 mjeseci. Pričekaš da se popuni sa zanimljivim naslovima pa odigraš 5-6 igara.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Xbox Series X

Godinama kupujem GP Ultimate i igre na loaded-u (cdkeys).

I dalje je dobra cijena GP Ultimate naspram službene ponude.

Nedavno sam kupio 6 mjeseci za 70-ak €.

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

Pozdrav ekipa, mozda je pitanje vec bilo nisam pratio, da li se nekome dogodilo da kupi kljuc, sa naznakom EU/GLOBAL, i u opisu pise it can be activated in croatia, i nema sanse da ga redeemam. Inace sam kupio hrpu kljuceva sa Gamivo i Instant Gaminga, evo sve do sada bilo savrseno, dobijem kljuc redeem i ajmo dalje.

Sada dobijem ovo dolje

Fool for a day, King for a lifetime...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2025 9:10 (zmedic).

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj prek konzole, meni uvek prihvati.
16 godina

Jbte koji propust, do sada sam vecinu kljuceva ubacivao preko microsoft stranice, doduse nesto i preko konzole ali sam bio uvjeren ako ne ide preko microsofta da nece ni ovamo. Hvala na pomoci. Ne znam bi li mi palo na pamet, koji sam ja idiot 

Fool for a day, King for a lifetime...
16 godina
Xbox Series X

A šta su napravili u zadnje vrijeme u vezi Xboxa i ostalog nije normalno.Digli cijene konzola,game pasa,idu na neki fol hibrid PC konzola sa igrama koje ce se moci igrati na svemu,nema ekskluzive.Ako ovaj sadašnji Xbox sa 2Tb košta 800 € onda taj hibrid Magnus bude koštao duplo,sve su uništili WTF 

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2025 13:18 (Joe Cooker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
zmedic kaže...

Jbte koji propust, do sada sam vecinu kljuceva ubacivao preko microsoft stranice, doduse nesto i preko konzole ali sam bio uvjeren ako ne ide preko microsofta da nece ni ovamo. Hvala na pomoci. Ne znam bi li mi palo na pamet, koji sam ja idiot 

Meni istice za 5dana, dakle vise nema nikakve mogucnosti konverzije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice