I mene interesuje da li je neko skoro uzimao i šta je sada najpovoljnije?!
Ističe mi krajem godine GP pa ne znam šta da radim.
Ako treba i novi nalog da se napravi.
Svaka informacija je dobro došla.
I mene interesuje da li je neko skoro uzimao i šta je sada najpovoljnije?!
Ističe mi krajem godine GP pa ne znam šta da radim.
Ako treba i novi nalog da se napravi.
Svaka informacija je dobro došla.
To ni nije tak loše kad bi bio 100% siguran da će raditi 6 mjeseci. Pričekaš da se popuni sa zanimljivim naslovima pa odigraš 5-6 igara.
Godinama kupujem GP Ultimate i igre na loaded-u (cdkeys).
I dalje je dobra cijena GP Ultimate naspram službene ponude.
Nedavno sam kupio 6 mjeseci za 70-ak €.
Pozdrav ekipa, mozda je pitanje vec bilo nisam pratio, da li se nekome dogodilo da kupi kljuc, sa naznakom EU/GLOBAL, i u opisu pise it can be activated in croatia, i nema sanse da ga redeemam. Inace sam kupio hrpu kljuceva sa Gamivo i Instant Gaminga, evo sve do sada bilo savrseno, dobijem kljuc redeem i ajmo dalje.
Sada dobijem ovo dolje
Jbte koji propust, do sada sam vecinu kljuceva ubacivao preko microsoft stranice, doduse nesto i preko konzole ali sam bio uvjeren ako ne ide preko microsofta da nece ni ovamo. Hvala na pomoci. Ne znam bi li mi palo na pamet, koji sam ja idiot 
A šta su napravili u zadnje vrijeme u vezi Xboxa i ostalog nije normalno.Digli cijene konzola,game pasa,idu na neki fol hibrid PC konzola sa igrama koje ce se moci igrati na svemu,nema ekskluzive.Ako ovaj sadašnji Xbox sa 2Tb košta 800 € onda taj hibrid Magnus bude koštao duplo,sve su uništili WTF
BE HAPPY 要開心 : )
Jbte koji propust, do sada sam vecinu kljuceva ubacivao preko microsoft stranice, doduse nesto i preko konzole ali sam bio uvjeren ako ne ide preko microsofta da nece ni ovamo. Hvala na pomoci. Ne znam bi li mi palo na pamet, koji sam ja idiot 
Meni istice za 5dana, dakle vise nema nikakve mogucnosti konverzije?