Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.413
|
čitano: 1.496.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Xbox Series X
Assman kaže...

Kako sad ide ratio nakon promijene? Ako npr uzmem sa cdkeys  6 mjeseci gamepass core 28eura, pa dodam za 8 eura 1 mjesec ultimate za aktivirat prebacit će me u koliko mjeseci ultimate?

Ako trenutno nemas aktivan ultimate to ce ti konvertirati ovih 6 mjeseci core u 3 mjeseca ultimate. Sa ovim dodatnim mjesecom sto si koristio za konverziju imat ces ukupno 4 mjeseca ultimate koji ce te izaci 36 eura. Moze to i dosta jeftinije ako uzmes 12 mjeseci indijski core za 22 eur (trenutna cijena na Gamivo, Eneba). Ovisno o tome na kojoj drzavi ti je account mozes taj core stackati do 36 mjeseci i onda napraviti konverziju u 18 mjeseci ultimate (naravno uz koristenje VPN-a).

Uglavnom, konverzija core u ultimate je sada 2:1

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2024 13:20 (zontafer6).
16 godina
Mislim da ti se bolje isplati uzeti GP Ultimate kod njih, uvijek je na nekom popustu i košta 28€ 3mj otprilike.
Ja uvjek tam uzimam.
16 godina
zontafer6 kaže...
Assman kaže...

Kako sad ide ratio nakon promijene? Ako npr uzmem sa cdkeys  6 mjeseci gamepass core 28eura, pa dodam za 8 eura 1 mjesec ultimate za aktivirat prebacit će me u koliko mjeseci ultimate?

Ako trenutno nemas aktivan ultimate to ce ti konvertirati ovih 6 mjeseci core u 3 mjeseca ultimate. Sa ovim dodatnim mjesecom sto si koristio za konverziju imat ces ukupno 4 mjeseca ultimate koji ce te izaci 36 eura. Moze to i dosta jeftinije ako uzmes 12 mjeseci indijski core za 22 eur (trenutna cijena na Gamivo, Eneba). Ovisno o tome na kojoj drzavi ti je account mozes taj core stackati do 36 mjeseci i onda napraviti konverziju u 18 mjeseci ultimate (naravno uz koristenje VPN-a).

Uglavnom, konverzija core u ultimate je sada 2:1

Davno sam uzimao preko brazil vpn itd, trenutno nemam volje za vpnanjem na indiju.

Ispadne me onda ovo dosta jednostavnije samo uzeti ultimate 3 mjeseca, pa igrat i odigrat što sam krenuo za završit https://www.cdkeys.com/xbox-live/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-eu

25 eura 3 mjeseca, i trebalo bi bez beda radit samo unijeti key jer je eu, uk right?

btw. koji vpn si koristio za indiju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2024 17:09 (Assman).
16 godina
Armor kaže...
Mislim da ti se bolje isplati uzeti GP Ultimate kod njih, uvijek je na nekom popustu i košta 28€ 3mj otprilike.
Ja uvjek tam uzimam.

Kod njih? kod microsofta baš ofišl ili sa enebe itd?

16 godina
Kod cdkeys - kak si linkal u postu iznad.
Gledaš da je worldwide (WW) i ne trebaš nikakav VPN.
11 godina
Xbox Series X
PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 11:53 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xbox Series X

Jel zna netko kako da snimim video na xboxu u 4k duže od 30 sec? I koji god usb flash spojim ne radi. Probao sam 32, 64 i 128gb, probao sam formatirat u ntfs i exfat i nece ga uopće prepoznat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

Ej ekipa, s koje MS stranice naručiti XsX 2Tb? Stalno nešto redirecta, onda sam uspio doći u košaricu, sve popuniti da bi država bila zasivljena Irska iako sam prije toga specifično odabrao Croatia.

EDIT: Čini se jedino DE + mailbox, a s time mi se iskreno ne hebe jer ako ću trebati reklamirati, opet preko njih. Uzet tu negdje 1Tb i gotovo...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2024 12:16 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Koliko znam MS nema direktnu prodaju za hrvatsku
Naruci sa amazon.de
16 godina
Xbox Series X

Nema 2Tb modela, a i ovaj 1 kad potrefiš :D

Budem nešto smislio. PS5 riješio sve ekskluzive, a realno Sony pretplata je lošija od Xboxove. Uzmem preko zaobilaznih kanala pretplate ko čovjek i to je to plus što se radujem X360 igrama.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
sporttest kaže...
Naruci sa amazon.de

ja sam svoj xss davno naručio baš sa ms storea u njemackoj

bilo je jebade oko kartice i vpna ali sam uspio

16 godina
Xbox Series X

Ja sam Xbox X 1TB kupio u Instara (www.instar-informatika.hr).

Izgleda da ga nemaju više u ponudi.

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Del_Boy97 kaže...
sporttest kaže...
Naruci sa amazon.de

Ja sam se izludio s Mailboxom jedno 10puta i na kraju sam se javio supportu posto su sve otkazali. Tada su mi rekli da mogu HR staviti u billling i shpping adresu i onda je proslo 

16 godina
assassin.st kaže...
Del_Boy97 kaže...
sporttest kaže...
Naruci sa amazon.de

Ja sam se izludio s Mailboxom jedno 10puta i na kraju sam se javio supportu posto su sve otkazali. Tada su mi rekli da mogu HR staviti u billling i shpping adresu i onda je proslo 

Ne treba mailboxde za to. Ja sam series X naručio direktno s amazon.de za prošli black friday. Sama konzola je bila oko 470€ a poštarina je koliko se sjećam bila besplatna 

He who is brave is free.
8 godina
Dwyane Wade kaže...
assassin.st kaže...
Del_Boy97 kaže...
sporttest kaže...
Naruci sa amazon.de

Ne treba mailboxde za to. Ja sam series X naručio direktno s amazon.de za prošli black friday. Sama konzola je bila oko 470€ a poštarina je koliko se sjećam bila besplatna 

ja sam konzolu+dodatni controlor + 10eura za postarinu platio jeftinije nego bi u hrv samo konzolu (cca 20eura jeftinije) haha

14 godina
sporttest kaže...
Naruci sa amazon.de

Dosad naručio 3 stvari sa xbox.de i sve uredno poslali za hr... Samo što ne šalju iz Njemačke nego iz Irske, pretpostavljam da im je tamo skladište

Jedan mali hint, ako mislite čekati black friday za popust na xbox.de moj savjet je da uskoro uzmete planirano pa imate 60 dana za zatražiti povrat razlike ako ta stvar bude na popustu (naravno to vrijedi samo za Xbox.de stranicu)... Taman sad obuhvatite black friday, cyber monday i božićne popuste

11 godina
Xbox Series X

Ha, kad Microsoft neće napraviti mid-gen upgrade, napraviš ga sam!

P.S. XBSX sijedi s druge strane TV-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2024 23:15 (Diazz72).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Xbox Series X

Izvinite sto upadam ko padobranac. Kupio sam prije par mjeseci xbox i kupio sam game pass za jedan mjesec. Nisam nesto previse igrao pa nisam produzio. Mislim da sam kupio South Africa regiju pa tutorijalu sa ove teme. Da li mogu sada kupiti Red Dead 2 kod i samo aktivirati? Hocu li morati opet aktivirati gamepass ili je dovoljno unijeti kod i to je to.

Hvala i izvinite jos jednom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 16:30 (anelko).

0 0 hvala 0
3 godine
anelko kaže...

Izvinite sto upadam ko padobranac. Kupio sam prije par mjeseci xbox i kupio sam game pass za jedan mjesec. Nisam nesto previse igrao pa nisam produzio. Mislim da sam kupio South Africa regiju pa tutorijalu sa ove teme. Da li mogu sada kupiti Red Dead 2 kod i samo aktivirati? Hocu li morati opet aktivirati gamepass ili je dovoljno unijeti kod i to je to.

Hvala i izvinite jos jednom.

Ako kupujes preko stranica s jeftinijim keyevima onda pripazi samo da se preko VPNa prilikom aktivacije spojiš na tu i tu državu .. I meni, cini mi se, samo na google chrome provjereno radi, s firefoxom zna bit problema kod aktivacije (mislim da je dobro imat iskljucene adblockere isto tako).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 16:46 (Overflow1984).
11 godina
Znaci da izaberem key koji bude najjeftinija i da aktiviram putem pc-a?
3 godine
anelko kaže...
Znaci da izaberem key koji bude najjeftinija i da aktiviram putem pc-a?

Da, al ne baš s bilo koje stranice.. cdkeys i eneba su provjereno dobre te se drži toga.

12 godina
I gamivo
14 godina
Xbox Series X

I kinguin

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice