Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.681.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox Series X
antimadridista kaže...
Nuclear_Phoenix kaže...

Vjerojatno jako ovisi o CDNovima, PSN je službeno u HR, Xbox nije, tko zna na koji se data centar spajaš sa Playstationom a na koji sa Xboxom. Brzina do 500 je u tvom slučaju garantirana unutar mreže operatera i eventualno prema prvim peerovima, sve van toga radi kako radi i nitko ne može garantirati. Mislim da je PSN najbliži u Italiji a Xbox DE.

U Irskoj živim tako da nije do toga. Čitao sam da ljudi na tim većim brzinama imaju generalno problema sa iskorištavanjem full brzine na Xboxu. S druge strane na PS-u mi update svake igre skida neobjašnjivo sporo. 

Što se tiče skidanja updatea, on automatski instalira sadržaj updatea dok skida pa u tim trenucima je zamrznut download ili jako usporen pa se čini da sporo skida. 

15 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...
550 Mbit i vuce maksimalno na S preko zice.

Imam gigabit, i najvise sto sam vidio series x je 850mbit. Standard je od 300-700, zna past na oko 150.

17 godina
Maky007 kaže...
antimadridista kaže...
Nuclear_Phoenix kaže...

Vjerojatno jako ovisi o CDNovima, PSN je službeno u HR, Xbox nije, tko zna na koji se data centar spajaš sa Playstationom a na koji sa Xboxom. Brzina do 500 je u tvom slučaju garantirana unutar mreže operatera i eventualno prema prvim peerovima, sve van toga radi kako radi i nitko ne može garantirati. Mislim da je PSN najbliži u Italiji a Xbox DE.

U Irskoj živim tako da nije do toga. Čitao sam da ljudi na tim većim brzinama imaju generalno problema sa iskorištavanjem full brzine na Xboxu. S druge strane na PS-u mi update svake igre skida neobjašnjivo sporo. 

Što se tiče skidanja updatea, on automatski instalira sadržaj updatea dok skida pa u tim trenucima je zamrznut download ili jako usporen pa se čini da sporo skida. 

Na PS4 uzasno sporo skida update, ali i samu igru. Mislio sam da je do kabela, pa plejku stavio uz router i opet isto. Zapravo kako mu kada dode, ali vecinom sporo.

Jucer je nesto bolja grafika bila. Od toliko tamnih detalja ni ne mogu skuzit ni na blizinu... Ono sto me najvise mucilo nekidan je drvece bez detalja kao da je vreca nabijena umjesto stabla.

15 godina
Nisam odavno igrao Warzone. Zadnji put još na PS4 Pro. Ali ne sjećam se da je igra loše izgledala, dapače. Tako da mi je čudno da na novijoj konzoli izgleda loše. Na Series S bi po svakoj logici trebala izgledati bolje nego na prošloj generaciji konzola.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Nisam odavno igrao Warzone. Zadnji put još na PS4 Pro. Ali ne sjećam se da je igra loše izgledala, dapače. Tako da mi je čudno da na novijoj konzoli izgleda loše. Na Series S bi po svakoj logici trebala izgledati bolje nego na prošloj generaciji konzola.

Osim po logici Microsofta koji je onemogućio da Xbox One X enhanched igre rade na Series S u tom modu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Ok al tu onda više krivim developera igre nego Microsoft. Ako je Warzone toliko popularan koliko se priča (ili bi oni htjeli da to bude) onda su već odavno trebali imati verziju igre za next gen konzole.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Ok al tu onda više krivim developera igre nego Microsoft. Ako je Warzone toliko popularan koliko se priča (ili bi oni htjeli da to bude) onda su već odavno trebali imati verziju igre za next gen konzole.

Na kraju dana, korisniku je baš svejedno tko je kriv. Samo zna da nema onakvo iskustvo koje bi po svim parametrima morao imati. Ne igram COD, ali ako je situacija stvarno takva onda se bome nisu proslavili ni Microsoft, a još manje Activision.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Xbox Series X

Warzone je letio na 120 fpsa na svim konzolama i onda su u 12 mj integrirali season 1 Vanguarda i unistili ljudima multiplayer na Modern Warfare 2019 i Warzone. Doslovno ljudi nisu mogli uci u MW bez crasha, black screena i lagga. Warzone i danas ide na samo 60 fpsa na konzolama.

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Hello to Halo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox Series X

Odličan je Halo. Uz miša i tipkovnicu, taman. Nije mi samo jasno kako ljudi mogu igrati fps sa joystickom?! Probao sam i nema šanse da mogu dobiti onu mikro preciznost i fluidnost kao s mišom i tipkovnicom, no dobro, valjda su to desetljeća igranja na PC-u. Šteta jedino što nema (još) puno igara na Xboxu gdje ih možeš koristiti (mislim na fps).

Inače, vidio sam na GamePass Gears 5, igriv s M&K Jel netko igrao to, valja li?

0 0 hvala 0
9 godina
Pa halo se godinama igrao samo sa kontrolerom.
Treba vjezbat. Iskreno i ja sam izgubio osjecaj za fps na kontroleru jer sam sad vec duze na PC-u
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
7 godina

Ja odigrao campaign, meni je bio ok (s kontrolerom).

17 godina
Vrhunska grafika
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
BlackDwarf kaže...
Vrhunska grafika

Ne znas cijenit umjetnost.. To je cisti Picasso...

3 godine
neaktivan
BlackDwarf kaže...
Vrhunska grafika

Probaj WoT ili WT da vidiš kakva je tamo grafika😅😑

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2022 22:18 (Mt00).
16 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...
Vrhunska grafika

Ovo je Warzone?

17 godina
maleni.99 kaže...
BlackDwarf kaže...
Vrhunska grafika

Ovo je Warzone?

Nazalost da. 
Probao sam na tv s HDR isto odron. 
Slika je s monitora na 120Hz. 

I malo gledam ajd uzeo bi Cold War ili Vanguard i zakljucio da treba pazit sto se kupuje...
Za XB One moze se naci za cca 17-35 funti, dok kakti za Series cross-gen 60-70 funti... 
Jako lijepa pljacka.

15 godina
neaktivan
Xbox Series X

pozdrav svima

brzinsko pitanje dva, gledam da si uzmem series s, pristupačna cijena a ne igram baš puno pa ne vidim smisao dati puno love za to

gamepass kod nas se može uzeti i funkcionira? gdje bi bilo najbolje/najpovoljnije kupiti (naručiti odnekud)?

0 0 hvala 0
12 godina
BlackDwarf kaže...
Vrhunska grafika

Ovo izgleda kao ili gore od Playstation 2 igara.

3 godine
neaktivan
bozhan kaže...

pozdrav svima

brzinsko pitanje dva, gledam da si uzmem series s, pristupačna cijena a ne igram baš puno pa ne vidim smisao dati puno love za to

gamepass kod nas se može uzeti i funkcionira? gdje bi bilo najbolje/najpovoljnije kupiti (naručiti odnekud)?

https://forum.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-series-x/272478.aspx?page=73

skrolaj do sredine

17 godina
neaktivan
Xbox Series X

Da li je bolje imati region na uk ili njemacka prilikom kupnje golda i gamepassa preko vpn-a itd. Tj. ako je regija na xbox-u njemacka, da li store bude na engleskom itd? Ima li razlike oko cijena igara između uk i njemacka? euro funta, ili dođe na isto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam uzeo preko njemačkog VPN-a, a čitav series s sustav je na engleskom, kao i store/pass. Jedino sam primijetio da ponekad kad je akcija nekog naslova, ista piše na njemačkom, ali to je to. Njemačku sam odabrao zbog EU-a. Inače, koristim GamePass, tako da ne znam ima li razlike u cijeni igara između uk/de tržišta.

13 godina
protjeran
Xbox Series X

Ja sam bio na Njemackoj ali sam se prebacio na UK jer su neke igrice bile cenzurirane (South Park Stick of Truth (teska cenzura ali mislim za cijeli EU) , Wolfenstein Youngblood (igra je bila na njemackom bez nazi simbola) . Kada sam se prebacio na UK ponovo sam reinstalirao igre i dobio sam necenzurirane verzije . Nije to nista strasno ali dobro je da ljudi znaju 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
azzie kaže...

Ja sam bio na Njemackoj ali sam se prebacio na UK jer su neke igrice bile cenzurirane (South Park Stick of Truth (teska cenzura ali mislim za cijeli EU) , Wolfenstein Youngblood (igra je bila na njemackom bez nazi simbola) . Kada sam se prebacio na UK ponovo sam reinstalirao igre i dobio sam necenzurirane verzije . Nije to nista strasno ali dobro je da ljudi znaju 

Dobro za znati.

14 godina
Series X zasad nema nikakvih verzija osim originalne? Isto je kupim li novu iz dućana ili rabljenu s njuškala?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mt00 kaže...
bozhan kaže...

pozdrav svima

https://forum.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-series-x/272478.aspx?page=73

skrolaj do sredine

krenuo sam prema ovome, kad želim kupiti gamepass za 1$ traži me američku adresu. da li stavljate neke random adrese, ili promijenim negdje lokaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2022 10:15 (bozhan).
5 godina
Xbox Series X

Regija mi je UK, igra je US. Jel mogu aktivirati preko vpn-a ili mi neće dati zbog regije UK? I nisam ziher jel ovo za One ili series, ali bi smart delievery trebao to skuziti i skinuti dobru verziju (imam series S)???

https://www.eneba.com/xbox-assetto-corsa-competizione-xbox-live-key-europe

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Treba ti US VPN za aktivirati preko weba i ako igrica ima besplatni next gen update to ti automatski skine.

5 godina
Dr.Feel kaže...

Treba ti US VPN za aktivirati preko weba i ako igrica ima besplatni next gen update to ti automatski skine.

Ok, to mogu preko tunnel bear reedem napraviti. Na ovom linku piše da je free update, neznam jel to vrijedi još uvijek?

https://acc.505games.com/

11 godina
neaktivan

Besplatan je upgrade.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice