Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 630.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xbox One

kak dobiti ovaj trial? napravim sve kak pise i nema te opcije

xbl: p4smat3r

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xbox One

Namjera mi je nabaviti igru Just Dance. Postoje više izdanja 2014, 2015.... itd. Pa eto ako tko ima kakva iskustva ili preporuku bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xbox One

Joystick možeš spojiti direktno na konzolu. Micro USB (Joystick) na USB (Xbox One). Ja sam svoj Xbox One nabavio u Njemačkoj. Sve igre koje sam nabavio poslije sam digitalno kupio. Što se tiče cijene to ovisi o tečaju, ali znam da je omjer bio nekako kao igra košta 20 USD ili 15 GBP. Ispalo je na kraju da sam sve kupio u Funtama i ispalo je jeftinije nego u Dolarima na dan kupnje. Mislim da što će reći nisam 100% siguran, ali igre za Xbox 360 bi trebale raditi na Xbox One konzoli ali samo one koje su unatrag kompatibilne. Imaš spisak tih igara na službenoj stranici Xbox One-a. Ima još detalja, ali ovo je sve što mi za sada pada na pamet.

17 godina
Xbox One
Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 18:40 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Xbox One

ekipa imam neke igre pa koga zanima nek se javi na PM

Forza 5 Day 1 Edition 
Forza Horizon 2 
Battlefield 4 
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes 
Thief 
Assassin's Creed IV Black Flag 
Resident Evil Origins Collection 
Ryse Son of Rome 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

ima netko rise of tomb raider?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

ima netko rise of tomb raider?

Pretpostavljam za prodaju. Eto ja imam, ali u digitalnom obliku.

17 godina
Xbox One

Imam u fizickom izdanju skoro novu igru Tales from the Borderlands.

Ako koga zanima prodaja ili zamjena neka mi posalje PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xbox One

Pozdrav ljudi. Imam pitanje o Xbox One S, sto mislite sto je bolje kupiti PS4 ili Xbox One S, treba mi pravi odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
david25 kaže...

Pozdrav ljudi. Imam pitanje o Xbox One S, sto mislite sto je bolje kupiti PS4 ili Xbox One S, treba mi pravi odgovor.

Pravi odgovor ne postoji.

Sam baci na papir sta ti je draze/bolje.

9 godina
neaktivan
PS 4 ima daleko više ekskluziva i bolje se vrte multiplatformske igre.
Xbox One je mrtav šta se tiče ekskluziva jer sve odsad dolaze i na PC.Ujedno je hardverski slabija konzola.Prednost mu je najstabilnija Online usluga Xbox Live dok je Playstation Network nestabilni i svako malo radi sa prekidima.Jedan i drugi se plaćaju ak se želi igrat multuplayer a to je veliki minus.
17 godina
Xbox One

Meni osobno ekskluzive ne igraju skoro nikakvu ulogu.

Ne spadam u krug ljudi koji radi jedne ili dvije igre biraju neku paltformu.

PS4 PRO je hardverski jaca konzola, a obican PS4 i Xbox One su vrlo slicni.

Imam obe konzole (PS4 i Xbox One) tako da i ne vidim nekakvu razliku u igrama koje sam mogao usporediti.

Obe konzole su mi super, ali prednost dajem Xboxu jer mi je jednostavno drazi iz vise razloga.

Dao sam sinovima da lemaju po PS4 :)

Gold pretplata je svakako dobra stvar pogotovo sta se moze naci na raznim akcijama (12 mejseci).

Vise ne uzimam pretplatu za PS4 tako da ne znam ima li na toj platformi akcija.

Glede brzine i stabilnosti "veze", tu je Xbox u prednosti.

Na PS4 sam imao dosta problema, a ponekad bi download bio vrlo nizak dok na Xboxu nikad problema, sve juri.

U konacnici, uzivancija je zagarantirana na obe platforme, izaberi nesto i peglaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Virty kaže...
david25 kaže...

Pravi odgovor ne postoji.

Sam baci na papir sta ti je draze/bolje.

Potpuno se slažem. Pravi odgovor ne postoji. Odabir konzole čisto stvar ukusa. To što PS4 ima puno više ekskluziva je vrlo vjerojatno točno. Ne posjedujem navedenu konzolu pa i nisam u tijeku. Međutim ogromna je količina igara za sve konzole tako da po tom pitanju se ne može pogriješiti. Ja sam konkretno kupio Xbox One isključivo da bih igrao Rise of the Tomb Raider. Mogao sam sačekati da dođe na Steam, ali eto nisam. Volio bih igrati na primjer i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy koja izlazi ekskluzivno na PS4, što bi značilo da bih sada morao nabaviti i PS4. Pa ću to ipak propustiti i kada me uhvati želja izvući is ormara PS 1, malo odigrati i to je to.  

12 godina
neaktivan
david25 kaže...

X1 ekskluzive

PS4

Xbox vs. PS recenzija

Xbox vs. PS SPECIFIKACIJE

pogledaj navedene linkove, pa odluči. lp

17 godina
Xbox One

Ovakve rasprave su inace bezvezne.

Mozemo ubacit jos i Nintendo pa eto vraga.

Meni nekim redom od ove 3 konzole idu: Xbox, Nintnedno, PS.

Ali to nije nikakvo mjerilo, nekom drugom je obrnuto.

Sve ove platforme imaju pregrst igara i zajamcenih tisuce sati igranja.

Stvar osobnog ukusa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mi se isplati uzimat x360 sam zbog forze 4 i prvog horajzona,znam da je oftopik al mi je hitno, a u x360 svi pomrli
hačoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
U x360 temi,da nebi bilo...
hačoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

onda ti se vise isplati uzeti neki rgh xbox za soma kuna i rokas sve po redu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

imam u planu uzet xbox one s, pa me zanima dali prolaze nase kartice na njegovom store-u, ili moram uzimati preko neta kodove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

za kartice nisam siguran, ali na uk storu mozes placati paypal ak se ne varam, dok na us storu samo gift kodovima koje kupis na amazonu, ebayu.

jeftinije ti je ako kupujes paypalom na cdkeys ili allkeyshop pa ides na redeem code i nakon toga ti se igra pojavi u storu za download

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

Dali da onda napravim us ili uk account? Te dali trebam koristit kojekakve proxy-je ili mogu slobodno napravit acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam kreirao UK račun, Visa deviznog računa mi uredno prolazi kod plaćanja na službenom store-u.
Ne treba ti nikakav proxy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prolaze,ja koristim Visa PBZ karticu.
Napravio sam UK račun za Xbox.
9 godina
neaktivan
Prolaze,ja koristim Visa PBZ karticu.
Napravio sam UK račun za Xbox.
12 godina
neaktivan
Imam BF1 i Tomb Raider Definitive Edition ak koga zanima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mijenjam BF1 za neki cod

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox One

Jel netko zna kako ide garancija, ako se xbox kupi u njemačkoj. Jel ima neki službeni servis u HR ili se može slati direktno njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne postoji službeni servis u HR.Ali ima servisa gdje se može servisirat X1 al naravno plaća se.Xbox brend nije službeno podržan u HR kao Playstation.Ak kupiš u Švabiji onda tamo i šalješ ak se pokvari dok je pod garancijom.Druge nema.
17 godina
Rasho kaže...

Jel netko zna kako ide garancija, ako se xbox kupi u njemačkoj. Jel ima neki službeni servis u HR ili se može slati direktno njima?

Šalješ tamo di si i kupio. Ja sam kupio u Češkoj te sam pitao šta ako se desi kvar, kome šaljem.

Odgovor je bio njima direktno ako u HR nema službeni servis, te oni o svom trošku šalju popravljenu ili novu konzolu.

Hvala Bogu, radi kao podmazana :)

8 godina
neaktivan
Xbox One

poz imam xone, zanima me ak je moguce kupiti igru na xbox storu a igrati ju na xone putem play anywhere? 

uzel bi key na cdkeys, redeemal kod i nakon toga skinul na xone, izaslo bi me puno jeftinije nego da kupim igru za konzolu

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice