Osobno sam probao i tipkovnicu i miš na xbox-u.Tipkovnica radi ali miš ne....Tipkovnica se može prikopčat radi lakšeg pisanja na npr. "Internet exploreru" ali ne i na igrama,mislim meni nije radilo za druge neznam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima dali je bolje uzet xbox 360 u austriji ili tu jel tamo imam strica pa bi mi on to donio i zanima me hoce li mi xbox biti na njemackom.
Mene zanima dali je bolje uzet xbox 360 u austriji ili tu jel tamo imam strica pa bi mi on to donio i zanima me hoce li mi xbox biti na njemackom.
Jeftinije ti ga je uzet u Austriji, nego kod nas, ali neznam kako će proć na carini. Ti uvijek možeš promjeniti jezik u neki od podržanih
Ma nece biti carine najbolje neka ga raspakira i ponese ako pitaju kaze da je njegov!
Ali ako vam ne odgovara tipkovnica za xbox(meni nekako ne paše)ja sam za 70 kn kupio xbox chatpad i super je
imam i ja takav chatpad dobro dode!
Ljudi molim vas pomagajte...prije sam koristio ps1 i ps2..jednostavno..to su svi koristili, i to si kupovao..danas..između ps3 i xboxa 360 se vode velike rasprave na temama koju konzolu kupiti..i nakon puno pregleda odlučio sam se za xbox 360..e sad..prije svega molim vas za strpljenje sa mnom...gledao sam na njuškalu i gledao sam po dućanima...ali najveći problem je moje neznanje prema tim današnjim konzolama...treba mi za mene,buraza i ekipu za igranje tipa pes-a, NBA2K i recimo još par sportskih igrica..i kada sam gledao vidio sam par inačica xboxa..slim,elite..pa onda vidim slim od npr. 250 GB i slim od 4GB a di je ovaj od 4GB skuplji od tog od 250....pa me sad zanima koji je model trenutno aktualan..šta moram gledati kada ga kupujem...i jednostavno..Kako izabrati xbox ???
Hvala unaprijed svima
Ovako, na internet kad se spjim jos se trebam spojiti na PPPoE, to mi je prije na xbox-u radilo, al kad sam si prije koji dan stavio RGH, bez PPPoE podatka mi se spoji do modema, kad upidem PPPoE podatke nekad mi se spoji do modema, dode to interneta i opet zapne, zglavnom dalje nece, dali je to zbog RGH ili?
Ljudi molim vas pomagajte...prije sam koristio ps1 i ps2..jednostavno..to su svi koristili, i to si kupovao..danas..između ps3 i xboxa 360 se vode velike rasprave na temama koju konzolu kupiti..i nakon puno pregleda odlučio sam se za xbox 360..e sad..prije svega molim vas za strpljenje sa mnom...gledao sam na njuškalu i gledao sam po dućanima...ali najveći problem je moje neznanje prema tim današnjim konzolama...treba mi za mene,buraza i ekipu za igranje tipa pes-a, NBA2K i recimo još par sportskih igrica..i kada sam gledao vidio sam par inačica xboxa..slim,elite..pa onda vidim slim od npr. 250 GB i slim od 4GB a di je ovaj od 4GB skuplji od tog od 250....pa me sad zanima koji je model trenutno aktualan..šta moram gledati kada ga kupujem...i jednostavno..Kako izabrati xbox ???
Hvala unaprijed svima
Saa se i prodaje NOVi sam xbox 360 slim 4/250 gb !
Razlika izbeđu 4/250gb je ta što ovaj ima 4 a ovah 250 gb.
Najbolje kupi xbox 360 slim 250 gb.
Zato jer na njega instaliraš igru i onda ti se ne treši laser !
aha..e pa tako sam i mislio..e sad..zanima me jeli još šta trebam gledat..uzeo bih modificiran pa sam pročitao da se i tu nešto mora gledat ?? onda vidim da se spomine neka Jasper ploča kao bitna.. onda zanima me onaj HDD (kolko sam skužio to je za snimanje igra)...pa eto ak ti nije bed da mi objasniš te pojmove još malo za šta služe itd..fala
Hvala unaprijed svima
Po meni najbolje uzmi novi(od dućana),sada se samo prodaje Slim verzija od 4 i 250 GB.....Na njuškalu imas i one starije verzije(Arcade) i te konzole imaju dosta velike šanse da dobiju RROD.Ova slim verzija gotovo da ne može.Zato najbolje naručiti direktno iz trgovine.A vidio sam da tražiš igre tipa PES,pa evo ti linka.Po meni Infomark je najbolja webshop trgovina
http://www.infomark.hr/Konzole/945/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb%20+%20Pro%20Evolution%20Soccer%202013#naslov
aha..e pa tako sam i mislio..e sad..zanima me jeli još šta trebam gledat..uzeo bih modificiran pa sam pročitao da se i tu nešto mora gledat ?? onda vidim da se spomine neka Jasper ploča kao bitna.. onda zanima me onaj HDD (kolko sam skužio to je za snimanje igra)...pa eto ak ti nije bed da mi objasniš te pojmove još malo za šta služe itd..fala
Gle konzolu sa Falcon ili jasper pločom je teško naći jer se(barem kod nas) prodava Slim verzija sa Corona pločom(najnovijom).Što se tiće za snimanje igara,HDD ti služi da ne trošiš laser,i da ne buči konzola previše.HDD ti također služi za ripanje muzike ili ako imas microsoft bodove kupiš igru i ona ti se direktno instalira na HDD.Eto nadam se da sam objasnio
Ovako, na internet kad se spjim jos se trebam spojiti na PPPoE, to mi je prije na xbox-u radilo, al kad sam si prije koji dan stavio RGH, bez PPPoE podatka mi se spoji do modema, kad upidem PPPoE podatke nekad mi se spoji do modema, dode to interneta i opet zapne, zglavnom dalje nece, dali je to zbog RGH ili?
Zna tko odgovor na moje pitanje?
Nemaš radi čega upisivat ppoe podatke u xbox, samo spojiš ethernet kabelom xbox i router. Koji modem/router koristiš?
Bok,razmišljam o modifikaciji xbox-a.Dali mi mozete objasniti sljedeće pojmove:
RGH,JTAG,iXtreme LT + 3.0 Hvala unaprijed
Bok,razmišljam o modifikaciji xbox-a.Dali mi mozete objasniti sljedeće pojmove:
RGH,JTAG,iXtreme LT + 3.0 Hvala unaprijed
iXtreme LT 3.0 ili stariji je custom firmware za dvd drive xboxa. Omogućuje igranje igara sa DVD-DL medija(verbatim za novije igre, starije igre mogu i na druge medije), ukoliko ćeš sam radit kopije igara treba ti burner max pržilica, odgovarajuće je gotovo pa nemoguće pronaći. Možeš ići na live i igrati multiplayer igre sa gold pretplatom.
RGH(reset glitch hack) nudi pokretanje svih igara sa ugrađenog hard diska ili vanjske USB memorije(flash drive ili vanjski hard disk, bez ograničenja u veličini, formatiran u FAT32). Na konzoli s RGH-om nemožeš ići na live niti igrati multiplayer igre. Alternativa je LiNK, radi sa većinom igara koje podržavaju system link. U početku je skuplja opcija, ali dugoročno isplativa ako te ne zanima multiplayer.
JTAG, isto što i RGH, ali za starije dashboarde i konzole(nemože se odraditi na konzolama koje su proizvedene poslije kraja 2008). Radi starog dashboarda, nemožeš igrati nove igre koje zahtjevaju nadogradnju dashboarda
Nemaš radi čega upisivat ppoe podatke u xbox, samo spojiš ethernet kabelom xbox i router. Koji modem/router koristiš?
Internet mi to zahtjeva, moram se spojit + uspisiat Ime i Lozinku, tako i na PC-u..
Pošto pitanjima nema kraja probat cu napravit tutorial o Xbox-u,sve detaljno,nadam se da ce vam pomoći pri odabiru
1.Xbox verzije:Elite,Arcade i Slim-Samo Slim verzija se prodava u dućanima
2.Kontroler-odlično leži u ruci(slike prikazane dolje)
3.RROD-zvan red ring of death(crveni krug smrti) koji se samo pojavljuje na starijim verzijama(Arcade i Elite).Slim verzije gotovo nemoguće da dobiju RROD
4.HDD-Jako skupi ako se kupuje pojedinačno,320 GB je najveći prostor u xbox konzolama ali 250 GB je sasvim u redu....
5.Exkluzive:Gears of war,Halo i Forza.
6.Kao što je gore navedeno samo Slim verzija se prodava u dućanima.Starije verzije su sa Falcon i Jasper pločom.MORATE DOBRO PAZITI PRI KUPOVINI XBOX-A ZBOG MATIČNE.SLIM VEZIJA IMA UGRAĐENU TZV. CORONA PLOČU-PO MOJEM MIŠLJENJU NAJBOLJA!
-Jasper matična ito tako odlična,daleko bolja nego Falcon
-Nažalost samo jedna exkluziva ce biti pustena na tržište 2013. godine-Gears of war Judgment(ODLIČNA )
-Modifikacije,RGH,JTAG i Ixtreme
RGH-se nadograđuje samo na slim modelima za pokretanje igara preko HDD-a,ima veliku mogućnost bana
JTAG-slično kao RGH samo za one starije konzole
IXTREME-Nadograđuje se čip za pokretanje piratskih igara(po meni najbolji izbor jer je sigurno od bana ali ne opet 100%,diskovi nisu skupi nađu se po 10kn tako uz malo sreće možete derat i
multi igre)
-Najbolje za starije verzije(modele) konzola iza gdje se nalazi ventilacija "ugradit" neki ventilator da ga što više hladi jer 68% RROD se dobije samo zbog hlađenja!
-I da zaboravio sam na konzolu pomoću Windows media centra možete se prikopčat na PC i slušat muziku,gledati filmiće itd.
-Samo PC i Xbox moraju biti prikopčani na isti modem!
-Konzola nema Blue ray(novi xbox 720 će imat) kao što ima Ps3 ali postoje HD DVD playeri samo šta se kod nas se ne prodaju filmovi sa hrvatskim titlovima
-Usb možete isto tako prikopčat,također i kameru,sve u svemu konzola je ODLIČNA,sad i ne tako skupa i osobno je preporučujem!
-I da naravno online igranje i surfanje preko xbox live-a.Dođe vam oko 300 kn na godinu(znam da zvuči glupo ali vrijedi).Xbox live ili PSN(besplatan je).Prije neki dan sam čitao kako je PSN imao dosta problema sa online igranjem(Npr.Call of duty mw2 je imao problema).Xbox imam već mjesecima i također igram Call of duty i meni se takvo što nije desilo,300 kn,znam da je puno ali bit ćete bez online briga!
6.Kao što je gore navedeno samo Slim verzija se prodava u dućanima.Starije verzije su sa Falcon i Jasper pločom.MORATE DOBRO PAZITI PRI KUPOVINI XBOX-A ZBOG MATIČNE.SLIM VEZIJA IMA UGRAĐENU TZV. CORONA PLOČU-PO MOJEM MIŠLJENJU NAJBOLJA!
-Jasper matična ito tako odlična,daleko bolja nego Falcon
-Modifikacije,RGH,JTAG i Ixtreme
RGH-se nadograđuje samo na slim modelima za pokretanje igara preko HDD-a,ima veliku mogućnost bana
JTAG-slično kao RGH samo za one starije konzole
IXTREME-Nadograđuje se čip za pokretanje piratskih igara(po meni najbolji izbor jer je sigurno od bana ali ne opet 100%,diskovi nisu skupi nađu se po 10kn tako uz malo sreće možete derat i
multi igre)
-Najbolje za starije verzije(modele) konzola iza gdje se nalazi ventilacija "ugradit" neki ventilator da ga što više hladi jer 68% RROD se dobije samo zbog hlađenja!
Ja ću malo ispravit:
6. Slim osim corone dolazi i sa trinity i vallhala pločama, koje također nemaju problem sa pregrijavanjem. Coronu je teško pronaći u načim dućanima radi starih zaliha. Ako kupujete stariji model(phat), tražite jasper ploču
Modifikacije:
-RGH se može odraditi na svim konzolama(slim, phat) bez obzira na datum proizvodnje ili dashboard. Ukoliko sa RGH konzolom odete na live, dobit ćete ban ili ćete biti označeni za ban. Zato se u postavkama rgh konzole blokira izlaz na live
-JTAG je prethodnik RGH-a, posljednji put ga je moguće odradit na konzolama proizvedenim do kraja 2008. godine i konzolama sa dashboard verzijom 2.0.7371.0 ili manjom. JTAG je većinom rađen na Falcon i starijim konzolama koje pate od rroda, ova modifikacija je danas gotovo izumrla
-ixtreme LT 3.0-ne ugrađuje se nikakav čip nego se modificira firmware dvd drivea kako ne bi mogao razlikovati pirate kopije od originala
pozz imam pitanje u vezi xboxa.kako da podijelim(share)moje slike na xboxu.na internetu sam nasao xbox live photo party ali kad sam ga skinuo u folderu apps nije ga bilo.....dali postoji nekakvo rjesenje.HVALA
Hvala svima na pomoći..i isprike na mom kasnom odgovoru...sad mi je jasnije, tj uvidio sam osnovne razlike i stvari kod kupnje...e sad me zanima još da li se xbox u dućanu može kupiti modificiran i imali tko iskustva sa kupnjom preko njuškala
Hvala svima na pomoći..i isprike na mom kasnom odgovoru...sad mi je jasnije, tj uvidio sam osnovne razlike i stvari kod kupnje...e sad me zanima još da li se xbox u dućanu može kupiti modificiran i imali tko iskustva sa kupnjom preko njuškala
Da modificirani se mogu kupiti u dućanu kao npr. u Infomarku samo trenutno ih nema.Na njuškalu ja često kupujem ali ne tako skupe stvari.Ja ti preporučujem da kupiš u dućanu na akciji npr. u Infomarku
a kupio bi rado sve novo al malo štekam sa lovom..a našao sam par dobrih u njuškalu
a kupio bi rado sve novo al malo štekam sa lovom..a našao sam par dobrih u njuškalu
uzmi na 3-4 rate :)
uffff..a mislio sam izbjeći to haha
jel mi može netko reći koliko košta modifikacija za slim??
jel mi može netko reći koliko košta modifikacija za slim??
Kupi na njuškalu, nađeš se s tipom i isprobaš konzolu.
ma skužio sam da su cijene u njuškalu iste kao i cijene u dućanu...samo eto morao bi kupiti još jedan kontroler..