jeftinije nego na ebayu. tamo je oko 25 kn.
Možda nekome treba, želi nešta isprobati, meni netreba, bolje dobiti 20 kn, popiti 2 kave, nego baciti u smeće kod.
Možda nekome treba, želi nešta isprobati, meni netreba, bolje dobiti 20 kn, popiti 2 kave, nego baciti u smeće kod.
bolje je dodijelit nekome...recimo ja NIKAD nisam bio online preko xboxa hehhe
Evo onda ću ti omogućiti da osjetiš čari Livea :)
Kod sam ti poslao u PP. - kasnije me dodaj na xbl. Berologic2013
Uživaj.
p.s. imam još jedan kod. Nekom drugom prilikom ću ga dodjeliti.
Evo onda ću ti omogućiti da osjetiš čari Livea :)
Kod sam ti poslao u PP. - kasnije me dodaj na xbl. Berologic2013
Uživaj.
p.s. imam još jedan kod. Nekom drugom prilikom ću ga dodjeliti.
u hebote...lega svaka čast!! zahvaljujem se....ti ćeš mi bit prvi online prijatelj na xboxu hahahaha...eto imaš tu čast :)
POMOC!IMAM XBOX 360,KUPIO DANAS.MOGU SPOJITI NA PC MONITOR XBOX 360 PREKO HDMI,A ZVUK IMATI SA SLUSKAMA PREKO KONTROLERA????
POMOC!IMAM XBOX 360,KUPIO DANAS.MOGU SPOJITI NA PC MONITOR XBOX 360 PREKO HDMI,A ZVUK IMATI SA SLUSKAMA PREKO KONTROLERA????
Pc monitor ima poseban kabel s kojim ne spaja na Xbox , ne slusalice sluze sa chat .
ljudi danas mi se na XBOX 360 pojavilo ono crveno svjetlo.jel to znači da je xbox crko ili šta?šta treba napraviti.hvala unaprijed.
ljudi danas mi se na XBOX 360 pojavilo ono crveno svjetlo.jel to znači da je xbox crko ili šta?šta treba napraviti.hvala unaprijed.
da..crko je
hvala ti na brzom odgovoru.u jeb....emti znači crko je.reci mi molim te jel se da to ikako popraviti ili da ga bacim?
hvala ti na brzom odgovoru.u jeb....emti znači crko je.reci mi molim te jel se da to ikako popraviti ili da ga bacim?
To ti je sad više lutrija, ak imaš sreće možda ga i uspiješ popravit. Ali i da ga uspiješ popravit kad jedom crkne crknit će opet. Al da ti baš ne stoji i skuplja prašinu ako imaš nekog znanja o tome što se zapravo dogodilo tvom xboxu onda ga moš i probat popravit, ali ako nemaš pojma šta radiš bolje ga ostavi da ne napraviš još veći problem.
ok,hvala ti puno na savjetima.znači bolje ne prčkati,jer ja nemam pojma o tome.
ok,hvala ti puno na savjetima.znači bolje ne prčkati,jer ja nemam pojma o tome.
Možda postoji još mogućnost da ga se popravi, tako da ak ne znaš šta radiš bolje odnesi nekome tko zna.
moja ti je preporuka da se javiš ekipi s http://www.infomark.hr (sry ako je zabranjeno postanje linkova)
ekipa ti u roku 24 sata odgovore na mail ako ih ne želiš zvati, sve detaljno objasne...pa vidi s njima dali oni šta mogu sredit, al RROD možeš popravljat samo pitanje je koliko dugo će izdržati....reci mi jel ti bila modana konzola ili samo orignali?
je,bila je modana na LT.3.0. al nije se puno igralo na njoj,možda je skupila sve skupa 30 sati igranja a konzola nije bila stara ni godinu dana.e i probat ću s infomarkom,hvala ti.
je,bila je modana na LT.3.0. al nije se puno igralo na njoj,možda je skupila sve skupa 30 sati igranja a konzola nije bila stara ni godinu dana.e i probat ću s infomarkom,hvala ti.
sretno svakako!!
Imam RGH na konzoli, a mislim si stavit onaj Dual Nand, dal je to moguce ako vec imam RGH?
I kako da si stavim PC slusalice na xbox?
I imam problem, xbox mi pali iz druge, to mi je od kako sam si stavvio RGH. jednostavno prvi put cene, upalim ga al nikad da se srkoz upali, ako me razumijete,
I isto mi se nekad desava da mi od jednom pocne xbox sam kontorlirat, picne mi ulazit svugdje i iskljucim kontroler i opet isto, moram ga onda ponovo upalit.-
A i internet mi ne radi kad upisem PPPoE podatke, prije je radilo..
Dao sam 900kn Infomarku da mi uniste xbox skroz ;S
za njih sam samo čuo pohvale....
i znam lika koji ima neki ugrađen prekidač u konzoli pa može igrat online iako je modana konzola, kad igra neku piratsku prebaci na taj mode, kad hoće online i ima orginal igru prebaci na taj...znači ima ugrađen switch
Imam RGH na konzoli, a mislim si stavit onaj Dual Nand, dal je to moguce ako vec imam RGH?
I imam problem, xbox mi pali iz druge, to mi je od kako sam si stavvio RGH. jednostavno prvi put cene, upalim ga al nikad da se srkoz upali, ako me razumijete,
I isto mi se nekad desava da mi od jednom pocne xbox sam kontorlirat, picne mi ulazit svugdje i iskljucim kontroler i opet isto, moram ga onda ponovo upalit.-
A i internet mi ne radi kad upisem PPPoE podatke, priej je radilo..
Neće ni meni nekad od prve upalit. Nekad jenostavno ne može ga glichat kako spada. Al za ovo drugo da ti po*izdi xbox nisam još doživio.
Mislim da bi dual nand mogao staviti, ali to traži skidanje coolrunner čipa i ponovno lemljenje dual nand čipa, i naravno flashanje istog.
A i internet mi ne radi kad upisem PPPoE podatke, priej je radilo..
RGH je kratica od Reset glitch hack, prevedi ovo glitch i znat ćeš zašto neće da upali iz prve. Za to da xbox sam počne kontrolirati stvari, još nisam čuo. Pokušaj reinstalirati freestyle dash
Da bi mogao staviti dualnand, trebaš imati kopiju originalnog nanda(mislim da većina flashera potrebne datoteke pošalju mailom ili na cd-u uz konzolu)
Ne otvara mi se ladica za cdove. Kad stisnem konzola reagira, odnosno cujem neko pomicanje ali ladica se ne izbaci van. Onda moram s nozicem ju gurat da izadje, ali to naravno nije dugoročno riješenje. Jel zna netko u čemu je problem? Da li je otišla gumica kao i kod ostalih playera, ili je nešto do konzole? Hvala unaprijed :)
1. Eh, znaci ako hocu Dual Nand, ipak bi morao micat neke stvari?
2. Kako da stavim PC slusalice na njega?
3. Internet mi vise ne radi, kad upisem PPPoE podatke, nece uopce, kad ih maknem onda se spoji do modema , a kad upisem PPPoE podatke ko da nemam internet, dva puta mi je radilo, i to je bilo kad sam morao update FreeStyle Dash 3, znaci ipak je nekad uspjelo.. Kako da to rijesim ako je moguce?
4. u FreeStyle Dash 3 kad udem u Games, bude mi sve tamo, al nema onih slicica kao na kutiji, kako da i njih stavim, ili moram bit povezan s internetom pa da mi onda same dodu?
1. Eh, znaci ako hocu Dual Nand, ipak bi morao micat neke stvari?
2. Kako da stavim PC slusalice na njega?
3. Internet mi vise ne radi, kad upisem PPPoE podatke, nece uopce, kad ih maknem onda se spoji do modema , a kad upisem PPPoE podatke ko da nemam internet, dva puta mi je radilo, i to je bilo kad sam morao update FreeStyle Dash 3, znaci ipak je nekad uspjelo.. Kako da to rijesim ako je moguce?
4. u FreeStyle Dash 3 kad udem u Games, bude mi sve tamo, al nema onih slicica kao na kutiji, kako da i njih stavim, ili moram bit povezan s internetom pa da mi onda same dodu?
Ako hoćeš dual nand, trebaš kopiju originalnog nanda(ako si radio u infomarku, vjerovatno si dobio datoteke mailom ili na cd-u)
2. Ako hoćeš slušalice, treba ti rca->3.5mm adapter, nešto ovako. U RCA konektor uštekaš crveni i bijeli kabal, s kojim povezuješ konzolu sa televizorom i uštekaš slušalice u 3.5mm konektor.
3. Za ovo nisam siguran, povezujem se preko routera
4. Trebaš biti povezan na internet i pokrenuti ažuriranje baze
Ja nisam dobio nista u infomarku, samo konzolu i papir, tj. kao neki racun,
A za slusalice, meni je konzola povezana preko HDMI-a, i ide mi u monitor od PC-a, nemam na monitoru ono ko televizije, tj. Scart ;S
Ja nisam dobio nista u infomarku, samo konzolu i papir, tj. kao neki racun,
A za slusalice, meni je konzola povezana preko HDMI-a, i ide mi u monitor od PC-a, nemam na monitoru ono ko televizije, tj. Scart ;S
meni je konzola povezana rca konektorom, probaj uštekat onaj dugi konektor, sa crvenim,žutim i bijelim konektorom na kraju paralelno sa hdmi-em i onda iskoristit ovaj adapter.
To mogu kad sam na televiziji, al htjeo bi na PC monitoru, sve je okej samo sto nema zvuka, jer mi monitor nema zvucnike, a kad vec imam slusalice pa da ih spojim, al nezam kako, i jos nesto, kako da igram MP igre?
I izgleda kad stavim usb (na njemu mi je XeX i FSD3 install) i sad mi valjda radi net na FSD-u, kad sam na normalnom, upiso sma PPPoE podatke i spojeno mi je na modem, udje u FSD i izgleda da je u redu..
Pozdrav, dobio sam od bratića modificiran xbox, ako ima tko volje da mi pošalje pm, imam par pitanja
Pa postavi ih ovdje :)
Pa postavi ih ovdje :)
A neznam dal smijem zbog pravila foruma... Al aj, ovako:
1. Kako da provjerim koju on uopće modifikaciju ima?
2. Dal mogu ja jednu igru sprzit na više dvd ili samo na dl
3. Ima li koji tut ma našem u vezi przenja i može na pm stranica za skidanje?
4. Što je sa updejtima za igre
5. Mogu li spojiti hard na njega pa preko harda ucitat igru
To je to čega se trenutno mogu sjetit :)
Ako imas RGH onda igre stavljas na Hard Disk, a ako iams LT onda przis..
Provjeri dla ti u konzoli sivjetli nesto crveno, i po nekad zeleno, ako da, onda iams RGH..
Moguce je i da iam oba dvoje, provjeri, sprzi pravilno i vidjet ces :)