Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.285.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Demzi94 kaže...

Pozdrav!

Zanima me di se moze najjeftinije proc u kupnji igra , gledo sam onaj amazon al sam cuo da sa dostavom ti dode cjena opet ko i ova iz sophoslaba npr a i kolko sam informiran ovi iz amazona ne salju za hrv ili ???

Pogledaj zavvi, i potraži na ebayu, daju se naći rabljene igre za malo novca

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

Kupujem modificirani(lt3.0+) xbox slim ili sa jasper pločom sa 2 kontrolera i svom ostalom opremom, garancija nebitna bitno da sve radi kako treba. Ponude na pp!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Planiram kupiti djetetu Xbox 360 (POLOVAN), pa molim da mi preporucite koji da kupim (koja tipa se najbolje pokazala). Koda odem neki pogledati sta trebam da pazim, odnosno koji su najceci kvarovi na istome. I koje se tipe mogu modificirati. Koliko je bitna velicina HDD ako se igra sa diska vidim da imaju od 4gb do 240.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miha10 kaže...

imam za prodaju Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card od 12mjeseci, molim vas procjenu koliko vrijedi da mogu staviti u uglas, hvala

HDesignz kaže...

Cca 279 kn...

hvala na procjeni

14 godina
neaktivan

Znaci kupio sam Xbox 360 ... :D

Zanima me mogoućnost skidanja piratki :D

Kolko bi koštalo to modifciranje i isplati li se :D

Hvala

Piterson

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zunasasa kaže...

Planiram kupiti djetetu Xbox 360 (POLOVAN), pa molim da mi preporucite koji da kupim (koja tipa se najbolje pokazala). Koda odem neki pogledati sta trebam da pazim, odnosno koji su najceci kvarovi na istome. I koje se tipe mogu modificirati. Koliko je bitna velicina HDD ako se igra sa diska vidim da imaju od 4gb do 240.

Traži Jasper ploču. Ako ideš provjeriti konzolu, traži ovo na slici(naljepnica odtraga, ukoliko piše ovo, jasper je. Ako je više od 12v=12,1A, to je starija konzola, koja se kvari). Drugi način je provjera utičnice na konzoli, opet traži jasper. Ukoliko nađešslima, uzmi ga. S tim modelom su ispravili sve prošle probleme sa pregrijavanjem(jasper je također siguran). Možeš modificirati svaki. Ukoliko ćeš igrati sa diska, u osnovi ti ne treba HDD. HDD služi za instalaciju igara, tako da štedi laser. Ako ne kupiš model sa ugrađenim hard diskom, ipak možeš uzeti obični usb stick i iskoristiti ga umjesto ugrađenog HDD-a

Pajo123 kaže...

Znaci kupio sam Xbox 360 ... :D

Zanima me mogoućnost skidanja piratki :D

Kolko bi koštalo to modifciranje i isplati li se :D

Hvala

Pa zar je toliko teško koristit tražilicu?  {#}

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 16:39 (Ivan_hacker).
13 godina
neaktivan

Jel se moze xbox spojit na PC monitor ko i ps3 ??

Znaci video preko HDmi to DVI kabla a zvuk preko cinca i nastavka za cinc(slike)???

0 0 hvala 0
13 godina

Imam u ponudi da uzmem xbox 360 za 200kn. Bez HDD.a i kontrolera... jedini je problem taj sta se pregrijava. A to mislim jednostavno otvorit, pocistit i promijenit pastu. Jel se to isplati ? 

Vrti i piratske igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Demzi94 kaže...

Znaci video preko HDmi to DVI kabla a zvuk preko cinca i nastavka za cinc(slike)???

može, ja imam spojeno tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

Cekaj jel imas spojeno HDIM i AV ili samo sa onim kabelom sta ima AV i onda se grana na dva cinca i DVI??

15 godina
Demzi94 kaže...
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

Cekaj jel imas spojeno HDIM i AV ili samo sa onim kabelom sta ima AV i onda se grana na dva cinca i DVI??

Pa pazi na monitoru vjerojatno imas DVI,RGB i mozda HDMI.. AV vjerojatno nema.. znaci spojis s dvi-om ili rgb kablom i činčeve na reciver ili di vec oces dobiti zvuk.. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Demzi94 kaže...
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

Pa pazi na monitoru vjerojatno imas DVI,RGB i mozda HDMI.. AV vjerojatno nema.. znaci spojis s dvi-om ili rgb kablom i činčeve na reciver ili di vec oces dobiti zvuk.. 

Nisi me skuzio ,zanima me jel se da spojit tako da spojis hdmi kabel sa konzolom i monitorom a preko AV kabla spjit konzolu  i zvucnik tj. jel radi konzola ako je spojena preko HDMi-a i preko av kabla jer sam na netu vidio neki kabel (slika) koji ide iz AV utora u DVI id va cinca i navodno samo s njim radi

15 godina
Demzi94 kaže...
Encyanix kaže...
Demzi94 kaže...
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

Nisi me skuzio ,zanima me jel se da spojit tako da spojis hdmi kabel sa konzolom i monitorom a preko AV kabla spjit konzolu  i zvucnik tj. jel radi konzola ako je spojena preko HDMi-a i preko av kabla jer sam na netu vidio neki kabel (slika) koji ide iz AV utora u DVI id va cinca i navodno samo s njim radi

Ja mislim da bi moglo radit tako da spojis hdmi za sliku i av za zvuk ali problem je Ovo

13 godina
SimeKZ kaže...

Imam u ponudi da uzmem xbox 360 za 200kn. Bez HDD.a i kontrolera... jedini je problem taj sta se pregrijava. A to mislim jednostavno otvorit, pocistit i promijenit pastu. Jel se to isplati ? 

Vrti i piratske igre.

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Demzi94 kaže...
Encyanix kaže...
Demzi94 kaže...
antimadridista kaže...
Demzi94 kaže...

Ja mislim da bi moglo radit tako da spojis hdmi za sliku i av za zvuk ali problem je Ovo

A bkte pa kak da onda spojim {#}

15 godina
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

Vrti i piratske igre.

Jedino ako ga mislis popravit i prodat.. posto poslje kad sve popravis puno veca sansa da se opet pokvari.. 
Edit: Koja je to verzija xboxa,maticna? 

Demzi94 kaže...

A bkte pa kak da onda spojim {#}

jedino ovako: step 1  step 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 21:55 (Encyanix).
13 godina

Ne znam koja je verzija niti maticna... valjda ce mi odgovorit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Yep ja sam tako napravio i radi bez problema ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam koja je verzija niti maticna... valjda ce mi odgovorit. 

a gle ak uspijes popravit svakako si u dobitku negdje bar 300-400kn ak odes prodat to..

15 godina
Encyanix kaže...

jedino ovako: step 1  step 2

Da, ja sam tako imao spojeno, dok sam bio vlasnik X360 konzole.

Sve je šljakalo bez beda.

12 godina
neaktivan

imam pitanje o xbox-u:

1.mogu li skinuti igru s torrenta pa je prebaciti na usb i igrati ako konzola nije modificirana?

0 0 hvala 0
15 godina

Ne

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a mogu li na modificiranoj konzoli?

0 0 hvala 0
15 godina

Samo sa RGH modifikacijom.. ona omogucuje igranje igara preko hdd.. ona obicna modifikacija lt3.0 omogucava samo da mozes igrati piratske igrice preko diskova.. al ne preko hdd-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a ako igram preko diskova,ali ne online mogu li mi poslati ban

0 0 hvala 0
15 godina
mrba kaže...

a ako igram preko diskova,ali ne online mogu li mi poslati ban

Pa gledaj.. ak imas modificiranu konzolu lt 3.0 mozes igrati offline naravno preko diskova.. ali nesmijes ic online.. kacit se na internet a pogotovo probati igrati igre online odmah ide ban

12 godina
neaktivan

ok.hvala

15 godina

Imas gumb hvala za to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gospodo, javlja mi disc unreadable za 2 CD-a, koja mogu instalirati normalno bez problema ali ih ne mogu pokrenuti, jel zna netko kako da to sredim?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako je Jasper dali postoje jos neki kvarovi koje bi mogao uociti na licu mjesta prilikom kupovine i koji su kvarovi na dzojstiku i kako ih uociti. I vidim da postoje uredjaji sa Wifi - pojasni malo koliko je to korisno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice