jel iko preso far cry 2 slucajno.
ja sam ga prešo. zašto
jel iko preso far cry 2 slucajno.
ja sam ga prešo. zašto
SWAT 4... i Chess Titans naravno
chess titans je prava igra , pobjedio sam kompa na 50 %
pa sta se desi na kraju igre..
pobijedis protivnika!
Poker na fejsu.
ANNO 1404
pa na kraju ti nađes onoga Jakala ili kako se već zove i udružiš se sa njim. no dok dođes do njega ici ces kroz neki kanjon i bit ce gusto, pa ce te i prijatelji izdat i svi oni kojima si pomago osmi onaj jedan crnac. te ćeš sa tim Jakalom prićat i morat ces otic odnijet dijamante na granicu da propuste te neke ljude preko granice dok ce Jakal postavit neđe bombu ili ti odeš postavis bombu a on dijamante tvoj izbor. i tako to završi. kao Jakal više nikad nije viđen ti si heroj i to ti je taj happy ending. i to bi ti bio kraj. ako te sta jos zanima pitaj
hvala izgleda da je dobar zavrsetak .
Trenutno za ps2 igram Okami a za komp Gta Vice city. Za nintendo ds igram spore.
cod2 4everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uskoro prelazim na cod4 xD
Trenutno najviše igram MW2 multiplayer i fifu10, a odigram i malo UFC-a 2010 undisputed i da u kasne noćne sate Alan Wake.
GTA 4.
Ninja gaiden 2 na x360
Sniper:Ghost warrior
Resident evil 5
Test drive unlimited
wow(wowbeez), dota(garena)
Prince of Persia (2008) opet...
Plants vs Zombies
Resint evil 5 ( PS3 )
COD2 mp, Assassins creed 2, GTA Episodes From LC
anno 1404 dawn of discovery
Battlefield Bad Company 2 PC
battlefield: bad company 2
fear 2
trackmania
Operation Flashpoint Resistance
Ikariam vec dve godine bez prestanka :))
wow(wowbeez), dota(garena)
ste vi primjetili da je ova tema unutar "igrace konzole" imate istu takve za pc na drugom mijestu...
Isto kao i zadnjih 4-5 godina igram CoD , ubacim tu i tamo CoH i to je to. Sljedeci tjedan stize nova pila pa se lista mozda malo prosiri
Singularity
Starcraft 2
Operation Flashpoint Resistance
takoder
upravo prešao killzone 2 i uncharted drake's fortune.Sad vjeroarno ide infamous ili uncahrted 2
Upravo sam mislil otvoriti temu "Što se igra na konzolama" ili slično i dobro je da sam prije malo kalkuliral s naslovima (tražil zapravo), pa mi je izbacilo postojeću temu
Nakon platine Trine platine, danas započel Killzone 3 SP kampanju!
Fifa 11 igra se konstantno, online (H&H i poneki meč sa VP klubom/igračem) i offline (karijera, Brazilska liga, 4.sezona - naravno sa VP igračem)
Tema je svakako za sticky ali i za podforum o igrama za konzole...!