Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.998
|
čitano: 5.396.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 dana
Sony PlayStation 5

Gdje onda danas kupit Playstation 5 konzolu ? Čitam tu na forumu bit će od danas akcija crni petak itd. Ja to ne vidim ili neznam tražit. U Santa Domenica, vacom, centar tehnike, svijet medija.... nigdje nije na akciji. Ako neko zna nek napiše. Ja i sin tijeli ići kupit danas i očekivao cijenu od 474 evra koliko se tu spominjalo. Hvala 

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Sony PlayStation 5

Pa evo ti ga u SD, Slim 474,99€.

13 godina
mar123 kaže...

s popustom ps plus extra na indijskom psn izade oko 56 eura za god dana. nisam dugo nista kupovao, koji je najbezbolniji nacin za nadopunit wallet na indijskom psn?

Ovo.

Samo pazi mene je zadnji put pitalo kod plaćnja u kojoj valuti da platim RS ili kune (lol), moraš odabrat RS jer kune više nema pa plaćanje faila.

5 dana
Nuclear_Phoenix kaže...

Pa evo ti ga u SD, Slim 474,99€.

Hvala. Ne razumijem. Doslovno prije 20 minuta sam gledao i nije bila ta cijena. Svašta. Uglavnom hvala.

7 godina
Sony PlayStation 5

Mooožda ubodem God of War na popustu, iako nisam nešto previše zagrijan. Ali ne mogu se nikako naviknuti da dobra većina igara na popustu košta po cijeni koja je prije par godina bila regularna cijena za novu igru. 

3 0 hvala 0
16 godina
Vandit kaže...

Mooožda ubodem God of War na popustu, iako nisam nešto previše zagrijan. Ali ne mogu se nikako naviknuti da dobra većina igara na popustu košta po cijeni koja je prije par godina bila regularna cijena za novu igru. 

Da, baš sam i ja to htio komentirati. Rijetko koja igra je na stvarno dobrom popustu, ostalo su potpuno normalne cijene na PCu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 mjeseca
Vandit kaže...

Uz premium su već duže vrijeme dostupni ragnarok i remaster trojke.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav, dali je netko dobio od A1 PS5 ovaj koji je na akciji? Ima li ta konzola disc citac ili?

Vidim u opisu:
PosebnostiGrafički procesor: AMD Radeon RDNA-2, Variable frequency, do 2.23 GHz ( 10.3 TFLOPS ) Memorija: 16GB GDDR6 / 448GB/s bandwidth Tvrdi disk: 1TBGB SSD Optical Drive: 4K UHD Blu-ray Drive

A na netu vidim da slim verzija nema, odnosno ima nekakav deatachable sto se mora kupit posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mandragora kaže...

Gdje onda danas kupit Playstation 5 konzolu ? Čitam tu na forumu bit će od danas akcija crni petak itd. Ja to ne vidim ili neznam tražit. U Santa Domenica, vacom, centar tehnike, svijet medija.... nigdje nije na akciji. Ako neko zna nek napiše. Ja i sin tijeli ići kupit danas i očekivao cijenu od 474 evra koliko se tu spominjalo. Hvala 

U Zeldi Digital verzija 375 eura

https://www.zelda.hr/playstation-5

11 godina
Sony PlayStation 5

Jel se isplati uzeti premium ili extra dovoljan?

0 0 hvala 0
16 godina
Vecini ljudi je ektra dovoljan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Stryder kaže...

Pozdrav, dali je netko dobio od A1 PS5 ovaj koji je na akciji? Ima li ta konzola disc citac ili?

Vidim u opisu:
PosebnostiGrafički procesor: AMD Radeon RDNA-2, Variable frequency, do 2.23 GHz ( 10.3 TFLOPS ) Memorija: 16GB GDDR6 / 448GB/s bandwidth Tvrdi disk: 1TBGB SSD Optical Drive: 4K UHD Blu-ray Drive

A na netu vidim da slim verzija nema, odnosno ima nekakav deatachable sto se mora kupit posebno?

taj na akciji ima citac, par frendova je uzelo a i jedan frend radi u a1.

14 godina
Sony PlayStation 5

.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 1 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Lp, gledamo ja i prijatelj skupa kupiti pa dijeliti PS PLUS Extra . Ispadne po glavi oko 47eura . Zanima me je li moguce kupiti po onim stranicama tipa instant gaming , g2a i slicno, gift cardove za ps5 (recimo od 100e , vidim da se prodaje za 90) i to staviti na racun i time platiti pretplatu? Novi sam u ovome pa ne znam kako funkcionira i je li sve stima s tim gift cardovima ima li scamova

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 12:31 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Vidim i kod nas su 'preprodavači' počeli masovno prodavat Disc drive po bolesnim cijenama...A dajem ruku u vatru da Sony namjerno neće proizvodit u 'normalnim' količinama.

Jel se teoretski može uzet sa PS5 Slim Disc verzije bluray čitač i preselit ga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
antimadridista kaže...

.

Jako je lijep, a i kutija nije za bacit. :D

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
13 godina
Promster kaže...

Vidim i kod nas su 'preprodavači' počeli masovno prodavat Disc drive po bolesnim cijenama...A dajem ruku u vatru da Sony namjerno neće proizvodit u 'normalnim' količinama.

Jel se teoretski može uzet sa PS5 Slim Disc verzije bluray čitač i preselit ga?

Pa koliko se sjećam, Disc drive je samo jedna verzija. Nije posebna za Slim, posebna za PRO. Znači da paše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
MaciStyle kaže...

Lp, gledamo ja i prijatelj skupa kupiti pa dijeliti PS PLUS Extra . Ispadne po glavi oko 47eura . Zanima me je li moguce kupiti po onim stranicama tipa instant gaming , g2a i slicno, gift cardove za ps5 (recimo od 100e , vidim da se prodaje za 90) i to staviti na racun i time platiti pretplatu? Novi sam u ovome pa ne znam kako funkcionira i je li sve stima s tim gift cardovima ima li scamova

A gle, uvijek je moguće da dobiješ key koji ne vrijedi. Ali u pravilu su te poznatije/dugovječnije stranice OK što se toga tiče pa vrate novac.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Prekrasan je DS5.

U vezi Premiuma, maknul automatic renewal ali cijena mi je i dalje 151€...
16 godina
Sony PlayStation 5

Popusti na storeu su smijeh, Astro bot na popustu 60 eura 

EDIT: ali sam pazario Mass effecet legendary za 7 eurića i upravo guštam prvi dio opet nakon dosta godina 🙂

Gledam jbt kakva je to igretina i danas, a ne kada je za komp izašla kad ikad još, baš je igra bila remek djelo tada.

Kada škrtare na novim igrama, igrati će se stare! 😁

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 14:22 (lobotomac90).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Gledam VR2 za uzet al me jebe kak će bit sa mojim dioptrijskim pa sam otkrio da se mogu naručit dioptrijske leće za VR2 i to čak sa cilindrom. Jel itko to naručio i isprobao? Jbt 50€ set je đabe.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Evo ponudili popust na US store-u nakon što sam nekidan ukinuo automatsku naplatu. 

My redemption lies in your demise
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gocc01 kaže...

Gledam VR2 za uzet al me jebe kak će bit sa mojim dioptrijskim pa sam otkrio da se mogu naručit dioptrijske leće za VR2 i to čak sa cilindrom. Jel itko to naručio i isprobao? Jbt 50€ set je đabe.

moj sin ima naočale i igra normalno s njima VR, kaže da mu ne smetaju

13 godina
gocc01 kaže...

HonsVR uzeo za ženu, kaže da je potpuno drugačije iskustvo u odnosu na igranje s dioptrijskim naočalama.

Pixel kaže...
gocc01 kaže...

moj sin ima naočale i igra normalno s njima VR, kaže da mu ne smetaju

Postoji velika mogućnost da previše približiš headset naočalama i ogrebeš leću, reddit je u startu bio prepun takvih priča. Preporuka je uzet čak i bez dioptrije leće upravo radi zaštite.

14 godina
Sony PlayStation 5

Za US account bon od 100$ se redovno nađe za 80-ak eura. I tako svake godine za BF uzmem taj bon i PS+ extra me izađe oko 80 eura na godinu dana što je čisto ok. Eto danas tako napravio, bon uzeo na Driffle

Premium pretplata mi nije nešto napeta. Stare PS2 naslove mogu igrati na više načina i to još puno bolje preko PC emulatora u 4K rezoluciji. A cloud gaming mi ne treba osobno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Vandit kaže...

Ragnarok? Vrijedi novaca, pogotovo s Valhalla DLC-om.

16 godina
Sony PlayStation 5

Znači cijeli dan se ne mogu ulogirati na WEB store niti na HR niti na US account. Niti na poslu s službenog laptopa niti doma na privatnom kompu.

Sreća pa mi je doma na kompu ostao poluulogiran pa samo moram kliknut na SignIn i ulogira se. Ali u incognito modu neće i stalno baca taj isti error.

S playke nisam probao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vidim da je GTA Trilogy na ok popustu pa da javim da je prije par dana izašao update koji je popravio tonu stvari koje nisu valjale u remastered trilogiji. Dodali su classic lighting koji u sve 3 igre daje onaj osjećaj koji su imali originali i još su popravili masu stvari. Ja sam to bio uzeo na izlasku i nisam odigrao ni sat vremena kad sam vidio koliko je bilo loše. Ali evo sad prije par dana skinuo nakon tog updatea i mogu reći da je stanje nemjerljivo bolje. Tako da na popustu slobodno uzmite i vrijedi tih para za 3 igre ako ste se zaželjeli starih GTA igara.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Sony PlayStation 5

Bok ekipa.

Do danas nisam još kompletirao kupljenu konfiguraciju sa dobrom grafom, pa vidim sad na Sancta Domenici da je PS5 Slim na solidnom popustu. 

Mene zanima kak bi u praksi izgledalo gejmanje na 2K 165hz monitoru? Nisam fan joysticka i toga nego bi spojio plejku na monitor i periferiju. 

Pro verzija je malo preskupa i nije na nikakvom popustu pa mislim da za mene koji igram warzone i par igrica nema smisla duplo više novaca bacat na nešto, a  interni SSD ovdje mogu dogradit.

Molio bih vas za povratnu informaciju. 

Jel bi PRO mogla bit na akciji za tjedan dana?

Hvala

zvonimir
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 19:27 (zvonko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A za cijenu tog ps5 kupiš grafičku jaču nego u ps5 pro i igraš te pucačine kako su i namjenjene

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice