Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.813
|
čitano: 5.647.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Sam nek ju konačno bar najave za PC 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jeftino.....

Za 70e sto mozes dobiti, iednu, dvije pjesme od lokalnih muzikasa.....

Ovako, za te pare dan i noc ima da ti svira na uvce.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Možda Joela ubije gitarom, a ne golf palicom.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2023 16:00 (Hexfire).
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Izgleda da blizzard radi na Starcraftu 3 👍 Starcraft 2 mi je omiljena strategija i cudi me sto nije prije doslo do nastavka

https://insider-gaming.com/starcraft-3-is-reportedly-in-development/
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
Gogy7 kaže...
Izgleda da blizzard radi na Starcraftu 3 👍 Starcraft 2 mi je omiljena strategija i cudi me sto nije prije doslo do nastavka

https://insider-gaming.com/starcraft-3-is-reportedly-in-development/

ne znam kakve veze ima sa PS5, ali hvala puno na info ;)

7 godina
Sony PlayStation 5

Ne mislim ju ponavljati zbog par pjesmica mada je igrica topčina

0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

kad sam zavrsio Part I na kompu, presao sam ga dva puta samo da bi mogao igrati s infinite ammo koja ludnica, i onda sam Part II zaigrao na PS5 isto tako 2 puta presao i cak bi ju i na kompu igrao gustao u grafici i infinite ammo :) 

steta sto ti ne daju da syncas PS profil i odma da mozes igrati drugi prelazak al dobro, sve u svemu ako dodje sigurno uzimam, vruhunski naslov. 

1 0 hvala 0
14 godina
Vjerojatno će biti ista situacija kao sa Uncharted 4, upgrade na PS5 verziju za 10 eura. Ali za mene potpuno nepotrebno. TLoU part 2 iako je PS4 igra, grafički je skoro na razini bilo koje novije igre danas. A na PS5 već sad radi u 60 fps.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 12:31 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Nikad nisam dao pare za nijedan Director's Cut.

Ak je director bio tolka faca trebao je odmah tako izdirektirati, a ne nakon par godina.

Ovo je čista mužnja love.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Naravno da je mužnja para, ali čak me i zanima što točno će se mijenjati. Taj Directors cut naziv je jedan od glupljih što se tiče rereleaseanja igara, ali fun fact ovdje je da je direction jedan od najvećih problema TLOU2 i tu bi se dalo puno toga napraviti da igra bude drastično bolja. Ali onda to mora raditi netko sposoban, a ne Neil Druckman. On da je znao kako, bi od prve napravio dobro igru.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 godine
Hvala šta ljudima spojlaš igru.
16 godina
Hexfire kaže...
Možda Joela ubije gitarom, a ne golf palicom.

Kupujem 100% ako ga ubije harmonikom

14 godina
Usnom?
14 godina
Baš mi je fascinantno kako ona manjina koja ne voli TLoU part 2 uvijek piše kao da je činjenica da je igra loša. Činjenica je jedino da je igra hvaljena na sva usta od kritičara, a i velika većina igrača koja ju je odigrala je uživala u igri. Al eto trebaju se oni riješiti Neila Druckmanna (lika bez kojeg The Last of Us serijal nebi nikad ni postojao) jer neka manjina pizdi da je igra loša, što realno po velikoj većini nije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 2 hvala 1
16 godina
neaktivan

i to usnom 

igra im je loša zbog duginih boja, ali bolje više ne ići u tu raspravu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 18:37 (iggy).
19 mjeseci
protjeran
Sony PlayStation 5

Ja iskreno nemam nikakvu želju da ikad zaigram The Last of Us 1 ili 2 jer me strašno odbija iz nekoliko razloga, a glavni je taj što je Neil rekao ''We don't use the word fun.''. Vjerujem da je donijela nekoliko inovacija, a jedna od njih je ova:

Da je dobro, je. Sendvič. 

0 0 hvala 0
14 godina
iggy kaže...

i to usnom 

igra im je loša zbog duginih boja, ali bolje više ne ići u tu raspravu 

Igra je odlična i nigdje nisam vidio duge većinom pada kiša.

7 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjektivni dojam ne čini činjenicom.

Jednako vrijedi kao i mantra 'znanstveni konsenzus'. Apsurdno je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 19:50 (Maat).

2 0 hvala 0
14 godina
Maat kaže...

Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjekrivni dojam ne čini činjenicom.

Vidim da si dao TD pa pretpostavljam da se odnosi na mene. Znači kad kažem da je većina kritičara i igrača uživala u igri, što se lako javno provjeri, to je osobno mišljenje a ne činjenica?

7 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Maat kaže...

Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjekrivni dojam ne čini činjenicom.

Vidim da si dao TD pa pretpostavljam da se odnosi na mene. Znači kad kažem da je većina kritičara i igrača uživala u igri, što se lako javno provjeri, to je osobno mišljenje a ne činjenica?

Više moja lijenost, jer sam na mobitelu. S  tim tvojim prvim dijelom i izjavom je sve ok. TD je za onaj dio o Neilu Druckmannu. Mislim da je kolikogod doprinosa imao u prvom nastavku za najlošije dijelove drugog najviše kriv. Mislim da bi bilo najbolje da odleprša. Kad pogledam tv seriju samo pojačava taj dojam. No vjerojatnije je da će morati malo više naškoditi firmi i brandu. Na razini Bud Light. Dajmo mu vremena.

Ispravio, sad imaš i TD i TU.

Zapravo se taj rant o 'činjenicama' nije odnosio na tebe već na one koje komentiraš. Sam sam kriv, sad više piskaram da pojasnum nego što sam namjeravao izvorno.  

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 20:01 (Maat).
14 godina
Sony PlayStation 5

A što je točno falilo seriji? Ok nije na razini igre (i logično da nije). Ali serija kao serija je bila čisto ok. Puno bolja od većina škarta koji danas izlazi.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Pa to je jedini logičan zaključak. Prvi dio je odličan, a drugi flop jer očito Druckmanu treba netko tko će ga usmjeriti, kontrolirati, reći mu kad nešto ne valja. Čim je sam preuzeo uzde pisanja i režiranja dobili smo što smo dobili.
7 godina
protjeran
antimadridista kaže...

A što je točno falilo seriji? Ok nije na razini igre (i logično da nije). Ali serija kao serija je bila čisto ok. Puno bolja od većina škarta koji danas izlazi.

Ne da mi se puno na mob ali ugrubo loš scenarij, loša karakterizacija likova. Upravo suprotno od igre. Neuvjerljivo ponašanje likova, ogromne i nepotrebne izmjene u njihovoj karakterizaciji u odnosu na igru. Dio toga je Pedro Pascal uspio popraviti i izvući odličnom glumom. No Bela Ramsay je jednako toliko uspjela pokvariti neuvjerljivom, lošom i kriminalno jednodimenzionalnom glumom. Ukupno je uspjela odglumiti sjajno 2 scene u cijeloj sezoni, očito joj se poklapaju s prirodnim karakterom. Ostatak je brutalno neuvjerljiv. 

Danas je većina toga toliko škart da nije nikakvo postignuće biti bolji škart od većine drugog škarta.

Osim toga zašto je logično da serija bude lošija od igre? Bez obzira što se to najčešće događa, što je tu logično, zašto ne bi serija mogla biti bolja od igre? U ovom slučaju je vjerojatno odgovor Neil Druckmann. Veći njegov osobni utjecaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 20:14 (Maat).
16 godina
Maat kaže...
antimadridista kaže...

Ne da mi se puno na mob ali ugrubo loš scenarij, loša karakterizacija likova. Upravo suprotno od igre. Neuvjerljivo ponašanje likova, ogromne i nepotrebne izmjene u njihovoj karakterizaciji u odnosu na igru. Dio toga je Pedro Pascal uspio popraviti i izvući odličnom glumom. No Bela Ramsay je jednako toliko uspjela pokvariti neuvjerljivom, lošom i kriminalno jednodimenzionalnom glumom. Ukupno je uspjela odglumiti sjajno 2 scene u cijeloj sezoni, očito joj se poklapaju s prirodnim karakterom. Ostatak je brutalno neuvjerljiv. 

Danas je većina toga toliko škart da nije nikakvo postignuće biti bolji škart od većine drugog škarta.

Osim toga zašto je logično da serija bude lošija od igre? Bez obzira što se to najčešće događa, što je tu logično, zašto ne bi serija mogla biti bolja od igre? U ovom slučaju je vjerojatno odgovor Neil Druckmann. Veći njegov osobni utjecaj.

Meni je serija bila ok za pogledati, osim nepotrebne treće epizode. Iako su oba glumca vrhunski glumci i odlično su odglumili i umjetnički je najbolja epizoda u cijeloj sezoni.

Da nisam igrao igru ne bih mislio da je epizoda viška. 

I zadnja epizoda gdje je otkriven Ellien origin story je vrhunska. Pogotovo što su još i koristili originalne voice actore kao glumce u seriji, to mi je vrh.

Neke stvari su mi kako kažeš u seriji čak i puno bolje od igre. Kad se fokusiraš na priču, a ne na gameplay onda možeš i bolje zabrijati.

Nemam nikakvih zamjerki ni na Bellu, meni se čini da je odradila dosta dobro, samo ja joj nikad ne bih dao tu ulogu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 20:27 (Bitanga).
12 godina
Sony PlayStation 5

Vec sam pisao ali da ponovim....

Igram od 1986,odigrao veliku vecinu najboljih igara ikad napravljenih(po ocjenama) i TLOU2 mi je u TOP 10.

Btw Diablo 4 peglam zadnjih par dana na Ps5 i igra je strava,potpuno je razlicita od Zelde koju sam odigrao prije toga pa mi pase jos jedna igra od 100+ sati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Maat kaže...
antimadridista kaže...

Meni je serija bila ok za pogledati, osim nepotrebne treće epizode. Iako su oba glumca vrhunski glumci i odlično su odglumili i umjetnički je najbolja epizoda u cijeloj sezoni.

Da nisam igrao igru ne bih mislio da je epizoda viška. 

I zadnja epizoda gdje je otkriven Ellien origin story je vrhunska. Pogotovo što su još i koristili originalne voice actore kao glumce u seriji, to mi je vrh.

Neke stvari su mi kako kažeš u seriji čak i puno bolje od igre. Kad se fokusiraš na priču, a ne na gameplay onda možeš i bolje zabrijati.

Nemam nikakvih zamjerki ni na Bellu, meni se čini da je odradila dosta dobro, samo ja joj nikad ne bih dao tu ulogu.

Slazem se sa vecinom, analiza po mom ukusu. Osim ovog oko Bele ali to je moje subjektivno misljenje. Vjerujem da kao glumica ima potencijala iako mi se cini da je prebrzo uskocila u visoku produkciju  bez puno stecenih vjestina. Nadam se da ce nesto od zaradjenog novca uloziti u satove glume.

16 godina
MEGATAMA kaže...

Igram od 1986,odigrao veliku vecinu najboljih igara ikad napravljenih(po ocjenama) i TLOU2 mi je u TOP 10.

Btw Diablo 4 peglam zadnjih par dana na Ps5 i igra je strava,potpuno je razlicita od Zelde koju sam odigrao prije toga pa mi pase jos jedna igra od 100+ sati.

A koje su ti ostale igre u top 10?

Diablo je igra po mom ukusu. Upališ na pol sata, odigraš dungeon dva, ugasiš. Bitan je gameplay, a priča puno manje (tek toliko da definira svijet).

16 godina
Sony PlayStation 5

diablo je izvrstan za odigrat sat vremena nakon posla

lagana za uskociti i nastaviti dalje

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Jako cudan prvi dio komentara. Razumijem subjektivnu ocjenu igre ali ne i uvod. Kao da treba dati vecu tezinu i mjerodavnost ocjeni. Nekako suvisno. 

16 godina
Maat kaže...

Jako cudan prvi dio komentara. Razumijem subjektivnu ocjenu igre ali ne i uvod. Kao da treba dati vecu tezinu i mjerodavnost ocjeni. Nekako suvisno. 

Da, valjda tako daje do znanja da je doktor gaminga, nepriznati.

Ja isto igram od 1986, možda i prije, ali mi TLOU2 nije niti na listi za odigrati :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice