Sam nek ju konačno bar najave za PC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za 70e sto mozes dobiti, iednu, dvije pjesme od lokalnih muzikasa.....
Ovako, za te pare dan i noc ima da ti svira na uvce.....
https://insider-gaming.com/starcraft-3-is-reportedly-in-development/
https://insider-gaming.com/starcraft-3-is-reportedly-in-development/
ne znam kakve veze ima sa PS5, ali hvala puno na info ;)
kad sam zavrsio Part I na kompu, presao sam ga dva puta samo da bi mogao igrati s infinite ammo koja ludnica, i onda sam Part II zaigrao na PS5 isto tako 2 puta presao i cak bi ju i na kompu igrao gustao u grafici i infinite ammo :)
steta sto ti ne daju da syncas PS profil i odma da mozes igrati drugi prelazak al dobro, sve u svemu ako dodje sigurno uzimam, vruhunski naslov.
Nikad nisam dao pare za nijedan Director's Cut.
Ak je director bio tolka faca trebao je odmah tako izdirektirati, a ne nakon par godina.
Ovo je čista mužnja love.
Kupujem 100% ako ga ubije harmonikom
i to usnom
igra im je loša zbog duginih boja, ali bolje više ne ići u tu raspravu
i to usnom
igra im je loša zbog duginih boja, ali bolje više ne ići u tu raspravu
Igra je odlična i nigdje nisam vidio duge većinom pada kiša.
Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjektivni dojam ne čini činjenicom.
Jednako vrijedi kao i mantra 'znanstveni konsenzus'. Apsurdno je.
Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjekrivni dojam ne čini činjenicom.
Vidim da si dao TD pa pretpostavljam da se odnosi na mene. Znači kad kažem da je većina kritičara i igrača uživala u igri, što se lako javno provjeri, to je osobno mišljenje a ne činjenica?
Meni je fascinantno kad netko svoje osobno mišljenje počne sa:"Činjenica je..." Bilo to mišljenje hvalospjev ili pljuvanje potpuno je svejedno. Ništa subjekrivni dojam ne čini činjenicom.
Vidim da si dao TD pa pretpostavljam da se odnosi na mene. Znači kad kažem da je većina kritičara i igrača uživala u igri, što se lako javno provjeri, to je osobno mišljenje a ne činjenica?
Više moja lijenost, jer sam na mobitelu. S tim tvojim prvim dijelom i izjavom je sve ok. TD je za onaj dio o Neilu Druckmannu. Mislim da je kolikogod doprinosa imao u prvom nastavku za najlošije dijelove drugog najviše kriv. Mislim da bi bilo najbolje da odleprša. Kad pogledam tv seriju samo pojačava taj dojam. No vjerojatnije je da će morati malo više naškoditi firmi i brandu. Na razini Bud Light. Dajmo mu vremena.
Ispravio, sad imaš i TD i TU.
Zapravo se taj rant o 'činjenicama' nije odnosio na tebe već na one koje komentiraš. Sam sam kriv, sad više piskaram da pojasnum nego što sam namjeravao izvorno.
A što je točno falilo seriji? Ok nije na razini igre (i logično da nije). Ali serija kao serija je bila čisto ok. Puno bolja od većina škarta koji danas izlazi.
A što je točno falilo seriji? Ok nije na razini igre (i logično da nije). Ali serija kao serija je bila čisto ok. Puno bolja od većina škarta koji danas izlazi.
Ne da mi se puno na mob ali ugrubo loš scenarij, loša karakterizacija likova. Upravo suprotno od igre. Neuvjerljivo ponašanje likova, ogromne i nepotrebne izmjene u njihovoj karakterizaciji u odnosu na igru. Dio toga je Pedro Pascal uspio popraviti i izvući odličnom glumom. No Bela Ramsay je jednako toliko uspjela pokvariti neuvjerljivom, lošom i kriminalno jednodimenzionalnom glumom. Ukupno je uspjela odglumiti sjajno 2 scene u cijeloj sezoni, očito joj se poklapaju s prirodnim karakterom. Ostatak je brutalno neuvjerljiv.
Danas je većina toga toliko škart da nije nikakvo postignuće biti bolji škart od većine drugog škarta.
Osim toga zašto je logično da serija bude lošija od igre? Bez obzira što se to najčešće događa, što je tu logično, zašto ne bi serija mogla biti bolja od igre? U ovom slučaju je vjerojatno odgovor Neil Druckmann. Veći njegov osobni utjecaj.
Ne da mi se puno na mob ali ugrubo loš scenarij, loša karakterizacija likova. Upravo suprotno od igre. Neuvjerljivo ponašanje likova, ogromne i nepotrebne izmjene u njihovoj karakterizaciji u odnosu na igru. Dio toga je Pedro Pascal uspio popraviti i izvući odličnom glumom. No Bela Ramsay je jednako toliko uspjela pokvariti neuvjerljivom, lošom i kriminalno jednodimenzionalnom glumom. Ukupno je uspjela odglumiti sjajno 2 scene u cijeloj sezoni, očito joj se poklapaju s prirodnim karakterom. Ostatak je brutalno neuvjerljiv.
Danas je većina toga toliko škart da nije nikakvo postignuće biti bolji škart od većine drugog škarta.
Osim toga zašto je logično da serija bude lošija od igre? Bez obzira što se to najčešće događa, što je tu logično, zašto ne bi serija mogla biti bolja od igre? U ovom slučaju je vjerojatno odgovor Neil Druckmann. Veći njegov osobni utjecaj.
Meni je serija bila ok za pogledati, osim nepotrebne treće epizode. Iako su oba glumca vrhunski glumci i odlično su odglumili i umjetnički je najbolja epizoda u cijeloj sezoni.
Da nisam igrao igru ne bih mislio da je epizoda viška.
I zadnja epizoda gdje je otkriven Ellien origin story je vrhunska. Pogotovo što su još i koristili originalne voice actore kao glumce u seriji, to mi je vrh.
Neke stvari su mi kako kažeš u seriji čak i puno bolje od igre. Kad se fokusiraš na priču, a ne na gameplay onda možeš i bolje zabrijati.
Nemam nikakvih zamjerki ni na Bellu, meni se čini da je odradila dosta dobro, samo ja joj nikad ne bih dao tu ulogu.
Vec sam pisao ali da ponovim....
Igram od 1986,odigrao veliku vecinu najboljih igara ikad napravljenih(po ocjenama) i TLOU2 mi je u TOP 10.
Btw Diablo 4 peglam zadnjih par dana na Ps5 i igra je strava,potpuno je razlicita od Zelde koju sam odigrao prije toga pa mi pase jos jedna igra od 100+ sati.
Meni je serija bila ok za pogledati, osim nepotrebne treće epizode. Iako su oba glumca vrhunski glumci i odlično su odglumili i umjetnički je najbolja epizoda u cijeloj sezoni.
Da nisam igrao igru ne bih mislio da je epizoda viška.
I zadnja epizoda gdje je otkriven Ellien origin story je vrhunska. Pogotovo što su još i koristili originalne voice actore kao glumce u seriji, to mi je vrh.
Neke stvari su mi kako kažeš u seriji čak i puno bolje od igre. Kad se fokusiraš na priču, a ne na gameplay onda možeš i bolje zabrijati.
Nemam nikakvih zamjerki ni na Bellu, meni se čini da je odradila dosta dobro, samo ja joj nikad ne bih dao tu ulogu.
Slazem se sa vecinom, analiza po mom ukusu. Osim ovog oko Bele ali to je moje subjektivno misljenje. Vjerujem da kao glumica ima potencijala iako mi se cini da je prebrzo uskocila u visoku produkciju bez puno stecenih vjestina. Nadam se da ce nesto od zaradjenog novca uloziti u satove glume.
Igram od 1986,odigrao veliku vecinu najboljih igara ikad napravljenih(po ocjenama) i TLOU2 mi je u TOP 10.
Btw Diablo 4 peglam zadnjih par dana na Ps5 i igra je strava,potpuno je razlicita od Zelde koju sam odigrao prije toga pa mi pase jos jedna igra od 100+ sati.
A koje su ti ostale igre u top 10?
Diablo je igra po mom ukusu. Upališ na pol sata, odigraš dungeon dva, ugasiš. Bitan je gameplay, a priča puno manje (tek toliko da definira svijet).
diablo je izvrstan za odigrat sat vremena nakon posla
lagana za uskociti i nastaviti dalje
Jako cudan prvi dio komentara. Razumijem subjektivnu ocjenu igre ali ne i uvod. Kao da treba dati vecu tezinu i mjerodavnost ocjeni. Nekako suvisno.
Jako cudan prvi dio komentara. Razumijem subjektivnu ocjenu igre ali ne i uvod. Kao da treba dati vecu tezinu i mjerodavnost ocjeni. Nekako suvisno.
Da, valjda tako daje do znanja da je doktor gaminga, nepriznati.
Ja isto igram od 1986, možda i prije, ali mi TLOU2 nije niti na listi za odigrati :-)