Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.595
|
čitano: 6.003.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PlayStation 5

I ja sam na Claire Obscure. Odlična je. Točno tip igre koja meni paše. Gameplay, writing, voiceacting na top razini i traje normalnih 25h. Malo se zguštam i idem dalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...

Mene više zanima šta vi toliko igrate i kako vam se uopće da :-)

Ja nekad više vremena provedem gledajući što bih kupio nego igrajući, i na kraju ne kupim ništa jer mi je sve glupo.

Jedino se veselim Death Strandingu 2, a i to mi se vjerojatno ne bude dalo igrati jer sumnjam da gameplay može biti puno drugačiji od jedinice.

Dok ne dođe Death Stranding 2 koji je jedina igra koju baš iščekujem, uzeo besplatni SW: Jedi Survivor i igram ga doslovno k'o da me netko puškom tjera. Nakon Ragnaroka ovaj SW mi ima užasne kontrole i cijela igra mi je meh. Long story short, isto slabo igram, više maštam o tome kakve bi igre volio igrati haha. 

10 godina
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Mene više zanima šta vi toliko igrate i kako vam se uopće da :-)

Ja nekad više vremena provedem gledajući što bih kupio nego igrajući, i na kraju ne kupim ništa jer mi je sve glupo.

Jedino se veselim Death Strandingu 2, a i to mi se vjerojatno ne bude dalo igrati jer sumnjam da gameplay može biti puno drugačiji od jedinice.

Dok ne dođe Death Stranding 2 koji je jedina igra koju baš iščekujem, uzeo besplatni SW: Jedi Survivor i igram ga doslovno k'o da me netko puškom tjera. Nakon Ragnaroka ovaj SW mi ima užasne kontrole i cijela igra mi je meh. Long story short, isto slabo igram, više maštam o tome kakve bi igre volio igrati haha. 

zato što si već igrao takve igre, od velikih developera se konstanto vrte jednake igre, nije neka razlika jel obični mač ili lightsaber, uvijek su iste mehanike. Taj Survivor je malo uzeo maha kad je tek izašao čisto radi nostalgije i jer su se ljudi zaželili Jedija, ali realno to je prosječna igra, i takvih igara smo se već naigrali

17 godina
Mene trenutno "trenira" Reese u Khazanu.
Dobar boss fight, ali je moćna u drugoj fazi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
Mene trenutno "trenira" Reese u Khazanu.
Dobar boss fight, ali je moćna u drugoj fazi...

Meni je i to sve sada glupo, nakon godina raidanja u WoWu i boss fightova gdje treba koordinacija 10-20-40 ljudi.

E to su bili treninzi. I kakvo veselje nakon prve pobjede. Pa tako mjesecima, godinama, sa istom ekipom... to se ne može opisati riječima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice