Evo vamo ti sve pise http://pspslimhacks.com/forum/psp-tutorials/for-psp-3000-a-complete-guide-for-enabling-custom-firmware/ , zaista nije tesko,sve fino objašnjeno, a posla ti treba svega 10 minuta, a sto se tice ISO, torrent je tvoj najbolji prijatelj
Ovaj link ima sve ok objašnjeno, ali meni nikako da boot-a u chikHEN (step 2 tutoriala). PSP se samo ugasi i nikad se sam ne reboota-a. I uvijek je OFW 5.03! WTF?
Nisam bas pratio temu pa ak nisi uspio, da, problem se taj zna događati, a trebas izvaditi mem karticu i par puta upaliti psp, zatim staviti karticu i onda umd cache na on i umd auto strat na on, bez obzira sto pise u tut. na off.. zatim opet otici u chicken i opet ce se ugasiti zatim samo promjenis umd cache i auto start na off i probas chicken i 100% ce raditi..
Wow tnx.. Prie nekoliko tjedana (!!) sam si išao stavit tai chicken cfw i nie mi radio!!
toe hack bez pandorine baterije, i vidio sam ga youtubeu.. po komentarima sam primietio da je proradilo dosta ljudi, al nažalost ja nisam ušao u tai klub :(
ovo što si napisao mi dae nadu da će i moi phat psp podržavat iso i cso fileove.. javim se kad probam.. TNX