Psp mišljenja

poruka: 96
|
čitano: 27.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Psp mišljenja
Kruno_21 kaže...
shkval kaže...
Kruno_21 kaže...

Evo vamo ti sve pise http://pspslimhacks.com/forum/psp-tutorials/for-psp-3000-a-complete-guide-for-enabling-custom-firmware/  , zaista nije tesko,sve fino objašnjeno, a posla ti treba svega 10 minuta, a sto se tice ISO, torrent je tvoj najbolji prijatelj Smijeh

Ovaj link ima sve ok objašnjeno, ali meni nikako da boot-a u chikHEN (step 2 tutoriala). PSP se samo ugasi i nikad se sam ne reboota-a. I uvijek je OFW 5.03! WTF?

Nisam bas pratio temu pa ak nisi uspio, da, problem se taj zna događati, a trebas izvaditi mem karticu i par puta upaliti psp, zatim staviti karticu i onda umd cache na on i  umd auto strat na on, bez obzira sto pise  u tut. na off.. zatim opet otici u chicken i opet ce se ugasiti zatim samo promjenis umd cache i auto start na off i probas chicken i 100% ce raditi..

Wow tnx.. Prie nekoliko tjedana (!!) sam si išao stavit tai chicken cfw i nie mi radio!!

toe hack bez pandorine baterije, i vidio sam ga youtubeu.. po komentarima sam primietio da je proradilo dosta ljudi, al nažalost ja nisam ušao u tai klub :(

ovo što si napisao mi dae nadu da će i moi phat psp podržavat iso i cso fileove.. javim se kad probam.. TNX

01000010 01110010 01111000
15 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Oooh yeah.. Iam CFW :)))

jučer sam radio što mie kruno rekao i nie mi uspjelo.. tada sam vidio da mie baterija na oko 60%, pa sam ga odlučio napunit do kraja.. sad sam došao doma, i uspjelo je iz prvog pokušaja!!

sve je radilo kak sam vidio na videima tak da sam stvarno sretan..

sad idem vidjet tut kak stavljat iso/cso fileove na plejku.. PozZ!

01000010 01110010 01111000
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Psp mišljenja

Imam PSPs Street , memorijsku karticu Memory Stick PRO Duo i citac kartica(MANHATTAN Hi-Speed USB 2.0 Combo Hub, model 100984). Sve je super, ali kada stavim karticu u citac ne ucita nista. Zna li netko zasto?

0 0 hvala 0
14 godina
Psp mišljenja

Pozdrav ! Imam par pitanja da li se isplati kupit ovaj psp pošto je izašla ps vita za vitu izlaze bolje igre npr. uncharted , cod black ops ali mi je puno dati 40 - 60 eura a opet s neke strane psp je vec zastarjela prijenosna konzola  , a drugo pitanje je mozda glupo da li mi mozete reci da li je modificiran ovaj psp sa link-a  ?http://www.saturn.at/mcs/product/SONY-PSP-Konsole---Gran-Turismo---LittleBigPlanet,90452,383557,914700.html?langId=-15  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Psp mišljenja
MGloc kaže...

Pozdrav ! Imam par pitanja da li se isplati kupit ovaj psp pošto je izašla ps vita za vitu izlaze bolje igre npr. uncharted , cod black ops ali mi je puno dati 40 - 60 eura a opet s neke strane psp je vec zastarjela prijenosna konzola  , a drugo pitanje je mozda glupo da li mi mozete reci da li je modificiran ovaj psp sa link-a  ?http://www.saturn.at/mcs/product/SONY-PSP-Konsole---Gran-Turismo---LittleBigPlanet,90452,383557,914700.html?langId=-15  

Nikako nije modificiran, ima OFW, ali ti lako možeš sam staviti CFW na njega. I nemoj uzimati taj model E1000, već pogledaj na njuškalu, povoljno se znaju naći modeli 2000 i 3000 koji su po meni najbolji. ;)

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 18:23 (Schima).
12 godina
protjeran
Psp mišljenja

ako netko zna gdje ima za kupit preko nekog webshopa, nebitno jel strani ili naš, torbicu za PSP nek napiše...nemogu nači nigdje....hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice