PSP ide polako zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 12.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: PSP ide polako
The Black Iso kaže...

Ja sam ponosni korisnik PSP-a i upucen sam u sve koristim PSP 3.80-3 M33 FW(piratski) nijednu igricu nisam kupio i PSP mi nikad nije radio sporo osim kad je image u CSO formatu pa treba prebaciti u ISO i onda sve radi super, probaj install novi 3.80 M33 i sve ce raditi odlicno a ovaj koji gore trabunja da je gledao kako mu prijatelj pokrece igrice sa sticka a igrice su full i da mu ne koristi hackerski FW top je velika LAŽ,jer mene niko nemoze glupostima ucit o PSP-u jer znam prvise o njemu.

PozzNamigiva

Evo drugi put te molim da mi poošalješ upute kako da napravim downgrade i ubacim novi čip.Imam stariji(debeli) PSP.

Hvala.

Bili
17 godina
neaktivan
PSP ide polako

Ja imam psp to imam crackani ali uopce nisam zadnje vrijeme na njemu razmisljam da ga prodam.

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP ide polako

evo malo sam citao vase postove,nazolost nista nisam skuzio.Uglavnom ja sam kupio psp prije nekoliko dana,i to jos u bossizu tako da sumnjam da on ima to u sebi:)sto ce mi omogucit igranje pirata.E sad sta meni sve tocno treba da igram pirate,jel treba ugradnja cipa ili i ta neka verzija,ja imam neku 3.9 jos jedan broj verziju,al nije ta hakerska.Posto ti fm bas nisu pouzdani,jel ja mogu onak kod nekog narucit te igrice za 20 kn,pa igrate da ne moram te programe skidat i zezat se s njima jer sam ono TOTALNI POCETNIK,pa ako imate cajta i volje da mi pomognet da se ufuramo,dajte molim vas mi malo probajte pojasnit,decki fala na razumijevanju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala ti na vremenu:):):)))),znaci to niposto sam,a reci mi vidio sam da moj kako da kazem partner kod kojeg kupujem igrice prodaje psp igre,jer treba kakva ugradnja cipa ili isto ovo sam firmware pirat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP ide polako

Samo firmware, igu stavis normalno na memoricu...

Al prvo formatiraj memoricu, pa onda stavis igricu...

OK?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Samo firmware, igu stavis normalno na memoricu...

Al prvo formatiraj memoricu, pa onda stavis igricu...

OK?

nemoras formatat ja mijenjam igre a i ne formatam jer imam ziku i theme na njemu.
Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
PSP ide polako

Kako god okrenes, najlakse je s pandora baterijom, sto hoce reci service baterijom. Odnesi psp ljudima i nek ga srede, sve sto ti trebas uraditi je kupiti MS pro duo nafilovati ga iso fajlovima koje skines preko torrenta i igras.

Memory karticu moras formatirati kad je nova i kad po prvi put instaliras modifikovani fw. Inache ne moras. Ja licno imam 2x 4gb i 1x1gb kartice. Putujem 45 minuta do posla i psp   mi super dodje sa igrama, serijama, itd.

A nadam se da ce ovim karticama od 16gb ubrzo spasti cijena :)

16gb 16gb
1337
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2008 15:10 (zeleni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP ide polako

evo sve sam slozio,igram igrice vec na njemu,nonstop sam na tim stranicama za psp igre,al me zanima,bas sam htio skinut digimon world 3,sa pspisoz stranice,al je format neki psx iso,e sad da ne bi bezveze skinuo pa jos nest krivo napravio,mozete li mi reci kak se to stavlja

0 0 hvala 0
17 godina
PSP ide polako

ma to je samo play station one igra.

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ej bok ..ja sam novi sa psp..ustvari imam ga 4 mjeseca ali ga ne koristim jer ne mogu staviti igrice na memory stick ...imam verziju 3.71 i neznam ga sam downgradeovati..gledao sam upute na netu ali nikako da mi uspije..uvijek mi pise da mi nemoze pokrenuti igricu i onda pise neki broj....sta bi mi mogao neko pomoći...ako zna neki program ili način na koji si ga mogu downgradeovati

17 godina
neaktivan
PSP ide polako

Vidim da je ovdje već počela teška diskusija između korisnika originala i piraterije. Ovo nije mjesto za takvo što, postavite novu temu za te stvari. Ako ne znate odgovoriti na postavljeno pitanje bolje šutite. Ako nećeš pomoći, nemoj ni odmagati. Sretno stari sa PSP-om.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP ide polako

da li ce i kada izaci novi psp?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

da li ce i kada izaci novi psp?

hmmm, mislim da bi moglo izać ali ništa još treba ga očekivat kao i kod prijašnjeg modela jedno godinu dvije nakon plejke.
MEJDENI OWNAJU!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice