Xbox 360
Da li se na PS3 nogu igrat piratske igre od PS2???
ps3 kupuju oni koji imaju para...nema gusta bez barem 102 cm tv-a sa barem HD ready...
svaka nova igra kosta bar 450 kn...
xbox igre mozes przit...grafika malo losija...ali maaaaaaalo
onda...ps3 je bolji izbor ako ste prije igrali ili imali ps2 ili psone...zbog joysticka i tog...naviknes se...
al najbolje je uzet dobar komp...kupis si joystick i igras...igre su gotovo sve iste...
ali neki fanatici ce uzet ps3 samo zbog God of Wara 3 koji ce izac...XDDDDDDDDDDDDDDD...kretenski...ali sta se moze...ja sam isto jedan od kretena...
tako da preporucam ili komp ili xbox...
ako imas parA za 42" lcd, za 500kn po igrici, i na kraju za konzolu 4000kn, onda nemas sta cekati, ps3 je ko stvoren za tebe
PS3 najbolja investicija za buducnost.......... ;-)
ako imas parA za 42" lcd, za 500kn po igrici, i na kraju za konzolu 4000kn, onda nemas sta cekati, ps3 je ko stvoren za tebe
PlayStation 3 košta (ja sam ga kupio za 3000kn gotovina prije pola godine). Sada ga možeš nabaviti i za manje, a novi.
Kupiš lcd monitor u full hd rezoluciji
gdije mogu naijeftinije kupit ili skinut igre imam ps3 40 gb... i dali mogu igrat igre za ps2
gdije mogu naijeftinije kupit ili skinut igre imam ps3 40 gb... i dali mogu igrat igre za ps2
hvala moze mi ko reci dali je skupo igrati na ps3 igre online preko interneta
besplatno. samo placas svoj internet.
hvala
hvala moze mi ko reci dali je skupo igrati na ps3 igre online preko interneta
moze mi tko obijasnit dali spajat ps3 na internet ili ne znam da ova tema nije za to ali napravio sam novu temu dali spoiti ps3 na internet
kakvo ti je to glupo pitanje? ako se misliš igrat preko interneta spoji ga, ako ne misliš, ne moraš.
ok ok
ako imate para kupite i x360 i ps3 , a ako ne onda x360 ..
PlayStation 3 košta (ja sam ga kupio za 3000kn gotovina prije pola godine). Sada ga možeš nabaviti i za manje, a novi.
ako imate para kupite i x360 i ps3 , a ako ne onda x360 ..

Ps3 je punooooooooooo bolji.

...ALI, Xbox360 koristi 3/3 jezgre a PS3 2/7 jezgri (jer je osma zaključana).
Ja bi kupija ps3 jer ima besplatno online igranje i cjena mu je pala a i inace mi je ps drazi od xbox-a. Dobra stvar kod xbox-a je sta se igre mogu przit ali opeet dođu 100kn minimalno (poznam jednog svercera koji tako prodaje,po toj cjeni,ali i ostali sverceri nisu jeftiniji).