PS3 problem sa zvukom

poruka: 41
|
čitano: 14.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS3 problem s zvukom

Bok...

Kupio sam debeljka jučer...spojio sam ga s hdmi kabelom za  monitor (samsung t240) i spojio zvučnike s kompa (logitech x 230) u njega...zvuk radi..ali je jako loše kvalitete..igram gt 5 prologue i katastrofa je zvuk..stavim film isto..probao sam nešto u "setinzima" ali ništa...imate kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: PS3 problem s zvukom

a kak inace radi zvucnici

15 godina
neaktivan
PS3 problem s zvukom

zvučnici kad su spojeni na pc rade odlično...kao novi=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://www.fixya.com/support/t188960-ps3_hdmi_audio_problem_crackling_sounds

probaj preko nekog konvertera mozda ce bit bolje

15 godina
neaktivan

nisam stigao prije probat..idem sad probat dali će tvoje rješenje upalit pa javim..hvala

15 godina
neaktivan
PS3 problem s zvukom

hm...nije mi je jasno..u meniu od ps3 zvuk je savršen...označiš igru i počne zvuk...savršeno kristalno..uđeš u igru...krči...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

hm...nije mi je jasno..u meniu od ps3 zvuk je savršen...označiš igru i počne zvuk...savršeno kristalno..uđeš u igru...krči...

Probaj u audio opcijama odznačiti Digital 5.1

PSN: filip99
15 godina
neaktivan
PS3 problem s zvukom

isključeno...još krči..

Čini mi se da je slika u igricama malo "nazubljena",nije glatka posve...to treba isto podesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

isključeno...još krči..

Čini mi se da je slika u igricama malo "nazubljena",nije glatka posve...to treba isto podesit?

Probaj ostavit za zvuk samo LPCM 44100 Hz, možda ti TV ima problema sa dekodiranjem formata s višim sampling rateom.

edit: i 16 bit, ako ima 16 i 24 bit opcije, ne sjećam se više točno koje mogućnosti PS3 ima

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 17:40 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

ne nalazim tu opciju u "setinzima"...

15 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

ne nalazim tu opciju u "setinzima"...

http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/3_15/settings/audiooutput.html

Ostavi samo 2 channels 44.1 kHz LPCM

15 godina
neaktivan

nemoguće je isključit..jer je stavljeno po defaultu da budu uključena ova 2 kao na slici...

15 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

nemoguće je isključit..jer je stavljeno po defaultu da budu uključena ova 2 kao na slici...

Onda stavi ta dva. Zaboravio sam da se 48 isto ne da isključit, sorry. Jesi stavio samo ta dva i je li pomoglo išta?

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

jesam..nije pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PS3 problem sa zvukom

Odlično... :S Sada sam pročitao Razorov link gore i čini se da ima više ljudi sa tim problemom... Meni se to nikad nije dešavalo s mojim PS3

Jesi probao rješenja s tog linka? Ako ne uspije ništa od toga, možeš probati preko optičkog kabla spojit zvuk u monitor ili jednostavno preko RCA konektora spoji zvučnike direktno na PS. To bi moralo normalno raditi. Kupiš 2xRCA>3.5mm kabel i to je to.

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

Komp mi je trenutno zauzet..a kako mi je spojen ps3 na njegov lcd pokušat ću kasnije ili sutra..pa javim ako ima pomaka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Odlično... :S Sada sam pročitao Razorov link gore i čini se da ima više ljudi sa tim problemom... Meni se to nikad nije dešavalo s mojim PS3

Jesi probao rješenja s tog linka? Ako ne uspije ništa od toga, možeš probati preko optičkog kabla spojit zvuk u monitor ili jednostavno preko RCA konektora spoji zvučnike direktno na PS. To bi moralo normalno raditi. Kupiš 2xRCA>3.5mm kabel i to je to.

Ili još bolje, kupi SPDIF optički, pa ukopčaš na PS3 i na PC i u audio opcijama odabereš SPDIF optical output.

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

kupio kabel...spojio ga u ps3 i iza u komp...namjestio u sound settings optical digital... nema mi zvuka...treba nešto u kompu podesit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

kupio kabel...spojio ga u ps3 i iza u komp...namjestio u sound settings optical digital... nema mi zvuka...treba nešto u kompu podesit??

Ajde da mi prvo zakljucimo ovo: je li ti to na kompu opticki izlaz za zvuk ili ulaz? Ako je izlaz, nista od toga. Ako se ne varam, taj tvoj monitor ima opticki ulaz pa mozes na njega spojiti.
15 godina
neaktivan

znači kupio kabel bez veze...audio out...znači izlaz..sad na monitoru gledam...isto piše out...Mršti se

17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

Trebaš u control panel namjestiti. Ne znam ako imaš integriranu Realtek zvučnu, tamo namjesti u S/PDIF digital input. Ja isto igram na monitoru, ali moj ima integrirane zvučnike i očajno se čuje pa sam spojio PS3 sa HD kablom na njega, a sa SPDIF na komp. Ne znam što je kod tebe problem, kod mene je radilo čim sam ga uštekao..

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

nemam zvučnike u monitoru...spojio sam kabelom i komp (integrirana realtekova kartica)...sad malo čačkam ali neće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad stavim u control panelu "test" nema mi zvuka..kao da nije dobro spojeno..a sve sam uredno spojio..

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
jumpman8 kaže...

Trebaš u control panel namjestiti. Ne znam ako imaš integriranu Realtek zvučnu, tamo namjesti u S/PDIF digital input. Ja isto igram na monitoru, ali moj ima integrirane zvučnike i očajno se čuje pa sam spojio PS3 sa HD kablom na njega, a sa SPDIF na komp. Ne znam što je kod tebe problem, kod mene je radilo čim sam ga uštekao..

na koji si način to namjestio? pokušavam na sve moguće načine i ništa..

17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...
AlienWare1 kaže...
jumpman8 kaže...

na koji si način to namjestio? pokušavam na sve moguće načine i ništa..

Baš čudno.

Znači kabel u PS3 i u PC. I išao sam namjestiti opet audio/video na PS3 i radilo je.

15 godina
neaktivan

a koje ulaze imaš? na ps3 je audio out..meni je i na kompu audio out..

17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

a koje ulaze imaš? na ps3 je audio out..meni je i na kompu audio out..

Također.

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

znači moralo bi radit... možeš postavit screenshotove postavka u control panelu? HVAALA UNAPRIJED!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

znači moralo bi radit... možeš postavit screenshotove postavka u control panelu? HVAALA UNAPRIJED!

Nemam nikakve postavke, samo sam na PS3 podesio audio i pojačao S/PDIF u control panel do kraja jer je bio smanjen.

Sad ga spajam preko AV receivera pa ne znam, ali prije je radilo.

15 godina
neaktivan

meni nema te opcije u control panelu..ajmeee ludim!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice