PS3 problem sa zvukom

poruka: 41
|
čitano: 14.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: PS3 problem sa zvukom
jumpman8 kaže...

meni nema te opcije u control panelu..ajmeee ludim!

Control panel>Realtek HD Audio manager>i odabereš Digital input>Set as default device kvačicu i pojačaš do kraja.

Tako je meni upalilo

PSN: filip99
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
jumpman8 kaže...

meni nema te opcije u control panelu..ajmeee ludim!

Control panel>Realtek HD Audio manager>i odabereš Digital input>Set as default device kvačicu i pojačaš do kraja.

Tako je meni upalilo

Vidiš, nisam znao da se to može, nemam Realtek tako da nisam imao gdje vidjeti. Hvala, jel, moglo bi dobro doć jednom :)

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Vidiš, nisam znao da se to može, nemam Realtek tako da nisam imao gdje vidjeti. Hvala, jel, moglo bi dobro doć jednom :)

Ali ne garantira da će ti raditi.. Uff, što sam se izje*ao s time, na kraju sam ga spojio na veliki receiver i 5.1 i bok!

15 godina
neaktivan

eh..to sam već sve probo...ništa...ja stvarno neznam koji mu je vrag...

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Mirko935 kaže...

Ali ne garantira da će ti raditi.. Uff, što sam se izje*ao s time, na kraju sam ga spojio na veliki receiver i 5.1 i bok!

Ja isto od kad imam "veliki receiver" nemam nikakvih problema sa takvim stvarima, ali to je prilična investicija; nije svatko spreman dat par hiljada kuna za takvo što.

15 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

Možda se stvarno ne može... Da kupiš jednostavno 2xRCA>3.5mm kabel i njega spojiš sa PS3 u zvučnike i to je to? Znam da si onda bezveze dao pare za ovaj optički kabel, al' jbg, barem ćeš se rješit muke oko ovoga

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

pokusaj ga na TV

ako ne bude onda pokusaj kablove ponovo uklopiti

ako ne i to onda imas valjda garanciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
jumpman8 kaže...

Možda se stvarno ne može... Da kupiš jednostavno 2xRCA>3.5mm kabel i njega spojiš sa PS3 u zvučnike i to je to? Znam da si onda bezveze dao pare za ovaj optički kabel, al' jbg, barem ćeš se rješit muke oko ovoga

Slažem se.

Bolje bilo koji zvuk nego ono govno krckavo..

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

ok.hvala,to ću pokušat danas u kasnim večernjim satima...=)

imam još jedno pitanje...lcd mi je vrhunski...ali mi se čini da mi je slika malo "nazubljena" u igrama...u čemu je problem? opet postavke? Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumpman8 kaže...

ok.hvala,to ću pokušat danas u kasnim večernjim satima...=)

imam još jedno pitanje...lcd mi je vrhunski...ali mi se čini da mi je slika malo "nazubljena" u igrama...u čemu je problem? opet postavke? Plač

Ako si prije igrao na monitoru, pa si se prebacio na TV, moraš ugasiti PS3, pa držati power tipku 10 5-6 sekundi i pokrenut će se čarobnjak. Sve će ti sam namjestiti i nakon toga odi u display settings i namjesti RGB Full range i stavi na Full.

Sorry ako sam krivo skontao jer mislim da pod "LCD mi je vrhunski" misliš na TV, ne monitor.

15 godina
neaktivan
PS3 problem sa zvukom

krivo sam se izrazio...vrhunski lcd monitor (samsung t240)...nisam ga spajao na tv još...sad čekam da dođe plazma pa će se onda spojit=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice